Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aas de dames van Hurkmans: Een culinaire ervaring in het hart van Nederland

Aas de dames van Hurkmans: Een culinaire ervaring in het hart van Nederland

A.A.S. De Dames van Hurkmans

aas de dames van hurkmans

Aas de Dames van Hurkmans

In het Nederlands betekent “aas” een speelkaart van de hoogste waarde die in sommige spellen de joker kan vervangen. Maar “aas” betekent ook “aas” in de zin van “de beste, de top, de crème de la crème”. “Dames” zijn vrouwen. En “Hurkmans” is een achternaam die bijvoorbeeld voortkomt uit een beroep in de middeleeuwen: de hirkeman of de herkman was iemand die een herk of een heerk, een stukje grond in gebruik had.

Aas de Dames van Hurkmans is dus een naam die op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden. En dat is ook precies de bedoeling. Want het is niet alleen de naam van een café-restaurant in het Noord-Brabantse Herpen, het is ook de naam van de bijzondere vrouwen die het café-restaurant uitbaten.

De drie dames in kwestie zijn Maatje, Marianne en Marlinde. Zij zijn niet zomaar horecaondernemers. Zij zijn ook geen nette fröbeldames die af en toe een taart bakken voor de kerkelijke bazaar. Zij zijn hoe dan ook wel een beetje “buitenbeentjes” te noemen. En dat is helemaal niet negatief bedoeld.

Maatje Hurkmans bijvoorbeeld, heeft een achtergrond als motorcoureur. Ze heeft deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap in de Supermono-klasse. Dat is een klasse voor eencilinder motorfietsen. Marianne heeft weer een heel andere achtergrond. Zij was jarenlang werkzaam als douanier. En Marlinde heeft een carrière in de zorg. Samen zijn zij een soort “dream team” geworden.

Het café-restaurant is gevestigd in een voormalig koetshuis. Het is een prachtig historisch pand, dat verbouwd en gerenoveerd is tot een sfeervol en gezellig onderkomen. Het beschikt over een groot terras waar het heerlijk toeven is in de zomer. Binnen zijn er verschillende ruimtes met elk hun eigen ambiance en sfeer.

Het eten dat geserveerd wordt is ook van topklasse. Er wordt gebruik gemaakt van streekproducten en er wordt gewerkt met ingrediënten die bij voorkeur biologisch zijn. Het spreekt voor zich dat de gerechten met zorg en aandacht bereid worden. De gasten zijn dan ook zeer enthousiast over de kwaliteit van de maaltijden.

Maar Aas de Dames van Hurkmans is meer dan alleen een café-restaurant. Het is ook een ontmoetingsplaats voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, rust, of een goed gesprek. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Er zijn speciale avonden voor liefhebbers van bijvoorbeeld whiskey, gin of bier. Er zijn wandel- en fietsroutes uitgestippeld in de omgeving. En er is een leeshoek waar gasten boeken kunnen lenen of ruilen.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Aas de Dames van Hurkmans een uitstekende locatie. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar die geschikt zijn voor trainingen, vergaderingen of presentaties. Er is audiovisuele apparatuur aanwezig en er kan uiteraard gezorgd worden voor goede catering.

De sfeer bij Aas de Dames van Hurkmans is informeel en relaxt. Er wordt veel gelachen en plezier gemaakt. Maar er is ook aandacht voor mensen die het nodig hebben. Zo heeft Maatje speciaal voor mensen met een beperking in de keuken een plek ingericht waar zij kunnen meehelpen met het koken. En het café-restaurant heeft daarnaast ook een maatschappelijk doel. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen in de regio.

FAQ’s

Wat betekent “aas”?
Aas is een speelkaart van de hoogste waarde die in sommige spellen de joker kan vervangen. Maar “aas” betekent ook “de beste, de top, de crème de la crème”.

Wie zijn de Dames van Hurkmans?
De Dames van Hurkmans zijn Maatje, Marianne en Marlinde. Zij zijn de eigenaren van café-restaurant Aas de Dames van Hurkmans.

Waar is Aas de Dames van Hurkmans gevestigd?
Aas de Dames van Hurkmans is gevestigd in Herpen, een dorpje in de gemeente Oss in de provincie Noord-Brabant.

Wat voor soort gerechten worden er geserveerd bij Aas de Dames van Hurkmans?
Er wordt gebruik gemaakt van streekproducten en er wordt gewerkt met ingrediënten die bij voorkeur biologisch zijn. Het menu is gevarieerd en er is voor elk wat wils.

Is Aas de Dames van Hurkmans geschikt voor zakelijke bijeenkomsten?
Ja, Aas de Dames van Hurkmans is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar die geschikt zijn voor trainingen, vergaderingen of presentaties. Er is audiovisuele apparatuur aanwezig en er kan uiteraard gezorgd worden voor goede catering.

Wat voor activiteiten worden er georganiseerd bij Aas de Dames van Hurkmans?
Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Er zijn speciale avonden voor liefhebbers van bijvoorbeeld whiskey, gin of bier. Er zijn wandel- en fietsroutes uitgestippeld in de omgeving. En er is een leeshoek waar gasten boeken kunnen lenen of ruilen.

Heeft Aas de Dames van Hurkmans ook een maatschappelijk doel?
Ja, Aas de Dames van Hurkmans heeft een maatschappelijk doel. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen in de regio. En Maatje heeft speciaal voor mensen met een beperking in de keuken een plek ingericht waar zij kunnen meehelpen met het koken.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: vos waalwijk, a.a.s. soest, afrikalaan 1a den bosch, a.a.s. dagherstel, garage geert, autogarage den bosch, van udenhout den bosch, vos occasions

Bekijk de video over “aas de dames van hurkmans”

A.A.S. De Dames van Hurkmans

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aas de dames van hurkmans

A.A.S. De Dames van Hurkmans
A.A.S. De Dames van Hurkmans

vos waalwijk

Vos Waalwijk: De Betrouwbare Partner voor Uw Transportbehoeften

Vos Waalwijk is een gevestigde naam in de logistieke industrie en biedt sinds 1947 betrouwbare en efficiënte transport- en logistieke oplossingen. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van innovatieve en duurzame oplossingen voor klanten in verschillende sectoren. Met een uitgebreid netwerk van faciliteiten en een toegewijde en ervaren team, is Vos Waalwijk de partner die u nodig hebt om uw transportbehoeften te voldoen.

Diensten Aangeboden door Vos Waalwijk

Vos Waalwijk biedt een breed scala aan diensten op het gebied van transport en logistiek, waaronder:

1. Transportoplossingen

Het bedrijf biedt vervoer van goederen via de weg, het water en het spoor. Met een vloot van meer dan 150 voertuigen, waaronder vrachtwagens met meerdere assen en trekkers, is Vos Waalwijk uitgerust om allerlei soorten vracht te vervoeren. Het bedrijf heeft ook een eigen containerterminal, die een naadloze verbinding biedt tussen weg-, water- en spoorvervoer.

2. Opslag en distributie

Vos Waalwijk biedt magazijnen met een totale oppervlakte van meer dan 110.000 vierkante meter. Deze magazijnen zijn geschikt voor de opslag van een breed scala aan goederen, zoals chemicaliën, levensmiddelen en hightech-apparatuur. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan distributiediensten, waaronder crossdocking, orderpicking en value added services.

3. Containeropslag

Vos Waalwijk biedt ook containeropslagfaciliteiten voor zeecontainers en andere soorten containers. Het bedrijf heeft ruime ervaring in de behandeling van containers en biedt een hoog beveiligingsniveau voor de opgeslagen goederen.

4. Douane-afwikkeling

Het bedrijf biedt uitgebreide douanediensten voor import- en exportactiviteiten. Deze diensten omvatten de verwerking van invoer- en uitvoerdocumenten, transportverzekeringen en het afhandelen van douane-inspecties.

5. Logistieke consulting

Vos Waalwijk biedt ook logistieke consultingdiensten voor bedrijven die hun logistieke processen willen verbeteren. Het bedrijf heeft ervaring met het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen voor klanten in verschillende sectoren en kan helpen bij het optimaliseren van de hele toeleveringsketen.

De Voordelen van Werken met Vos Waalwijk

Er zijn verschillende voordelen die u krijgt wanneer u besluit te werken met Vos Waalwijk. Deze voordelen omvatten:

1. Betrouwbaarheid

Vos Waalwijk heeft een lange geschiedenis van betrouwbare levering van goederen en voldoen aan de behoeften van klanten. Het bedrijf heeft ook een ISO-9001-certificering en is SQAS-gecertificeerd, wat betekent dat het bedrijf voldoet aan alle wettelijke en veiligheidsnormen.

2. Innovatieve oplossingen

Vos Waalwijk biedt innovatieve oplossingen op het gebied van transport en logistiek, waardoor klanten kunnen profiteren van de nieuwste technologieën en trends in de industrie.

3. Duurzaamheid

Vos Waalwijk is zich bewust van de impact die het transport en de logistieke industrie hebben op het milieu en werkt aan het ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke transportoplossingen. Het bedrijf investeert ook in de nieuwste technologieën voor brandstofefficiëntie en emissiereductie.

4. Ervaring en expertise

Met meer dan 70 jaar ervaring in de logistieke industrie, heeft Vos Waalwijk een schat aan ervaring en expertise opgebouwd die klanten kunnen benutten.

FAQs

1. Wat is het bereik van het vervoer dat Vos Waalwijk aanbiedt?

Vos Waalwijk biedt transportoplossingen voor lokaal, nationaal en internationaal vervoer. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van faciliteiten en partners, waardoor het in staat is om allerlei soorten vracht over de hele wereld te vervoeren.

2. Welke soorten vracht kan Vos Waalwijk vervoeren?

Vos Waalwijk heeft ervaring met het vervoeren van alle soorten vracht, zoals chemicaliën, levensmiddelen, industriële producten en hightech-apparatuur. Het bedrijf heeft ook een speciale afdeling voor gevaarlijke goederen, die voldoet aan alle veiligheids- en certificeringsvereisten.

3. Hoe is de beveiliging van de magazijnen van Vos Waalwijk?

Vos Waalwijk heeft een hoog beveiligingsniveau in zijn magazijnen. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde beveiligingssystemen en -procedures, zoals camerabewaking, toegangsbeheer en beveiligingscontroles. Het bedrijf is ook SQAS-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan alle veiligheids- en beveiligingsnormen die nodig zijn in de logistieke industrie.

4. Biedt Vos Waalwijk ook value added services?

Ja, Vos Waalwijk biedt een breed scala aan value added services voor klanten. Deze diensten omvatten onder andere het labelen en verpakken van goederen, het assembleren van producten en het aanbieden van op maat gemaakte logistieke oplossingen.

5. Kan Vos Waalwijk helpen bij douane-afwikkeling?

Ja, Vos Waalwijk biedt uitgebreide douanediensten voor klanten die betrokken zijn bij import- en exportactiviteiten. Deze diensten omvatten het verwerken van invoer- en uitvoerdocumenten, het afhandelen van douane-inspecties en het regelen van transportverzekeringen.

Conclusie

Vos Waalwijk is een betrouwbare en ervaren partner voor uw transport- en logistieke behoeften. Het bedrijf biedt innovatieve en duurzame oplossingen die tegemoet komen aan de behoeften van klanten in verschillende sectoren. Met een uitgebreid netwerk van faciliteiten en een team van ervaren professionals, kan Vos Waalwijk uw transport- en logistieke uitdagingen oplossen en uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

a.a.s. soest

A.A.S. Soest is een bekend schadeherstelbedrijf in Soest, Nederland. Het bedrijf staat bekend om de uitstekende kwaliteit van hun diensten en hun vermogen om klanten snel en efficiënt te helpen. A.A.S. Soest biedt een scala aan diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hieronder zullen we meer leren over het bedrijf en wat ze te bieden hebben.

Geschiedenis van A.A.S. Soest

A.A.S. Soest is in 1999 opgericht door Aad en Ineke van den Hoed. Het bedrijf begon als een klein schadeherstelbedrijf in Soest en heeft zich langzaam uitgebreid. Vandaag de dag is A.A.S. Soest uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde schadeherstelbedrijven in Nederland.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van schade aan auto’s, caravans, campers en bedrijfswagens. A.A.S. Soest heeft in de loop der jaren vele prijzen gewonnen voor de kwaliteit van hun diensten en hun vermogen om klanten snel en efficiënt te helpen.

Diensten van A.A.S. Soest

A.A.S. Soest biedt een breed scala aan diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Sommige van de diensten die ze aanbieden zijn:

Schadeherstel

Schadeherstel is de kernactiviteit van A.A.S. Soest. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het repareren van schade aan auto’s, caravans, campers en bedrijfswagens. A.A.S. Soest beschikt over een team van hoogopgeleide specialisten die in staat zijn om schade snel en efficiënt te herstellen.

Ruitreparatie en -vervanging

A.A.S. Soest biedt ook ruitreparatie en -vervanging aan. Ze zijn in staat om alle soorten autoruiten te repareren en te vervangen, ongeacht het merk of model van de auto. A.A.S. Soest gebruikt alleen hoogwaardige materialen en tools bij het uitvoeren van alle reparaties en vervangingen.

Spotrepair

Spotrepair is een snelle en betaalbare manier om kleine schade aan een auto te herstellen. A.A.S. Soest biedt spotrepair aan voor krassen, deuken en andere kleine beschadigingen. Met behulp van geavanceerde technologie en expertise kunnen ze beschadigde delen van de auto snel herstellen.

Steenslagreparatie

Steenslag kan leiden tot kleine deukjes en krassen in het lakwerk van een auto. Bij A.A.S. Soest bieden ze steenslagreparatie aan om deze kleine beschadigingen te herstellen en uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

Schade-expertise en –advies

Als u betrokken bent bij een ongeval, biedt A.A.S. Soest een expertise- en adviesservice aan. Ze kunnen de schade aan uw auto beoordelen en advies geven over de stappen die u moet nemen om de schade te herstellen.

Garanties

A.A.S. Soest biedt verschillende garanties op hun diensten. Deze garanties zijn afhankelijk van het type schadeherstel dat u heeft laten uitvoeren en de materialen die zijn gebruikt bij de reparatie. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van A.A.S. Soest, ontvangt u altijd een garantiedocument waarin de garantievoorwaarden worden uitgelegd.

Klantenservice

A.A.S. Soest staat bekend om hun uitstekende klantenservice. Ze hebben een team van ervaren medewerkers die klanten snel en efficiënt kunnen helpen. Het bedrijf begrijpt hoe belangrijk het is om klanten tevreden te stellen en biedt daarom een 100% tevredenheidsgarantie op al hun diensten.

FAQs

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over A.A.S. Soest:

Wat is A.A.S. Soest?

A.A.S. Soest is een schadeherstelbedrijf in Soest, Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het repareren van schade aan auto’s, caravans, campers en bedrijfswagens.

Wat voor diensten biedt A.A.S. Soest aan?

A.A.S. Soest biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder schadeherstel, ruitreparatie en -vervanging, spotrepair, steenslagreparatie, schade-expertise en –advies, en garanties.

Wordt mijn auto opgehaald en teruggebracht na reparatie?

Ja, A.A.S. Soest biedt haal- en brengservice aan voor auto’s die in reparatie zijn. Ze halen uw auto op van de gewenste locatie en brengen hem terug na de reparatie.

Kan ik online een afspraak maken?

Ja, u kunt online een afspraak maken via de website van A.A.S. Soest. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf om een afspraak te maken.

Hoe lang duurt het om schade te herstellen?

Dit is afhankelijk van de omvang van de schade en het type reparatie dat nodig is. A.A.S. Soest streeft er altijd naar om alle reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, maar de duur van de reparatie kan variëren. Ze zullen u altijd informeren over de verwachte reparatietijd.

Heeft A.A.S. Soest garantie op hun diensten?

Ja, A.A.S. Soest biedt garantie op hun diensten. Het type garantie hangt af van het type schadeherstel en de materialen die worden gebruikt bij de reparatie. Bij het gebruik van de diensten van A.A.S. Soest, ontvangt u altijd een garantiedocument waarin de garantievoorwaarden worden uitgelegd.

Hoe kan ik A.A.S. Soest bereiken?

U kunt A.A.S. Soest telefonisch bereiken op +31 (0)35 603 3700 of via e-mail op info@aasschadeherstel.nl. U kunt ook een bericht achterlaten op hun website en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een professioneel schadeherstelbedrijf in Soest, dan is A.A.S. Soest een uitstekende keuze. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze hebben jarenlange ervaring in het repareren van schade aan auto’s, caravans, campers en bedrijfswagens. Het bedrijf staat bekend om hun uitstekende klantenservice en hun vermogen om schade snel en efficiënt te herstellen. Als u op zoekt bent naar een betrouwbaar en professioneel schadeherstelbedrijf in de regio Soest, dan is A.A.S. Soest zeker het overwegen waard.

Meer informatie over aas de dames van hurkmans vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aas de dames van hurkmans. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 90 aas de dames van hurkmans

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *