Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de prachtige Abdijtuinen in Veldhoven: Huur jouw eigen stukje natuur

Ontdek de prachtige Abdijtuinen in Veldhoven: Huur jouw eigen stukje natuur

HOUSEHUNTING EINDHOVEN Property Tour- Apartment for rent at Heuvel, Veldhoven

abdijtuinen veldhoven te huur

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Trefwoorden gezocht door gebruikers: abdijtuinen, veldhoven te koop, abdijtuinen 405 veldhoven

Bekijk de video over “abdijtuinen veldhoven te huur”

HOUSEHUNTING EINDHOVEN Property Tour- Apartment for rent at Heuvel, Veldhoven

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abdijtuinen veldhoven te huur

HOUSEHUNTING EINDHOVEN Property Tour- Apartment for rent at Heuvel, Veldhoven
HOUSEHUNTING EINDHOVEN Property Tour- Apartment for rent at Heuvel, Veldhoven

abdijtuinen, veldhoven te koop

Abdijtuinen, Veldhoven Te Koop: Waarom Het Een Goed Idee Is Om Hier Te Wonen

De Abdijtuinen in Veldhoven is een prachtige woonwijk waar je zult genieten van de rust en ruimte. Gelegen net buiten de stad, biedt de wijk een ideale balans tussen rust en nabijheid van voorzieningen en faciliteiten. De abdijtuinen zijn omringd door groen en bieden een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Als u op zoek bent naar een levensstijl buiten de stad, dan is wonen in de Abdijtuinen misschien wel de perfecte keuze voor u.

De Abdijtuinen bieden verschillende soorten woningen, waaronder rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Elk huis is uniek en biedt zijn eigen voordelen en functionaliteiten. Zo zijn de rijtjeshuizen perfect voor kleine gezinnen en bieden ze een gemakkelijke toegang tot het groen en de verschillende faciliteiten in de wijk. De twee-onder-een-kapwoningen bieden meer ruimte en zijn ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een grotere woning. De vrijstaande woningen bieden veel privacy en zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar exclusiviteit en onafhankelijkheid.

Wonen in Abdijtuinen is meer dan alleen een huis kopen. Het is een kans om deel uit te maken van een actieve en inclusieve gemeenschap. De wijk biedt verschillende faciliteiten en voorzieningen, waaronder een basisschool, een kinderdagverblijf, diverse speeltuinen en een gezondheidscentrum. Er zijn ook tal van activiteiten en evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd, zoals buurtbarbecues, ouderavonden en sporttoernooien.

De Abdijtuinen hebben ook een prachtige locatie. De wijk is omgeven door een prachtig landschap en biedt gemakkelijke toegang tot de natuur en het groen. Er zijn verschillende parken en natuurlijke gebieden in de buurt, waaronder het Maxima Park, het Groene Woud en de Kempen. Hier kunt u genieten van prachtige wandel- en fietsroutes en kunt u zelfs buitenactiviteiten ondernemen, zoals paardrijden, golfen en zwemmen.

Naast de natuurlijke schoonheid van de omgeving, biedt de Abdijtuinen ook gemakkelijke toegang tot voorzieningen en faciliteiten. De wijk ligt dicht bij het stadscentrum van Veldhoven, waar u tal van winkels, restaurants en cafés vindt. Er zijn ook verschillende supermarkten, banken en andere voorzieningen in de buurt. De Abdijtuinen zijn ook perfect gelegen voor forenzen die werken in de omliggende steden, zoals Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

Als u op zoek bent naar een rustige en fantastische omgeving om te wonen, dan zijn de Abdijtuinen in Veldhoven de perfecte keuze voor u. Hier kunt u genieten van een ideale balans tussen rust en nabijheid van voorzieningen en faciliteiten, terwijl u deel uitmaakt van een actieve en inclusieve gemeenschap.

FAQs

1. Wat zijn de voordelen van wonen in de Abdijtuinen, Veldhoven?

A: De Abdijtuinen bieden verschillende voordelen, waaronder een rustige en mooie omgeving, gemakkelijke toegang tot groen en natuur, voorzieningen en faciliteiten, en een actieve en inclusieve gemeenschap.

2. Wat voor soort huizen zijn er in de Abdijtuinen?

A: De Abdijtuinen bieden verschillende soorten huizen, waaronder rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Elk huis is uniek en biedt zijn eigen voordelen en functionaliteiten.

3. Welke faciliteiten en voorzieningen zijn er beschikbaar in de Abdijtuinen?

A: Er zijn verschillende faciliteiten en voorzieningen beschikbaar in de Abdijtuinen, waaronder een basisschool, een kinderdagverblijf, diverse speeltuinen en een gezondheidscentrum. Er zijn ook tal van activiteiten en evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd.

4. Hoe gemakkelijk is het om toegang te krijgen tot de natuur en het groen in de Abdijtuinen?

A: De Abdijtuinen zijn omringd door groen en omgeven door prachtige natuur en landschap. Er zijn verschillende parken en natuurlijke gebieden in de buurt, waaronder het Maxima Park, het Groene Woud en de Kempen.

5. Is het gemakkelijk om te winkelen en voorzieningen te vinden in de Abdijtuinen?

A: Ja, de Abdijtuinen zijn perfect gelegen voor gemakkelijke toegang tot winkels en voorzieningen. De wijk ligt dicht bij het stadscentrum van Veldhoven, waar u tal van winkels, restaurants en cafés vindt. Er zijn ook verschillende supermarkten, banken en andere voorzieningen in de buurt.

6. Hoe actief is de gemeenschap in de Abdijtuinen?

A: De Abdijtuinen hebben een actieve en inclusieve gemeenschap. Er zijn verschillende activiteiten en evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd, zoals buurtbarbecues, ouderavonden en sporttoernooien. Dit creëert een gevoel van gemeenschap en verbindt de bewoners met elkaar.

abdijtuinen 405 veldhoven

Abdijtuinen 405 in Veldhoven is een van de meest populaire projecten die momenteel in deze stad worden ontwikkeld. Het is een exclusieve ontwikkeling die bestaat uit 28 residentiële gebouwen met in totaal 84 appartementen. Het project is gelegen in een groene omgeving en biedt bewoners een rustige en serene omgeving, weg van de drukte van de stad.

Het project is ontwikkeld door Dura Vermeer, een gerenommeerde ontwikkelaar van vastgoedprojecten in Nederland. De ontwikkeling is gestart in 2018 en de oplevering van de eerste fase is gepland voor begin 2021. De appartementen zijn ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en bieden bewoners een luxe woonervaring.

Locatie

Abdijtuinen 405 ligt in het hart van Veldhoven, een stedelijke gemeente in de provincie Noord-Brabant. Het project is gelegen in een groene omgeving en biedt bewoners een oase van rust en stilte in het midden van de stad. Het is ook gunstig gelegen nabij het centrum van Veldhoven, waar bewoners gemakkelijk toegang hebben tot een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer.

Appartementen

De appartementen in Abdijtuinen 405 zijn ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en bieden bewoners een luxe woonervaring. Het project bestaat uit 28 residentiële gebouwen met in totaal 84 appartementen. De appartementen variëren in grootte van 100 m² tot 180 m² en zijn beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder twee- en driekamerappartementen.

De appartementen zijn modern en ruim van opzet en bieden bewoners veel natuurlijk licht. Ze zijn voorzien van high-end afwerkingen en moderne gemakken, waaronder vloerverwarming, ingebouwde kasten en een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur.

De appartementen hebben grote ramen en een balkon of terras waar bewoners kunnen genieten van het uitzicht op de groene omgeving en het landschap. De appartementen zijn ook voorzien van een eigen parkeerplaats en een berging.

Voorzieningen

Abdijtuinen 405 biedt bewoners een breed scala aan voorzieningen. Er is een centrale binnentuin met een groot gazon en een vijver waar bewoners kunnen ontspannen. Er is ook een fietsenstalling en parkeergelegenheid voor bezoekers.

De locatie van Abdijtuinen 405 biedt bewoners gemakkelijke toegang tot een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen. Het is gelegen nabij het centrum van Veldhoven, waar bewoners kunnen genieten van de vele winkels, restaurants en cafés. Er zijn ook verschillende scholen en openbaar vervoer in de buurt.

FAQs

1. Wat zijn de prijzen van de appartementen in Abdijtuinen 405?

De prijzen van de appartementen in Abdijtuinen 405 variëren afhankelijk van de grootte en configuratie van het appartement. Neem contact op met de ontwikkelaar voor meer informatie over de prijzen.

2. Wanneer is de oplevering van de eerste fase gepland?

De oplevering van de eerste fase is gepland voor begin 2021.

3. Welke voorzieningen biedt Abdijtuinen 405?

Abdijtuinen 405 biedt bewoners een centrale binnentuin, fietsenstalling en parkeergelegenheid voor bezoekers. Het is ook gelegen nabij het centrum van Veldhoven, waar bewoners kunnen genieten van de vele winkels, restaurants en cafés. Er zijn ook verschillende scholen en openbaar vervoer in de buurt.

4. Wie is de ontwikkelaar van Abdijtuinen 405?

Abdijtuinen 405 is ontwikkeld door Dura Vermeer, een gerenommeerde ontwikkelaar van vastgoedprojecten in Nederland.

5. Waar is Abdijtuinen 405 gelegen?

Abdijtuinen 405 is gelegen in het hart van Veldhoven, een stedelijke gemeente in de provincie Noord-Brabant.

Conclusie

Abdijtuinen 405 is een exclusieve ontwikkeling die bestaat uit 28 residentiële gebouwen met in totaal 84 appartementen. Het project is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en biedt bewoners een luxe woonervaring. Het is gelegen in het hart van Veldhoven, een stad in de provincie Noord-Brabant en biedt bewoners gemakkelijke toegang tot een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen. Neem contact op met de ontwikkelaar voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen van de appartementen.

Meer informatie over abdijtuinen veldhoven te huur vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abdijtuinen veldhoven te huur. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 66 abdijtuinen veldhoven te huur

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *