Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Abraham van Stolkweg 74 in Rotterdam: Een Unieke Woning Op Een Prachtige Locatie!

Abraham van Stolkweg 74 in Rotterdam: Een Unieke Woning Op Een Prachtige Locatie!

Abraham van Stolkweg Rotterdam Blijdorp.MOV

abraham van stolkweg 74 3041 ja rotterdam

Abraham van Stolkweg 74, 3041 JA Rotterdam: Alles wat je moet weten

Rotterdam is een drukke stad met veel verschillende wijken en straten. Een van die straten staat bekend als de Abraham van Stolkweg. Deze weg ligt in het noorden van Rotterdam en is omgeven door groen en rust. Dit artikel richt zich op Abraham van Stolkweg 74, dat is een bijzonder pand in deze straat.

Abraham van Stolkweg 74: De geschiedenis

Abraham van Stolkweg 74 is al jaren een belangrijke plek in Rotterdam. Het oorspronkelijke pand werd gebouwd in 1915, maar onderging later een aantal renovaties om het gebouw modern en up-to-date te houden.

In de jaren 60 en 70 werd het pand gebruikt door verschillende bedrijven en organisaties, waaronder een kinderopvang. In de jaren 80 werd het pand echter omgebouwd tot een woning en werd het een van de meest iconische huizen in de Abraham van Stolkweg.

Ten slotte heeft het pand een unieke geschiedenis omdat het lange tijd bewoond werd door een bekende Rotterdammer, Jan van Gestel. Van Gestel was een inwoner van Rotterdam die bekend stond om zijn liefde voor de stad en zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Abraham van Stolkweg 74: De kenmerken

Abraham van Stolkweg 74 is van buitenaf te herkennen door zijn kenmerkende rode bakstenen gevel en de karakteristieke schuine kap. Het pand heeft een eigen oprit en een inpandige garage die plaats biedt aan een auto.

Het is omgeven door groene bomen en struiken, waardoor het pand al snel een gevoel van rust en privacy geeft. Het pand heeft vier slaapkamers, twee badkamers en is ongeveer 280 vierkante meter groot.

Abraham van Stolkweg 74: De ligging

Abraham van Stolkweg 74 ligt in het noorden van Rotterdam, in de wijk Blijdorp. De wijk staat bekend om zijn groene en rustige omgeving en is zeer populair bij gezinnen.

Op loopafstand van het pand vind je het populaire park Blijdorp, waar je kunt genieten van de natuur en wilde dieren kunt spotten. In de directe omgeving zijn er ook verschillende scholen en winkels te vinden.

Bovendien ligt het pand dicht bij het openbaar vervoer en de snelwegen, waardoor het makkelijk te bereiken is vanuit andere delen van de stad.

Abraham van Stolkweg 74: FAQs

Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen over Abraham van Stolkweg 74 op een rijtje gezet.

1. Is Abraham van Stolkweg 74 te koop?

Op dit moment staat Abraham van Stolkweg 74 te koop. Als je interesse hebt in het pand, kun je contact opnemen met een makelaar voor meer informatie.

2. Hoeveel kost Abraham van Stolkweg 74?

De prijs van Abraham van Stolkweg 74 kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de marktomstandigheden en de staat van het pand. Als je interesse hebt in het pand, kun je contact opnemen met een makelaar voor meer informatie over de vraagprijs.

3. Wat zijn de afmetingen van Abraham van Stolkweg 74?

Abraham van Stolkweg 74 is ongeveer 280 vierkante meter groot en heeft vier slaapkamers en twee badkamers.

4. Kan ik Abraham van Stolkweg 74 bezichtigen?

Ja, als je interesse hebt in Abraham van Stolkweg 74, kun je een afspraak maken met een makelaar om het pand te bezichtigen.

5. In welke wijk ligt Abraham van Stolkweg 74?

Abraham van Stolkweg 74 ligt in de wijk Blijdorp, in het noorden van Rotterdam.

6. Wat zijn de voorzieningen in de buurt van Abraham van Stolkweg 74?

Abraham van Stolkweg 74 ligt dicht bij verschillende voorzieningen, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer. Bovendien ligt het pand op loopafstand van het populaire park Blijdorp.

7. Is er parkeergelegenheid bij Abraham van Stolkweg 74?

Ja, het pand heeft een eigen oprit en een inpandige garage die plaats biedt aan een auto.

8. Is Abraham van Stolkweg 74 geschikt voor gezinnen?

Ja, Abraham van Stolkweg 74 is zeer geschikt voor gezinnen vanwege de ruime opzet van het pand en de groene en rustige omgeving van de wijk Blijdorp.

9. Hoe ver ligt Abraham van Stolkweg 74 van het centrum van Rotterdam?

Abraham van Stolkweg 74 ligt op ongeveer 10-15 minuten rijden van het centrum van Rotterdam. Het pand ligt bovendien dicht bij het openbaar vervoer, waardoor het centrum makkelijk te bereiken is.

10. Wie heeft Abraham van Stolkweg 74 in het verleden bewoond?

Abraham van Stolkweg 74 heeft lange tijd bewoond geweest door Jan van Gestel, een bekende Rotterdammer. Van Gestel was betrokken bij de lokale gemeenschap en stond bekend om zijn liefde voor de stad.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “abraham van stolkweg 74 3041 ja rotterdam”

Abraham van Stolkweg Rotterdam Blijdorp.MOV

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abraham van stolkweg 74 3041 ja rotterdam

Abraham van Stolkweg Rotterdam Blijdorp.MOV
Abraham van Stolkweg Rotterdam Blijdorp.MOV

Meer informatie over abraham van stolkweg 74 3041 ja rotterdam vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abraham van stolkweg 74 3041 ja rotterdam. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 32 abraham van stolkweg 74 3041 ja rotterdam

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *