Chuyển tới nội dung
Trang chủ » ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan Rotterdam: Een Overzicht van Diensten en Locatie

ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan Rotterdam: Een Overzicht van Diensten en Locatie

A walk trough Ahoy, Rotterdam during the ABN AMRO World Tennis Tournament 2020.

abn amro groeninx van zoelenlaan rotterdam

ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan Rotterdam: Een Overzicht

ABN AMRO is een gevestigde naam in de Nederlandse banksector en heeft een sterke aanwezigheid in de grotere steden van het land. Een van de vestigingen van ABN AMRO in Rotterdam is Groeninx van Zoelenlaan. In dit artikel zullen we een overzicht geven van deze vestiging van ABN AMRO, inclusief de diensten die zij bieden en antwoorden op veelgestelde vragen.

Over ABN AMRO

ABN AMRO is een van de grootste banken van Nederland en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1820. De bank biedt een breed scala aan bank- en financiële diensten aan particuliere en zakelijke klanten en bestrijkt alles van beleggen en sparen tot betalingsverwerking en leningen.

ABN AMRO heeft een sterke aanwezigheid in Rotterdam en bedient klanten vanuit verschillende vestigingen in de stad, waaronder Groeninx van Zoelenlaan. Deze vestiging ligt in het noorden van Rotterdam en is ideaal gelegen voor klanten die in de buurt wonen of werken.

Diensten bij ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan

ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan biedt een breed scala aan bank- en financiële diensten aan klanten, waaronder:

1. Sparen en Beleggen

ABN AMRO biedt verschillende spaar- en beleggingsproducten om klanten te helpen hun financiën te beheren en hun geld te laten groeien. Deze omvatten spaarrekeningen, beleggingsfondsen en individuele beleggingsrekeningen.

2. Betalingsverwerking

ABN AMRO biedt verschillende betalingsverwerkingsdiensten aan, waaronder internetbankieren, mobiel bankieren en iDEAL. Klanten kunnen deze diensten gebruiken om snel en veilig geld over te maken naar andere rekeningen of om online te winkelen.

3. Lenen

ABN AMRO biedt een reeks leningen aan klanten, waaronder persoonlijke leningen, doorlopende kredieten en hypotheken. Klanten kunnen bij ABN AMRO terecht voor advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste lening voor hun behoeften.

4. Verzekeringen

ABN AMRO biedt verschillende verzekeringen aan klanten, waaronder autoverzekeringen, opstalverzekeringen en reisverzekeringen. Klanten kunnen bij ABN AMRO terecht voor advies en ondersteuning bij het afsluiten van de juiste verzekering voor hun behoeften.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan:

1. Kan ik online bankieren bij ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan?

Ja, klanten van ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan kunnen online bankieren via de website of de mobiele app van ABN AMRO.

2. Kan ik geld storten bij ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan?

Ja, klanten kunnen geld storten bij de ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan door gebruik te maken van de geldautomaat of door het geld af te geven aan een vestigingsmedewerker.

3. Kan ik een lening aanvragen bij ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan?

Ja, klanten kunnen een lening aanvragen bij ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan en advies vragen over de verschillende leningsopties die beschikbaar zijn.

4. Kan ik een verzekering afsluiten bij ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan?

Ja, klanten kunnen een verzekering afsluiten bij ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan en advies vragen over de verschillende verzekeringsopties die beschikbaar zijn.

5. Wat zijn de openingstijden van ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan?

ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:30 uur.

Conclusie

ABN AMRO Groeninx van Zoelenlaan is een van de vestigingen van ABN AMRO in Rotterdam en biedt een breed scala aan bank- en financiële diensten aan klanten. De vestiging is ideaal gelegen voor klanten die in de buurt wonen of werken en biedt online bankieren, betalingsverwerking, leningen en verzekeringen aan. Klanten die meer informatie willen over de diensten die beschikbaar zijn, kunnen contact opnemen met de vestiging of online informatie bekijken op de website van ABN AMRO.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: keizerswaard rotterdam, winkeliersvereniging keizerswaard

Bekijk de video over “abn amro groeninx van zoelenlaan rotterdam”

A walk trough Ahoy, Rotterdam during the ABN AMRO World Tennis Tournament 2020.

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abn amro groeninx van zoelenlaan rotterdam

A walk trough Ahoy, Rotterdam during the ABN AMRO World Tennis Tournament 2020.
A walk trough Ahoy, Rotterdam during the ABN AMRO World Tennis Tournament 2020.

keizerswaard rotterdam

Keizerswaard Rotterdam: Winkelen en recreëren op zijn best

Keizerswaard is een buurt in Rotterdam Zuid die bekendstaat om de vele winkels, horecagelegenheden en recreatieve activiteiten die er te vinden zijn. Het is een van de populairste winkelgebieden voor zowel Rotterdammers als bezoekers van buitenaf. Het gebied heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en biedt nu een breed scala aan winkels, restaurants en bars.

Winkelen bij Keizerswaard

Het winkelaanbod bij Keizerswaard is divers en biedt voor elk wat wils. Er zijn grote winkelketens zoals H&M, Blokker en Albert Heijn te vinden, maar ook kleinere winkels zoals een bloemenwinkel, een juwelier en een sportschool. Voor kleding, schoenen en accessoires kunnen shoppers terecht bij de vele modeketens die in het winkelcentrum gevestigd zijn, waaronder C&A, Bristol, Zeeman en The Sting.

Voor de dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn, een Aldi en een Jumbo. Er is ook een Kruidvat en een Etos voor persoonlijke verzorging en medicijnen. Elektronica kan worden gekocht bij de MediaMarkt en huishoudelijke artikelen bij bijvoorbeeld Blokker.

Naast het winkelaanbod zijn er ook andere diensten beschikbaar bij Keizerswaard zoals een kapper, een opticien en een dierenwinkel. Voor huishoudelijke klussen is er een Praxis. Voor de sportieve bezoekers is er een Basic-Fit vestiging en voor kinderen is er een grote indoor speeltuin: Monkey Town.

Eten en drinken bij Keizerswaard

Het centrum biedt ook genoeg mogelijkheden voor wie op zoek is naar een lekker hapje of drankje. Er zijn vele cafés, bars en restaurants rondom de winkels en daarbuiten.

Er is bijvoorbeeld een La Place waar men terecht kan voor ontbijt, lunch en diner. Ook is er een McDonald’s restaurant voor als men zin heeft in fastfood. Voor degenen die van Turks eten houden is er restaurant Sefa’s waar men terecht kan voor heerlijke kebab en andere Turkse specialiteiten. Voor degenen die liever hun sushi fix willen, is er sushi-restaurant Shabu Shabu.

Recreëren bij Keizerswaard

Naast winkelen en eten, biedt Keizerswaard diverse recreatieve mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld het zwembad Charlois waar men kan zwemmen en deelnemen aan watervolleybal toernooien. Voor kinderen is er het indoor speelparadijs Monkey Town. Ook zijn er verschillende fitnesscentra zoals Basic-Fit en Fit For Free.

FAQs

Wat is Keizerswaard?

Keizerswaard is een buurt in Rotterdam Zuid die bekendstaat om zijn vele winkels, horecagelegenheden en recreatieve activiteiten.

Wat zijn de winkels bij Keizerswaard?

Er zijn vele winkels bij Keizerswaard waaronder grote winkelketens zoals H&M, Blokker en Albert Heijn, maar ook kleinere winkels zoals een bloemenwinkel, een juwelier en een sportschool.

Wat zijn de eet- en drinkmogelijkheden bij Keizerswaard?

Er zijn vele cafés, bars en restaurants rondom de winkels en daarbuiten zoals La Place, McDonald’s, Sefa’s en Shabu Shabu.

Zijn er recreatieve mogelijkheden bij Keizerswaard?

Ja, er zijn diverse recreatieve mogelijkheden zoals het zwembad Charlois, het indoor speelparadijs Monkey Town en verschillende fitnesscentra zoals Basic-Fit en Fit For Free.

Is Keizerswaard gemakkelijk te bereiken?

Ja, Keizerswaard is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn veel parkeergelegenheden in de buurt. De dichtstbijzijnde metrostations zijn Station Maashaven en Rijnhaven en er zijn verschillende buslijnen die bij Keizerswaard stoppen.

Wat zijn de openingstijden van Keizerswaard?

De openingstijden van Keizerswaard variëren per winkel en restaurant, maar over het algemeen zijn de openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Op vrijdagavond is er koopavond en zijn veel winkels tot 21.00 uur geopend. Op zondag zijn veel winkels van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Is Keizerswaard rolstoelvriendelijk?

Ja, Keizerswaard is rolstoelvriendelijk. Er zijn verschillende ingangen en er zijn liften beschikbaar om naar de hogere verdiepingen te gaan. Daarnaast zijn er invalidentoiletten in het winkelcentrum.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een gezellige dag uit vol winkelen, eten en recreatie, dan is Keizerswaard in Rotterdam Zuid absoluut de moeite waard. Het biedt een breed scala aan winkels, restaurants en recreatieve activiteiten voor alle smaken en interesses en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto.

winkeliersvereniging keizerswaard

Winkeliersvereniging Keizerswaard: De kern van het winkelgebied

Winkelcentrum Keizerswaard is een buurtwinkelcentrum gelegen aan de Keizerswaard in Rotterdam. Het winkelcentrum bestaat uit meer dan 70 winkels, waaronder grote ketens zoals Albert Heijn en Kruidvat, maar ook lokale ondernemers vinden hier een plekje. Het hart van het winkelcentrum wordt gevormd door de Winkeliersvereniging Keizerswaard, die zich sterk maakt voor een goed functionerend winkelgebied waar het prettig winkelen en werken is.

Opgericht in 1984

De Winkeliersvereniging Keizerswaard is opgericht in 1984 door een groep enthousiaste winkeliers die het belang inzagen van een sterke, gezamenlijke vertegenwoordiging. De vereniging heeft als doel het behartigen van de belangen van de winkeliers en het bevorderen van een goede samenwerking tussen de verschillende ondernemers. Bovendien zet de vereniging zich in voor het verbeteren van de uitstraling van het winkelgebied en het organiseren van evenementen die het winkelplezier vergroten.

Winkelcentrum met karakter

Winkelcentrum Keizerswaard is een winkelcentrum met karakter, waar lokale ondernemers zich mengen met grote ketens. Dankzij de Winkeliersvereniging Keizerswaard voelt het winkelcentrum als een gezellige buurt. Elke ondernemer kent elkaar en probeert elkaar te versterken. Samenwerken met andere ondernemers in het winkelgebied leidt tot nieuwe mogelijkheden en kansen. De Winkeliersvereniging Keizerswaard stimuleert deze samenwerking en is hierin de spil.

Winkeliersvereniging zorgt voor een schone en veilige omgeving

De Winkeliersvereniging Keizerswaard is meer dan alleen een samenwerkingsverband van winkeliers. De vereniging zorgt er ook voor dat het winkelgebied schoon en veilig is. Zo wordt er bijvoorbeeld gezorgd voor regelmatige schoonmaakwerkzaamheden en wordt er nauw samengewerkt met de politie om de veiligheid te waarborgen. Dat zorgt ervoor dat klanten prettig kunnen winkelen en dat ondernemers zich veilig voelen.

Visie voor de toekomst

De Winkeliersvereniging Keizerswaard heeft een duidelijke visie op de toekomst van het winkelgebied. Zo wordt er ingespeeld op de veranderende behoeften van de consument, bijvoorbeeld door het aanbieden van online winkelen. Daarnaast wordt er ingezet op innovatie, bijvoorbeeld door het verbeteren van de digitalisering in het winkelgebied. Ook wordt er gewerkt aan het aantrekkelijker maken van het winkelgebied door het organiseren van evenementen. Al deze plannen komen voort uit een gezamenlijke ambitie om Winkelcentrum Keizerswaard nog beter te maken en toekomstbestendig te houden.

Een belangrijke rol in de wijk

De Winkeliersvereniging Keizerswaard heeft een belangrijke rol in de wijk. Het is niet alleen het middelpunt van het winkelgebied, maar ook een plek waar buurtbewoners terecht kunnen voor informatie of klachten. De vereniging is namelijk nauw verbonden met de wijk en bewoners, en fungeert als klankbord voor de buurt. Zo kan de vereniging feedback verzamelen en meenemen in haar plannen voor de toekomst.

FAQ

1. Wat is de Winkeliersvereniging Keizerswaard?

De Winkeliersvereniging Keizerswaard is een vereniging van winkeliers in het winkelgebied van Winkelcentrum Keizerswaard. De vereniging maakt zich sterk voor een goed functionerend winkelgebied waar het prettig winkelen en werken is.

2. Wat doet de Winkeliersvereniging Keizerswaard?

De Winkeliersvereniging Keizerswaard behartigt de belangen van de winkeliers, zorgt voor een schone en veilige omgeving en stimuleert samenwerking tussen de verschillende ondernemers. Ook organiseert de vereniging evenementen en heeft het een visie op de toekomst van het winkelgebied.

3. Wat is het belang van de Winkeliersvereniging Keizerswaard?

De Winkeliersvereniging Keizerswaard zorgt voor een gezonde en veilige winkelomgeving en werkt aan een betere uitstraling van het winkelgebied. Door samenwerking tussen de verschillende ondernemers ontstaan er nieuwe mogelijkheden en kansen, wat leidt tot een sterkere positie van het winkelgebied op de lange termijn.

4. Hoe wordt de veiligheid gewaarborgd in het winkelgebied?

De Winkeliersvereniging Keizerswaard werkt nauw samen met de politie om de veiligheid in het winkelgebied te waarborgen. Er wordt regelmatig gecontroleerd op verdachte situaties en er wordt snel ingegrepen bij incidenten. Door deze goede samenwerking voelen ondernemers en klanten zich veilig in het winkelgebied.

5. Wat is de visie van de Winkeliersvereniging Keizerswaard voor de toekomst?

De Winkeliersvereniging Keizerswaard heeft een duidelijke visie op de toekomst van het winkelgebied. Zo wordt er ingespeeld op de veranderende behoeften van de consument en wordt er ingezet op innovatie en digitalisering. Ook worden er evenementen georganiseerd om het winkelgebied nog aantrekkelijker te maken. Door deze plannen wil de vereniging Winkelcentrum Keizerswaard toekomstbestendig houden.

Meer informatie over abn amro groeninx van zoelenlaan rotterdam vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abn amro groeninx van zoelenlaan rotterdam. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 12 abn amro groeninx van zoelenlaan rotterdam

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *