Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Verkenning van Abraham Hopmanstraat in Den Bosch: Geschiedenis en Bezienswaardigheden

Verkenning van Abraham Hopmanstraat in Den Bosch: Geschiedenis en Bezienswaardigheden

Straat van de Week: Visstraat Den Bosch

abraham hopmanstraat den bosch

Abraham Hopmanstraat is een straat in de wijk Maaspoort, gelegen aan de oostelijke rand van ‘s-Hertogenbosch. De wijk Maaspoort is een van de meest gewilde woonwijken van ‘s-Hertogenbosch. Abraham Hopmanstraat is vernoemd naar Abraham Hopman, een verzetsstrijder uit de Tweede Wereldoorlog. De straat heeft veel te bieden op het gebied van wonen en voorzieningen.

Wonen in Abraham Hopmanstraat

Abraham Hopmanstraat heeft een mix van huur- en koopwoningen. De woningen zijn gevarieerd en er zijn er veel die in de afgelopen jaren zijn gebouwd. Er zijn eengezinswoningen, maar ook appartementen en beneden- en bovenwoningen. De prijzen van de woningen variëren van €150.000 tot €350.000. De huurprijzen zijn tussen de €700 en €1200.

Veel woningen in de Abraham Hopmanstraat hebben een tuin op het oosten of op het westen. Dit betekent dat de tuin gedurende de dag het meeste zonlicht krijgt en er veel zonuren zijn. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en er is weinig doorgaand verkeer in de straat.

De wijk Maaspoort

Maaspoort is een wijk in ‘s-Hertogenbosch, gelegen langs de rivier de Maas. De wijk is ontstaan in de jaren 70 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een populaire woonwijk met veel voorzieningen. Maaspoort is een wijk met veel groen en ruimte. De wijk heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de groenste wijken van ‘s-Hertogenbosch.

De Maasoever is een populair recreatiegebied met wandel- en fietspaden. Hier kun je genieten van het uitzicht op de rivier de Maas en de uiterwaarden. In de wijk zijn verschillende sportverenigingen en er zijn diverse sportieve activiteiten mogelijk, zoals zwemmen, tennis, voetbal en fitness.

Voorzieningen

In de wijk Maaspoort zijn er verschillende winkelcentra, zoals De Lokerenpassage, De Groote Wielen en het Mispelhoefplein. Hier vind je diverse winkels, zoals supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels, bakkers, slagers en restaurants. Er zijn ook verschillende basisscholen en kinderdagverblijven in de wijk te vinden.

Maaspoort heeft ook een eigen theater, het Theater aan de Parade. Het theater biedt een gevarieerd programma van cabaret, musicals en toneel. Ook is er een bioscoop, Pathé ‘s-Hertogenbosch, waar je de nieuwste films kunt bekijken.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van de Abraham Hopmanstraat?
De Abraham Hopmanstraat is vernoemd naar Abraham Hopman, een verzetsstrijder uit de Tweede Wereldoorlog. Hij was lid van de verzetsgroep De Geuzen en heeft zichzelf opgeofferd om anderen te redden.

2. Wat is de prijsklasse van de woningen in de Abraham Hopmanstraat?
De prijzen van de woningen in de Abraham Hopmanstraat variëren van €150.000 tot €350.000.

3. Wat zijn de voorzieningen in de wijk Maaspoort?
In de wijk Maaspoort zijn er verschillende winkelcentra, sportverenigingen, basisscholen, kinderdagverblijven, theater, bioscoop en recreatiegebieden.

4. Is er parkeergelegenheid in de Abraham Hopmanstraat?
Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de Abraham Hopmanstraat.

5. Wat zijn de voordelen van de wijk Maaspoort?
De wijk Maaspoort biedt veel voorzieningen en heeft een groene omgeving. Het is een rustige wijk met weinig doorgaand verkeer, maar toch zijn alle voorzieningen in de buurt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “abraham hopmanstraat den bosch”

Straat van de Week: Visstraat Den Bosch

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abraham hopmanstraat den bosch

Straat van de Week: Visstraat Den Bosch
Straat van de Week: Visstraat Den Bosch

Meer informatie over abraham hopmanstraat den bosch vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abraham hopmanstraat den bosch. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 48 abraham hopmanstraat den bosch

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *