Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de geschiedenis en charme van Van Leeuwenhoekweg Alphen aan den Rijn

Ontdek de geschiedenis en charme van Van Leeuwenhoekweg Alphen aan den Rijn

A  van Leeuwenhoekweg 38C6 te Alphen aan den Rijn

a van leeuwenhoekweg alphen aan den rijn

Een Van Leeuwenhoekweg Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een stad in het westen van Nederland, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Eén van de belangrijkste straten van deze stad is de Van Leeuwenhoekweg. In dit artikel zullen we een kijkje nemen naar deze straat en zijn geschiedenis, evenals de belangrijkste kenmerken en attracties.

Geschiedenis van de Van Leeuwenhoekweg

De Van Leeuwenhoekweg werd in de jaren 70 gebouwd en vormde de belangrijkste noord-zuidroute van de stad Alphen aan den Rijn. De straat is vernoemd naar de beroemde Nederlandse wetenschapper Antonie van Leeuwenhoek, die in de 17e eeuw pionierde in de microbiologie en een van de eerste personen was die micro-organismen ontdekte.

Oorspronkelijk was de straat bedoeld als een doorgaande route voor auto’s van en naar het noorden van de stad. Tegenwoordig is het echter voornamelijk een industriële weg geworden, met veel bedrijven en handelszaken langs de route.

Wat is er te zien en te doen op de Van Leeuwenhoekweg?

Hoewel de Van Leeuwenhoekweg vooral bekendstaat om bedrijfsactiviteiten, zijn er toch een aantal interessante en belangrijke plekken om te bezoeken.

1. Bedrijven en handelszaken – Van Linschoten Specialisten, Autohaag Zeeuw, Fietsservice van der Poel

De Van Leeuwenhoekweg is de thuisbasis van veel grote bedrijven en handelszaken. Een aantal van de meest opvallende namen zijn Van Linschoten Specialisten, Autohaag Zeeuw en Fietsservice van der Poel.

Van Linschoten Specialisten is een specialistisch bedrijf dat zich richt op de import en export van voertuigen. Het bedrijf heeft een enorm magazijn vol met verschillende voertuigen van over de hele wereld.

Autohaag Zeeuw is een autobedrijf dat zich specialiseert in de verkoop en onderhoud van auto’s van het merk Kia. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s, biedt Autohaag Zeeuw ook onderhoud, reparatie en APK-keuringen.

Fietsservice van der Poel is een speciaalzaak voor fietsen en fietsonderdelen. Het bedrijf biedt naast zijn assortiment ook diverse reparatie- en onderhoudsprocedures.

2. Kringloopwinkel Alphen aan den Rijn

Een ander interessant onderdeel van de Van Leeuwenhoekweg is de Kringloopwinkel Alphen aan den Rijn. Dit is een populaire winkel voor tweedehandsartikelen waar mensen hun gebruikte spullen kunnen verkopen en anderen nieuwe vintage items kunnen kopen. De winkel heeft veel verschillende soorten producten te koop, zoals boeken, kleding, huishoudelijke artikelen en meubels.

3. Winkelcentrum Aarhof

In de buurt van de Van Leeuwenhoekweg ligt het winkelcentrum Aarhof. Dit is een populaire winkelbestemming in de stad. Het winkelcentrum heeft vele verschillende winkels, waaronder modezaken, schoenwinkels, juweliers en horecagelegenheden.

FAQs:

1. Waarom is de Van Leeuwenhoekweg belangrijk?

De Van Leeuwenhoekweg is een belangrijke route die het noorden en het zuiden van Alphen aan den Rijn verbindt. Het is ook de locatie van veel bedrijven en handelszaken en is daarom erg belangrijk voor de economie van de stad.

2. Wat zijn de belangrijkste bedrijven op de Van Leeuwenhoekweg?

Enkele van de belangrijkste bedrijven op de Van Leeuwenhoekweg zijn Van Linschoten Specialisten, Autohaag Zeeuw en Fietsservice van der Poel.

3. Wat is de Kringloopwinkel Alphen aan den Rijn?

De Kringloopwinkel Alphen aan den Rijn is een winkel voor tweedehandsartikelen. Het biedt verschillende soorten gebruikte producten te koop aan, maar men kan daarbij ook hun eigen gebruikte spullen verkopen.

4. Waar ligt het winkelcentrum Aarhof?

Het winkelcentrum Aarhof ligt op korte afstand van de Van Leeuwenhoekweg in de stad Alphen aan den Rijn. Het is een populaire winkelbestemming met veel verschillende winkels.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: antonie van leeuwenhoekweg 38 alphen aan den rijn, a einsteinweg 9 alphen aan den rijn, flemingweg 18 alphen aan den rijn, funda alphen aan den rijn, eikenlaan 30 alphen aan den rijn, pand huren alphen aan den rijn, bedrijfshal alphen aan den rijn, schuur huren alphen aan den rijn

Bekijk de video over “a van leeuwenhoekweg alphen aan den rijn”

A van Leeuwenhoekweg 38C6 te Alphen aan den Rijn

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan a van leeuwenhoekweg alphen aan den rijn

A  van Leeuwenhoekweg 38C6 te Alphen aan den Rijn
A van Leeuwenhoekweg 38C6 te Alphen aan den Rijn

antonie van leeuwenhoekweg 38 alphen aan den rijn

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 Alphen aan den Rijn: Een kantoorruimte met veel mogelijkheden

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 is gelegen in Alphen aan den Rijn en biedt een ruime kantoorruimte. Het pand is zeer geschikt voor zowel kleine als grote ondernemers, omdat het aanbod van de kantoorruimte erg breed is.

De kantoorruimte

De kantoorruimte is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 287 m². De begane grond bestaat uit een hal en een grote open ruimte, die gebruikt kan worden als werkplaats of als opslagruimte. Daarnaast is er ook een aparte toilet en een pantry-ruimte aanwezig. De bovenste verdieping is toegankelijk via een trap en bestaat uit een open ruimte en twee aparte kantoorruimtes, die via glazen wanden van elkaar gescheiden zijn. Op deze etage is ook een toilet en een pantry-ruimte aanwezig.

Het pand is voorzien van airconditioning, zodat het hele jaar door een aangename temperatuur is. Bovendien is de ruimte modern afgewerkt en voorzien van voldoende elektriciteits- en internetaansluitingen.

De ligging

Het pand is gelegen op een industrieterrein in Alphen aan den Rijn. Het voordeel hiervan is dat er voldoende parkeergelegenheid is en dat het gemakkelijk bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Zo is er een bushalte op loopafstand van het pand en is het treinstation van Alphen aan den Rijn op ongeveer 10 minuten fietsafstand gelegen.

In de omgeving van het pand zijn diverse winkels en horecagelegenheden te vinden, waaronder een grote supermarkt, een aansprekend winkelcentrum en een aantal restaurants en cafés.

FAQs

Wat is de oppervlakte van de kantoorruimte?

Het totale oppervlakte van de kantoorruimte is ongeveer 287 m².

Is er airconditioning aanwezig?

Ja, de kantoorruimte is voorzien van airconditioning.

Is het pand gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer?

Ja, het pand is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en er is een bushalte op loopafstand. Het treinstation van Alphen aan den Rijn is op ongeveer 10 minuten fietsafstand gelegen.

Is het pand geschikt voor kleine en grote ondernemers?

Ja, het pand is geschikt voor zowel kleine als grote ondernemers. De kantoorruimte is breed inzetbaar, waardoor er voor elke ondernemer een geschikte ruimte beschikbaar is.

Wat is de huurprijs van het pand?

De huurprijs van het pand is op aanvraag beschikbaar bij de verhuurder van het pand.

Kan de kantoorruimte ook gebruikt worden als opslagruimte?

Ja, de kantoorruimte kan ook gebruikt worden als opslagruimte, mede vanwege de grote open ruimte op de begane grond.

Is het mogelijk om het pand te bezichtigen?

Ja, het is mogelijk om het pand te bezichtigen. Neem hiervoor contact op met de verhuurder van het pand.

Conclusie

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 Alphen aan den Rijn biedt een ruime en moderne kantoorruimte. Het pand is geschikt voor zowel kleine als grote ondernemers, mede vanwege de brede inzetbaarheid van de ruimte. Het pand is daarnaast goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de huurprijs of het bezichtigen van het pand kunt u contact opnemen met de verhuurder.

a einsteinweg 9 alphen aan den rijn

Een Einsteinweg 9 in Alphen aan den Rijn is een modern kantoorpand dat voornamelijk wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden. Het pand heeft een strategische locatie, die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. Het gebouw biedt talloze faciliteiten en voorzieningen, waaronder vergaderzalen, catering en parkeergelegenheid. Het biedt ook een rustige en aangename werkomgeving, aangezien het is gelegen in een gebied dat omgeven is door groen.

Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 3300 vierkante meter. De begane grond is gereserveerd voor de receptie en de lobby, evenals voor faciliteiten zoals vergaderzalen, kopieerruimtes en toiletten. De eerste en tweede verdieping zijn beschikbaar voor kantoorruimtes, waarvan sommige al zijn ingericht. Kantoorruimtes variëren in grootte van 13 tot 150 vierkante meter, en kunnen gehuurd worden voor verschillende periodes. Sommige kantoren zijn voorzien van vaste meubels, terwijl andere leeg zijn en kunnen worden ingericht naar de wens van de huurder.

Het pand biedt diverse faciliteiten voor de huurders, zoals gemeenschappelijke ruimtes, zoals een keuken, om te ontspannen en te socializen. Het gebouw heeft ook een ruime tuin rondom het pand, die ideaal is voor buitenactiviteiten en -vergaderingen. Het biedt ook cateringdiensten en een receptie die huurders kunnen ondersteunen bij hun dagelijkse taken.

De locatie van het gebouw is een van de grootste voordelen, omdat het gemakkelijk te bereiken is met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het pand ligt op slechts enkele minuten van de snelweg A4 en de A12, die naar verschillende steden in Nederland leiden, zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende buslijnen en het nabijgelegen treinstation van Alphen aan den Rijn.

Er zijn ook verschillende voorzieningen in de omgeving van het gebouw, zoals restaurants, supermarkten en winkels. Het gebouw ligt op loopafstand van een groot winkelcentrum dat alles biedt wat men nodig heeft, van boodschappen tot mode en elektronica. Er zijn ook verschillende sportfaciliteiten in de omgeving, zoals een fitnessruimte en een zwembad, voor mensen die hun lichaam en geest willen ontspannen na het werk.

FAQs:

1. Wat zijn de openingstijden van het gebouw?

Het gebouw is overdag geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Buiten kantooruren is het mogelijk om toegang tot het gebouw te krijgen met een persoonlijke toegangscode.

2. Zijn er vergaderzalen beschikbaar?

Ja, er zijn meerdere vergaderzalen beschikbaar die gehuurd kunnen worden voor verschillende doeleinden. De vergaderzalen variëren in grootte en kunnen worden ingericht naar de behoeften van de huurder.

3. Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van het gebouw beschikbaar voor huurders en bezoekers. Er geldt wel een tarief voor het gebruik van de parkeerplaatsen.

4. Kan het kantoormeubilair worden gewijzigd?

Ja, huurders kunnen het kantoormeubilair wijzigen en hun eigen meubels meenemen. Dit moet echter vooraf worden aangegeven bij de verhuurder en kan extra kosten met zich meebrengen.

5. Kan het gebouw worden gebruikt voor evenementen?

Ja, het gebouw kan worden gehuurd voor evenementen, zoals vergaderingen, conferenties en trainingen. De tarieven en voorwaarden zijn afhankelijk van het type evenement en de duur van de verhuur.

6. Is er catering beschikbaar?

Ja, er is catering beschikbaar voor huurders en bezoekers. Dit kan vooraf worden gereserveerd en is beschikbaar in verschillende prijscategorieën.

7. Zijn er gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar, zoals een keuken en een buitenruimte. Deze ruimtes zijn beschikbaar voor alle huurders en kunnen worden gebruikt om te ontspannen en te socializen.

In het kort is Een Einsteinweg 9 in Alphen aan den Rijn een modern kantoorpand dat is uitgerust met talloze faciliteiten en voorzieningen voor zakelijke huurders. Het pand biedt veelzijdige kantoorruimtes en vergaderzalen, een cateringdienst, rustige groene omgeving en parkeergelegenheid. De locatie is ideaal omdat het gemakkelijk bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De nabijheid van het grote winkelcentrum en andere voorzieningen in de omgeving maakt het gebouw een ideale locatie om te werken.

Meer informatie over a van leeuwenhoekweg alphen aan den rijn vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel a van leeuwenhoekweg alphen aan den rijn. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 79 a van leeuwenhoekweg alphen aan den rijn

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *