Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de veelzijdige Abdis Evastraat in Den Haag

Ontdek de veelzijdige Abdis Evastraat in Den Haag

Nelisse Makelaarsgroep - Den Haag, Abdis Evastraat 20

abdis evastraat den haag

Abdis Evastraat Den Haag: Een levendige gemeenschap in het hart van de stad

Abdis Evastraat is een levendige straat in het centrum van Den Haag. Het is een populaire bestemming onder lokale bewoners en toeristen, dankzij de prachtige architectuur, de diverse winkels en restaurants en de gezellige sfeer. In dit artikel zullen we de geschiedenis van deze straat onderzoeken, de belangrijkste attracties bespreken en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Geschiedenis van Abdis Evastraat

Abdis Evastraat is vernoemd naar de abdis van een lokaal klooster, dat in de Middeleeuwen hier gevestigd was. Het woord “abdis” verwijst naar het hoofd van een vrouwenklooster en werd gebruikt om de leidster van dit klooster aan te duiden.

In de 18e en 19e eeuw werd Den Haag een belangrijk centrum voor handel en handwerken. Abdis Evastraat was een van de belangrijkste straten in deze ontwikkeling, dankzij de vele winkels en ambachtelijke werkplaatsen die hier werden gevestigd. Vandaag de dag is de straat nog steeds een populaire bestemming voor shoppers en ambachtslieden, met een breed scala aan winkels en ambachtelijke werkplaatsen die hier gevestigd zijn.

Attracties in Abdis Evastraat

Er zijn veel attracties in Abdis Evastraat die de moeite waard zijn om te bezoeken. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden en activiteiten.

Winkelen

Abdis Evastraat heeft een divers aanbod aan winkels, van designerboetieks tot kleine ambachtelijke werkplaatsen. Hieronder vindt u enkele van de topwinkels die men kan vinden in de straat.

– Rob Peetoom Hair + Beauty: Dit luxe kapsalon- en schoonheidscentrum biedt een scala aan diensten, van knippen en stylen tot gezichtsbehandelingen en massages.
– Cosmania: Deze winkel biedt een breed scala aan cosmetica en huidverzorgingsproducten van topmerken zoals Aesop, REN en Paula’s Choice.
– Smaak Amsterdam: Een modeboetiek die zich richt op duurzame producten en eerlijke handel.
– De Vegetarische Slager: Een ambachtelijke slagerij die volledig vegetarisch is en een breed scala aan vleesvervangers aanbiedt.

Eten en drinken

Abdis Evastraat heeft een groot aantal restaurants, cafés en bars die een diverse selectie aan gerechten en dranken bieden. Hieronder vindt u enkele van de beste eet- en drinkgelegenheden in de straat.

– De Pasta Kantine: Een restaurant dat zich richt op heerlijke, huisgemaakte pasta’s, salades en andere Italiaanse gerechten.
– Brouwerij De Prael: Deze brouwerij en proeflokaal biedt een breed scala aan ambachtelijke bieren en lichte hapjes.
– Just Like Your Mom: Een gezellig eetcafé dat zich richt op huisgemaakte gerechten en seizoensgebonden ingrediënten.
– De Pasta Box: Voor de snelle hap is er de Pasta Box die een breed scala aan heerlijke pasta’s aanbiedt om mee te nemen of ter plekke op te eten.

Musea en galerieën

Abdis Evastraat heeft ook een aantal musea en galerieën die toegankelijk zijn voor bezoekers. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste culturele instellingen in de straat.

– Museum Beelden aan Zee: Dit museum heeft een unieke collectie beelden van zowel nationale als internationale kunstenaars.
– De Mesdag Collectie: Een museum dat is opgericht door de beroemde kunstenaar Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw. Het museum heeft een grote collectie schilderijen en tekeningen van Mesdag en andere kunstenaars.
– Gemak: Deze galerie biedt een platform voor lokale kunstenaars om hun werk te tonen en te verkopen.

Veelgestelde vragen over Abdis Evastraat

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen en antwoorden over Abdis Evastraat.

Wat zijn de openingstijden van Abdis Evastraat?

De meeste winkels in Abdis Evastraat zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige restaurants en bars zijn echter langer geopend.

Hoe bereik ik Abdis Evastraat?

Abdis Evastraat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 1 stopt bij de halte Noordwal, op slechts enkele minuten lopen van de straat. Ook rijden er diverse buslijnen langs het centrum van Den Haag en het Centraal Station ligt op 15 minuten loopafstand.

Is er parkeergelegenheid in Abdis Evastraat?

Er is beperkte parkeergelegenheid in Abdis Evastraat. Er zijn parkeerplaatsen op straat, maar deze zijn meestal snel bezet. Er zijn ook parkeergarages in de buurt, zoals de Torengarage, en enkele parkeerterreinen zoals bij de Megastores.

Wat zijn de beste attracties in Abdis Evastraat?

Abdis Evastraat heeft veel attracties, dus het is moeilijk om er slechts een paar te kiezen. Een bezoek aan een van de musea of galerieën is zeker een must. Ook zijn de restaurants en bars populair. Ten slotte is er een breed scala aan winkels voor de shoppers onder ons.

Wordt er Engels gesproken in Abdis Evastraat?

Ja, veel van de bewoners en ondernemers in Abdis Evastraat spreken goed Engels. Dit komt voornamelijk door de vele toeristen die de straat bezoeken.

Conclusie

Abdis Evastraat is een levendige straat in het centrum van Den Haag die een breed scala aan attracties biedt voor bezoekers. Of je nu wilt winkelen, lekker wilt eten of de lokale cultuur wilt ontdekken, je zult zeker vinden wat je zoekt in deze straat. Als u binnenkort Den Haag bezoekt, dan raden we u aan om Abdis Evastraat te bezoeken en het zelf te ontdekken!

Trefwoorden gezocht door gebruikers: funda kavels den haag, funda uithofslaan den haag, funda abdis immastraat, abdis evastraat 28

Bekijk de video over “abdis evastraat den haag”

Nelisse Makelaarsgroep – Den Haag, Abdis Evastraat 20

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abdis evastraat den haag

Nelisse Makelaarsgroep - Den Haag, Abdis Evastraat 20
Nelisse Makelaarsgroep – Den Haag, Abdis Evastraat 20

funda kavels den haag

Funda kavels Den Haag – Alles wat je moet weten

Als je op zoek bent naar een aantrekkelijke kavel in Den Haag, heb je een aantal belangrijke stappen te nemen. Het kan een goed idee zijn om informatie te verzamelen over de verschillende kavels die beschikbaar zijn, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. In dit artikel zullen we de belangrijkste dingen bespreken die je moet weten over Funda kavels in Den Haag.

Wat is Funda?

Funda is de grootste vastgoedwebsite van Nederland en biedt huizen, appartementen en kavels aan in heel Nederland. Funda is betrouwbaar en biedt uitgebreide informatie over elk huis, appartement of kavel dat erop staat.

Wat zijn Funda kavels in Den Haag?

Funda kavels in Den Haag zijn onbebouwde percelen grond die te koop worden aangeboden op de Funda-website. Deze kavels bieden de mogelijkheid om een huis of ander type gebouw op te bouwen op een locatie die geschikt is voor jouw specifieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van een kavel in Den Haag?

Den Haag heeft een aantal voordelen voor mensen die op zoek zijn naar een kavel. Allereerst is het de derde grootste stad van Nederland en heeft het een bloeiende economie en een breed scala aan culturele voorzieningen. Daarnaast ligt de stad aan de kust en heeft het parken en natuurgebieden die de levenskwaliteit van de bewoners aanzienlijk verbeteren.

Een ander groot voordeel van Den Haag is dat het de thuisbasis is van vele multinationale bedrijven, wat betekent dat er veel banen beschikbaar zijn voor zowel Nederlands als expats. Dit maakt het een populaire plek om te wonen en aan het werk te zijn.

Hoe vind ik een Funda kavel in Den Haag?

Op de homepage van de Funda-website vind je een zoekfunctie waar je kunt aangeven naar welk soort vastgoed je op zoek bent. Bij de zoektermen kun je “Perceel” selecteren om alle kavels te zien die momenteel te koop zijn in Den Haag. Je kunt ook de gewenste locatie, prijs en andere criteria aanpassen.

Als je hebt besloten om een kavel te kopen, kan het een goed idee zijn om een makelaar in de arm te nemen. Een makelaar kan helpen bij het vinden van de ideale kavel en kan je adviseren over de juiste stappen om te nemen bij het kopen van een kavel.

Hoeveel kost een Funda kavel in Den Haag?

De prijs van een Funda kavel in Den Haag is afhankelijk van vele factoren, zoals de grootte van de kavel en de gewenste locatie. De prijzen beginnen meestal bij € 100.000 of meer.

Wanneer je een kavel koopt, moet je niet alleen naar de koopprijs kijken, maar ook naar de bijkomende kosten, zoals notariskosten, kadasterkosten en eventuele kosten voor de aansluiting op nutsvoorzieningen. Houd er ook rekening mee dat je extra kosten kunt hebben als je een huis of gebouw op de kavel wilt bouwen.

Wat zijn de regels voor het bouwen op een Funda kavel in Den Haag?

Voordat je een kavel koopt, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de bouwvoorschriften en het bestemmingsplan van de gemeente Den Haag. Dit kan van invloed zijn op wat je wel en niet mag bouwen op de kavel.

Daarnaast kunnen er specifieke regels zijn voor de kavel die je hebt gekocht. Sommige kavels vereisen bijvoorbeeld dat er een bepaald type huis of gebouw op wordt gebouwd, terwijl andere kavels beperkingen hebben op het aantal verdiepingen of de afstand tot de hoekpunten van de kavel.

Een goede makelaar kan je helpen met vragen over de bouwvoorschriften en het bestemmingsplan van Den Haag. Daarnaast kan een architect of aannemer je adviseren over de beste manier om een specifiek huis of gebouw op de kavel te bouwen.

Hoe lang duurt het bouwen van een huis op een Funda kavel in Den Haag?

Het bouwen van een huis op een Funda kavel in Den Haag kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren, afhankelijk van de grootte en het type gebouw dat je wilt bouwen. Daarnaast kan de tijd die nodig is voor de bouw ook afhankelijk zijn van toegang tot de nutsvoorzieningen, weersomstandigheden en de beschikbaarheid van de aannemer.

Moet ik extra kosten betalen als ik een huis op een Funda kavel wil bouwen?

Ja, je zult extra kosten moeten betalen als je een huis of gebouw op een Funda kavel wilt bouwen. Dit omvat kosten zoals architect en ingenieurskosten, bouwkosten, bouwvergunningen, nutsvoorzieningen en landschapsarchitectuur. Het is belangrijk om rekening te houden met deze kosten bij het plannen van de bouw van een huis op een kavel.

Zijn er subsdidies beschikbaar voor het bouwen van een huis op een Funda kavel in Den Haag?

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor het bouwen van een huis op een Funda kavel in Den Haag. De gemeente Den Haag heeft bijvoorbeeld verschillende subsidies voor woningverbetering en duurzame energie, die kunnen worden gebruikt voor de aankoop van zonnepanelen of andere energiebesparende maatregelen.

Daarnaast zijn er ook landelijke subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van je woning, zoals subsidies voor isolatie en warmtepompen. Deze subsidies kunnen je helpen bij de financiering van de bouw van je huis of gebouw.

In conclusie, Funda kavels zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar onbebouwde percelen grond in Den Haag. Voordat je een kavel koopt, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de bouwvoorschriften en het bestemmingsplan van de gemeente Den Haag. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met extra kosten voor het bouwen van een huis of gebouw op de kavel.

Het kan nuttig en verstandig zijn om een makelaar, architect of aannemer te raadplegen bij het kopen van een Funda kavel in Den Haag. Met de juiste informatie en ondersteuning kun je een weloverwogen beslissing nemen over welke kavel geschikt is voor je specifieke behoeften.

FAQs

Wat is Funda?
Funda is de grootste vastgoedwebsite van Nederland en biedt huizen, appartementen en kavels aan in heel Nederland.

Wat zijn Funda kavels in Den Haag?
Funda kavels in Den Haag zijn onbebouwde percelen grond die te koop worden aangeboden op de Funda-website.

Wat zijn de voordelen van een kavel in Den Haag?
Den Haag heeft een bloeiende economie, een breed scala aan culturele voorzieningen en parken en natuurgebieden die de levenskwaliteit van de bewoners aanzienlijk verbeteren.

Hoe vind ik een Funda kavel in Den Haag?
Op de homepage van de Funda-website vind je een zoekfunctie waar je kunt aangeven naar welk type vastgoed je op zoek bent. Bij de zoektermen kun je “Perceel” selecteren om alle kavels te zien die momenteel te koop zijn in Den Haag.

Hoeveel kost een Funda kavel in Den Haag?
De prijs van een Funda kavel in Den Haag is afhankelijk van vele factoren, zoals de grootte van de kavel en de gewenste locatie. De prijzen beginnen meestal bij € 100.000 of meer.

Wat zijn de regels voor het bouwen op een Funda kavel in Den Haag?
Voordat je een kavel koopt, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de bouwvoorschriften en het bestemmingsplan van de gemeente Den Haag.

Hoe lang duurt het bouwen van een huis op een Funda kavel in Den Haag?
Het bouwen van een huis op een Funda kavel in Den Haag kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren, afhankelijk van de grootte en het type gebouw dat je wilt bouwen.

Moet ik extra kosten betalen als ik een huis op een Funda kavel wil bouwen?
Ja, je zult extra kosten moeten betalen als je een huis of gebouw op een Funda kavel wilt bouwen.

Zijn er subsidies beschikbaar voor het bouwen van een huis op een Funda kavel in Den Haag?
Ja, er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor het bouwen van een huis op een Funda kavel in Den Haag, zowel landelijk als provinciaal. Het is belangrijk om te controleren welke subsidies beschikbaar zijn voor jouw specifieke situatie en behoeften.

funda uithofslaan den haag

De Funda Uithofslaan in Den Haag is een prachtig gebied waar veel mensen hun geluk vinden. Het is gelegen in het zuidelijke deel van Den Haag en heeft de rustige sfeer van een buitenwijk, terwijl het toch dichtbij alle voorzieningen en bezienswaardigheden van de stad ligt. In dit artikel zullen we je alles vertellen wat je moet weten over de Funda Uithofslaan in Den Haag.

Wonen in de Funda Uithofslaan

De Funda Uithofslaan is een geweldige plek om te wonen als je in Den Haag woont of wilt gaan wonen. De huizen in dit gebied zijn allemaal van hoge kwaliteit en bieden veel ruimte en comfort. Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar, variërend van appartementen tot ruime vrijstaande woningen. Een groot voordeel van deze buurt is dat het relatief rustig is en een veilige omgeving biedt voor gezinnen.

Het grootste voordeel van de Funda Uithofslaan is de locatie. Het ligt op korte afstand van het Centraal Station, de binnenstad van Den Haag en het strand. Het openbaar vervoer is hier goed geregeld, wat betekent dat je altijd snel en gemakkelijk naar elke plek in de stad kunt reizen. Bovendien zijn er veel fietspaden en mooie wandelroutes in de buurt, wat het een ideale locatie maakt voor degenen die graag buiten zijn.

Er zijn ook veel groene gebieden in en rondom de Funda Uithofslaan. Het groene hart van deze buurt is het Haagse Bos, dat een uitstekende plek is voor een wandeling of fietstocht. Daarnaast is het nabijgelegen strand van Scheveningen een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zomer.

Scholen en voorzieningen

De Funda Uithofslaan biedt veel scholen en faciliteiten voor gezinnen. Er zijn verschillende scholen in de buurt, variërend van basisscholen tot middelbare scholen en internationale scholen. Voor de dagelijkse benodigdheden hoef je niet ver te reizen, omdat er verschillende supermarkten en andere winkelvoorzieningen binnen handbereik zijn.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat er verschillende sportfaciliteiten in de buurt zijn. Er zijn verschillende sportscholen, zwembaden en sportverenigingen beschikbaar voor degenen die graag actief bezig zijn. Er zijn ook verschillende parken en speeltuinen in de buurt die ideaal zijn voor kinderen om te spelen en te genieten.

Levensstijl

Deze buurt is ideaal voor mensen die houden van een actieve levensstijl. Er zijn verschillende sportactiviteiten beschikbaar en het groene gebied van de Haagse Bos biedt de perfecte plek om te wandelen, hardlopen of te fietsen. Er zijn ook meerdere restaurants en cafés in de buurt waar je kunt genieten van een hapje en een drankje met vrienden.

Voor degenen die graag winkelen, biedt de Funda Uithofslaan ook verschillende opties. Het nabijgelegen winkelcentrum Leyweg biedt veel winkels en boetieks, terwijl het centrum van Den Haag toegang biedt tot meer upscale winkelstraten. Het strand van Scheveningen biedt ook de perfecte plek om te genieten van diverse winkels en boetieks.

FAQ’s

Wat is de Funda Uithofslaan?

De Funda Uithofslaan is een wijk in het zuidelijke deel van Den Haag. Het is een geweldige plek om te wonen vanwege de uitstekende locatie en de rustige, veilige sfeer.

Wat zijn de soorten woningen die beschikbaar zijn op de Funda Uithofslaan?

Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar, variërend van appartementen tot ruime vrijstaande woningen.

Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt, variërend van basisscholen tot middelbare scholen en internationale scholen.

Zijn er sportfaciliteiten in de buurt?

Ja, er zijn verschillende sportfaciliteiten beschikbaar in de buurt, waaronder sportscholen, zwembaden en sportverenigingen.

Zijn er winkelvoorzieningen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende supermarkten en andere winkels beschikbaar in de buurt. Het nabijgelegen winkelcentrum Leyweg biedt ook veel winkels en boetieks.

Is de Funda Uithofslaan een goede plek om te wonen?

Ja, de Funda Uithofslaan is een geweldige plek om te wonen vanwege de locatie, de rustige sfeer en de vele voorzieningen en faciliteiten die beschikbaar zijn.

Meer informatie over abdis evastraat den haag vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abdis evastraat den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 79 abdis evastraat den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *