Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Abcouderstraatweg 46 Amsterdam: Een Prachtig Adres in de Hoofdstad

Abcouderstraatweg 46 Amsterdam: Een Prachtig Adres in de Hoofdstad

Te koop: Aaf Bouberstraat 46, Amsterdam - Hoekstra en van Eck makelaars - Méér makelaar

abcouderstraatweg 46 1105 aa amsterdam

De Abcouderstraatweg 46 is een adres dat u kunt vinden in het zuidoosten van Amsterdam. Dit adres is gelegen in de wijk Bijlmer Oost, in het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Woonhuizen en bedrijven zijn goed vertegenwoordigd in dit gebied, evenals groene ruimtes en sportfaciliteiten. Een belangrijke verkeersader, de Abcouderstraatweg, verbindt dit adres met de rest van de stad.

Het pand op het adres Abcouderstraatweg 46 is een bedrijfsruimte waarin zich verschillende bedrijven hebben gevestigd. Deze locatie is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar betaalbare kantoor- of opslagruimte in Amsterdam. Met een totale oppervlakte van 933 vierkante meter biedt dit pand voldoende ruimte voor bedrijven van verschillende omvang.

Het gebouw heeft zowel een begane grond als een eerste verdieping. De begane grond heeft een oppervlakte van 465 vierkante meter en wordt momenteel gebruikt als opslagruimte. De eerste verdieping heeft een totale oppervlakte van 468 vierkante meter en bestaat uit verschillende kantoren en vergaderruimtes.

Het pand is goed bereikbaar via de Abcouderstraatweg en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ook is er een bushalte gelegen op loopafstand. De bereikbaarheid is dan ook uitstekend, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Naast het pand zelf biedt de omgeving ook voldoende mogelijkheden voor ondernemers. Zo zijn er diverse horecazaken en winkels te vinden in de buurt. Ook zijn er verschillende sportfaciliteiten, waaronder een voetbal- en tennisclub, gelegen op korte afstand van het pand.

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare bedrijfsruimte in Amsterdam, kan de Abcouderstraatweg 46 een interessante optie zijn. Met voldoende ruimte, goede bereikbaarheid en een gunstige ligging ten opzichte van andere voorzieningen kan deze locatie een uitstekende uitvalsbasis zijn voor verschillende soorten bedrijven.

FAQs

Wat is het adres van het pand op Abcouderstraatweg 46 in Amsterdam?
Het adres van het pand op Abcouderstraatweg 46 is gelegen in de wijk Bijlmer Oost, in het stadsdeel Amsterdam Zuidoost.

Hoe groot is het pand op Abcouderstraatweg 46 in Amsterdam?
Het pand op Abcouderstraatweg 46 beschikt over een totale oppervlakte van 933 vierkante meter. Dit is verdeeld over een begane grond van 465 vierkante meter en een eerste verdieping van 468 vierkante meter.

Wat is de huidige bestemming van het pand op Abcouderstraatweg 46 in Amsterdam?
Het pand op Abcouderstraatweg 46 is momenteel in gebruik als bedrijfsruimte. Verschillende bedrijven hebben zich hier gevestigd.

Hoe is de bereikbaarheid van het pand op Abcouderstraatweg 46?
Het pand op Abcouderstraatweg 46 is goed bereikbaar via de Abcouderstraatweg en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ook is er een bushalte gelegen op loopafstand.

Welke voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving van Abcouderstraatweg 46?
De omgeving biedt voldoende mogelijkheden voor ondernemers. Zo zijn er diverse horecazaken en winkels te vinden in de buurt. Ook zijn er verschillende sportfaciliteiten, waaronder een voetbal- en tennisclub, gelegen op korte afstand van het pand.

Is het mogelijk om het pand op Abcouderstraatweg 46 te bezichtigen?
Voor meer informatie en bezichtigingen van het pand op Abcouderstraatweg 46 kunt u contact opnemen met de verhuurder of makelaar.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: golf lounge amsterdam, golf amsterdam, golf simulator amsterdam, golfcursus amsterdam, golfbaan amsterdam zuidoost, afslaan golf amsterdam, topgolf amsterdam, de hoge dijk driving range openingstijden

Bekijk de video over “abcouderstraatweg 46 1105 aa amsterdam”

Te koop: Aaf Bouberstraat 46, Amsterdam – Hoekstra en van Eck makelaars – Méér makelaar

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abcouderstraatweg 46 1105 aa amsterdam

Te koop: Aaf Bouberstraat 46, Amsterdam - Hoekstra en van Eck makelaars - Méér makelaar
Te koop: Aaf Bouberstraat 46, Amsterdam – Hoekstra en van Eck makelaars – Méér makelaar

golf lounge amsterdam

Golf Lounge Amsterdam: Een gezellige ontmoetingsplaats voor golfenthousiasten

Golf Lounge Amsterdam is een gloednieuwe indoor golfclub gelegen in de bruisende stad van Amsterdam. Deze unieke golfclub biedt golfers het beste van twee werelden: het gemak en de veiligheid van het spelen van golf binnenshuis samen met de gezelligheid en ontspanning van een loungebar.

Als een van de weinige golflounges in Nederland, biedt Golf Lounge Amsterdam golfenthousiasten de mogelijkheid om het hele jaar door indoor te golfen op de meest prestigieuze banen ter wereld. Met behulp van geavanceerde golf simulators kunnen golfers wedstrijden van de grootste toernooien spelen, inclusief de levendige Ryder Cup, en deelnemen aan vriendschappelijke spelletjes met vrienden of collega’s.

De meest verleidelijke aanbod van Golf Lounge Amsterdam is echter het feit dat niet-golfers ook van harte welkom zijn om binnen te lopen en te genieten van de ontspannen sfeer van de loungebar. Bezoekers kunnen kiezen uit een scala aan heerlijke drankjes en hapjes terwijl zij socialiseren met anderen in de bar en genieten van het uitzicht op de golfsimulator.

Bij Golf Lounge Amsterdam zijn ze ervan overtuigd dat golfers en niet-golfers samen kunnen genieten van de unieke indoor golfervaring van de club. Het is hun doel om een gezellige omgeving te creëren waar mensen kunnen genieten van hun tijd samen, ongeacht hun niveau van vaardigheid of interesse in golf.

De club biedt ook een breed scala aan lessen en clinics voor golfers van alle niveaus, van beginners tot ervaren professionals. Een van de club’s toegewijde en professionele instructeurs zal variëren individuele of groepslessen aanbieden die zijn ontworpen om de vaardigheden van de golfer te verbeteren en hun techniek te verfijnen.

Al met al is Golf Lounge Amsterdam een uitstekende plek voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige ontmoetingsplaats om te socialiseren met anderen, of het nu vrienden, familie of collega’s zijn. De club biedt ook een geweldige indoor golfervaring voor golfers die willen genieten van de beste banen ter wereld zonder zich zorgen te hoeven maken over het weer.

FAQs

1: Wat zijn de openingsuren van Golf Lounge Amsterdam?
Antwoord: Golf Lounge Amsterdam is van maandag tot en met zaterdag geopend van 12:00 uur ‘s middags tot 11:00 uur’ s avonds en op zondag van 12:00 uur tot 8:00 uur ‘s avonds.

2: Kan ik bij Golf Lounge Amsterdam golfclubs huren?
Antwoord: Ja, je kunt bij Golf Lounge Amsterdam golfclubs huren. Dit is een gratis service die beschikbaar is voor alle bezoekers.

3: Hoeveel kost het om een golfbaan te spelen bij Golf Lounge Amsterdam?
Antwoord: De prijs voor het spelen van een golfbaan hangt af van de tijd van de dag en de duur van het spel. Op weekdagen kost het spelen van een golfbaan tussen de € 35 en € 80 per uur en in het weekend tussen de € 40 en € 90 per uur. Dit wordt gedeeld door het aantal spelers die deelnamen aan het spel.

4: Kan ik bij Golf Lounge Amsterdam een feestje of evenement organiseren?
Antwoord: Ja, Golf Lounge Amsterdam biedt de mogelijkheid om een feestje of evenement te organiseren. Je kunt samen met de club het evenement organiseren en ze kunnen advies geven over welke golfwedstrijden of activiteiten geschikt zijn voor jouw evenement.

5: Moeten bezoekers hun eigen golfballen mee brengen of worden die geleverd door de club?
Antwoord: Golf Lounge Amsterdam zorgt ervoor dat er altijd voldoende professionele golfballen beschikbaar zijn die bezoekers kunnen gebruiken tijdens het spelen van een wedstrijd of het volgen van lessen.

6: Kan ik gebruikmaken van de loungebar zonder golf te spelen?
Antwoord: Absoluut, de loungebar van Golf Lounge Amsterdam is open voor alle bezoekers, ongeacht of ze golfen of niet. Je kunt genieten van de heerlijke drankjes en hapjes terwijl je socialiseert met anderen in de bar.

7: Biedt Golf Lounge Amsterdam lessen aan voor beginners?
Antwoord: Ja, Golf Lounge Amsterdam biedt lessen en clinics aan voor golfers van elk niveau, inclusief beginners. De club heeft toegewijde en professionele instructeurs die privélessen of groepslessen aanbieden die zijn ontworpen om jouw technische vaardigheden te verbeteren.

8: Is er een dresscode bij Golf Lounge Amsterdam?
Antwoord: Er is geen specifieke dresscode bij Golf Lounge Amsterdam. De club raadt bezoekers wel aan om comfortabele kleding en schoenen te dragen die geschikt zijn voor golfen.

9: Hoe kan ik bij Golf Lounge Amsterdam reserveren?
Antwoord: Je kunt online reserveren via de website van Golf Lounge Amsterdam of rechtstreeks contact opnemen met de club via telefoon of e-mail.

10: Hoeveel mensen kunnen er gelijktijdig op een simulator spelen?
Antwoord: Elke simulator bij Golf Lounge Amsterdam heeft voldoende ruimte voor maximaal vier spelers tegelijk. Dit zorgt voor een gezellige en sociale ervaring tijdens het golfen.

golf amsterdam

Golf in Amsterdam – Ontdek de Beste Golfbanen in de Hoofdstad

Golf is een sport die wereldwijd wordt gewaardeerd om zijn eenvoud en elegantie. Het spel wordt gespeeld op een openluchtbaan en vereist concentratie, nauwkeurigheid en fijne motoriek. Als u in Amsterdam woont of op vakantie bent en op zoek bent naar een plek om golf te spelen, dan zult u blij zijn te weten dat de stad verschillende uitstekende golfbanen heeft. In dit artikel zullen we enkele van de beste golfbanen in Amsterdam bespreken en hoe u ze kunt bereiken.

1. Golfbaan Amsterdamse Bos

Golfbaan Amsterdamse Bos werd geopend in 1972 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de beste golfbanen in de stad. Het ligt in het prachtige Amsterdamse Bos, dat een oppervlakte heeft van 1000 hectare. De baan zelf bestaat uit 18 holes en is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Gerard Jol. De baan is uitdagend en vereist een mix van nauwkeurigheid en kracht.

De golfbaan biedt ook uitstekende faciliteiten voor bezoekers, waaronder een driving range, putting green en een chipping en pitching green. Er zijn ook golflessen beschikbaar voor spelers van alle niveaus bij de PGA-gecertificeerde golfinstructeurs van de baan. Het clubhuis heeft een prachtig uitzicht op de golfbaan en biedt een verscheidenheid aan maaltijden en drankjes.

2. Golfbaan Sloten

Golfbaan Sloten is een populaire golfbaan gelegen in het westen van Amsterdam. Het heeft 18 holes en is ontworpen door de golfbaanarchitecten Joan Dudok van Heel en Bruno Steensels. De baan heeft een mix van lange en korte holes en is geschikt voor zowel beginners als gevorderde golfers.

Naast de golfbaan biedt Golfbaan Sloten ook uitstekende faciliteiten zoals een driving range, putting green en een chipping en pitching green. Er zijn ook golflessen beschikbaar bij de golfpro’s van de baan. Het clubhuis heeft een prachtig uitzicht op de baan en biedt heerlijk eten en drinken.

3. Golfcentrum Amsteldijk

Golfcentrum Amsteldijk is een moderne golfbaan gelegen in het zuiden van Amsterdam. Het heeft 9 holes en is ontworpen door golfbaanarchitecten Frank Pont en Gerard Jol. De baan is uitdagend en vereist nauwkeurigheid en strategie van golfers van alle niveaus.

Het golfcentrum biedt ook uitstekende faciliteiten, waaronder een driving range, putting green en een chipping en pitching green. Er zijn ook golflessen beschikbaar bij de PGA-gecertificeerde golfinstructeurs van het centrum. Het clubhuis biedt heerlijk eten en drinken en heeft een prachtig uitzicht op de baan.

FAQs over Golf in Amsterdam

1. Moet ik mijn eigen golfclubs meenemen naar de golfbanen in Amsterdam?

Als u uw eigen clubs heeft, raden wij u aan om ze mee te nemen naar de golfbanen in Amsterdam. U kunt echter ook clubs huren bij de golfbanen als u dit wilt.

2. Moet ik van tevoren reserveren om golf te spelen in Amsterdam?

Ja, het wordt aanbevolen om van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke tijden. U kunt online reserveren, of rechtstreeks contact opnemen met de golfbaan.

3. Wat is de dresscode voor golf in Amsterdam?

Bij de meeste golfbanen wordt van spelers verwacht dat ze zich aan een dresscode houden. Over het algemeen wordt verwacht dat spelers nette, casual kleding dragen zonder scheuren of gaten. Korte broeken zijn toegestaan, maar moeten netjes zijn en tot net boven de knie reiken. Dames moeten vermijden om mouwloze shirts of shorts te dragen die te kort zijn.

4. Hoeveel kost het om golf te spelen op een golfbaan in Amsterdam?

De kosten voor het spelen van golf kunnen variëren afhankelijk van de baan, het seizoen en de tijden van de dag. Gemiddeld kunnen de kosten variëren van € 20 tot € 70 per ronde, afhankelijk van de baan en het tijdstip van de dag.

5. Hoe kan ik een golfbaan bereiken vanuit het centrum van Amsterdam?

De meeste golfbanen in Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. U kunt de trein, bus of tram nemen naar de golfbaan. Sommige golfbanen bieden ook een gratis shuttle service aan van en naar het centrum van Amsterdam. Het is altijd aan te raden om van tevoren te informeren over de beschikbare opties voor transport.

Meer informatie over abcouderstraatweg 46 1105 aa amsterdam vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abcouderstraatweg 46 1105 aa amsterdam. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 61 abcouderstraatweg 46 1105 aa amsterdam

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *