Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De charme van Abelenlaan in Ouderkerk aan den IJssel: groen, rust en levendigheid.

De charme van Abelenlaan in Ouderkerk aan den IJssel: groen, rust en levendigheid.

Blik op Ouderkerk (1951)

abelenlaan ouderkerk aan den ijssel

Abelenlaan Ouderkerk aan den IJssel: Een rustige en gezellige buurt

Abelenlaan ligt in Ouderkerk aan den IJssel, een dorp in de gemeente Krimpenerwaard in de provincie Zuid-Holland. De buurt is omringd door groen en water en biedt een rustige, veilige en gezellige woonomgeving.

De buurt is gebouwd in de jaren ’70 en ’80 en bestaat uit vrijstaande en geschakelde huizen, twee-onder-een-kapwoningen en enkele flats. De meeste huizen hebben een ruime voortuin en een achtertuin die grenst aan een sloot of een groenstrook.

De buurt heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen. De A20 en A16 zijn binnen enkele minuten te bereiken en Rotterdam ligt op een kwartier rijden. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Buslijn 195 en 294 stoppen in de buurt en brengen je naar metrostation Capelsebrug of treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel.

In de buurt zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang en een gezondheidscentrum. Ook zijn er diverse sportverenigingen te vinden, zoals voetbalvereniging V.V. Ouderkerk. Voor een avondje uit of een dagje winkelen kun je terecht in het nabijgelegen Rotterdam of Gouda.

Een fijne buurt voor gezinnen

Abelenlaan is een fijne buurt voor gezinnen met kinderen. De basisschool, kinderopvang en diverse speeltuintjes liggen op loopafstand. In het nabijgelegen Hitlandbos kunnen kinderen heerlijk spelen en wandelen. Ook zijn er diverse sportverenigingen waar kinderen zich kunnen uitleven.

De meeste huizen hebben een ruime achtertuin waar kinderen veilig kunnen spelen en er zijn diverse speeltuintjes in de buurt. Ook is er voldoende parkeergelegenheid en is het verkeer rustig. Kortom, een ideale buurt voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Een buurt met een actief verenigingsleven

Abelenlaan heeft een actief verenigingsleven. Buurtbewoners organiseren regelmatig activiteiten en evenementen, zoals een buurtbarbecue, een herfst- of kerstwandeling of een rommelmarkt. Ook is er een actieve buurtvereniging die zich inzet voor de leefbaarheid en sociale samenhang in de buurt.

Op de Facebookpagina van de buurtvereniging worden regelmatig activiteiten aangekondigd en is er ruimte voor buurtbewoners om elkaar op de hoogte te houden van nieuwtjes en ontwikkelingen in de buurt.

Een rustige en veilige buurt

Abelenlaan is een rustige en veilige buurt. Er is weinig verkeer en er zijn diverse parkeerplekken beschikbaar. De buurt kent weinig criminaliteit en er is regelmatig politiecontrole om de veiligheid te waarborgen.

Er is een goede sociale controle in de buurt. Buurtbewoners kennen elkaar en houden een oogje in het zeil. Ook is er een WhatsApp-groep waarin buurtbewoners elkaar op de hoogte houden van verdachte situaties en waarin de politie snel kan worden gealarmeerd.

Veel groen en water

Abelenlaan is omringd door groen en water. In de buurt zijn diverse parken en het nabijgelegen Hitlandbos biedt volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Ook zijn er diverse waterpartijen in de buurt, zoals de Hollandse IJssel en de Hitlandsche Velden. Hier kun je heerlijk varen, zwemmen en vissen.

FAQs

1. Wat zijn de gemiddelde huizenprijzen in Abelenlaan?

De huizenprijzen in Abelenlaan variëren sterk en zijn afhankelijk van de grootte en staat van het huis. Een vrijstaande woning kost gemiddeld tussen de €400.000 en €600.000 euro.

Een twee-onder-een-kapwoning kost gemiddeld tussen de €300.000 en €400.000 euro. Een geschakelde woning kost gemiddeld tussen de €250.000 en €350.000 euro en een appartement kost gemiddeld tussen de €150.000 en €250.000 euro.

2. Wat voor soort huizen zijn er te vinden in Abelenlaan?

In Abelenlaan zijn vrijstaande en geschakelde huizen, twee-onder-een-kapwoningen en enkele flats te vinden. De meeste huizen hebben een ruime voortuin en een achtertuin die grenst aan een sloot of een groenstrook.

3. Zijn er genoeg voorzieningen in de buurt?

Ja, in de buurt zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang en een gezondheidscentrum. Ook zijn er diverse sportverenigingen te vinden, zoals voetbalvereniging V.V. Ouderkerk. Voor een avondje uit of een dagje winkelen kun je terecht in het nabijgelegen Rotterdam of Gouda.

4. Is Abelenlaan een veilige buurt?

Ja, Abelenlaan is een rustige en veilige buurt. Er is weinig verkeer en er zijn diverse parkeerplekken beschikbaar. De buurt kent weinig criminaliteit en er is regelmatig politiecontrole om de veiligheid te waarborgen. Er is een goede sociale controle in de buurt. Buurtbewoners kennen elkaar en houden een oogje in het zeil. Ook is er een WhatsApp-groep waarin buurtbewoners elkaar op de hoogte houden van verdachte situaties en waarin de politie snel kan worden gealarmeerd.

5. Is Abelenlaan een geschikte buurt voor gezinnen?

Ja, Abelenlaan is een fijne buurt voor gezinnen met kinderen. De basisschool, kinderopvang en diverse speeltuintjes liggen op loopafstand. In het nabijgelegen Hitlandbos kunnen kinderen heerlijk spelen en wandelen. Ook zijn er diverse sportverenigingen waar kinderen zich kunnen uitleven. De meeste huizen hebben een ruime achtertuin waar kinderen veilig kunnen spelen en er zijn diverse speeltuintjes in de buurt. Ook is er voldoende parkeergelegenheid en is het verkeer rustig. Kortom, een ideale buurt voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: abelenlaan 1 ouderkerk aan den ijssel

Bekijk de video over “abelenlaan ouderkerk aan den ijssel”

Blik op Ouderkerk (1951)

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abelenlaan ouderkerk aan den ijssel

Blik op Ouderkerk (1951)
Blik op Ouderkerk (1951)

abelenlaan 1 ouderkerk aan den ijssel

Abelenlaan 1 in Ouderkerk aan den IJssel is een prachtige woning die is gelegen aan een rustige straat in een gezellige buurt. Het huis heeft alle voorzieningen die je nodig hebt en is zeer geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning.

Het huis heeft vier slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Daarnaast is er genoeg ruimte op de zolder voor extra slaap- of hobbykamers. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met aangrenzende eetkamer en keuken. Ook is er een praktische bijkeuken aanwezig en een inpandige garage.

De woning heeft een verzorgde voortuin en een onderhoudsarme achtertuin met een terras en een vijver. De tuin biedt veel privacy en biedt volop mogelijkheden voor kinderen om te spelen.

Abelenlaan 1 is gelegen in Ouderkerk aan den IJssel, een voormalig dorp waar het goed toeven is. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en heeft een gezellige dorpskern met diverse voorzieningen. Er zijn bijvoorbeeld een aantal winkels, supermarkten en horecagelegenheden.

In de omgeving van Ouderkerk aan den IJssel zijn er ook diverse natuurgebieden te vinden waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of varen. De gemeente Krimpenerwaard staat bekend om haar polderlandschap en rivier de Lek die op een steenworp afstand ligt. Je kunt hier dan ook genieten van prachtige vergezichten en de rust van de natuur.

Veelgestelde vragen over Abelenlaan 1 in Ouderkerk aan den IJssel:

1. Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Abelenlaan is een rustige straat waar weinig verkeer langs komt. Daarnaast is er genoeg ruimte om je auto aan de straat te parkeren.

2. Hoe groot is de woning?

Abelenlaan 1 heeft een woonoppervlakte van 153 m². Daarnaast is er een inpandige garage aanwezig van 17 m². De woning heeft vier slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de zolder is er genoeg ruimte voor extra slaapkamers of hobbykamers.

3. Wat is er te vinden in de omgeving?

Ouderkerk aan den IJssel is een gezellig dorp met diverse voorzieningen. Er zijn bijvoorbeeld een aantal winkels, supermarkten en horecagelegenheden. In de omgeving zijn er ook diverse natuurgebieden te vinden waar je kunt wandelen, fietsen of varen. De gemeente Krimpenerwaard staat bekend om haar polderlandschap en rivier de Lek die op een steenworp afstand ligt. Je kunt hier dan ook genieten van prachtige vergezichten en de rust van de natuur.

4. Is de woning geschikt voor gezinnen?

Ja, Abelenlaan 1 is zeer geschikt voor gezinnen. De woning heeft vier slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en genoeg ruimte op de zolder voor extra slaap- of hobbykamers. Daarnaast heeft de woning een ruime woonkamer met aangrenzende eetkamer en keuken waar je als gezin kunt samenzijn. Ook is er een praktische bijkeuken aanwezig en een inpandige garage.

5. Is er een tuin aanwezig?

Ja, de woning heeft een voortuin en een onderhoudsarme achtertuin met een terras en een vijver. De tuin biedt veel privacy en biedt volop mogelijkheden voor kinderen om te spelen.

6. Is de woning goed onderhouden?

Ja, de woning is goed onderhouden en verkeert in goede staat. De keuken en badkamer zijn modern en hebben een luxe uitstraling. Daarnaast is er recentelijk nog schilderwerk uitgevoerd aan de buitenkant van de woning.

7. Hoeveel kost de woning?

Over de prijs van de woning kunnen we helaas geen informatie geven. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de verkopende makelaar.

8. Is er airconditioning aanwezig?

Nee, er is geen airconditioning aanwezig in de woning. Wel heeft de woning dubbel glas en dakisolatie wat zorgt voor een aangenaam leefklimaat.

9. Is de woning voorzien van zonnepanelen?

Nee, de woning is niet voorzien van zonnepanelen. Maar gezien de goede ligging van de woning is er voldoende mogelijkheid om deze eventueel te plaatsen.

10. Waarom zou ik Abelenlaan 1 in Ouderkerk aan den IJssel moeten kopen?

Als je op zoek bent naar een ruime en goed onderhouden woning in een rustige en gezellige buurt, dan is Abelenlaan 1 zeker iets voor jou. De woning is zeer geschikt voor gezinnen en biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie in de omgeving. Daarnaast heeft de woning alle voorzieningen die je nodig hebt en verkeert deze in goede staat.

Meer informatie over abelenlaan ouderkerk aan den ijssel vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abelenlaan ouderkerk aan den ijssel. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 16 abelenlaan ouderkerk aan den ijssel

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *