Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De charme van A. Hofmanweg 1a, Haarlem.

De charme van A. Hofmanweg 1a, Haarlem.

Kantoorruimte te huur op de A. Hofmanweg in Haarlem.

a. hofmanweg 1a haarlem

A. Hofmanweg 1a Haarlem: Alles wat u moet weten

Haarlem, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Het is ook de thuisbasis van het bedrijvenpark “De Waarderpolder”, een belangrijke economische zone in de regio. Een van de belangrijkste bedrijfslocaties in de De Waarderpolder is A. Hofmanweg 1a, een modern en multifunctioneel gebouw dat bedrijven van verschillende groottes en industrieën huisvest. In deze gids verkennen we de fascinerende geschiedenis van A. Hofmanweg 1a, de voorzieningen van het gebouw, de huuropties en nog veel meer.

Een kort overzicht van A. Hofmanweg

A. Hofmanweg 1a is een modern bedrijfsgebouw in De Waarderpolder, Haarlem, dat bedrijfsruimte biedt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het pand heeft een totale oppervlakte van 21.000 vierkante meter en beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder kantoorruimte, magazijnen, werkplaatsen en laboratoria. Het pand is in 2005 gebouwd en werd oorspronkelijk gebruikt door het farmaceutische bedrijf Organon. In 2007 werd het pand overgenomen door MSD, een wereldwijde farmaceutische gigant, die het pand opnieuw ontwikkelde om het geschikt te maken voor verschillende bedrijven.

Momenteel huisvest A. Hofmanweg 1a bedrijven uit verschillende industrieën, zoals IT, life sciences, productie, engineering en nog veel meer.

De voorzieningen van A. Hofmanweg

A. Hofmanweg 1a biedt tal van voorzieningen die bedrijven kunnen gebruiken om hun activiteiten te verbeteren. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste faciliteiten opgesomd.

Flexibele huuropties

A. Hofmanweg biedt flexibele huuropties aan bedrijven van verschillende groottes. Bedrijven kunnen hier kantoorruimte, magazijnen, werkplaatsen en laboratoria huren, afhankelijk van hun behoeften. Het pand beschikt over verschillende groottes van kantoorruimtes, variërend van enkele vierkante meters tot complete verdiepingen.

Facilitaire diensten

Het pand wordt beheerd door een team van experts die verschillende facilitaire diensten aanbieden, waaronder schoonmaakdiensten, receptiediensten, cateringdiensten en technische diensten. Dit betekent dat bedrijven zich op hun bedrijfsactiviteiten kunnen concentreren, terwijl het beheerteam voor de dagelijkse operationele taken zorgt.

Vergaderzalen en evenementenruimtes

A. Hofmanweg biedt verschillende vergaderzalen en evenementenruimtes aan, die bedrijven kunnen gebruiken om hun klanten te ontmoeten, hun personeel te trainen of om conferenties en evenementen te houden. Deze ruimtes zijn modern, volledig uitgerust en kunnen aan de behoeften van verschillende bedrijven worden aangepast.

Geavanceerde beveiliging

A. Hofmanweg is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen om de veiligheid van bedrijven en hun werknemers te garanderen. Het gebouw heeft 24/7 camerabewaking, toegangscontrole en alarmen, zodat bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over hun beveiliging.

Parkeergelegenheid

Het pand beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor werknemers en bezoekers. Het heeft ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

FAQ’s

1. Hoe kan ik een bezichtiging aanvragen op A. Hofmanweg 1a?

U kunt contact opnemen met de beheerder van het pand om een bezichtiging te plannen. Zij zullen u graag rondleiden in het pand en al uw vragen beantwoorden.

2. Kan ik mijn kantoorruimte aanpassen?

Ja, bedrijven kunnen hun kantoorruimte aanpassen aan hun behoeften. A. Hofmanweg 1a biedt flexibele huuropties aan, waardoor bedrijven hun ruimte kunnen aanpassen aan hun behoeften.

3. Zijn er vergaderzalen beschikbaar?

Ja, A. Hofmanweg 1a biedt verschillende vergaderzalen en evenementenruimtes aan, die bedrijven kunnen gebruiken om hun klanten te ontmoeten, hun personeel te trainen of om conferenties en evenementen te houden.

4. Is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar?

Ja, het pand biedt voldoende parkeergelegenheid voor werknemers en bezoekers. Het heeft ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

5. Wat voor soort bedrijven huizen er momenteel in A. Hofmanweg 1a?

A. Hofmanweg 1a huisvest bedrijven uit verschillende industrieën, zoals IT, life sciences, productie, engineering en nog veel meer.

6. Welke faciliteiten biedt A. Hofmanweg aan?

A. Hofmanweg biedt verschillende faciliteiten, waaronder kantoorruimte, magazijnen, werkplaatsen en laboratoria. Het pand biedt ook facilitaire diensten, vergaderzalen, en geavanceerde beveiliging.

7. Hoe kan ik A. Hofmanweg bereiken?

A. Hofmanweg is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Het pand is gelegen in het bedrijvenpark De Waarderpolder en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het treinstation van Haarlem ligt op slechts enkele minuten afstand.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “a. hofmanweg 1a haarlem”

Kantoorruimte te huur op de A. Hofmanweg in Haarlem.

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan a. hofmanweg 1a haarlem

Kantoorruimte te huur op de A. Hofmanweg in Haarlem.
Kantoorruimte te huur op de A. Hofmanweg in Haarlem.

Meer informatie over a. hofmanweg 1a haarlem vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel a. hofmanweg 1a haarlem. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 82 a. hofmanweg 1a haarlem

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *