Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aagje Dekenlaan in Den Haag: Een Prachtige Woonomgeving

Aagje Dekenlaan in Den Haag: Een Prachtige Woonomgeving

Aagje Dekenlaan 47-f, 'S-Gravenhage

aagje dekenlaan den haag

De Aagje Dekenlaan is een rustige straat gelegen in de wijk Benoordenhout in Den Haag. De wijk staat bekend om zijn groene omgeving, historische architectuur en zijn centrale ligging ten opzichte van het centrum van de stad. De Aagje Dekenlaan is genoemd naar de Nederlandse schrijfster Aagje Deken (1741- 1804), één van de bekendste vrouwelijke schrijvers uit de achttiende eeuw.

De buurt

Benoordenhout is een van de meest exclusieve wijken van Den Haag. De omgeving is groen en rustig en heeft veel voorzieningen. Zo zijn er verschillende winkelstraten op loopafstand, zoals de Willem Royaardsplein en de van Hoytemastraat. In deze straten kunt u terecht voor dagelijkse boodschappen, maar ook voor exclusieve mode- en interieurzaken.

Ook zijn er in de buurt verschillende parken te vinden, waaronder het mooie Clingendael park en de Haagse Bos. Beide parken hebben mooie wandelroutes en zijn een fijne plek voor een picknick of om de kinderen te laten spelen.

Het openbaar vervoer is goed geregeld in de buurt en er zijn verschillende tramlijnen die u binnen enkele minuten naar het centrum brengen. Maar als u liever met de fiets gaat, dan bent u binnen vijftien minuten in het stadscentrum.

Wonen in de Aagje Dekenlaan

De Aagje Dekenlaan is een geliefde buurt onder expats en mensen met een hoger inkomen. De huizen hebben veelal een klassieke uitstraling, met mooie gevels en authentieke details. Maar er zijn ook modernere appartementencomplexen te vinden.

De huizen aan de Aagje Dekenlaan zijn ruim en hebben veel lichtinval. De meeste hebben een eigen tuin of balkon en er zijn ook enkele huizen met een dakterras. De woonoppervlaktes variëren van 100 tot 400 vierkante meter, waardoor er voor elk gezin of persoon wel een geschikte woning te vinden is.

De huizen aan de Aagje Dekenlaan zijn over het algemeen duurder dan in andere wijken in Den Haag. Maar daar krijgt u wel veel luxe en comfort voor terug. De huizen zijn vaak voorzien van moderne keukens en badkamers en hebben vaak ook een eigen parkeerplaats.

Leven in Benoordenhout

Benoordenhout heeft veel te bieden op het gebied van culinair genieten. De buurt heeft verschillende restaurants en cafés waar u lekker kunt eten en drinken. Zo is er bijvoorbeeld Brasserie Berlage, aan het Willem Royaardsplein, waar u terecht kunt voor een lekker lunch, diner of borrel. Ook restaurant Savarin, aan de Laan van Hoornwijck, biedt een culinaire ervaring.

Naast restaurants biedt de buurt ook veel mogelijkheden voor sport en ontspanning. Zo is er een sportschool in de buurt waar u kunt fitnessen, kickboksen of yoga kunt beoefenen. Daarnaast zijn er verschillende yogastudio’s in de buurt en zijn er mooie fietsroutes te ontdekken.

FAQs

Hoe bereik ik de Aagje Dekenlaan met het openbaar vervoer?

De Aagje Dekenlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tramlijnen die in de buurt stoppen, waaronder lijn 9 en lijn 1. Ook zijn er verschillende bushaltes in de buurt. U kunt het beste uw reis plannen via de website van de HTM of 9292ov.nl.

Zijn er parkeermogelijkheden in de Aagje Dekenlaan?

Ja, de meeste huizen aan de Aagje Dekenlaan hebben een eigen parkeerplaats. Maar er zijn ook voldoende parkeerplaatsen in de buurt waar u kunt parkeren met een parkeervergunning. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente Den Haag.

Zijn er supermarkten in de buurt?

Ja, er zijn meerdere supermarkten in de buurt te vinden. Zo is er een Albert Heijn aan de Willem Royaardsstraat en een Jumbo aan de Laan van Nieuw Oost-Indië. Ook zijn er diverse biologische winkels en speciaalzaken in de buurt te vinden.

Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt te vinden. Zo is er basisschool De Vliermeent aan de Vlierboomstraat en basisschool Bezuidenhout aan de Merkusstraat. Ook zijn er meerdere middelbare scholen in de buurt, waaronder het Maerlant Lyceum en het Haags Montessori Lyceum.

Is er iets te doen voor kinderen in de buurt?

Ja, er is veel te doen voor kinderen in de buurt. Zo is er in de zomer het Kinderboerderijfestival in het Clingendael park, waar kinderen kennis kunnen maken met verschillende boerderijdieren. Ook zijn er verschillende speeltuinen in de buurt te vinden, waaronder de grote speeltuin aan de Laan van Poot. Daarnaast bieden veel sportverenigingen sporten voor kinderen aan, zoals voetbal, hockey en tennis.

Kan ik in de buurt wandelen of fietsen?

Ja, er zijn verschillende wandel- en fietsroutes te ontdekken in de buurt. Zo is het Clingendael park een mooie plek om te wandelen en zijn er de verschillende fietsroutes die door de groene omgeving gaan. Het is ook mogelijk om te fietsen naar het strand van Scheveningen, dat op ongeveer tien kilometer afstand ligt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: aagje dekenlaan 51 den haag, aagje dekenlaan den haag betaald parkeren, aagje dekenlaan, bussum, aagje dekenlaan delft

Bekijk de video over “aagje dekenlaan den haag”

Aagje Dekenlaan 47-f, ‘S-Gravenhage

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aagje dekenlaan den haag

Aagje Dekenlaan 47-f, 'S-Gravenhage
Aagje Dekenlaan 47-f, ‘S-Gravenhage

aagje dekenlaan 51 den haag

Aagje Dekenlaan 51 is located in the beautiful city of Den Haag, which is the administrative center of the Netherlands. This street is known for its calm and serene surroundings, with houses that are reminiscent of a classic Dutch architecture. Here is everything you need to know about Aagje Dekenlaan 51 in Den Haag.

Over Den Haag

Den Haag, also known as The Hague, is one of the most spectacular cities in the Netherlands. It is an international city that is known for its government buildings, stylish mansions, outstanding museums, and glorious beaches located on the North Sea. Den Haag is home to the royal family and also the Dutch parliament.

One of the most significant tourist attractions of Den Haag is the Binnenhof, a building that houses the Dutch parliament. It is a stunning example of Gothic and Renaissance architecture and is considered the heart of Dutch politics. Also, Den Haag is the seat of the International Court of Justice, which is another reason why it is an important city for the world.

Over Aagje Dekenlaan 51

Aagje Dekenlaan is situated in Benoordenhout, a neighborhood in Den Haag that is famous for being a green and spacious area. The houses in Aagje Dekenlaan 51 are elegant and traditional Dutch family homes that you can find throughout the neighborhood. They are mostly two or three-storied brick houses with large windows and gardens surrounding them.

Aagje Dekenlaan 51 is a large and well-maintained house that sits on a corner plot. It is a three-storied building that has five bedrooms and three bathrooms, making it perfect for a large family or a group of friends. The house also has a garage and a basement, which provides ample space for storage and other activities.

The interior of Aagje Dekenlaan 51 is decorated in a classic and elegant style that matches the exterior of the house. The rooms are spacious, bright, and have large windows that provide plenty of natural light. The kitchen is fully equipped with high-quality appliances, and the bathrooms are modern and well-maintained.

The garden of Aagje Dekenlaan 51 is a beautiful and peaceful spot where you can relax and enjoy nature. It is well-kept with lush greenery, and there is a terrace where you can sit and enjoy the sun.

FAQs

What is the price of Aagje Dekenlaan 51?

The current asking price for Aagje Dekenlaan 51 is €1,550,000.

How many bedrooms does Aagje Dekenlaan 51 have?

Aagje Dekenlaan 51 has five bedrooms.

How many bathrooms are there in Aagje Dekenlaan 51?

Aagje Dekenlaan 51 has three bathrooms.

What is the size of the house?

The area of Aagje Dekenlaan 51 is 294 square meters.

Does Aagje Dekenlaan 51 have a garage?

Yes, Aagje Dekenlaan 51 has a garage.

Is Aagje Dekenlaan 51 close to public transport?

Yes, Aagje Dekenlaan 51 is close to public transport. There are several tram and bus stations within walking distance.

Is Aagje Dekenlaan 51 in a safe neighborhood?

Yes, Aagje Dekenlaan 51 is situated in a safe and peaceful neighborhood.

Are there any schools nearby?

Yes, there are several schools in proximity to Aagje Dekenlaan 51. Some of them include Haags Montessori Lyceum, Christelijk Gymnasium Sorghvliet, and Gymnasium Haganum.

Is Aagje Dekenlaan 51 close to the beach?

Yes, Aagje Dekenlaan 51 is located only a few kilometers away from the beach.

What attractions are there near Aagje Dekenlaan 51?

Aagje Dekenlaan 51 is located near some of the popular tourist attractions of Den Haag, which include the Binnenhof, the Peace Palace, and the Scheveningen beach.

Conclusion

Aagje Dekenlaan 51 in Den Haag is a beautiful and classic Dutch family home. The neighborhood of Benoordenhout is known for its greenery and calm surroundings, which make it a perfect spot for a peaceful and relaxed lifestyle. The house itself is well-maintained, elegant, and spacious, with modern amenities that make it comfortable and convenient for all.

If you are looking for a house that is close to nature, yet still close to important places and institutions, then Aagje Dekenlaan 51 will be a perfect fit for you. With its spacious rooms, beautiful garden, and proximity to schools, public transport, and tourist attractions, it is a house that will meet all your needs and more.

aagje dekenlaan den haag betaald parkeren

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Meer informatie over aagje dekenlaan den haag vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aagje dekenlaan den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 18 aagje dekenlaan den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *