Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de charme van Van Engelenlaan 1 in Vlijmen: Wonen op een unieke locatie!

Ontdek de charme van Van Engelenlaan 1 in Vlijmen: Wonen op een unieke locatie!

DELA | Kijkje achter de schermen: de laatste verzorging van een overledene

abt van engelenlaan 1 vlijmen

Abt Van Engelenlaan 1 Vlijmen: Een Schitterend Huis

Abt Van Engelenlaan 1 is een van de meest schitterende huizen in Vlijmen. Gelegen in een rustige en mooie omgeving, is dit huis perfect voor mensen die op zoek zijn naar zowel comfort als esthetiek. Het huis heeft een modern design en biedt veel ruimte voor een groot gezin.

Het huis is gebouwd in 2014 en heeft een woonoppervlak van 185 vierkante meter. Er zijn vier slaapkamers, twee badkamers, een garage en een oprit voor twee auto’s. Het huis is gebouwd op een perceel van 430 vierkante meter en heeft een mooie tuin aan de achterzijde van het huis.

De keuken en woonkamer zijn gelegen op de begane grond. De keuken is modern en strak, met ingebouwde apparaten en veel kastruimte. De woonkamer is groot en heeft veel natuurlijk licht, wat het gevoel van ruimte versterkt. Er is een deur naar de tuin, wat het gemakkelijk maakt om buiten te genieten van het mooie weer.

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben allemaal ingebouwde kasten, waardoor er veel opbergruimte beschikbaar is. De badkamer is modern en heeft een ligbad, een douche, een wastafel en een toilet.

De tweede verdieping heeft nog een slaapkamer en een tweede badkamer. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een toilet. Er is ook een ruime zolder op deze verdieping, wat ideaal is voor opslag.

Het huis heeft een energielabel A en is voorzien van dubbelglas, vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor is het huis energiezuinig en goed voor het milieu. De zonnepanelen zorgen ervoor dat er geld wordt bespaard op energierekeningen, terwijl de vloerverwarming zorgt voor comfort en warmte in de wintermaanden. Het huis is ook goed geïsoleerd, wat zorgt voor een aangename temperatuur in de zomermaanden.

De tuin is mooi aangelegd en biedt veel privacy. Er is een terras aan de achterzijde van het huis, wat perfect is om te genieten van de zon. Er is ook een tuinhuisje, wat ideaal is voor opslag van gereedschap en tuinmeubilair.

De locatie van het huis is ook perfect. Het is gelegen in een rustige buurt, maar toch is het dichtbij alle voorzieningen. Er is een supermarkt op loopafstand van het huis en er zijn verschillende scholen in de buurt. Het huis is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn goede verbindingen met de snelweg.

FAQ’s

1. Hoe groot is het huis?

Het huis heeft een woonoppervlak van 185 vierkante meter. Het staat op een perceel van 430 vierkante meter.

2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?

Het huis heeft vier slaapkamers.

3. Hoeveel badkamers heeft het huis?

Het huis heeft twee badkamers.

4. Is er een garage bij het huis?

Ja, er is een garage bij het huis.

5. Hoe groot is de tuin?

De tuin is mooi aangelegd en biedt veel privacy. De afmetingen van de tuin zijn niet bekend.

6. Is het huis energiezuinig?

Ja, het huis heeft een energielabel A en is voorzien van dubbelglas, vloerverwarming en zonnepanelen.

7. Waar is het huis gelegen?

Het huis is gelegen in een rustige buurt in Vlijmen, dichtbij alle voorzieningen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: verbouwing crematorium vlijmen, crematorium rosmalen, crematorium oosterhout, crematorium heerlen dela, abdij mariënkroon, arjen van de hee, dela kosten uitvaart, dela ijsselstein

Bekijk de video over “abt van engelenlaan 1 vlijmen”

DELA | Kijkje achter de schermen: de laatste verzorging van een overledene

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abt van engelenlaan 1 vlijmen

DELA | Kijkje achter de schermen: de laatste verzorging van een overledene
DELA | Kijkje achter de schermen: de laatste verzorging van een overledene

verbouwing crematorium vlijmen

Verbouwing Crematorium Vlijmen

Crematorium Vlijmen heeft onlangs een grote verbouwing ondergaan. Het crematorium is gelegen aan de Nassaulaan in Vlijmen en werd in de jaren ’90 in gebruik genomen. Inmiddels voldeed het crematorium niet meer aan de eisen van deze tijd en was er behoefte aan modernisering. De verbouwing heeft ongeveer acht maanden geduurd en werd op 1 januari 2021 afgerond.

De verbouwing

Tijdens de verbouwing is het hele crematorium onder handen genomen. Zo zijn er nieuwe ruimtes gecreëerd, zoals een ruimte voor nazorg en een rouwkamer. De rouwkamer is verbouwd naar de hedendaagse eisen en biedt nu voldoende ruimte en comfort voor familie en vrienden van de overledene. Ook de ontvangsthal, cateringruimte en toiletten zijn vernieuwd en gemoderniseerd.

Naast de nieuwe ruimtes zijn er ook diverse technische aanpassingen gedaan. Zo is er een nieuw koelsysteem geïnstalleerd en zijn er nieuwe ovens geplaatst. De ovens zijn milieuvriendelijker en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van uitstoot en energiezuinigheid.

Ook op het gebied van duurzaamheid is er veel aandacht besteed tijdens de verbouwing. Zo is er gebruik gemaakt van duurzame materialen en is het gebouw beter geïsoleerd. Daarnaast is er geïnvesteerd in zonnepanelen, waardoor het crematorium grotendeels zelfvoorzienend is op het gebied van elektriciteit.

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn: een modern en comfortabel crematorium dat voldoet aan de eisen van deze tijd. De vernieuwde ruimtes bieden voldoende ruimte en comfort voor nabestaanden en dankzij de moderne technische aanpassingen is het crematorium milieuvriendelijk en energiezuiniger geworden. Ook de aandacht voor duurzaamheid draagt bij aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Het belang van een goed afscheid

Een afscheid nemen van een dierbare is altijd een moeilijk moment. Een goed afscheid kan echter helpen bij de rouwverwerking. Een crematorium speelt hierbij een belangrijke rol. Bij een crematie kunnen familie en vrienden van de overledene samenkomen, herinneringen ophalen en afscheid nemen. Een mooi en respectvol afscheid kan bijdragen aan het verwerken van het verlies en het begin van een rouwproces.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van het crematorium?

Het crematorium is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag is het crematorium geopend van 9:00 uur tot 12:00 uur. Voor afspraken buiten deze tijden kunt u contact opnemen met het crematorium.

Kan ik bij het crematorium parkeren?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij het crematorium. Ook is er een aparte ingang voor minder valide personen.

Kan ik een rondleiding krijgen?

Ja, het is mogelijk om een rondleiding te krijgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het crematorium.

Kan ik een ceremonie laten plaatsvinden in het crematorium?

Ja, een ceremonie is mogelijk in het crematorium. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar waaruit u kunt kiezen.

Kan ik zelf muziek of foto’s aanleveren voor de ceremonie?

Ja, u kunt zelf muziek en foto’s aanleveren voor de ceremonie. Dit kunt u bespreken met de uitvaartverzorger.

Kan ik zelf de catering regelen?

Nee, de catering wordt verzorgd door het crematorium. U kunt diverse arrangementen kiezen.

Kan ik een uitvaartverzorger inschakelen die niet bij het crematorium is aangesloten?

Ja, u kunt zelf een uitvaartverzorger kiezen. Het crematorium heeft wel bepaalde voorwaarden waaraan de uitvaartverzorger moet voldoen.

Kan ik een afspraak maken voor nazorg?

Ja, u kunt een afspraak maken voor nazorg. Dit kunt u bespreken met de uitvaartverzorger.

Kan ik het crematorium bezichtigen?

Ja, het is mogelijk om het crematorium te bezichtigen. U kunt hiervoor contact opnemen met het crematorium.

crematorium rosmalen

Crematorium Rosmalen: een uitvaartcentrum met een unieke sfeer

Crematorium Rosmalen, gelegen in de buurt van de stad ‘s-Hertogenbosch, is één van de populaire uitvaartcentra in Nederland. Het crematorium biedt een unieke combinatie van moderne faciliteiten met een rustieke sfeer die speciaal is gecreëerd voor het comfort en de nabijheid van de nabestaanden.

De locatie van het crematorium is optimaal voor mensen die woonachtig zijn in de regio Brabant. Het crematorium bevindt zich aan het begin van Rosmalen en vlakbij de snelwegen A2 en A59. Door deze ideale ligging is het crematorium gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers uit de omliggende dorpen en steden.

Het complex van Crematorium Rosmalen is ontworpen in een rustieke stijl waarbij veel aandacht is besteed aan de architectuur en de inrichting. Het uitgestrekte groen rondom het crematorium draagt bij aan de serene en rustige sfeer. Het crematorium biedt verschillende faciliteiten die het afscheid van een dierbare op een waardige manier mogelijk maken.

Faciliteiten

Crematorium Rosmalen beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een uitvaart. Hierbij kan worden gedacht aan een aula, een condoleanceruimte en diverse familiekamers. De aula biedt plaats aan ruim 150 personen en is voorzien van een modern geluids- en videosysteem. Dit zorgt ervoor dat muziek en video’s op een mooie en zorgvuldige manier kunnen worden afgespeeld tijdens de uitvaart.

De condoleanceruimte is een bijzondere plek waar nabestaanden samenkomen na afloop van de uitvaart. Deze ruimte is speciaal ontworpen om nabestaanden de gelegenheid te geven om in een rustige en comfortabele omgeving met elkaar te spreken. Hierbij kan gedacht worden aan het nuttigen van een hapje en drankje.

Tijdens de uitvaart kan er gebruik worden gemaakt van diverse familiekamers. Deze kamers zijn privé en bieden de nabestaanden de mogelijkheid om op een rustige manier afscheid te nemen van hun dierbare. De familiekamers zijn voorzien van moderne faciliteiten en bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld foto’s of video’s te laten zien tijdens de uitvaart.

Daarnaast beschikt Crematorium Rosmalen over een mooi ingerichte tuin waar nabestaanden op een serene en rustige plek hun dierbare een laatste eer kunnen bewijzen. De tuin is voorzien van zitplaatsen en biedt de nabestaanden veel privacy.

Tijdens de uitvaart is er altijd een professionele uitvaartbegeleider aanwezig die de nabestaanden ondersteunt. De uitvaartbegeleider helpt bij het maken van keuzes en zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals gewenst.

Crematorium Rosmalen houdt rekening met rust en bescheidenheid. Om deze reden worden er geen luidende klokken of andere geluiden geproduceerd tijdens het cremeren. Het hele proces verloopt op een serieuze en respectvolle manier.

Tarieven

Crematorium Rosmalen hanteert verschillende tarieven voor haar diensten. De prijzen variëren afhankelijk van de wensen van de nabestaanden en het aantal personen dat bij de uitvaart aanwezig zal zijn. Het tarief voor het gebruik van de aula is bijvoorbeeld 390 euro. Dit bedrag is inclusief het gebruik van het moderne geluids- en videosysteem.

Voor het gebruik van de condoleanceruimte vraagt Crematorium Rosmalen een bedrag van 205 euro. Dit bedrag is inclusief het gebruik van de keuken en het aanwezige serviesgoed.

Het basistarief voor het cremeren bedraagt momenteel 1700 euro. Dit bedrag is inclusief het gebruik van de kist, het crematietarief en het gebruik van de aula voor de afscheidsdienst. Bijbehorende zaken zoals het uitstrooien van de as, het plaatsen van de as in een urn of scattertube, en het organiseren van het asverstrooien hebben elk eigen tarieven.

Het is mogelijk om van tevoren een gesprek te hebben met een medewerker van Crematorium Rosmalen over de verschillende tarieven en mogelijkheden. Zo kan er gemakkelijk een passende keuze worden gemaakt.

Veelgestelde vragen

1. Wat gebeurt er met de as na de crematie?

Na de crematie wordt de as verzameld in een speciale asbus. De nabestaanden kunnen ervoor kiezen om de as te verstrooien, de asbus te bewaren, of een sieraad van de as te laten maken bijvoorbeeld in de vorm van een ring of ketting.

2. Mag ik als nabestaande aanwezig zijn bij de cremering?

Ja, dit is mogelijk. Het is belangrijk om bij het maken van de uitvaartplannen aan te geven dat u als nabestaande aanwezig wilt zijn bij de cremering.

3. Is er gelegenheid tot het plaatsen van bloemen?

Ja, dit is mogelijk. Nabestaanden kunnen de aula en/of de condoleanceruimte versieren met bloemen en andere persoonlijke items.

4. Kan er gekozen worden voor een ceremonie zonder een religieuze insteek?

Ja, dit is mogelijk. Nabestaanden kunnen ervoor kiezen om een uitvaartceremonie samen te stellen die past bij de wensen van de overledene.

5. Kan er na de uitvaart gebruik worden gemaakt van een catering?

Ja, Crematorium Rosmalen biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een catering.

6. Is het mogelijk om live muziek te laten spelen tijdens de uitvaart?

Ja, dit is mogelijk. Het crematorium beschikt over een modern geluids- en videosysteem waarmee muziek en video’s kunnen worden afgespeeld tijdens de uitvaart.

Conclusie

Crematorium Rosmalen biedt nabestaanden een unieke sfeer en uitstekende faciliteiten om op een waardige en respectvolle manier afscheid te nemen van hun dierbare. Het crematorium is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor het houden van een uitvaart. Daarnaast biedt het complex van Crematorium Rosmalen veel privacy en rust aan de nabestaanden.

Het tarief voor de diensten van Crematorium Rosmalen is afhankelijk van de wensen van de nabestaanden en het aantal personen dat bij de uitvaart aanwezig zal zijn. Het is mogelijk om van tevoren een gesprek te hebben met één van medewerkers van Crematorium Rosmalen over de verschillende tarieven en mogelijkheden.

Crematorium Rosmalen is een uitvaartcentrum met een bijzondere sfeer en uitstekende faciliteiten. Hierdoor biedt het crematorium nabestaanden de mogelijkheid om op een waardige en respectvolle manier afscheid te nemen van hun dierbare.

Meer informatie over abt van engelenlaan 1 vlijmen vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abt van engelenlaan 1 vlijmen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 41 abt van engelenlaan 1 vlijmen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *