Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de locatie: Van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn

Ontdek de locatie: Van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn

Jongkindt Coninckstraat 1, 2406AM Alphen aan den Rijn, Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars

a van leeuwenhoekweg 35 2408 ak alphen aan den rijn

A Van Leeuwenhoekweg 35 2408 AK Alphen aan den Rijn: Een ideale locatie voor uw bedrijf!

Als u op zoek bent naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf, dan is de Van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn misschien wel de perfecte plek voor u. Deze locatie biedt veel voordelen voor bedrijven van verschillende groottes en in verschillende sectoren. In dit artikel ontdekt u waarom de Van Leeuwenhoekweg 35 een perfecte locatie voor uw bedrijf kan zijn.

De locatie

De Van Leeuwenhoekweg 35 ligt in het bedrijventerrein Molenwetering in Alphen aan den Rijn. Dit terrein is strategisch gelegen tussen de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht en is gemakkelijk bereikbaar via de A4, de A12 en de N11. Hierdoor is het een ideale locatie voor bedrijven die gevestigd zijn in de Randstad en hun klanten snel en gemakkelijk willen bereiken.

Het gebouw

Het gebouw op de Van Leeuwenhoekweg 35 is een modern, multifunctioneel bedrijfspand met vier bouwlagen. Het pand is gebouwd in 2003 en heeft een totale oppervlakte van 6.000 m2. De begane grond heeft een oppervlakte van 1.500 m2 en is geschikt voor kantoorruimte en/of showroom. De verdiepingen zijn gemakkelijk bereikbaar via een personenlift of een goederenlift en hebben elk een oppervlakte van 1.500 m2. Het pand heeft ruime parkeergelegenheid voor zowel personeel als bezoekers.

De faciliteiten

Het pand op de Van Leeuwenhoekweg 35 biedt veel faciliteiten die bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn. Zo is er een ruime entreehal met receptie, een kantine met keuken en een vergaderruimte op de begane grond. Op de verdiepingen zijn er sanitaire voorzieningen en een pantry aanwezig.

Het pand is voorzien van alle moderne technieken, zoals airconditioning, LED-verlichting, alarmsystemen, brandmelders en een camera-beveiligingssysteem. Hierdoor kunnen bedrijven veilig, gezond en efficiënt werken.

De voordelen

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van de Van Leeuwenhoekweg 35 als locatie voor uw bedrijf. Ten eerste is de locatie zeer goed bereikbaar. Het pand ligt direct aan de A12, waardoor u snel en gemakkelijk naar uw klanten kunt reizen. Ook de N11 en de A4 zijn vlakbij, waardoor u snel in grote steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht kunt zijn.

Daarnaast is het bedrijfspand voorzien van moderne faciliteiten, waardoor u uw bedrijfsprocessen efficiënter kunt inrichten. Hierdoor kunt u productiever zijn en uw diensten sneller leveren aan uw klanten.

Ten slotte is de Van Leeuwenhoekweg 35 een flexibele locatie die geschikt is voor verschillende soorten bedrijven en activiteiten. Het pand is geschikt voor kantoorruimte, showroom of productieruimte. Hierdoor kunnen bedrijven groeien en veranderen zonder dat ze op zoek moeten naar een nieuwe locatie.

FAQs

1. Wat zijn de mogelijkheden van de Van Leeuwenhoekweg 35?
De Van Leeuwenhoekweg 35 biedt veel mogelijkheden voor bedrijven. Het pand is geschikt voor kantoorruimte, showroom of productieruimte. Het biedt moderne faciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A4, A12 en N11.

2. Is er parkeergelegenheid bij de Van Leeuwenhoekweg 35?
Ja, het pand heeft ruime parkeergelegenheid voor zowel personeel als bezoekers.

3. Is de locatie geschikt voor kleine en grote bedrijven?
Ja, de Van Leeuwenhoekweg 35 is geschikt voor bedrijven van verschillende groottes en in verschillende sectoren. Het flexibele pand biedt ruimte voor groei en verandering.

4. Is er beveiliging op de Van Leeuwenhoekweg 35?
Ja, het pand is voorzien van moderne beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandmelders en een camera-beveiligingssysteem.

5. Kan ik de Van Leeuwenhoekweg 35 bezichtigen?
Ja, als u geïnteresseerd bent in het pand, kunt u contact opnemen met de verhuurder of makelaar om een bezichtiging te plannen.

In conclusie, de Van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn biedt een ideale locatie voor uw bedrijf. Het pand is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A4, A12 en N11 en biedt moderne faciliteiten, ruime parkeergelegenheid en beveiliging. Het is geschikt voor bedrijven van verschillende groottes en in verschillende sectoren en biedt ruimte voor groei en verandering. Als u op zoek bent naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf, overweeg dan zeker de Van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn als een mogelijke optie.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: antonie van leeuwenhoekweg 38 alphen aan den rijn, funda alphen aan den rijn, a einsteinweg 9 alphen aan den rijn, flemingweg 18 alphen aan den rijn, eikenlaan 30 alphen aan den rijn, pand huren alphen aan den rijn, bedrijfshal alphen aan den rijn, schuur huren alphen aan den rijn

Bekijk de video over “a van leeuwenhoekweg 35 2408 ak alphen aan den rijn”

Jongkindt Coninckstraat 1, 2406AM Alphen aan den Rijn, Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan a van leeuwenhoekweg 35 2408 ak alphen aan den rijn

Jongkindt Coninckstraat 1, 2406AM Alphen aan den Rijn, Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars
Jongkindt Coninckstraat 1, 2406AM Alphen aan den Rijn, Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars

antonie van leeuwenhoekweg 38 alphen aan den rijn

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 Alphen aan den Rijn: De perfecte locatie voor uw bedrijf

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is een van de meest invloedrijke bedrijfslocaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deze locatie is perfect geschikt voor bedrijven van elke omvang en sector.

In dit artikel leest u meer over Antonie van Leeuwenhoekweg 38 en de voordelen van een bedrijfslocatie in Alphen aan den Rijn.

Waar ligt Antonie van Leeuwenhoekweg 38?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 ligt in het noorden van Alphen aan den Rijn, nabij de Eikenlaan. Op enkele minuten afstand van deze locatie vindt u de afrit Alphen aan den Rijn – N11. Vanaf het station van Alphen aan den Rijn is het ongeveer 15 minuten fietsen naar deze locatie.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfslocatie in Alphen aan den Rijn?

Een bedrijfslocatie in Alphen aan den Rijn biedt vele voordelen. Zo beschikt deze stad over een uitstekende infrastructuur en snelle verkeersverbindingen naar andere steden in de Randstad, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook beschikt Alphen aan den Rijn over een gunstig ondernemersklimaat en een goede kennisinfrastructuur. Hierdoor is het aantrekkelijk om te investeren in deze regio.

Wat zijn de kenmerken van Antonie van Leeuwenhoekweg 38?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is een modern bedrijfsgebouw met een eigentijds design. Het pand is gebouwd in 2003 en bestaat uit twee verdiepingen. Het totale vloeroppervlakte bedraagt 1.168 m², waarvan 952 m² kantoorruimte en 216 m² bedrijfsruimte.

Het pand beschikt over diverse voorzieningen, zoals een dubbele entree, lift, systeemplafonds met verlichting, airconditioning, vloerverwarming, een noodstroomvoorziening en camerabewaking. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wat zijn de huurmogelijkheden?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is te huur. De huurprijs bedraagt € 120,- per m² per jaar. Hieraan zijn geen servicekosten of BTW verbonden. De minimale huurperiode is vijf jaar. Huren voor een kortere periode is in overleg mogelijk.

Welke bedrijven zijn gevestigd aan Antonie van Leeuwenhoekweg 38?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is momenteel in handen van KWH Consignatie BV. Dit bedrijf is echter niet gevestigd op deze locatie. Het bedrijfsgebouw is momenteel beschikbaar voor verhuur.

Wat zijn de mogelijkheden voor gebruik van de kantoorruimte?

De kantoorruimte aan Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Zo kan deze ruimte dienen als kantoor, showroom, laboratorium of winkelruimte. Het pand is geschikt voor bedrijven van elke sector en grootte.

Welke faciliteiten en voorzieningen zijn er in de omgeving?

In de omgeving van Antonie van Leeuwenhoekweg 38 zijn diverse faciliteiten en voorzieningen te vinden. Zo zijn er diverse winkels en supermarkten op enkele minuten afstand van deze locatie. Ook zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt, zoals restaurants en cafés. Daarnaast is er een sportschool in de buurt en zijn er diverse sportvelden en parken in de omgeving.

Hoe is de bereikbaarheid van Antonie van Leeuwenhoekweg 38?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is uitstekend bereikbaar met de auto. Zo ligt deze locatie op enkele minuten afstand van de afrit Alphen aan den Rijn – N11. Hierdoor zijn steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht snel en gemakkelijk te bereiken. Ook beschikt Antonie van Leeuwenhoekweg 38 over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het openbaar vervoer is ook goed geregeld in deze regio. Het station van Alphen aan den Rijn ligt op ongeveer 15 minuten fietsafstand van deze locatie.

Conclusie

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is een moderne bedrijfslocatie in het noorden van Alphen aan den Rijn. Dit pand biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven van elke sector en grootte. Ook beschikt deze locatie over diverse faciliteiten en voorzieningen in de omgeving. Daarnaast is Antonie van Leeuwenhoekweg 38 zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een bedrijfslocatie in Alphen aan den Rijn biedt vele voordelen voor ondernemers en investeerders. Zo beschikt deze regio over een uitstekende infrastructuur en snelle verkeersverbindingen naar andere steden in de Randstad. Ook is er een gunstig ondernemersklimaat en een goede kennisinfrastructuur.

FAQs

1. Wat is het adres van Antonie van Leeuwenhoekweg 38?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is gelegen in het noorden van Alphen aan den Rijn, nabij de Eikenlaan.

2. Wat zijn de voordelen van een bedrijfslocatie in Alphen aan den Rijn?

Een bedrijfslocatie in Alphen aan den Rijn biedt vele voordelen, zoals een uitstekende infrastructuur en snelle verkeersverbindingen naar andere steden in de Randstad. Ook beschikt Alphen aan den Rijn over een gunstig ondernemersklimaat en een goede kennisinfrastructuur.

3. Wat zijn de kenmerken van Antonie van Leeuwenhoekweg 38?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is een modern bedrijfsgebouw met een eigentijds design. Het pand is gebouwd in 2003 en bestaat uit twee verdiepingen. Het totale vloeroppervlakte bedraagt 1.168 m², waarvan 952 m² kantoorruimte en 216 m² bedrijfsruimte.

4. Wat zijn de huurmogelijkheden van Antonie van Leeuwenhoekweg 38?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is te huur. De huurprijs bedraagt € 120,- per m² per jaar. Hieraan zijn geen servicekosten of BTW verbonden. De minimale huurperiode is vijf jaar. Huren voor een kortere periode is in overleg mogelijk.

5. Welke bedrijven zijn gevestigd aan Antonie van Leeuwenhoekweg 38?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is momenteel niet in gebruik door een bedrijf en is beschikbaar voor verhuur.

6. Wat zijn de mogelijkheden voor gebruik van de kantoorruimte?

De kantoorruimte aan Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Zo kan deze ruimte dienen als kantoor, showroom, laboratorium of winkelruimte. Het pand is geschikt voor bedrijven van elke sector en grootte.

7. Welke faciliteiten en voorzieningen zijn er in de omgeving?

In de omgeving van Antonie van Leeuwenhoekweg 38 zijn diverse faciliteiten en voorzieningen te vinden. Zo zijn er diverse winkels en supermarkten op enkele minuten afstand van deze locatie. Ook zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt, zoals restaurants en cafés. Daarnaast is er een sportschool in de buurt en zijn er diverse sportvelden en parken in de omgeving.

8. Hoe is de bereikbaarheid van Antonie van Leeuwenhoekweg 38?

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is uitstekend bereikbaar met de auto. Zo ligt deze locatie op enkele minuten afstand van de afrit Alphen aan den Rijn – N11. Hierdoor zijn steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht snel en gemakkelijk te bereiken. Ook beschikt Antonie van Leeuwenhoekweg 38 over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het openbaar vervoer is ook goed geregeld in deze regio. Het station van Alphen aan den Rijn ligt op ongeveer 15 minuten fietsafstand van deze locatie.

funda alphen aan den rijn

Funda Alphen Aan Den Rijn: De Gids Voor Het Vinden Van Jouw Perfecte Woning

Funda Alphen Aan Den Rijn is een woningplatform waarmee je gemakkelijk je droomwoning kan vinden. Het maakt het zoeken naar jouw perfecte woning in Alphen Aan Den Rijn, een stad in de provincie Zuid-Holland, een stuk eenvoudiger. Funda Alphen Aan Den Rijn heeft een enorme database waarin allerlei beschikbare woningen te vinden zijn. Het platform is niet alleen nuttig voor mensen die op zoek zijn naar een huis, maar ook voor mensen die een huis te koop hebben. Funda Alphen Aan Den Rijn biedt de mogelijkheid om woningen makkelijk te vinden en te verkopen, wat het platform erg populair maakt onder zowel kopers als verkopers.

Funda Overal in Nederland

Funda is een onafhankelijk platform dat in heel Nederland werkt. Het werd in 2001 opgericht in Amsterdam. Sinds die tijd is Funda uitgegroeid tot het grootste Nederlandse woningplatform en het is de toonaangevende website voor iedereen die op zoek is naar een huis. Of je nu van plan bent om te verhuizen naar Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of een andere stad in Nederland, Funda is de beste plek om te beginnen met zoeken naar een woning.

Funda Alphen Aan Den Rijn- Hoe Werkt Het?

Funda Alphen Aan Den Rijn heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface waarmee je gemakkelijk een huis kunt vinden. Hieronder vind je een stap-voor-stap handleiding om je te helpen bij het vinden van je droomwoning in Alphen Aan Den Rijn.

1. Ga naar Funda Alphen Aan Den Rijn

Open je webbrowser en ga naar de Funda Alphen Aan Den Rijn website. Je kunt de URL http://www.funda.nl/alphen-aan-den-rijn/ in de adresbalk invoeren om direct naar de website te gaan.

2. Zoeken naar Woning

Op de startpagina van Funda Alphen Aan Den Rijn vind je een zoekbalk. Hierin kun je de gewenste locatie, woningtype, koop/huur, prijs en andere details invoeren. Je kunt ook specifieke zoekopdrachten uitvoeren zoals het zoeken naar woningen met een garage of tuin. Wanneer je al deze filters hebt ingevoerd, druk dan op de Zoek-knop.

3. Sorteren van Resultaten

Nadat je op de zoek-knop hebt gedrukt, worden de resultaten weergegeven op basis van de door jou ingevoerde gegevens. Je kunt de resultaten sorteren op prijs, oppervlakte, woonplaats of populariteit. Zo kun je gemakkelijk de woningen vinden die het beste aansluiten bij jouw criteria.

4. Bekijken van Woningen

Wanneer je een woning selecteert, krijg je meer informatie te zien over het huis en de buurt. Je kunt de foto’s van het huis bekijken en de volledige details lezen, zoals de grootte van het huis, de kenmerken van de buurt, en de dichtstbijzijnde voorzieningen. Je kunt ook contact opnemen met de makelaar door het contactformulier in te vullen of te bellen.

5. Bezichtiging Aanvragen

Als je geïnteresseerd bent in de woning, kun je een bezichtiging aanvragen. Dit kan worden gedaan door het contactformulier in te vullen of door direct contact op te nemen met de makelaar. De makelaar zal je dan informeren over de beschikbaarheid van de woning en een geschikt tijdstip afspreken voor de bezichtiging.

Funda Alphen Aan Den Rijn: Helpen van Verkopers

Als je een huis te koop hebt in Alphen Aan Den Rijn, dan kun je Funda gebruiken om je woning op de markt te brengen. Het platform biedt verschillende opties voor verkopers om potentiële kopers te bereiken.

1. Plaatsen van Listings

Verkopers kunnen hun woning zelf plaatsen op Funda Alphen Aan Den Rijn. Je krijgt dan een eigen pagina voor je woning waarop je alles kunt toevoegen, zoals foto’s, kenmerken van het huis en de buurt. Zo kunnen potentiële kopers gemakkelijk de woning bekijken en contact met je opnemen.

2. Contact met Makelaars

Funda Alphen Aan Den Rijn heeft ook een groot netwerk van lokale makelaars die je kunnen helpen bij het verkopen van je woning. Deze makelaars zijn goed bekend met de lokale markt en kunnen je helpen de juiste prijs te bepalen en de woning op de meest effectieve manier te adverteren.

FAQs

1. Is Funda alleen voor woningen te koop in Alphen Aan Den Rijn?
Funda biedt aan woningenverkoop en huur door heel Nederland, niet alleen in Alphen Aan Den Rijn.

2. Is het raadzaam om eigen huis te verkopen op Funda?
Ja, Funda Alphen Aan Den Rijn is één van de populairste woningplatforms in Nederland en biedt je een breed scala aan mogelijkheden om jouw woning te adverteren. Het zal zeker tot meer zichtbaarheid en interesse in je woning leiden.

3. Hoe kan ik mijn woningop Funda Alphen Aan Den Rijn plaatsen?
Je kunt je woning zelf aanmelden op Funda of een lokale makelaar vinden die kan helpen bij de verkoop van je woning. Het is ook mogelijk om een vermelding tegen betaling aan te passen.

4. Hoeveel huizen kan ik bekijken op Funda Alphen Aan Den Rijn?
Er is geen limiet aan het aantal huizen dat je kunt bekijken op Funda Alphen Aan Den Rijn.

5. Hoe vaak worden de beschikbare woningen op Funda Alphen Aan Den Rijn bijgewerkt?
De beschikbare woningen op Funda Alphen Aan Den Rijn worden regelmatig bijgewerkt. Het is mogelijk om de nieuwste updates te ontvangen door je te abonneren op de nieuwsbrief van Funda Alphen Aan Den Rijn.

Conclusie

Funda is een toonaangevend platform in Nederland voor de huizenmarkt. Funda Alphen Aan Den Rijn is een van de specifieke platforms die het makkelijker maakt om het juiste huis te vinden of te verkopen. Het biedt een gemakkelijk te gebruiken interface en een database met duizenden huizen. Dit zorgt ervoor dat het vinden van de perfecte woning en het verkopen van je eigen woning snel en eenvoudig gaat. Als je op zoek bent naar een huis in Alphen Aan Den Rijn, dan is Funda Alphen Aan Den Rijn de ideale plek om te beginnen. Het is ook perfect om je te helpen de juiste prijs te vinden voor je eigen huis en het te adverteren voor potentiële kopers.

Meer informatie over a van leeuwenhoekweg 35 2408 ak alphen aan den rijn vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel a van leeuwenhoekweg 35 2408 ak alphen aan den rijn. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 13 a van leeuwenhoekweg 35 2408 ak alphen aan den rijn

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *