Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Wonen aan Abraham van Stolkweg 94: Een kijkje in dit prachtige huis

Wonen aan Abraham van Stolkweg 94: Een kijkje in dit prachtige huis

MediaTVClassics Politiebus belandt op z'n kant

abraham van stolkweg 94

Abraham van Stolkweg 94 is een prachtig pand gelegen in de wijk Kralingen in Rotterdam. Het gebouw is gebouwd in de jaren ’30 en heeft de karakteristieke kenmerken van de architectuur uit die tijd. Het pand is onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd en biedt nu een prachtige en aantrekkelijke woonruimte.

Het pand heeft een prachtige uitstraling en biedt een zeer comfortabele woonruimte. De woning is uitgerust met moderne faciliteiten en er is aandacht besteed aan elk detail. Het resultaat is een woning die zowel stijlvol als functioneel is.

De locatie van Abraham van Stolkweg 94 is perfect. Het is gelegen in een rustige straat, maar toch dichtbij het centrum van Rotterdam. Er zijn diverse winkels en restaurants in de buurt en het openbaar vervoer is goed bereikbaar. Het prachtige Kralingse Bos en de Erasmus Universiteit zijn ook dichtbij.

Het gebouw bestaat uit verschillende appartementen die zijn gerenoveerd en gemoderniseerd. Het interieur van de appartementen is zeer smaakvol en er is aandacht besteed aan elk detail. De appartementen zijn voorzien van moderne faciliteiten en hebben een zeer aantrekkelijke uitstraling.

De appartementen variëren in grootte en indeling. Er zijn appartementen met één slaapkamer, twee slaapkamers en drie slaapkamers. Elk appartement heeft een eigen keuken, badkamer en toilet. De keukens zijn voorzien van moderne apparatuur en bieden veel opbergruimte. De badkamers zijn zeer modern en bieden veel comfort.

Er is ook een gemeenschappelijk dakterras dat een prachtig uitzicht biedt over de omgeving. Het dakterras is perfect om te genieten van het omliggende landschap en te ontspannen onder de lucht.

Het gebouw is ook uitgerust met moderne faciliteiten zoals een lift, parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Dit geeft bewoners een zeer comfortabel en praktisch wonen.

FAQs

1. Wat is de huurprijs van Abraham van Stolkweg 94?

De huurprijs varieert afhankelijk van de grootte en indeling van het appartement. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de huurprijzen.

2. Wat is de locatie van Abraham van Stolkweg 94?

Abraham van Stolkweg 94 is gelegen in de wijk Kralingen in Rotterdam.

3. Is het gebouw uitgerust met moderne faciliteiten?

Ja, het gebouw is uitgerust met moderne faciliteiten zoals een lift, parkeerplaatsen en fietsenstallingen.

4. Zijn de appartementen gerenoveerd?

Ja, de appartementen zijn onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd.

5. Zijn er diverse winkels en restaurants in de buurt?

Ja, er zijn diverse winkels en restaurants in de buurt van Abraham van Stolkweg 94.

6. Is het gebouw goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

7. Zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar?

Ja, er zijn parkeermogelijkheden beschikbaar bij het gebouw.

Conclusie

Abraham van Stolkweg 94 is een prachtig pand gelegen in de wijk Kralingen in Rotterdam. Het gebouw is onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd en biedt nu een prachtige en aantrekkelijke woonruimte. De locatie van het gebouw is perfect en biedt een gemakkelijke toegang tot diverse winkels, restaurants en openbaar vervoer. De appartementen zijn zeer smaakvol en bieden moderne faciliteiten. Het gebouw is ook uitgerust met moderne faciliteiten zoals een lift, parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Kortom, Abraham van Stolkweg 94 is een geweldige plek om te wonen en genieten van alle gemakken die Rotterdam te bieden heeft.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “abraham van stolkweg 94”

MediaTVClassics Politiebus belandt op z’n kant

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abraham van stolkweg 94

MediaTVClassics Politiebus belandt op z'n kant
MediaTVClassics Politiebus belandt op z’n kant

Meer informatie over abraham van stolkweg 94 vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abraham van stolkweg 94. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 55 abraham van stolkweg 94

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *