Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Wonen op Abel Tasmanstraat 23 in Tilburg: een kennismaking

Wonen op Abel Tasmanstraat 23 in Tilburg: een kennismaking

Armhoefstraat 23 Tilburg

abel tasmanstraat 23 tilburg

Abel Tasmanstraat 23 Tilburg: Een geweldige buurt om te wonen

Abel Tasmanstraat 23 is een mooie straat gelegen in Tilburg. Deze straat biedt diverse faciliteiten en mogelijkheden voor bewoners en biedt een prachtige woonervaring voor elke voorkeur van huizen. Het biedt rust, stilte en sereniteit in dit drukke deel van de stad.

De buurt

De wijk waar Abel Tasmanstraat 23 gelegen is, is een geweldige buurt om in te wonen. De buurt is erg populaire onder jonge gezinnen en werkende individuen. Er is voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor mensen om buiten te gaan. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om te genieten van de mooie groene omgeving en de buitenlucht.

De wijk heeft een diversiteit aan architectuur en woningen, voldoende voor elk budget en elke voorkeur. Van traditionele bakstenen huizen tot moderne appartementen, de wijk heeft het allemaal.

Faciliteiten in de buurt

De Abel Tasmanstraat is gelegen in de wijk Gesworen Hoek en heeft diverse faciliteiten voor bewoners. Het winkelcentrum ‘Heyhoef’, gelegen op loopafstand van de Abel Tasmanstraat biedt een breed scala aan winkels en diensten. Van supermarkten zoals Jumbo tot kledingwinkels zoals H&M, de Heyhoef biedt alles wat u nodig heeft voor de dagelijkse boodschappen en meer.

De wijk biedt ook veel groen en parken, een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Het Wandelbos is het dichtstbijzijnde park met een grote speeltuin voor kinderen en een mooie wandelroute. Het Stadsbos013 is een ander park in de buurt en biedt ‘s zomers ook diverse activiteiten.

De locatie van Abel Tasmanstraat 23 is ideaal voor mensen die werken in de stad. Het ligt op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Tilburg. Openbaar vervoer is ook gemakkelijk bereikbaar, met diverse bus- en treindiensten die regelmatig door de buurt rijden.

Wonen in Abel Tasmanstraat 23

Het is geen geheim dat Abel Tasmanstraat 23 een van de meest gewilde buurten in Tilburg is om te wonen. Het biedt rust en stilte in dit drukke deel van de stad en een gevoel van samenhorigheid onder de bewoners.

Het is een mooie straat, met veel groen en bomen. Het straatbeeld is mooi en de huizen zijn goed onderhouden. Er is een speeltuin voor de kinderen en een rustige sfeer die perfect is voor gezinnen met jonge kinderen.

Abel Tasmanstraat 23 is een middelgroot huis met drie slaapkamers en bescheiden afmetingen. Het is perfect geschikt voor kleine gezinnen of voor mensen die alleen wonen. Het huis is netjes onderhouden en is in een zeer goede staat. Het interieur is modern en licht, met veel natuurlijk lichtinval en goed ontworpen kamers.

FAQs

1. Wat zijn de huur- of koopkosten van een woning in Abel Tasmanstraat 23?

De huur- of koopkosten van Abel Tasmanstraat 23 variëren afhankelijk van de grootte van de woning en de buurt. Voor kleinere woningen kunnen de huurprijzen variëren van €900 tot €1.200 per maand. De verkoopprijzen kunnen variëren van €200.000 tot €300.000, afhankelijk van de grootte en staat van het huis en de locatie.

2. Wat is de gemiddelde huurprijs van een woning in de buurt?

De gemiddelde huurprijs van een woning in de buurt varieert afhankelijk van de grootte van de woning en de locatie, maar ligt gemiddeld tussen €900 en €1.200 per maand.

3. Wat zijn de beste openbaar vervoeropties in de buurt?

Abel Tasmanstraat 23 heeft diverse bus- en treindiensten die regelmatig door de buurt rijden en het centrum van Tilburg binnen 15 minuten bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op loopafstand van het huis en biedt directe verbindingen naar het centrum en het treinstation.

4. Is het veilig om te wonen in Abel Tasmanstraat 23?

Ja, het is veilig om te wonen in Abel Tasmanstraat 23 en de buurt. De wijk is zeer residentieel en veilig. Er is weinig verkeer op de straat en de buurt is zeer rustig en vredig.

5. Zijn er voldoende scholen in de buurt?

Er zijn diverse scholen in de buurt van Abel Tasmanstraat 23. Het Hoefakker is de dichtstbijzijnde basisschool en er zijn ook middelbare scholen zoals het Theresialyceum en het Beatrix College in de buurt. Daarnaast zijn er ook diverse kinderdagverblijven en peuterspeelzalen in de buurt.

6. Wat is de dichtstbijzijnde supermarkt?

De dichtstbijzijnde supermarkt is de Jumbo in winkelcentrum Heyhoef. Het winkelcentrum is op loopafstand van Abel Tasmanstraat 23 en biedt ook diverse andere winkels en diensten. Er is ook een Aldi in de buurt.

7. Zijn er groene ruimtes en parken in de buurt?

Ja, er zijn diverse groene ruimtes en parken in de buurt van Abel Tasmanstraat 23. Het Wandelbos is het dichtstbijzijnde park en biedt een grote speeltuin voor kinderen en een mooie wandelroute. Het Stadsbos013 is een ander park in de buurt en biedt ‘s zomers ook diverse activiteiten.

Conclusie

Abel Tasmanstraat 23 in Tilburg is een prachtige buurt om in te wonen. Het biedt rust, stilte en sereniteit in dit drukke deel van de stad. De buurt biedt diverse faciliteiten en mogelijkheden voor bewoners en biedt een prachtige woonervaring voor elke voorkeur van huizen. Het biedt het beste van beide werelden: een rustige woonomgeving met veel groen en parken, terwijl het ook dichtbij genoeg is om het bruisende centrum van Tilburg te bereiken. Abel Tasmanstraat 23 is een ideale plek voor gezinnen en individualisten die willen genieten van het beste wat Tilburg te bieden heeft en tegelijkertijd willen genieten van rust en sereniteit in hun dagelijks leven.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “abel tasmanstraat 23 tilburg”

Armhoefstraat 23 Tilburg

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abel tasmanstraat 23 tilburg

Armhoefstraat 23 Tilburg
Armhoefstraat 23 Tilburg

Meer informatie over abel tasmanstraat 23 tilburg vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abel tasmanstraat 23 tilburg. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 22 abel tasmanstraat 23 tilburg

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *