Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de innovatieve kracht van ABC Westland 242 in Poeldijk

Ontdek de innovatieve kracht van ABC Westland 242 in Poeldijk

ABC Westland Poeldijk

abc westland 242 poeldijk

ABC Westland 242: de perfecte locatie voor uw bedrijf.

ABC Westland 242 is een bedrijventerrein gelegen in het Westland, in de gemeente Midden-Delfland. Het terrein is 40 hectare groot en biedt ruimte aan bedrijven uit diverse branches, waaronder tuinbouw, transport en logistiek.

Op ABC Westland 242 zijn er verschillende mogelijkheden voor bedrijven om zich te vestigen. Zo zijn er bedrijfsunits, kantoorruimtes en logistieke hallen te huur of te koop. Het terrein biedt ook ruimte aan bedrijven die behoefte hebben aan een groot perceel, voor bijvoorbeeld opslag of landbouwactiviteiten.

Het terrein ligt op een strategische locatie, tussen de haven van Rotterdam en de luchthaven Schiphol. Hierdoor is het terrein goed bereikbaar voor vrachtverkeer en biedt het bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt te opereren. Daarnaast heeft ABC Westland 242 ook een rechtstreekse verbinding met de A20 en de A4.

ABC Westland 242 is niet alleen een ideale locatie voor bedrijven, maar ook voor werknemers. Het terrein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een kinderopvang en een restaurant.

Het bedrijventerrein staat bekend om het duurzame karakter. Zo wordt er gebruik gemaakt van zonne-energie en is er een systeem voor het hergebruik van water. Ook wordt er gestreefd naar een zo laag mogelijk energieverbruik in de gebouwen op het terrein.

ABC Westland 242 is niet alleen een bedrijventerrein, maar ook een gemeenschap van bedrijven. Bedrijven op het terrein werken samen en delen kennis en ervaring. Dit zorgt voor synergie en innovatie binnen de gemeenschap.

ABC Westland 242 heeft een lange geschiedenis. Het terrein is ontstaan in de jaren 70, toen er behoefte was aan een modern bedrijventerrein voor de tuinbouwsector in het Westland. Inmiddels is het terrein uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijventerrein, waar bedrijven uit diverse branches zich kunnen vestigen.

ABC Westland 242 biedt bedrijven de mogelijkheid om te groeien en te innoveren. Het terrein is een perfecte locatie voor bedrijven die hun logistieke activiteiten willen uitbreiden of die behoefte hebben aan een groot perceel. Daarnaast biedt het terrein een inspirerende omgeving voor bedrijven die willen samenwerken en innoveren.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van ABC Westland 242?

ABC Westland 242 is een bedrijventerrein van 40 hectare groot.

2. Welke bedrijven kunnen zich vestigen op ABC Westland 242?

Op ABC Westland 242 zijn bedrijven uit diverse branches welkom, waaronder tuinbouw, transport en logistiek.

3. Wat voor soort ruimtes zijn er beschikbaar op ABC Westland 242?

Op ABC Westland 242 zijn er bedrijfsunits, kantoorruimtes en logistieke hallen te huur of te koop. Het terrein biedt ook ruimte aan bedrijven die behoefte hebben aan een groot perceel, voor bijvoorbeeld opslag of landbouwactiviteiten.

4. Is ABC Westland 242 goed bereikbaar?

Ja, ABC Westland 242 ligt op een strategische locatie tussen de haven van Rotterdam en de luchthaven Schiphol. Het terrein is goed bereikbaar voor vrachtverkeer en heeft een rechtstreekse verbinding met de A20 en de A4.

5. Wat voor voorzieningen zijn er aanwezig op ABC Westland 242?

Op ABC Westland 242 zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een kinderopvang en een restaurant.

6. Hoe duurzaam is ABC Westland 242?

ABC Westland 242 heeft een duurzaam karakter. Zo wordt er gebruik gemaakt van zonne-energie en is er een systeem voor het hergebruik van water. Ook wordt er gestreefd naar een zo laag mogelijk energieverbruik in de gebouwen op het terrein.

7. Hoe is ABC Westland 242 ontstaan?

ABC Westland 242 is ontstaan in de jaren 70, toen er behoefte was aan een modern bedrijventerrein voor de tuinbouwsector in het Westland. Inmiddels is het terrein uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijventerrein, waar bedrijven uit diverse branches zich kunnen vestigen.

8. Wat zijn de voordelen van vestiging op ABC Westland 242?

De voordelen van vestiging op ABC Westland 242 zijn onder andere de strategische locatie, de diverse mogelijkheden voor bedrijfsruimte en de gemeenschap van bedrijven op het terrein. Het terrein biedt bedrijven de mogelijkheid om te groeien en te innoveren.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “abc westland 242 poeldijk”

ABC Westland Poeldijk

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abc westland 242 poeldijk

ABC Westland Poeldijk
ABC Westland Poeldijk

Meer informatie over abc westland 242 poeldijk vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abc westland 242 poeldijk. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 11 abc westland 242 poeldijk

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *