Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de charme van Aagje Dekenstraat 8 in Schijndel

Ontdek de charme van Aagje Dekenstraat 8 in Schijndel

Aagje Dekenstraat 3

aagje dekenstraat 8 schijndel

Aagje Dekenstraat 8: Een charmant huis in het centrum van Schijndel.

De Aagje Dekenstraat is een prachtige, rustige straat in het centrum van Schijndel, een stad in de provincie Noord-Brabant in Nederland. In deze straat bevindt zich een charmant huis genaamd Aagje Dekenstraat 8, dat opvalt tussen de andere huizen door zijn unieke architectuur en knusse uitstraling.

Het huis Aagje Dekenstraat 8 is een typisch Nederlands huis, gebouwd in de jaren 30, met veel kenmerken die typerend zijn voor die tijd. Het heeft een puntdak en ramen met kleine ruitjes. Het huis heeft een verzorgde tuin, die goed verzorgd wordt door de huidige eigenaresse.

Het huis telt twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van ongeveer 70 vierkante meter. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken en bijkeuken. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer. In de woonkamer bevindt zich een open haard, die zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en heeft voldoende opbergruimte voor alle keukengerei. Het huis beschikt ook over airconditioning, wat zorgt voor een aangename temperatuur in de warme zomermaanden.

Het huis heeft een warme en gezellige uitstraling en is zeer goed onderhouden. Een renovatie van het huis is niet nodig, hoewel sommige kleine aanpassingen kunnen worden gedaan om het huis nog meer op te knappen.

De buurt

Het huis bevindt zich in de gezellige en levendige buurt Achter de Markt. Dit is een rustige buurt, ondanks dat het zich in het centrum van de stad bevindt. In de buurt zijn er verschillende winkels, restaurants, cafés en supermarkten. De markt van Schijndel ligt op enkele meters afstand van het huis en is de plek voor een hapje en een drankje. De buurt is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Zo zijn er diverse speeltuinen en scholen op loopafstand van het huis te vinden.

Vervoer

Het huis is zeer gunstig gelegen wat betreft vervoer. Het treinstation van Schijndel ligt op loopafstand van het huis en er zijn meerdere bushaltes in de buurt. De snelweg A2 ligt op enkele minuten rijden van het huis, waardoor er een perfecte verbinding is met steden als Eindhoven, Den Bosch en Utrecht.

FAQs

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over het huis Aagje Dekenstraat 8.

1. Kan ik het huis bezichtigen voordat ik het koop?

Ja, het is mogelijk om het huis te bezichtigen voordat u het koopt. Neem contact op met de makelaar om een bezichtiging te plannen.

2. Moet ik de resterende hypotheek overnemen bij de aankoop van het huis?

Nee, het is niet verplicht om de resterende hypotheek over te nemen. Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met uw bank of hypotheekadviseur.

3. Kan ik het huis huren in plaats van kopen?

Nee, het huis kan alleen gekocht worden. Er wordt momenteel geen huur aangeboden.

4. Wat zijn de maandelijkse kosten voor het huis?

De maandelijkse kosten voor het huis zijn afhankelijk van uw financiering en hypotheek. Neem contact op met uw bank of hypotheekadviseur om een meer specifiek overzicht te krijgen van de maandelijkse kosten.

5. Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Ja, er is parkeergelegenheid in de straat Achter de Markt. Dit is echter wel betaald parkeren.

6. Is er een tuin bij het huis?

Ja, het huis heeft een kleine, maar goed onderhouden tuin aan de achterzijde van het huis.

7. Is het huis geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, het huis is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn diverse speeltuinen en scholen op loopafstand van het huis te vinden.

Conclusie

Het huis Aagje Dekenstraat 8 is een charmante en gezellige woning gelegen in de mooie stad Schijndel in Noord-Brabant. Het huis heeft een warme uitstraling en is goed onderhouden. Het is gunstig gelegen wat betreft vervoer en er zijn tal van winkels, restaurants en cafés in de buurt te vinden. Het huis is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en biedt een ideale combinatie van rust en levendigheid. Indien u geïnteresseerd bent in het huis, neem dan contact op met de makelaar om een bezichtiging te plannen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aagje dekenstraat 8 schijndel”

Aagje Dekenstraat 3

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aagje dekenstraat 8 schijndel

Aagje Dekenstraat 3
Aagje Dekenstraat 3

Meer informatie over aagje dekenstraat 8 schijndel vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aagje dekenstraat 8 schijndel. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 11 aagje dekenstraat 8 schijndel

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *