Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek Aan de Kremmer 5 in het gezellige Meijel

Ontdek Aan de Kremmer 5 in het gezellige Meijel

Vijfkamerappartement, Rembrandtpark, Nachtwachtlaan 519

aan de kremmer 5 meijel

Aan de Kremmer 5 Meijel: Een historisch en modern pand om te wonen en werken

Gelegen in het charmante dorpje Meijel in de Limburgse Peel, staat het pand Aan de Kremmer 5. Met zijn karakteristieke gevel en rijke geschiedenis is het niet alleen een prachtige plek om te wonen, maar ook om te werken. Het pand is recent gerenoveerd en biedt nu meerdere mogelijkheden voor ondernemers en particulieren om hier te wonen en/of hun bedrijf te vestigen. In dit artikel nemen we een kijkje in de geschiedenis van het pand en de mogelijkheden die het nu biedt.

Geschiedenis

Het pand Aan de Kremmer 5 heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Het was ooit eigendom van de kerk en werd gebruikt als pastorie. Later is het pand verkocht aan meerdere particuliere eigenaren die het gebruikten als woonhuis en diverse bedrijven. In 1983 hebben de toenmalige eigenaren het pand gerestaureerd en het een nieuw leven gegeven als zorgcentrum voor ouderen. In 2019 werd het pand wederom verkocht en volledig gerenoveerd om te dienen als woon- en werklocatie voor verschillende ondernemers en particulieren.

Architectuur

Het pand is een combinatie van verschillende bouwstijlen uit verschillende periodes. De gevel is gebouwd in de traditionele Limburgse vakwerkstijl, wat typerend is voor de regio. De achterzijde van het pand is gebouwd in de meer moderne stijl van de jaren 70. De combinatie van deze stijlen geeft het pand een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat het opvalt in het straatbeeld. Bij de renovatie van het pand is de oorspronkelijke architectuur behouden gebleven en zijn waar nodig elementen gerestaureerd en vernieuwd.

Mogelijkheden

Het pand biedt verschillende mogelijkheden voor ondernemers en particulieren. Zo zijn er op de begane grond meerdere ruimtes beschikbaar die kunnen dienen als kantoor, praktijkruimte of winkel. Op de bovenverdiepingen zijn er appartementen gerealiseerd die geschikt zijn om in te wonen of te verhuren. De appartementen hebben elk hun eigen unieke indeling en karakteristieke elementen, zoals houten balken en muren van natuursteen. Het pand is daarnaast voorzien van moderne faciliteiten, zoals internet en een lift voor de bovenverdiepingen.

De locatie van het pand maakt het ook aantrekkelijk voor toeristen en dagjesmensen. Meijel ligt op slechts enkele minuten afstand van de snelweg en is gunstig gelegen ten opzichte van de natuurgebieden De Peel en De Maasduinen. Het pand heeft daarom ook de mogelijkheid om te dienen als bed and breakfast of vakantiewoning voor toeristen.

FAQs

Wat zijn de huurprijzen van de appartementen in Aan de Kremmer 5 Meijel?

De huurprijzen van de appartementen variëren afhankelijk van de grootte en indeling van het appartement en de duur van het verblijf. Neem contact op met de eigenaar voor meer informatie.

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar in het pand?

Het pand is voorzien van moderne faciliteiten, zoals internet en een lift voor de bovenverdiepingen. Daarnaast zijn er meerdere parkeerplaatsen beschikbaar voor huurders en bezoekers.

Kan ik mijn bedrijf vestigen in het pand?

Ja, op de begane grond zijn er meerdere ruimtes beschikbaar die kunnen dienen als kantoor, praktijkruimte of winkel. Neem contact op met de eigenaar voor meer informatie.

Is het pand geschikt als vakantiewoning voor toeristen?

Ja, het pand is gunstig gelegen ten opzichte van de natuurgebieden in de regio en heeft daarom de mogelijkheid om te dienen als bed and breakfast of vakantiewoning voor toeristen. Neem contact op met de eigenaar voor meer informatie.

Conclusie

Aan de Kremmer 5 in Meijel is een uniek pand met een rijke geschiedenis en moderne mogelijkheden. Dankzij de recente renovatie biedt het pand meerdere mogelijkheden voor ondernemers en particulieren om hier te wonen en/of hun bedrijf te vestigen. De combinatie van de traditionele Limburgse vakwerkstijl en de moderne jaren 70 stijl geeft het pand een karakteristieke uitstraling die opvalt in het straatbeeld. Daarnaast is de locatie van het pand ook gunstig gelegen ten opzichte van de natuurgebieden in de regio en biedt het daarom ook de mogelijkheid om te dienen als bed and breakfast of vakantiewoning voor toeristen. Het pand is een perfecte combinatie van historie en moderniteit en biedt daarom voor ieder wat wils.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aan de kremmer 5 meijel”

Vijfkamerappartement, Rembrandtpark, Nachtwachtlaan 519

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aan de kremmer 5 meijel

Vijfkamerappartement, Rembrandtpark, Nachtwachtlaan 519
Vijfkamerappartement, Rembrandtpark, Nachtwachtlaan 519

Meer informatie over aan de kremmer 5 meijel vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aan de kremmer 5 meijel. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 75 aan de kremmer 5 meijel

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *