Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De verborgen schatten van Aagje Dekenlaan 51 in Den Haag

De verborgen schatten van Aagje Dekenlaan 51 in Den Haag

Aagje Dekenlaan 47-f, 'S-Gravenhage

aagje dekenlaan 51 den haag

Aagje Dekenlaan 51 Den Haag: Een Overzicht van de Buurt

De Aagje Dekenlaan is een fraaie laan in Den Haag. Het is een groene en rustige buurt waar mensen van allerlei achtergronden wonen. Er zijn verschillende soorten huizen te vinden, van mooie herenhuizen tot flatgebouwen met appartementen. De wijk ligt dicht bij het centrum van Den Haag, wat het een zeer gewilde locatie maakt.

Een goede locatie

De buurt is ideaal gelegen en er zijn veel dingen te doen in de omgeving. Voor mensen met kinderen zijn er verschillende scholen, zoals de De Vrije School Den Haag, Het Huygens Lyceum en de Haagse Hogeschool. Er zijn ook veel parken om van te genieten, zoals het Zuiderpark, het Hubertuspark en het Malieveld. Dit maakt het een ideale locatie voor mensen die graag buiten zijn en van een groene omgeving houden.

Winkels en voorzieningen

De Aagje Dekenlaan is ook zeer goed gelegen voor winkels en voorzieningen. Er zijn verschillende supermarkten dichtbij, waaronder Albert Heijn, Jumbo en Lidl. Voor andere benodigdheden zijn er diverse winkels in de buurt. Het Leyweg winkelcentrum is vlakbij en biedt een grote verscheidenheid aan winkels en restaurants. De Fahrenheitstraat en Thomsonlaan zijn ook een populaire bestemming voor winkelaars.

Openbaar vervoer

De buurt is goed verbonden met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tram- en bushaltes in de buurt, waardoor mensen snel en gemakkelijk naar verschillende delen van Den Haag kunnen reizen. Het treinstation Hollands Spoor is op korte afstand, dit betekent dat mensen relatief makkelijk naar andere steden in Nederland kunnen reizen.

FAQs:

1. Wat zijn de huidige huizenprijzen in de buurt?

De huizenprijzen in de buurt verschillen afhankelijk van de grootte en locatie van het huis. Gemiddeld zijn de huizenprijzen in deze buurt echter hoger dan het landelijk gemiddelde.

2. Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het is echter wel belangrijk om in het achterhoofd te houden dat sommige straten drukker kunnen zijn dan andere.

3. Zijn er goede scholen in de buurt?

Ja, er zijn goede scholen in de buurt. Er zijn verschillende basisscholen en middelbare scholen in de omgeving. Ook zijn er internationale scholen in Den Haag, die op wandelafstand van de buurt liggen.

4. Zijn er genoeg mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding in de buurt?

Ja, er zijn veel mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding in de buurt. Er zijn verschillende parken en groene ruimtes om van te genieten. Ook zijn er winkelcentra en restaurants om te bezoeken. Het centrum van Den Haag ligt dichtbij, dus daar is nog meer te beleven.

5. Is de buurt veilig?

Over het algemeen is de buurt veilig. Zoals overal blijft het helaas niet volledig te voorkomen dat er af en toe incidenten plaatsvinden. Het is echter altijd belangrijk om waakzaam te zijn en goed op uw spullen te letten.

6. Is de buurt geschikt voor gezinnen?

Ja, de buurt is geschikt voor gezinnen. Er zijn diverse scholen in de omgeving en er zijn ook parken en speelplaatsen waar de kinderen buiten kunnen spelen. Ook is er in de buurt een dierentuin te vinden, wat natuurlijks een leuke afleiding kan zijn voor gezinnen met kinderen.

7. Zijn er goede mogelijkheden voor winkelen en boodschappen doen in de buurt?

Ja, er zijn diverse mogelijkheden voor winkelen en boodschappen doen in de buurt. Er zijn diverse supermarkten in de omgeving en er zijn ook diverse winkelcentra in de buurt te vinden. Dit maakt shoppen en boodschappen doen makkelijk en efficiënt.

8. Is er goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer?

Ja, de buurt is goed verbonden met het openbaar vervoer. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt en ook het treinstation Hollands Spoor ligt in de omgeving. Dit maakt het makkelijk om naar andere steden in Nederland te reizen.

Conclusie:

Als u op zoek bent naar een mooie en rustige buurt in Den Haag, kan de Aagje Dekenlaan de perfecte locatie zijn. Er zijn verschillende soorten huizen te vinden en er zijn genoeg voorzieningen en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding in de buurt. Dit maakt het een ideale locatie om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar een levendige buurt met een hoogwaardige levensstijl en goede faciliteiten.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: aagje dekenlaan den haag, aagje dekenlaan delft

Bekijk de video over “aagje dekenlaan 51 den haag”

Aagje Dekenlaan 47-f, ‘S-Gravenhage

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aagje dekenlaan 51 den haag

Aagje Dekenlaan 47-f, 'S-Gravenhage
Aagje Dekenlaan 47-f, ‘S-Gravenhage

aagje dekenlaan den haag

De Aagje Dekenlaan is een woonwijk in Den Haag, gelegen in het stadsdeel Segbroek. De wijk is vernoemd naar de bekende Nederlandse schrijfster Aagje Deken, die samen met Betje Wolff in de 18e eeuw schreef aan de roman ‘Sara Burgerhart’. De wijk bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen en appartementen en is populair vanwege de groene omgeving, de rustige straten en de goede bereikbaarheid.

Geschiedenis van de wijk

De Aagje Dekenlaan is relatief nieuw. Het gebied waar de wijk zich nu bevindt, was tot in de jaren ’80 nog voornamelijk agrarisch gebied. In de jaren ’90 werd het gebied door de gemeente Den Haag aangewezen als ontwikkelingsgebied voor woningbouw. In 1999 werd begonnen met de bouw van de eerste huizen in de wijk. De naam ‘Aagje Dekenlaan’ werd gekozen als eerbetoon aan de schrijfster die haar hele leven in Den Haag heeft gewoond.

De wijk

De Aagje Dekenlaan is een woonwijk met een gevarieerd aanbod aan woningen. Zo zijn er eengezinswoningen, rijtjeshuizen en appartementen. De wijk is ruim opgezet en er is voldoende groen aanwezig. Bewoners kunnen genieten van verschillende parken, waaronder het bekendste park van Den Haag: het Haagse Bos.

Naast het vele groen in de omgeving, is de Aagje Dekenlaan ook gunstig gelegen ten opzichte van verschillende voorzieningen. Zo zijn er verschillende supermarkten in de omgeving, net als scholen en sportfaciliteiten. Het winkelcentrum ‘De Savornin Lohmanplein’ ligt op nog geen 10 minuten fietsafstand en heeft een gevarieerd aanbod aan winkels. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Vanuit de wijk zijn er verschillende bus- en tramverbindingen richting het centrum van Den Haag en naar plaatsen daarbuiten.

De Aagje Dekenlaan is ook een kindvriendelijke wijk. Zo zijn er verschillende speeltuinen en zijn er voorzieningen voor kinderopvang en naschoolse opvang in de buurt. Ook zijn er verschillende basisscholen en middelbare scholen in de omgeving.

De huizen in de Aagje Dekenlaan zijn over het algemeen goed onderhouden en hebben vaak een eigen tuin. De huizen zijn gebouwd in verschillende stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is. De meeste huizen zijn echter gebouwd in de jaren ’90, waardoor de wijk een uniforme uitstraling heeft.

FAQs

Wat is er te doen in de buurt van de Aagje Dekenlaan?

In de buurt van de Aagje Dekenlaan zijn verschillende parken, speeltuinen, scholen en sportfaciliteiten te vinden. Ook het winkelcentrum ‘De Savornin Lohmanplein’ ligt op nog geen 10 minuten fietsafstand en heeft een gevarieerd aanbod aan winkels. In het centrum van Den Haag zijn daarnaast talloze musea, theaters en restaurants te vinden.

Hoe is de bereikbaarheid van de Aagje Dekenlaan?

De Aagje Dekenlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit de wijk zijn er verschillende bus- en tramverbindingen richting het centrum van Den Haag en naar plaatsen daarbuiten. Ook met de auto is de wijk goed te bereiken. De Aagje Dekenlaan ligt niet ver van verschillende uitvalswegen.

Is de Aagje Dekenlaan een veilige buurt?

Ja, over het algemeen is de Aagje Dekenlaan een veilige buurt. Er zijn weinig tot geen meldingen van criminaliteit in de wijk. De buurt heeft een rustige en sociale uitstraling, waardoor bewoners zich over het algemeen veilig voelen.

Zijn er scholen in de buurt van de Aagje Dekenlaan?

Ja, er zijn verschillende scholen in de omgeving van de Aagje Dekenlaan. Zo zijn er meerdere basisscholen en middelbare scholen te vinden, waaronder het Dalton Den Haag en het Maerlant Lyceum.

Hoeveel kost een woning in de Aagje Dekenlaan?

De woningprijzen in de Aagje Dekenlaan zijn gemiddeld tot hoog. Zo zijn er eengezinswoningen te vinden vanaf €400.000 en appartementen vanaf €200.000. De exacte prijzen hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en de ligging ervan. Het is daarom verstandig om je goed te laten informeren door een makelaar als je interesse hebt in het kopen of huren van een woning in de Aagje Dekenlaan.

Conclusie

De Aagje Dekenlaan is een aangename woonwijk in Den Haag. De wijk is ruim opgezet, heeft voldoende groen en is gunstig gelegen ten opzichte van verschillende voorzieningen. Ook is de wijk kindvriendelijk en veilig. De huizen in de wijk zijn over het algemeen goed onderhouden en hebben een eigen tuin. Hoewel de woningprijzen gemiddeld tot hoog zijn, is de Aagje Dekenlaan een populaire wijk onder verschillende doelgroepen.

aagje dekenlaan delft

Aagje Dekenlaan Delft: een gezellige straat met historie

De Aagje Dekenlaan is een straat in Delft die genoemd is naar de schrijfster Aagje Deken (1741-1804). Deze laan heeft een rijke historie en is gelegen in een levendige buurt. In dit artikel nemen we je mee door de geschiedenis van de straat, wat je er vandaag de dag kunt vinden, en beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen over de Aagje Dekenlaan.

Geschiedenis van de Aagje Dekenlaan

De Aagje Dekenlaan is genoemd naar de schrijfster Aagje Deken. Samen met Betje Wolff schreef zij de beroemde roman ‘Sara Burgerhart’. Aagje Deken is geboren in Nieuwer-Amstel, maar woonde het grootste gedeelte van haar leven in Den Haag. In 1804 overleed zij in het nabijgelegen Voorburg.

De Aagje Dekenlaan is ontstaan in de jaren 60 van de twintigste eeuw. Tot die tijd was het gebied rondom de straat voornamelijk platteland. De gemeente Delft besloot om in dit gebied een nieuwe woonwijk te bouwen. De Aagje Dekenlaan werd één van de belangrijkste wegen in deze wijk en kreeg daarom de naam van de beroemde schrijfster uit de achttiende eeuw.

Tegenwoordig is de Aagje Dekenlaan een populaire straat in Delft. Huizen in deze buurt zijn in trek vanwege de centrale ligging en het feit dat er veel groen is. Maar naast woningen vind je er ook diverse bedrijven, zoals een kinderdagverblijf en een tandartspraktijk.

Wat is er te vinden op de Aagje Dekenlaan?

Op de Aagje Dekenlaan zelf zijn vooral woningen gevestigd. De straat bestaat uit een mix van huur- en koopwoningen. De huizen hebben veelal een lichte en moderne uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de huizen in deze buurt erg populair zijn onder gezinnen en expats.

Naast woningen zijn er ook diverse bedrijven te vinden op de Aagje Dekenlaan. Zo is er bijvoorbeeld een kinderdagverblijf, waar kinderen van nul tot vier jaar worden opgevangen. Het kinderdagverblijf is kleinschalig en biedt veel persoonlijke aandacht aan de kinderen.

Ook is er een tandartspraktijk gevestigd op de Aagje Dekenlaan. Bij deze tandarts kun je terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen, zoals controles, vullingen en gebitsreiniging.

Verder is er nog een fitnesscentrum gevestigd op de Aagje Dekenlaan. Bij dit fitnesscentrum kun je terecht voor diverse lessen en trainingen, zoals pilates, yoga en cardio.

Wat zijn de voordelen van wonen op de Aagje Dekenlaan?

Er zijn diverse voordelen aan het wonen op de Aagje Dekenlaan. Ten eerste is de locatie erg gunstig. De Aagje Dekenlaan is namelijk gelegen aan de rand van het centrum van Delft. Dit betekent dat je binnen enkele minuten in het centrum van Delft bent, maar ook dat je zo de stad uit rijdt. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer. Zo zijn er diverse bushaltes in buurt en is er een treinstation op loopafstand.

Een tweede voordeel van wonen op de Aagje Dekenlaan is de groene omgeving. De buurt rondom de Aagje Dekenlaan is namelijk erg groen en rustig. Zo is er in de buurt een groot park waar je lekker kunt wandelen of sporten. Ook zijn er diverse speeltuinen voor kinderen.

Een derde voordeel van wonen op de Aagje Dekenlaan is dat de buurt erg kindvriendelijk is. Dit komt onder andere door het kinderdagverblijf dat in de buurt is gevestigd. Ook zijn er diverse lagere scholen in de buurt. Dit maakt het dus een ideale buurt om een gezin te stichten.

Wat zijn de nadelen van wonen op de Aagje Dekenlaan?

Er zijn eigenlijk geen nadelen aan het wonen op de Aagje Dekenlaan. Het is een rustige en kindvriendelijke buurt die ook nog eens erg gunstig is gelegen ten opzichte van het centrum van Delft en het openbaar vervoer. Wel kan het zijn dat wonen op de Aagje Dekenlaan iets duurder is dan in andere wijken in Delft. Dit komt omdat het een erg populaire buurt is.

Veelgestelde vragen over de Aagje Dekenlaan

1. Wie was Aagje Deken?

Aagje Deken was een Nederlandse schrijfster uit de achttiende eeuw. Samen met Betje Wolff schreef zij de roman ‘Sara Burgerhart’, die wordt gezien als de eerste Nederlandse roman.

2. Wat is er te vinden op de Aagje Dekenlaan?

Op de Aagje Dekenlaan zijn voornamelijk woningen gevestigd. Daarnaast zijn er ook diverse bedrijven te vinden, zoals een kinderdagverblijf, tandartspraktijk en fitnesscentrum.

3. Wat zijn de voordelen van wonen op de Aagje Dekenlaan?

De Aagje Dekenlaan is gelegen aan de rand van het centrum van Delft en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. Ook is de buurt erg groen en kindvriendelijk.

4. Wat zijn de nadelen van wonen op de Aagje Dekenlaan?

Er zijn geen grote nadelen aan het wonen op de Aagje Dekenlaan. Mogelijk is de wijk iets duurder dan andere wijken in Delft omdat het een erg populaire buurt is.

Conclusie

De Aagje Dekenlaan is een populaire straat in Delft. De straat is genoemd naar de schrijfster Aagje Deken en heeft een rijke historie. Tegenwoordig is de Aagje Dekenlaan een levendige buurt met veel woningen, bedrijven en groen. Wonen op de Aagje Dekenlaan heeft diverse voordelen, zoals een gunstige ligging en kindvriendelijke buurt. Er zijn eigenlijk geen nadelen aan het wonen op de Aagje Dekenlaan, behalve dat het mogelijk iets duurder is dan andere wijken in Delft.

Meer informatie over aagje dekenlaan 51 den haag vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aagje dekenlaan 51 den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 99 aagje dekenlaan 51 den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *