Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aardamseweg 4 Ter Aar: een blik op de historie en huidige status

Aardamseweg 4 Ter Aar: een blik op de historie en huidige status

Opening Gemeentehuis Ter Aar 1970

aardamseweg 4 ter aar

Aardamseweg 4 Ter Aar: Een Historisch Gebouw in een Rustige Omgeving

Aardamseweg 4 Ter Aar is een historisch gebouw gelegen in de rustige omgeving van het dorp Ter Aar, in de provincie Zuid-Holland. Dit gebouw werd oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw en is recentelijk gerestaureerd om aan de moderne wensen te voldoen. Aardamseweg 4 Ter Aar biedt een unieke combinatie van geschiedenis, rust en modern comfort.

Het Historische Gebouw

Het gebouw dat nu Aardamseweg 4 Ter Aar is, werd oorspronkelijk gebouwd in 1740. Het was oorspronkelijk een boerderij, maar werd later omgebouwd tot een buitenhuis voor een rijke Amsterdamse familie. In de jaren 60 van de vorige eeuw werd het gebouw omgebouwd tot een school. In de tussentijd werd het gebouw ook gebruikt voor verschillende andere doeleinden, zoals een gemeentehuis en een bibliotheek.

In 2017 besloot de huidige eigenaar, Ewald van Rooyen, om het gebouw te kopen en te restaureren. Het restauratieproces duurde ongeveer een jaar en werd geleid door architect Aafke Pietersma. Het resultaat van de restauratie is een prachtig gebouw dat de geschiedenis van het oorspronkelijke gebouw weerspiegelt, maar ook voldoet aan de moderne eisen van comfort en duurzaamheid.

De Restauratie

Tijdens de restauratie werden verschillende elementen van het oorspronkelijke gebouw teruggebracht, zoals de oude balken en deuren. Ook werd er gebruik gemaakt van duurzame materialen en technologieën om de energie-efficiëntie van het gebouw te verbeteren. Zo werd er onder andere gebruik gemaakt van zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming.

Het resultaat is een prachtig gebouw dat de geschiedenis van het oorspronkelijke gebouw weerspiegelt, maar ook voldoet aan de moderne eisen van comfort en duurzaamheid. Aardamseweg 4 Ter Aar is nu een eigentijds gebouw met een rijke geschiedenis, dat geschikt is voor verschillende doeleinden, zoals kantoren, vergaderingen, evenementen en feesten.

De Locatie

Aardamseweg 4 Ter Aar is gelegen in het dorp Ter Aar, in de provincie Zuid-Holland. Ter Aar is een rustig dorp met ongeveer 8000 inwoners. Het dorp ligt midden in het Groene Hart, een prachtig natuurgebied met veel water, weilanden en fiets- en wandelroutes.

Naast de rust is Ter Aar ook goed bereikbaar. Het gebouw ligt op slechts 10 minuten rijden van de snelweg A4 en op 30 minuten rijden van Amsterdam. Ook is het gebouw goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die stoppen in de buurt van het gebouw en het station van Alphen aan den Rijn ligt op slechts 5 kilometer afstand.

FAQs

Wat zijn de kosten van de huur van Aardamseweg 4 Ter Aar?

De kosten voor het huren van Aardamseweg 4 Ter Aar hangen af van de duur van de huur, het type evenement en de gewenste faciliteiten. Neem contact op met de eigenaar om een offerte op maat te ontvangen.

Is het gebouw rolstoeltoegankelijk?

Ja, het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Er is een lift aanwezig die toegang biedt tot alle verdiepingen van het gebouw.

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar?

Aardamseweg 4 Ter Aar biedt verschillende faciliteiten, waaronder een moderne keuken, audiovisuele apparatuur, wifi en een prachtige tuin. Neem contact op met de eigenaar om de mogelijkheden te bespreken.

Is het gebouw geschikt voor grote evenementen?

Ja, Aardamseweg 4 Ter Aar is geschikt voor grote evenementen, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Het gebouw biedt ruimte aan maximaal 150 personen.

Kan ik het gebouw bezichtigen voordat ik een beslissing neem?

Ja, het is mogelijk om het gebouw te bezichtigen voordat je een beslissing maakt. Neem contact op met de eigenaar om een afspraak te maken.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aardamseweg 4 ter aar”

Opening Gemeentehuis Ter Aar 1970

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aardamseweg 4 ter aar

Opening Gemeentehuis Ter Aar 1970
Opening Gemeentehuis Ter Aar 1970

Meer informatie over aardamseweg 4 ter aar vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aardamseweg 4 ter aar. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 83 aardamseweg 4 ter aar

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *