Chuyển tới nội dung
Trang chủ » ABN Koningskade Den Haag: Een Blik op de Iconische Bank en Zijn Geschiedenis.

ABN Koningskade Den Haag: Een Blik op de Iconische Bank en Zijn Geschiedenis.

Ons duurzame kantoorpand Koningskade, Den Haag. Steengoed!

abn koningskade den haag

ABN Koningskade Den Haag: Een Weerspiegeling van Historie en Innovatie

ABN Koningskade Den Haag was vroeger bekend onder de naam ABN Amro Bank. Het is gelegen aan de Koningskade in het centrum van Den Haag en werd oorspronkelijk gebouwd als hoofdkantoor van de Amro Bank. Na de fusie met ABN in 1991 werd het ABN Amro Bank. Het pand is momenteel het hoofdkantoor van ABN Amro en biedt ook ruimte aan andere bedrijven. Het heeft een imposante architectuur en een lange geschiedenis. In dit artikel zullen we het hebben over ABN Koningskade Den Haag, de geschiedenis, de kenmerken en de voordelen van het pand.

Geschiedenis van ABN Koningskade Den Haag

Het ontwerp van het pand werd in 1979 goedgekeurd en de bouw begon in 1980. Het gebouw werd oorspronkelijk ontworpen door architect Cees Dam en de bouw werd gedaan door aannemersbedrijf Wessels Zeist. Het gebouw werd gebouwd met als doel het hoofdkantoor van de Amro Bank te zijn en werd geopend in 1985.

Het gebouw werd ontworpen om de transparantie en openheid van de bank te weerspiegelen. Het gebouw heeft dan ook geen traditionele ingang, maar een open toegang tot het atrium en de lobby van het gebouw. Het atrium is opgebouwd uit verschillende verdiepingen en heeft een glazen dak waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt.

Sinds de opening heeft het pand verschillende renovatiewerkzaamheden ondergaan om het te moderniseren en te upgraden. In 2009 werd het gebouw hernieuwd geopend en kreeg het een nieuwe naam, namelijk ABN Amro Bank. In 2019 werd het pand opnieuw gerenoveerd en opnieuw geopend onder de naam ABN Koningskade Den Haag.

Kenmerken van ABN Koningskade Den Haag

Het pand heeft een imposante architectuur en het interieur is ontworpen met het oog op de openheid en transparantie van de bank. Het atrium is het hart van het gebouw en is ontworpen als een open ruimte die de verschillende verdiepingen met elkaar verbindt. Het heeft een natuurlijk daglicht dat via het schuine glazen dak binnenkomt en het gebouw een heldere en levendige uitstraling geeft.

Het gebouw heeft verschillende vergaderruimtes en kantoren die zijn ontworpen voor efficiëntie en productiviteit. Het heeft ook lounges, cafés en een terras op het dak die beschikbaar zijn voor de medewerkers en de gasten. Het interieur van het pand is ontworpen om een warme en gastvrije sfeer te creëren, en dat is precies wat je voelt als je het gebouw binnenkomt.

De gevel van het gebouw is ook indrukwekkend. Het is ontworpen om de stabiliteit en kracht van de bank uit te stralen en heeft een moderne uitstraling die past bij de missie en visie van de bank. Het gebouw heeft glazen kozijnen en gevels die zorgen voor natuurlijke isolatie, waardoor energie bespaard wordt.

ABN Amro Bank heeft ook verschillende duurzame functies geïntegreerd in het gebouw, zoals het gebruik van LED-verlichting, het recycleren van water, het verminderen van afval en het vergroten van de groene omgeving. Het pand heeft dan ook een BREEAM-NL certificering, wat betekent dat het voldoet aan de duurzaamheidsdoelstellingen.

ABN Koningskade Den Haag is ook toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. Het gebouw is ontworpen om aan de behoeften van mensen met een handicap te voldoen en heeft liften, hellingbanen en aangepaste toiletten.

Voordelen van ABN Koningskade Den Haag

ABN Koningskade Den Haag biedt verschillende voordelen voor bedrijven. Het pand is centraal gelegen in het centrum van Den Haag en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Het ligt op loopafstand van het Centraal Station van Den Haag en het winkelgebied rond de Grote Markt en is dus gemakkelijk bereikbaar voor zowel medewerkers als klanten.

Het pand biedt ook verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn voor de medewerkers en de gasten. Het heeft verschillende vergaderruimtes, kantoren en lounges die zijn ontworpen voor efficiëntie en productiviteit. Het heeft ook een terras op het dak waar je kunt genieten van het uitzicht over de stad.

Het interieur van het pand is ontworpen om een warme en gastvrije sfeer te creëren, waardoor medewerkers en gasten zich thuis voelen wanneer ze het gebouw binnenkomen. Het pand biedt ook verschillende duurzame functies die de kosten en de impact op het milieu verminderen en dus goed zijn voor de planeet.

FAQs

Wat is ABN Koningskade Den Haag?

ABN Koningskade Den Haag is het hoofdkantoor van ABN Amro Bank en is gelegen aan de Koningskade in het centrum van Den Haag. Het pand biedt ook ruimte aan andere bedrijven.

Wanneer werd ABN Koningskade Den Haag geopend?

Het pand werd oorspronkelijk geopend in 1985 als het hoofdkantoor van de Amro Bank. Het pand heeft sindsdien verschillende renovaties ondergaan, de meest recente in 2019 toen het pand opnieuw werd geopend onder de naam ABN Koningskade Den Haag.

Wat zijn de kenmerken van ABN Koningskade Den Haag?

Het pand heeft een imposante architectuur en het interieur is ontworpen met het oog op de openheid en transparantie van de bank. Het atrium is het hart van het gebouw en is ontworpen als een open ruimte die de verschillende verdiepingen met elkaar verbindt. Het heeft een natuurlijk daglicht dat via het schuine glazen dak binnenkomt en het gebouw een heldere en levendige uitstraling geeft.

Wat zijn de voordelen van ABN Koningskade Den Haag?

ABN Koningskade Den Haag biedt verschillende voordelen voor bedrijven, zoals de centrale locatie in het centrum van Den Haag en de gemakkelijke bereikbaarheid. Het pand heeft ook verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn voor medewerkers en gasten, zoals vergaderruimtes, kantoren en lounges. Het interieur van het pand is ontworpen om een warme en gastvrije sfeer te creëren, waardoor medewerkers en gasten zich thuis voelen wanneer ze het gebouw binnenkomen.

Conclusie

ABN Koningskade Den Haag is een indrukwekkend gebouw met een lange geschiedenis. Het pand is ontworpen om de openheid en transparantie van de bank te weerspiegelen en biedt verschillende voordelen voor bedrijven. Het pand is gemakkelijk bereikbaar en biedt verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn voor medewerkers en gasten. Het interieur van het pand is ontworpen om een warme en gastvrije sfeer te creëren, en de duurzame functies dragen bij aan een betere planeet. Kortom, ABN Koningskade Den Haag is een goede keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een centrale locatie in Den Haag.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: abn amro kantoor den haag, abn amro den haag telefoonnummer, abn amro den haag centrum, abn amro kantoor den haag leyweg, abn amro rotterdam, abn amro kantoor den haag afspraak maken, abn amro kantoor rotterdam zuid, abn amro openingstijden den haag

Bekijk de video over “abn koningskade den haag”

Ons duurzame kantoorpand Koningskade, Den Haag. Steengoed!

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abn koningskade den haag

Ons duurzame kantoorpand Koningskade, Den Haag. Steengoed!
Ons duurzame kantoorpand Koningskade, Den Haag. Steengoed!

abn amro kantoor den haag

Abn Amro Kantoor Den Haag: Een Blik op de Bank

Als een van de grootste banken in Nederland, heeft Abn Amro Kantoor Den Haag een grote aanwezigheid in de stad en de omliggende gemeenten. Het kantoor is gelegen in het hart van de stad en is gemakkelijk toegankelijk voor klanten die op zoek zijn naar financiële diensten of advies. In dit artikel zullen we wat dieper ingaan op de Abn Amro Kantoor Den Haag en wat het biedt voor haar klanten. Ook zullen we enkele veelgestelde vragen beantwoorden om je te helpen bij het navigeren door het bankwezen in Nederland.

Abn Amro Kantoor Den Haag: Diensten en Producten

Als bank biedt Abn Amro Kantoor Den Haag verschillende diensten en producten om klanten te helpen hun financiën te beheren. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die worden aangeboden:

1. Betalingsverkeer

Als u een bankrekening heeft bij Abn Amro, kunt u transacties doen zoals betalingen en geld overmaken, online of via de app. De bank biedt ook verschillende betaalpassen om on-the-go betalingen te doen.

2. Sparen en Beleggen

Abn Amro Kantoor Den Haag zorgt ook voor verschillende spaar- en beleggingsmogelijkheden om uw persoonlijke financiën te ondersteunen. Het biedt verschillende spaarrekeningen met verschillende rentetarieven en opnamelimieten. U kunt ook beleggingsadvies en -diensten krijgen bij het kantoor om uw geld te investeren.

3. Krediet

Als u geld wilt lenen, biedt Abn Amro Kantoor Den Haag verschillende kredietopties zoals persoonlijke leningen en hypotheken. U kunt ook een kredietkaart aanvragen bij de bank om uw dagelijkse uitgaven te ondersteunen of reisbeloningen te krijgen.

4. Verzekeringen

Abn Amro Kantoor Den Haag biedt ook verschillende verzekeringsproducten zoals autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en reisverzekeringen. De verzekeringen zijn bedoeld om u financieel te ondersteunen in geval van een onverwachte gebeurtenis.

5. Zakelijke Diensten

Naast de individuele diensten biedt Abn Amro Kantoor Den Haag ook verschillende zakelijke diensten aan. Hierbij behoren bijvoorbeeld zakelijke financiering (zoals zakelijke leningen), cash management (zoals het beheren van uw betalingsstromen), en advies over verschillende bedrijfsprocessen.

Abn Amro Kantoor Den Haag: Tijden en Bereikbaarheid

Abn Amro Kantoor Den Haag is van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens het weekend is het kantoor gesloten. Er zijn echter verschillende alternatieve manieren om uw bankzaken te regelen, zoals online bankieren of via een app op uw smartphone.

Het kantoor is gelegen op de Kneuterdijk 1 te Den Haag in het centrum van de stad. Het is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, waarbij verschillende tramlijnen en bussen in de buurt van het kantoor stoppen. Als u met de auto komt, moet u rekening houden met de parkeergelegenheid in de buurt van het kantoor, omdat deze beperkt kan zijn.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik online bankieren bij Abn Amro?

Om online bankieren bij Abn Amro te starten, moet u een persoonlijke bankrekening hebben bij de bank en toegang hebben tot de juiste inloggegevens. U kunt dan een account aanmaken op de website van Abn Amro en inloggen om uw bankzaken te regelen.

2. Moet ik een afspraak maken om het kantoor te bezoeken?

Het is niet verplicht om een afspraak te maken om het kantoor van Abn Amro Kantoor Den Haag te bezoeken. U kunt op elk moment tijdens de openingstijden binnenlopen om hulp te krijgen van een bankmedewerker. Als u echter van tevoren weet wat uw vraag of verzoek is, kan het handig zijn om een afspraak te maken om zeker te weten dat u de juiste hulp krijgt.

3. Kan ik een bankrekening openen bij Abn Amro Kantoor Den Haag?

Ja, u kunt een bankrekening openen bij Abn Amro Kantoor Den Haag. Het enige wat u nodig heeft is een geldig identiteitsbewijs (zoals een paspoort) en een bewijs van woonplaats (zoals een rekening voor nutsvoorzieningen). U kunt naar het kantoor gaan om alles te regelen.

4. Wat moet ik doen als ik mijn betaalpas kwijt ben?

Als u uw betaalpas kwijt bent of denkt dat deze gestolen is, moet u dit zo snel mogelijk melden aan Abn Amro Kantoor Den Haag. Dit kan via de app of telefonisch contact opnemen met de bank. Uw pas zal dan geblokkeerd worden om misbruik te voorkomen en er zal een nieuwe pas worden aangevraagd.

5. Wat gebeurt er als ik mijn lening niet kan terugbetalen?

Als u uw lening niet kunt terugbetalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met Abn Amro Kantoor Den Haag. De bank zal dan samen met u kijken naar mogelijke oplossingen om uw financiële situatie te verbeteren en betalingen te regelen.

Conclusie

Abn Amro Kantoor Den Haag is een belangrijke bank in de stad en biedt verschillende diensten en producten om klanten te ondersteunen in hun persoonlijke en zakelijke financiën. Met een centrale ligging en gemakkelijke toegang tot bankadviezen, kan het kantoor u helpen bij het nemen van eenvoudige en complexe beslissingen over uw geld. Als u nog vragen heeft over Abn Amro Kantoor Den Haag, kunt u altijd contact opnemen met de bank of het kantoor zelf bezoeken.

abn amro den haag telefoonnummer

ABN Amro Den Haag Telefoonnummer:

ABN Amro is één van de grootste banken in Nederland en heeft een groot aantal kantoren in het hele land. Het hoofdkantoor van ABN Amro bevindt zich in Amsterdam. Echter, het kan soms nodig zijn om contact op te nemen met de lokale kantoren, zoals ABN Amro Den Haag, voor specifieke vragen of problemen. In dit artikel vind je het telefoonnummer van ABN Amro Den Haag en enkele veelgestelde vragen over de bank.

Telefoonnummer ABN Amro Den Haag:

Het telefoonnummer van ABN Amro Den Haag is 0900-0024, dit is het algemene klantenservicenummer van ABN Amro. Als je dit nummer belt, kun je de gewenste optie selecteren om doorverbonden te worden met het kantoor in Den Haag. Het is belangrijk om te weten dat dit een betaald nummer is, de kosten kunnen variëren afhankelijk van je provider.

Als alternatief kun je ook het lokale nummer van ABN Amro Den Haag bellen, dit is 070-3752100. Dit nummer is niet betaald, maar het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan bij het algemene klantenservicenummer.

Veelgestelde vragen:

1. Hoe kan ik een rekening openen bij ABN Amro Den Haag?

Je kunt een rekening openen bij ABN Amro Den Haag door een afspraak te maken met een medewerker van de bank. Dit kan online via de website van ABN Amro of door te bellen naar het algemene klantenservicenummer. Houd er rekening mee dat je enkele persoonlijke gegevens moet verstrekken en een geldig identiteitsbewijs moet kunnen tonen.

2. Hoe kan ik mijn pincode resetten?

Als je je pincode bent vergeten of wilt resetten, kun je dit doen via de mobiele app of door te bellen naar de klantenservice van ABN Amro. Als je de mobiele app gebruikt, selecteer je de optie “Inloggen” en vervolgens “Pincode vergeten”. Als je belt naar de klantenservice, selecteer je de optie om je pincode te wijzigen en volg je de instructies van de medewerker.

3. Hoe kan ik mijn bankpas blokkeren bij verlies of diefstal?

Als je je bankpas verliest of deze gestolen wordt, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te blokkeren om te voorkomen dat er fraude wordt gepleegd. Je kunt je bankpas blokkeren via de mobiele app of door te bellen naar de klantenservice van ABN Amro. Als je de mobiele app gebruikt, selecteer je de optie “Service” en vervolgens “Bankpas blokkeren”. Als je belt naar de klantenservice, selecteer je de optie om je bankpas te blokkeren en volg je de instructies van de medewerker.

4. Wat is mijn IBAN-nummer?

Een IBAN-nummer is een unieke code die gebruikt wordt om internationale banktransacties te identificeren. Je kunt je IBAN-nummer vinden op je bankafschrift, in de mobiele app of door te bellen naar de klantenservice van ABN Amro.

5. Hoe kan ik contact opnemen met ABN Amro buiten kantooruren?

Als je dringend hulp nodig hebt buiten kantooruren, kun je bellen naar de 24-uurs klantenservice van ABN Amro op het telefoonnummer 0900-0024. Houd er rekening mee dat er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht voor het bellen naar dit nummer buiten kantooruren.

6. Wat moet ik doen als ik een verdachte e-mail of sms ontvang?

Het is belangrijk om alert te zijn op phishing-e-mails of -smsjes die zich voordoen als ABN Amro. Als je een verdachte e-mail of sms ontvangt, open dan geen links of download geen bijlagen en neem contact op met de klantenservice van ABN Amro om het probleem te melden.

7. Hoe kan ik betalen met iDEAL?

iDEAL is een handige en snelle manier om online aankopen te betalen. Als je wilt betalen met iDEAL, selecteer dan deze optie bij het afrekenen van je aankoop en kies ABN Amro als je bank. Vervolgens word je doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van ABN Amro waar je de transactie kunt voltooien.

Conclusie:

ABN Amro is een belangrijke speler op de Nederlandse bankenmarkt en heeft kantoren in het hele land, waaronder ABN Amro Den Haag. Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot je bankzaken, kun je contact opnemen met de klantenservice van ABN Amro Den Haag via het algemene klantenservicenummer 0900-0024 of het lokale nummer 070-3752100. Houd er rekening mee dat sommige services een extra vergoeding kunnen vereisen en dat het belangrijk is om alert te zijn op phishing-e-mails en -sms’jes.

Meer informatie over abn koningskade den haag vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abn koningskade den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 51 abn koningskade den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *