Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aan de zwarte hond 9 Tegelen: Een Prachtige Woonlocatie Voor Jou!

Aan de zwarte hond 9 Tegelen: Een Prachtige Woonlocatie Voor Jou!

Hoe maak ik een Tegel Verdeling?   Tegel Legplan uitgelegd! #1

aan de zwarte hond 9 tegelen

Aan de zwarte hond 9 in Tegelen is een unieke locatie waar verschillende ondernemers zich hebben gevestigd. Het pand dateert uit 1895 en was vroeger een brouwerij. Inmiddels is het een creatieve hub waar werkruimtes, een galerie en zelfs een café te vinden zijn. In dit artikel zullen we nader ingaan op deze bijzondere plek en de verschillende ondernemers die er gevestigd zijn.

Geschiedenis van Aan de zwarte hond 9

Het pand aan de zwarte hond 9 heeft een rijke geschiedenis. Het was oorspronkelijk een brouwerij genaamd ‘De Goudsbloem’. In de jaren zeventig werd het pand gebruikt als woon- en werkruimte voor kunstenaars en ambachtslieden. In de jaren negentig werd het pand volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een horeca-onderneming genaamd ‘De witte brouwerij’. In deze periode was het pand vooral bekend als feestlocatie voor bruiloften en partijen.

In 2017 is het pand opnieuw gerenoveerd en omgebouwd tot de creatieve hub die het nu is. Het pand is opgedeeld in verschillende werkruimtes, een expositieruimte en een café. De naam van het pand is veranderd in ‘aan de zwarte hond 9’ als verwijzing naar de hond die bovenop de gevel prijkt.

Ondernemers in Aan de zwarte hond 9

In Aan de zwarte hond 9 zijn verschillende ondernemers te vinden. Iedere ondernemer heeft zijn eigen bedrijf en unieke creatieve visie. Zo is er bijvoorbeeld Babs Kijewski; een kunstenaar die voornamelijk schildert en illustraties maakt. Haar werk is te zien in de expositieruimte van het pand. Daarnaast is er ook een fotograaf genaamd Dennis Wisse die zich bezighoudt met portret- en landschapsfotografie.

Een andere ondernemer is MOOD Conceptstore. MOOD is een kledingwinkel met een bijzondere filosofie: duurzame kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat en milieuvriendelijk is geproduceerd. Deze winkel biedt een breed scala aan merken die allemaal duurzaam en eerlijk zijn geproduceerd. Het personeel is ook bijzonder: allemaal meiden met een beperking die hier een kans krijgen om werkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen. MOOD is daarmee een bijzonder concept en een aanwinst voor Aan de zwarte hond 9.

Ook Unlocked Coffee is te vinden in Aan de zwarte hond 9. Dit is een koffiebar gerund door de Syrische ondernemer Ahmad Al Hossari. Vanuit zijn passie voor koffie begon hij in Syrië met het branden van zijn eigen koffiebonen. In Nederland heeft hij zijn droom verder uitgebreid door een eigen koffiezaak te openen. Hier schenkt hij niet alleen koffie, maar biedt hij ook hulp aan andere Syrische vluchtelingen die in Nederland zijn beland.

Er zijn nog veel meer ondernemers gevestigd in Aan de zwarte hond 9, zoals een creatieve ondernemer die kunst maakt van oude verpakkingen en een ondernemer die handgemaakte zeep maakt. Het is duidelijk dat het pand een broedplaats is voor creativiteit en ondernemerschap.

Café Aan de zwarte hond 9

In het café van Aan de zwarte hond 9 kun je terecht voor een kop koffie, thee, frisdrank of een biertje. Het café heeft een gezellige sfeer en is een populaire ontmoetingsplek voor de mensen die in het pand werken. Ook zijn er regelmatig optredens van live muziek en vinden er andere culturele activiteiten plaats.

Het café is geopend van woensdag tot en met zondag. Op woensdag en donderdag kun je er terecht vanaf 13:00 uur, op vrijdag en zaterdag vanaf 10:00 uur en op zondag vanaf 12:00 uur. De sluitingstijd is afhankelijk van de drukte en het programma van die dag.

Veelgestelde vragen over Aan de zwarte hond 9

1. Is Aan de zwarte hond 9 ook geschikt voor kinderen?

Ja, zeker! In het café zijn er spelletjes en kleurplaten aanwezig voor kinderen. Daarnaast zijn er ook creatieve workshops speciaal voor kinderen, zoals schilderen en tekenen.

2. Zijn de bedrijven in Aan de zwarte hond 9 ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ja, het pand is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een ruime ingang en de werkruimtes zijn gelijkvloers en goed bereikbaar.

3. Moet ik reserveren voor een bezoek aan het café?

Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden. Vooral in het weekend kan het druk zijn in het café en is het handig om van tevoren even te bellen om een plekje te reserveren.

4. Kan ik mijn laptop meenemen en werken in het café?

Ja, dat kan. Het café is een ideale plek om te werken, mede doordat er gratis wifi beschikbaar is.

5. Zijn er ook mogelijkheden om een feestje te organiseren in Aan de zwarte hond 9?

Ja, dat is mogelijk. In het pand zijn verschillende zalen beschikbaar voor feesten en partijen. Neem contact op met het café om de mogelijkheden te bespreken.

Conclusie

Aan de zwarte hond 9 is een bijzondere plek waar creativiteit en ondernemerschap samenkomen. Het pand biedt werkruimtes aan verschillende ondernemers met een unieke visie. Het café biedt bovendien een gezellige ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor een kop koffie, thee of biertje. Als je op zoek bent naar een bijzondere plek om te werken of wilt genieten van een lekker drankje met vrienden, dan is Aan de zwarte hond 9 zeker een bezoekje waard.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aan de zwarte hond 9 tegelen”

Hoe maak ik een Tegel Verdeling? Tegel Legplan uitgelegd! #1

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aan de zwarte hond 9 tegelen

Hoe maak ik een Tegel Verdeling?   Tegel Legplan uitgelegd! #1
Hoe maak ik een Tegel Verdeling? Tegel Legplan uitgelegd! #1

Meer informatie over aan de zwarte hond 9 tegelen vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aan de zwarte hond 9 tegelen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 76 aan de zwarte hond 9 tegelen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *