Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Abel Tasmanstraat 40: Wonen in het hart van Roosendaal

Abel Tasmanstraat 40: Wonen in het hart van Roosendaal

Abel Tasmanstraat 68, Utrecht

abel tasmanstraat 40 roosendaal

Abel Tasmanstraat 40 is een adres in de stad Roosendaal, gelegen in de provincie Noord-Brabant in het zuiden van Nederland. Het is een woonwijk en een van de populaire woonlocaties in Roosendaal. In dit artikel leer je meer over deze straat, de wijk en waarom het een geweldige plek is om te wonen.

De buurt

De Abel Tasmanstraat ligt in de wijk Kalsdonk, die een van de oudere wijken van Roosendaal is. Kalsdonk is een rustige woonwijk met een gevarieerd woningaanbod. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de belangrijkste snelwegen zijn gemakkelijk te bereiken. Er zijn tal van voorzieningen in de buurt, zoals supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en parken.

De wijk Kalsdonk heeft een rijke geschiedenis. Het was oorspronkelijk een dorp dat aan de westelijke kant van Roosendaal lag. In 1927 werd het dorp geannexeerd door Roosendaal. De wijk heeft zijn eigen karakter behouden en is nu een aantrekkelijke woonomgeving met een mix van oudere en nieuwere huizen.

De straat

De straat is vernoemd naar de beroemde Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman. Tasman werd geboren in Lutjegast in 1603 en was een van de eerste Europeanen die Nieuw-Zeeland en Tasmanië ontdekte. Hij stierf in 1659 en wordt beschouwd als een van de grootste ontdekkingsreizigers van Nederland.

De Abel Tasmanstraat 40 is een ruime hoekwoning met een oppervlakte van ongeveer 126 vierkante meter. Het heeft een grote woonkamer, drie slaapkamers en een zolder. Het huis is gebouwd in 2000 en heeft een moderne uitstraling. Het heeft een garage en een zonnige tuin met een terras.

Waarom wonen in Abel Tasmanstraat 40?

Er zijn veel redenen waarom wonen in de Abel Tasmanstraat 40 een geweldige keuze is. Hier zijn er enkele:

1. Rustige woonomgeving

De Abel Tasmanstraat ligt in een rustige woonomgeving, weg van de drukte van het stadscentrum. Dit maakt het een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen na een drukke dag op het werk.

2. Goede bereikbaarheid

De wijk Kalsdonk is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. De belangrijkste snelwegen A16 en A58 zijn gemakkelijk te bereiken. Het station Roosendaal ligt op ongeveer 10 minuten fietsen en heeft directe verbindingen naar grote steden in Nederland en België.

3. Veel voorzieningen in de buurt

Er zijn tal van voorzieningen in de buurt, zoals supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en parken. Op loopafstand vind je de winkelcentra “De Biggelaar” en “Lindenburg”. Hier zijn verschillende supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels, een bibliotheek en een fitnesscentrum te vinden.

4. Groene omgeving

De wijk Kalsdonk is omgeven door groene gebieden. Het is een korte wandeling naar het Kalsdonkse bos, een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook het Vrouwenhofpark ligt op een paar minuten fietsen. Dit park heeft een grote speeltuin, een kinderboerderij en mooie wandelpaden.

5. Nieuwe woning met moderne uitstraling

De Abel Tasmanstraat 40 is een relatief nieuwe woning met een moderne uitstraling. Het heeft veel natuurlijk licht en een ruime indeling, waardoor het een ideale plek is om te wonen.

FAQs

1. Hoeveel kost de Abel Tasmanstraat 40?

De woning staat momenteel te koop voor €275.000 k.k.

2. Is er parkeergelegenheid in de buurt van de Abel Tasmanstraat 40?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van de Abel Tasmanstraat 40.

3. Hoe oud is de woning?

De Abel Tasmanstraat 40 is gebouwd in 2000.

4. Is de woning goed onderhouden?

Ja, de woning is goed onderhouden en is in goede staat.

5. Is er een tuin bij de Abel Tasmanstraat 40?

Ja, er is een zonnige tuin met een terras aanwezig bij de Abel Tasmanstraat 40.

6. Zijn er scholen in de buurt van de Abel Tasmanstraat 40?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van de Abel Tasmanstraat 40. Basisschool Kalsdonk en middelbare school Norbertuscollege zijn op loopafstand te bereiken.

7. Hoe ver is het station Roosendaal van de Abel Tasmanstraat 40?

Het station Roosendaal ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van de Abel Tasmanstraat 40.

8. Zijn er supermarkten in de buurt van de Abel Tasmanstraat 40?

Ja, er zijn verschillende supermarkten in de buurt van de Abel Tasmanstraat 40. Op loopafstand vind je de winkelcentra “De Biggelaar” en “Lindenburg”.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “abel tasmanstraat 40 roosendaal”

Abel Tasmanstraat 68, Utrecht

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abel tasmanstraat 40 roosendaal

Abel Tasmanstraat 68, Utrecht
Abel Tasmanstraat 68, Utrecht

Meer informatie over abel tasmanstraat 40 roosendaal vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abel tasmanstraat 40 roosendaal. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 16 abel tasmanstraat 40 roosendaal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *