Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aanbieding: Google Nest Hub met korting!

Aanbieding: Google Nest Hub met korting!

Google Nest hub hơn 1 triệu nhưng xem được cả Netflix, youtube ... ngon thực sự

aanbieding google nest hub

Google Nest Hub is een slimme speaker met een scherm dat is ontworpen om verschillende taken in huis te vereenvoudigen. Het is een handig apparaat dat u kunt gebruiken als een digitale assistent die uw smart home systeem beheert, uw agenda bijhoudt, muziek afspeelt en nog veel meer. Het is een compacte oplossing voor het moderniseren van uw huis. En als u op zoek bent naar een geweldige manier om extra te besparen op deze slimme speaker, kijk dan eens naar de aanbieding Google Nest Hub .

In dit artikel gaan we kijken naar de Google Nest Hub en hoe deze werkt en bespreken we de aanbieding die momenteel beschikbaar is.

Wat is Google Nest Hub?

Google Nest Hub, voorheen bekend als Google Home Hub, is een slimme speaker met een ingebouwd 7-inch scherm. Het werkt met de Google Assistant en kan worden gebruikt als een digitale assistent in huis. Google Nest Hub is ook compatibel met verschillende smart home-apparaten, waaronder lampen, sloten, thermostaten, en nog veel meer.

Het apparaat slaat geen gegevens op en alle informatie die het verzamelt, wordt volledig verwijderd als de stroom naar het apparaat wordt uitgeschakeld. De camera-Free optie aan de voorkant van het apparaat garandeert de veiligheid en alleen de gebruiker kan het apparaat bedienen. Dit zorgt voor de beveiliging van uw woning tegen hackers.

Hoe werkt Google Nest Hub?

Met de Google Nest Hub kunt u uw slimme apparaten in de woning bedienen via spraakopdrachten. U kunt bijvoorbeeld de verlichting bedienen, de thermostaat aanpassen of afspraken in uw agenda plannen. Het apparaat gebruikt ook gezichtsherkenning om aan te passen welk scherm wordt weergegeven op basis van de persoon die het apparaat gebruikt.

De Google Nest Hub werkt op Wi-Fi en bevat een Chromecast waarmee u muziek en video kunt streamen naar compatibele apparaten. U kunt ook manueel de helderheid van het scherm volgens uw voorkeuren aanpassen. Door naar beneden te vegen op het scherm, opent u de smart home-controles om meer apparaten toe te voegen of om hun instellingen te wijzigen.

De Google Nest Hub gebruiken als digitale assistent in uw huis

Als u de Google Nest Hub als een digitale assistent wilt gebruiken, kunt u het apparaat bedienen via spraakopdrachten. Gebruik “Hey Google” als de trigger phrase, wacht tot de Nest Hub reageert met een paringsgeluidje en vertel hem uw verzoek.

U kunt het apparaat vertellen om muziek af te spelen, een recept te laten zien, live TV streamen, uw agendaplanning te bekijken of het weer te controleren. Het apparaat kan u zelfs helpen bij het oplossen van wiskundige problemen of het vertalen van zinnen naar een andere taal.

Compatibiliteit met externe apparaten

Een van de mooiste functies van de Google Nest Hub is dat het werkt met verschillende slimme apparaten in uw huis. Het apparaat is compatibel met honderden slimme apparaten, waardoor het gemakkelijk is om uw slimme huis te bedienen via één apparaat.

Het apparaat is compatibel met SmartThings, Philips Hue, Nest, Wink, TP-Link, iHome, en nog veel meer slimme apparaten. U kunt de meeste van deze apparaten eenvoudig toevoegen via de Google Home-app. Dit is handig omdat u dan meerdere slimme apparaten kunt bedienen via slechts één apparaat.

Design

De Google Nest Hub is verkrijgbaar met een 7-inch touchscreen dat in elke kamer van uw huis past zonder te veel ruimte in te nemen. Het heeft geen camera aan de voorzijde en daarom kan niemand u hiermee stiekem begluren.

Het apparaat heeft slechts twee knoppen op de achterkant, waaronder een volumeregelaar en een mute-knop voor de microfoon. Het heeft een minimalistisch design met een witte plastic behuizing die in elk modern interieur past.

Aanbieding Google Nest Hub

Momenteel is er een aanbieding Google Nest Hub in Nederland als u het product koopt bij Bol.com of Coolblue.nl. U kunt nu de Google Nest Hub kopen voor slechts € 89,- in plaats van € 99,-. U krijgt dus € 10,- korting op het apparaat.

Bezoek Bol.com of Coolblue om deze aanbieding te bekijken en te profiteren van deze korting. We weten niet hoelang deze aanbieding zal duren, dus het is raadzaam om er snel bij te zijn.

FAQs

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de Google Nest Hub.

1. Kan ik de Google Nest Hub zonder telefoon gebruiken?

Ja, u hoeft niet per se een telefoon te hebben om de Google Nest Hub te gebruiken. U zult de Google Home-app echter misschien moeten downloaden als u uw slimme apparaten wilt koppelen.

2. Kan ik video’s bekijken op de Google Nest Hub?

Ja, u kunt Netflix, YouTube en andere streamingdiensten op de Google Nest Hub bekijken door aan Chromecast te koppelen.

3. Heeft de Google Nest Hub een privacybeleid?

Ja, de Nest Hub houdt zich aan het privacybeleid van Google. Google Nest Hub slaat geen gegevens op en verzamelt alleen de gegevens die nodig zijn om het apparaat correct te laten werken.

4. Is de Google Nest Hub compatibel met slimme apparaten van andere fabrikanten?

Ja, de Google Nest Hub is compatibel met verschillende slimme apparaten van andere fabrikanten.

5. Kunnen kinderen de Google Nest Hub gebruiken?

Ja, kinderen kunnen zeker de Google Nest Hub gebruiken. Wees echter voorzichtig met de inhoud die op het apparaat wordt weergegeven, zodat ze geen toegang hebben tot ongeschikte inhoud voor kinderen.

Conclusie

De Google Nest Hub is een handig apparaat dat ontworpen is om uw slimme huis te bedienen. Het apparaat werkt met de Google Assistant en is compatibel met honderden andere slimme apparaten, waardoor u slechts één apparaat nodig heeft om uw slimme huis te bedienen. De aanbieding Google Nest Hub is een geweldige manier om de prijs van dit product te verlagen. Bezoek Bol.com of Coolblue om van deze aanbieding te profiteren en deze slimme speaker te kopen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: google nest hub aanbieding ah, google nest hub 2-pack, google nest hub 2 mediamarkt, google nest hub 3, aanbieding google nest mini, google nest hub aan muur, google nest hub gratis, google nest hub max 2

Bekijk de video over “aanbieding google nest hub”

Google Nest hub hơn 1 triệu nhưng xem được cả Netflix, youtube … ngon thực sự

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aanbieding google nest hub

Google Nest hub hơn 1 triệu nhưng xem được cả Netflix, youtube ... ngon thực sự
Google Nest hub hơn 1 triệu nhưng xem được cả Netflix, youtube … ngon thực sự

google nest hub aanbieding ah

Google Nest Hub Aanbieding AH: De slimme oplossing voor thuis

Als je op zoek bent naar een slimme oplossing voor je thuis, dan is de Google Nest Hub een uitstekende keuze. Deze slimme assistent helpt je om je huis slimmer te maken en biedt tal van handige functies, zoals het afspelen van muziek, het beheren van je slimme apparaten en nog veel meer. In dit artikel gaan we dieper in op de Google Nest Hub aanbieding bij AH en leggen we uit hoe deze slimme assistent jouw dagelijkse leven kan verbeteren.

Wat is de Google Nest Hub?

De Google Nest Hub is een slimme assistent die je helpt om je huis slimmer te maken. Het apparaat is voorzien van een scherm en verschillende sensoren en kan interactie hebben met andere slimme apparaten in je huis, zoals slimme verlichting, slimme thermostaten en slimme deurbellen. Met de Google Nest Hub kun je bijvoorbeeld muziek afspelen, YouTube-video’s bekijken en het nieuws bekijken. Je kunt ook je agenda beheren, herinneringen instellen en nog veel meer. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een minimalistisch ontwerp dat goed past bij elk interieur.

Wat zijn de voordelen van de Google Nest Hub?

De Google Nest Hub heeft tal van voordelen, zoals:

– Beheer slimme apparaten: De Google Nest Hub kan verbinding maken met andere slimme apparaten in je huis en deze bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de verlichting in je huis aan- of uitzetten vanaf de Google Nest Hub.

– Speel muziek: Dankzij de ingebouwde speaker kun je muziek afspelen op de Google Nest Hub. Je kunt je eigen muziek afspelen of kiezen uit verschillende streamingdiensten, zoals Spotify.

– Kijk video’s: De Google Nest Hub heeft een scherm waarop je YouTube-video’s kunt bekijken, nieuws kunt bekijken of zelfs Netflix kunt kijken.

– Beheer je agenda: Met de Google Nest Hub kun je je agenda beheren en afspraken maken. Je kunt bijvoorbeeld de Google Agenda koppelen aan de Google Nest Hub en afspraken inzien en toevoegen.

– Maak gebruik van spraakopdrachten: Je kunt de Google Nest Hub bedienen met spraakopdrachten en zo zoekopdrachten uitvoeren, muziek afspelen of bijvoorbeeld het weerbericht bekijken.

– Altijd up-to-date: De Google Nest Hub wordt automatisch bijgewerkt, zodat je altijd over de nieuwste functies beschikt.

Wat houdt de Google Nest Hub aanbieding bij AH in?

Bij Albert Heijn kun je momenteel profiteren van een aantrekkelijke aanbieding op de Google Nest Hub. De aanbieding houdt in dat je de Google Nest Hub kunt kopen voor €89,- in plaats van €129,-, wat neerkomt op een korting van 31%. Deze aanbieding is geldig tot en met 12 september 2021 en is beschikbaar voor alle AH Bonuskaarthouders.

Hoe kun je de Google Nest Hub kopen bij AH?

Als je in aanmerking wilt komen voor de Google Nest Hub aanbieding bij AH, moet je een AH Bonuskaart hebben. Als je nog geen Bonuskaart hebt, kun je er een aanvragen op de website van Albert Heijn. Vervolgens kun je de Google Nest Hub online bestellen op de website van Albert Heijn. Je kunt ervoor kiezen om het apparaat thuis te laten bezorgen of op te halen in een AH-winkel. Houd er rekening mee dat de voorraad beperkt is en dat de aanbieding geldig is zolang de voorraad strekt.

Is de Google Nest Hub gemakkelijk te installeren?

Ja, de Google Nest Hub is zeer gemakkelijk te installeren. Het enige wat je hoeft te doen, is het apparaat aansluiten op een stopcontact en verbinding maken met een wifi-netwerk. Vervolgens kun je de Google Home-app downloaden en het apparaat koppelen aan je Google-account. Als je slimme apparaten in je huis hebt, kun je deze ook koppelen aan de Google Nest Hub. Dit doe je door de Google Home-app te openen en de instructies te volgen. Het hele proces duurt slechts enkele minuten en is zeer eenvoudig.

Kan ik de Google Nest Hub bedienen met spraakopdrachten?

Ja, de Google Nest Hub kan bediend worden met spraakopdrachten. Je kunt het apparaat bijvoorbeeld vragen om muziek af te spelen, zoekopdrachten uit te voeren of het weerbericht te geven. Je kunt ook slimme apparaten in je huis bedienen met spraakopdrachten. Het enige wat je hoeft te doen, is “Hey Google” zeggen en vervolgens je opdracht geven. Het apparaat reageert vervolgens op je stem en voert de opdracht uit.

Kan ik mijn privacy beschermen bij gebruik van de Google Nest Hub?

Ja, je kunt je privacy beschermen bij gebruik van de Google Nest Hub. Het apparaat is voorzien van verschillende privacyinstellingen, zodat je zelf kunt bepalen welke informatie gedeeld wordt met Google. Zo kun je ervoor kiezen om spraakopdrachten niet op te slaan en kun je de microfoon uitschakelen als je geen gebruik maakt van de Google Nest Hub. Ook kun je ervoor kiezen om de camera uit te schakelen, zodat je zeker weet dat er geen opnames worden gemaakt.

Conclusie

De Google Nest Hub is een slimme assistent die je helpt om je huis slimmer te maken. Met de Google Nest Hub kun je onder andere muziek afspelen, video’s bekijken en je slimme apparaten bedienen. Bij Albert Heijn kun je momenteel profiteren van een aantrekkelijke aanbieding, waarbij je de Google Nest Hub kunt kopen voor €89,- in plaats van €129,-. Het apparaat is gemakkelijk te installeren en kan bediend worden met spraakopdrachten. Ook kun je je privacy beschermen bij gebruik van de Google Nest Hub. Kortom, de Google Nest Hub is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een slimme oplossing voor je thuis.

FAQ’s

1. Wat is de prijs van de Google Nest Hub bij Albert Heijn?

De Google Nest Hub is momenteel verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €89,- in plaats van €129,-.

2. Hoe lang is de Google Nest Hub aanbieding bij AH geldig?

De aanbieding is geldig tot en met 12 september 2021, zolang de voorraad strekt.

3. Kan ik de Google Nest Hub bedienen met spraakopdrachten?

Ja, de Google Nest Hub kan bediend worden met spraakopdrachten. Je kunt het apparaat bijvoorbeeld vragen om muziek af te spelen, zoekopdrachten uit te voeren of het weerbericht te geven.

4. Kan ik mijn privacy beschermen bij gebruik van de Google Nest Hub?

Ja, je kunt je privacy beschermen bij gebruik van de Google Nest Hub. Het apparaat is voorzien van verschillende privacyinstellingen, zodat je zelf kunt bepalen welke informatie gedeeld wordt met Google.

5. Hoe installeer ik de Google Nest Hub?

Het installeren van de Google Nest Hub is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is het apparaat aansluiten op een stopcontact, verbinding maken met wifi en de Google Home-app downloaden en het apparaat koppelen aan je Google-account. Vervolgens kun je slimme apparaten in je huis koppelen aan de Google Nest Hub met behulp van de Google Home-app.

google nest hub 2-pack

Google Nest Hub is een smart home-apparaat waarmee je kunt communiceren met de Google Assistent en andere slimme apparaten thuis, zoals slimme thermostaten, verlichting, enz. Het is een slim apparaat dat mensen helpt bij het uitvoeren van elke dagelijkse taak. Als je wilt dat jouw huis intelligenter wordt, overweeg dan Google Nest Hub 2-pack.

Wat is de Google Nest Hub 2-pack?

De Google Nest Hub 2-pack is een bundel van twee Nest Hubs voor een lagere prijs. In plaats van twee afzonderlijke Nest Hubs te kopen, kunt je ze nu in één pakket kopen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om jouw huis slimmer te maken.

De Google Nest Hub heeft een scherm van 7 inch en een resolutie van 1024 x 600 pixels. Het heeft ook een ingebouwde speaker aan de achterkant en twee microfoons aan de bovenkant, zodat je gemakkelijk kunt communiceren met de Google Assistent. Het apparaat is beschikbaar in twee kleuren: Charcoal en Chalk.

Waarom een Google Nest Hub 2-pack kopen?

Een Google Nest Hub 2-pack kopen kan veel voordelen bieden.

Allereerst zorgen twee Nest Hubs voor een betere dekking van jouw huis. Door de apparaten op verschillende locaties te plaatsen, verhoog je de efficiëntie en het bereik van het apparaat.

Ten tweede bespaart de aankoop van een Google Nest Hub 2-pack je geld. In plaats van twee Nest Hubs afzonderlijk te kopen, krijg je er nu twee voor een lagere prijs.

Bovendien heb je met twee apparaten de mogelijkheid om de weergave van media te verbeteren en tegelijkertijd de Google Assistent te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een apparaat gebruiken om muziek te streamen en het andere apparaat gebruiken om een recept te lezen terwijl je kookt.

En tot slot, zijn de Google Nest Hubs een uitstekende aanvulling op jouw slimme woningssysteem. Het apparaat maakt het super eenvoudig om andere slimme apparaten te bedienen en te automatiseren, waardoor jouw leven gemakkelijker wordt.

Wat zijn de belangrijkste functies van de Google Nest Hub?

De Google Nest Hub heeft verschillende kenmerken die hem onderscheiden van andere smart home-apparaten. Enkele van de belangrijkste functies zijn onder andere:

1. Google Assistent
De Google Nest Hub wordt geleverd met de Google Assistent, zodat je kunt communiceren met de AI-assistent en hem taken kunt laten uitvoeren, zoals het afspelen van muziek, het zoeken naar informatie, het controleren van het weer en het bedienen van slimme apparaten in jouw huis.

2. Display
Met de display van 7 inch kun je muziek, video’s en afbeeldingen bekijken en recepten, nieuws, kalenders en andere informatie bekijken. Het scherm past zich ook automatisch aan aan jouw omgevingslicht, zodat het altijd comfortabel is om naar te kijken.

3. Google Photos
Met Google Photos kun je op afstand je foto’s en video’s bekijken. Je kunt zelfs jouw fotobibliotheek als screensaver of achtergrondweergave instellen.

4. Slimme huisintegratie
De Google Nest Hub integreert naadloos met Google Home-apparaten, zodat je andere slimme apparaten in jouw huis kunt bedienen en automatiseren, zoals slimme thermostaten en verlichting.

5. Multi-room audio
Met de Google Nest Hub kun je muziek streamen naar meerdere apparaten in verschillende kamers van jouw huis. Je hebt de mogelijkheid om muziek te pauzeren, af te spelen en het volume aan te passen op alle verbonden apparaten.

Welke slimme apparaten kan de Google Nest Hub aansturen?

De Google Nest Hub kan met veel verschillende slimme apparaten communiceren. Hier zijn enkele van de populaire merken en typen apparaten waar de Nest Hub mee kan communiceren:

1. Philips Hue-lampen
Met de Google Nest Hub kun je jouw Philips Hue-lampen bedienen. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om deze lampen te dimmen en de verlichting aan te passen tijdens het bekijken van een film, allemaal zonder dat je hoeft op te staan.

2. Belkin WeMo Stopcontacten
Met de Google Nest Hub kun je elk Belkin WeMo-stopcontact in jouw huis bedienen. Je kunt apparaten zoals lampen of ventilatoren aan en uit zetten, allemaal met behulp van voice commands.

3. Nest Thermostaat
De Google Nest Hub werkt ook goed met andere slimme Nest-apparaten, zoals thermostaten en camera’s. Met de Nest Thermostat kun je de temperatuur in jouw huis wijzigen of aanpassen, allemaal met behulp van de Google Assistent.

4. Google Home Mini
De Google Nest Hub kan ook samenwerken met Google Home Mini-apparaten. Je kunt muziek afspelen op beide apparaten of op één apparaat en het volume van beide apparaten aanpassen.

5. Chromecast
Google Nest Hub fungeert als een Chromecast-apparaat, zodat je mediastreaming kunt controleren met behulp van jouw stem, wat een geweldige manier is om muziek en video’s te bekijken zonder jouw telefoon of tablet te gebruiken.

Hoe installeer ik Google Nest Hub?

De installatie van de Google Nest Hub is heel eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. Volg deze stappen om jouw Nest Hub te installeren:

1. Download de Google Home-app op jouw telefoon of tablet.

2. Maak een account aan of log in op jouw bestaande Google-account.

3. Selecteer “Toevoegen” via het startscherm.

4. Volg de instructies op het scherm om jouw Nest Hub te verbinden met jouw Wi-Fi-netwerk.

5. Je bent nu klaar om de Google Assistent te gebruiken en jouw Nest Hub te integreren met andere slimme apparaten in jouw huis.

FAQs

1. Kan ik dezelfde Google Assistent gebruiken op beide Nest Hubs?

Ja, je kunt dezelfde Google Assistent gebruiken op beide Nest Hubs. Het is zelfs zo dat als je ze samen gebruikt, je de functionaliteit van het apparaat kunt optimaliseren en dus een betere dekking van jouw huis krijgt.

2. Kan ik de Nest Hub gebruiken zonder internetverbinding?

Zonder internetverbinding kan de Google Nest Hub alleen de tijd weergeven, omdat het alleen met Wi-Fi verbinding kan maken.

3. Is er een verschil tussen de Charcoal en Chalk Google Nest Hub?

De functies van de Charcoal en Chalk Google Nest Hub zijn precies hetzelfde. Het enige verschil is de kleur. Chalk is een witte kleur en Charcoal is een zwarte kleur.

4. Hoe kan ik muziek streamen op de Google Nest Hub?

Je kunt muziek streamen op de Google Nest Hub door de Google Assistent te vragen om muziek af te spelen van een bepaalde artiest of album. Je kunt ook muziek streamen vanaf jouw telefoon of tablet naar de Nest Hub via Bluetooth. Of gebruik services als Spotify, Deezer of Youtube Music, allemaal te vinden onder instellingen.

5. Hoe kan ik de klokinstellingen aanpassen?

Je kunt de klokinstellingen van de Google Nest Hub eenvoudig aanpassen via de Google Home-app. Ga naar “Apparaten”, selecteer jouw Nest Hub en open “Instellingen”. Tik dan op “Klokinstellingen” en je hebt de mogelijkheid om de tijd weer te geven in 24-uurs tijd, een digitale klok of een analoog horloge-gezicht te kiezen als de achtergrondweergave.

Conclusie

Als je jouw huis wil vertellen wat te doen en het slimmer wil maken, overweeg dan een Google Nest Hub 2-pack. Het bundelen van de Nest Hubs is een goede manier om het bereik te vergroten en om meerdere taken tegelijk uit te voeren. Je hebt nu toegang tot de Google Assistent, een display om media te bekijken, de mogelijkheid om slimme apparaten te bedienen en kristalheldere audio om muziek te streamen of jouw favoriete podcasts te beluisteren. De Google Nest Hub kan de perfecte aanvulling zijn op jouw slimme thuis.

Meer informatie over aanbieding google nest hub vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aanbieding google nest hub. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 24 aanbieding google nest hub

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *