Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de charme van Abdis Johannastraat in Den Haag

Ontdek de charme van Abdis Johannastraat in Den Haag

Nelisse Makelaarsgroep - Den Haag,  Abdis Johannastraat 8

abdis johannastraat den haag

Abdis Johannastraat in Den Haag is een van de meest gewenste woonlocaties in de stad. De buurt is gelegen in het stadsdeel Laak en is een populair woongebied, vooral voor jonge professionals en gezinnen. Het biedt een scala aan voorzieningen en gemakkelijke toegang tot de rest van de stad.

De straat en de omgeving

De Abdis Johannastraat is een lange, brede straat met aan beide zijden huizen en appartementen. De huizen variëren in grootte en stijl, maar hebben allemaal een karakteristieke uitstraling. De meeste huizen hebben een tuin of balkon en sommige hebben zelfs een dakterras.

De buurt is erg groen en heeft veel parken en open ruimtes voor kinderen om te spelen en volwassenen om te ontspannen. Het grootste park in de buurt is het Zuiderpark, een groot en mooi aangelegd park met wandelpaden, speeltuinen en vijvers. Ook de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan zijn in de buurt.

De straat en de buurt hebben een multicultureel karakter, met een mix van Nederlandse, Surinaamse, Marokkaanse en Turkse inwoners. Dit zorgt voor een bruisende en levendige gemeenschap.

Voorzieningen

De Abdis Johannastraat biedt tal van voorzieningen voor de bewoners. Er zijn verschillende supermarkten, waaronder Albert Heijn en Lidl, en diverse speciaalzaken. Er zijn ook tal van restaurants en cafés, variërend van lokale eetgelegenheden tot internationale restaurants.

Voor de liefhebbers van winkelen is er het overdekte winkelcentrum Megastores, een groot en modern winkelcentrum met een ruime keuze aan winkels en restaurants.

Scholen en kinderopvang

Een van de belangrijkste attracties van de Abdis Johannastraat is de aanwezigheid van de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan. Deze instellingen bieden verschillende opleidingen aan, waaronder gezondheid, techniek, onderwijs en management.

Voor ouders met jonge kinderen zijn er verschillende kinderdagverblijven en basisscholen in de buurt. De scholen van Montessori en Middin zijn daarom bekend in deze buurt.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

De Abdis Johannastraat is goed verbonden met de rest van de stad. Het gebied is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De straat is gelegen vlak bij de snelweg A12 en A4, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van de stad te reizen.

Daarnaast is er een tramlijn die rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station gaat, waardoor de buurt gemakkelijk toegankelijk is voor reizigers van en naar de stad.

FAQs

Q: Zijn er parkeermogelijkheden in de buurt van de Abdis Johannastraat?

A: Ja, er zijn parkeermogelijkheden in de buurt van de Abdis Johannastraat. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Den Haag.

Q: Is de buurt veilig?

A: Ja, de buurt is over het algemeen veilig. Zoals in elke grote stad is het belangrijk om op uw spullen te letten en zorgvuldig te zijn wanneer u ‘s avonds laat buiten loopt.

Q: Wat zijn de huurprijzen in de buurt?

A: De huurprijzen in de buurt variëren afhankelijk van de grootte en de locatie van de woning. Over het algemeen zijn de huurprijzen in de buurt hoger dan het gemiddelde in Den Haag vanwege de gewilde locatie.

Q: Zijn er recreatieve activiteiten in de buurt?

A: Ja, er zijn verschillende recreatieve activiteiten in de buurt. Het Zuiderpark biedt tal van activiteiten, evenals de nabijgelegen stadscentra van Den Haag. Er zijn ook verschillende sportscholen en clubs in de buurt.

Q: Is de buurt familievriendelijk?

A: Ja, de buurt is zeer geschikt voor gezinnen. Er zijn verschillende basisscholen, kinderdagverblijven en speeltuinen in de buurt, evenals parken en andere recreatieve activiteiten.

In conclusie is de Abdis Johannastraat in Den Haag een ideale woonlocatie voor iedereen die op zoek is naar een levendige en multiculturele buurt met gemakkelijke toegang tot de stad en alle voorzieningen. Met tal van recreatieve activiteiten, scholen en kinderopvang in de buurt, is dit een populaire locatie voor gezinnen en jonge professionals.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: funda uithofslaan den haag

Bekijk de video over “abdis johannastraat den haag”

Nelisse Makelaarsgroep – Den Haag, Abdis Johannastraat 8

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abdis johannastraat den haag

Nelisse Makelaarsgroep - Den Haag,  Abdis Johannastraat 8
Nelisse Makelaarsgroep – Den Haag, Abdis Johannastraat 8

funda uithofslaan den haag

Funda Uithofslaan Den Haag: alles wat je moet weten

De Uithofslaan in Den Haag is een prachtige locatie om te wonen. Het is een rustige en groene omgeving in het stadsdeel Loosduinen. Als je op zoek bent naar een woning in deze buurt, dan ben je waarschijnlijk al bekend met Funda. Funda is het grootste online platform voor huizenzoekers in Nederland. In deze blog lees je alles wat je moet weten over Funda Uithofslaan Den Haag.

Over Funda

Funda is opgericht in 2001 en is uitgegroeid tot het grootste online platform voor huizenzoekers in Nederland. Het platform heeft een uitgebreid aanbod van koop- en huurwoningen in heel Nederland. Je kunt eenvoudig zoeken op locatie, prijs en woningtype.

Funda Uithofslaan Den Haag

Als je op zoek bent naar een woning in de Uithofslaan in Den Haag, dan kun je terecht bij Funda. Op Funda vind je een overzicht van alle beschikbare woningen in deze buurt. Je kunt eenvoudig zoeken op prijs, oppervlakte, aantal kamers en woningtype.

Waarom kiezen voor Funda Uithofslaan Den Haag?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Funda Uithofslaan Den Haag. Enkele voordelen zijn:

– Breed aanbod: Funda heeft een breed aanbod van koop- en huurwoningen in de Uithofslaan in Den Haag.
– Zoeken op maat: Je kunt eenvoudig zoeken op prijs, oppervlakte, aantal kamers en woningtype.
– Up-to-date: Funda wordt dagelijks geüpdatet, waardoor je altijd het meest actuele aanbod ziet.
– Betrouwbaar: Funda is een betrouwbare website. Alle woningen worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze op de website verschijnen.
– Makelaars: Als je meer informatie wilt over een woning, dan kun je direct contact opnemen met de makelaar.

Kopen of huren via Funda Uithofslaan Den Haag?

Als je op zoek bent naar een woning in de Uithofslaan in Den Haag, dan kun je kiezen tussen kopen of huren. Beide opties hebben voor- en nadelen.

Kopen

Een voordeel van het kopen van een woning is dat het op de langere termijn goedkoper kan zijn dan huren. Daarnaast kun je de woning naar eigen wens aanpassen en is het een goede investering voor de toekomst. Een nadeel is dat het kopen van een woning veel geld kost en dat je een hypotheek nodig hebt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de woning.

Huren

Een voordeel van het huren van een woning is dat je flexibel bent en niet verantwoordelijk bent voor het onderhoud van de woning. Daarnaast betaal je alleen voor de tijd dat je er woont. Een nadeel is dat het huren van een woning op de langere termijn duurder kan zijn dan kopen. Daarnaast kun je de woning niet naar eigen wens aanpassen en is het geen goede investering voor de toekomst.

FAQs

1. Hoe vind ik een woning in de Uithofslaan in Den Haag via Funda?

Ga naar de website van Funda en voer de plaatsnaam Uithofslaan in. Klik op ‘zoeken’ om het aanbod te bekijken. Als je wilt zoeken op prijs, oppervlakte, aantal kamers en woningtype, dan kun je de filters aan de linkerzijde gebruiken.

2. Hoe kan ik meer informatie krijgen over een woning?

Als je meer informatie wilt over een woning, dan kun je direct contact opnemen met de makelaar. De contactgegevens van de makelaar staan vermeld op de advertentiepagina.

3. Hoe weet ik of een woning nog beschikbaar is?

Op Funda staat altijd het meest actuele aanbod van woningen. Als een woning niet meer beschikbaar is, dan wordt de advertentie van de website verwijderd.

4. Moet ik betalen voor het gebruik van Funda?

Het gebruik van Funda is gratis. Je kunt eenvoudig zoeken naar woningen in heel Nederland.

5. Kan ik ook zoeken op basis van mijn maximale hypotheek?

Ja, je kunt eenvoudig zoeken op basis van je maximale hypotheek. Voer het bedrag in bij de filter ‘prijs’. Houd er rekening mee dat de prijs van de woning hoger kan zijn dan je maximale hypotheek.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een woning in de Uithofslaan in Den Haag, dan is Funda het ideale platform. Funda heeft een breed aanbod van koop- en huurwoningen. Je kunt eenvoudig zoeken op prijs, oppervlakte, aantal kamers en woningtype. Funda is betrouwbaar en wordt dagelijks geüpdatet, waardoor je altijd het meest actuele aanbod ziet. Wil je meer informatie over een woning, dan kun je direct contact opnemen met de makelaar. Of je nu wilt kopen of huren, Funda Uithofslaan Den Haag is de plek waar je moet zijn.

Meer informatie over abdis johannastraat den haag vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abdis johannastraat den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 53 abdis johannastraat den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *