Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Veilig op pad met het ABUS Bordo 6000/90 Vouwslot

Veilig op pad met het ABUS Bordo 6000/90 Vouwslot

ABUS Bordo 6000

abus bordo 6000/90 vouwslot

ABUS Bordo 6000/90 vouwslot – Het beste vouwslot op de markt

Als we het hebben over veiligheid voor onze fietsen, dan is er geen compromis mogelijk. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor een goed slot. Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is één van de beste sloten op de markt, en één van de meest verkochte ook. Dit slot biedt uitstekende veiligheid en gemak, en is bovendien een aanrader voor fietsen met een hogere waarde en diefstalrisico. Dit artikel gaat dieper in op alle aspecten van dit product en biedt een antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat is het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot?

Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is een hoogwaardig en zeer stevig vouwslot voor fietsen. De “6000” in de naam verwijst naar de speciale vergrendelingstechnologie, die bestaat uit zes vouwbare stangen, die onderling bevestigd zijn met speciale scharnieren. Het “90” deel van de naam geeft aan dat het slot een lengte heeft van 90 cm, waardoor het geschikt is om je fiets aan een vast object vast te maken zoals een paal of een hek.

Dit vouwslot is bovendien uitgerust met ABUS XPlus cilinder, die een goede bescherming biedt tegen manipulatie en een hoge resistentie heeft tegen boren en picking. Het slot is ook voorzien van een stalen huls, wat het bijzonder duurzaam maakt en bescherming biedt tegen krassen en deuken. Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit en wit-zwart.

Wat zijn de voordelen van het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot?

Er zijn verschillende voordelen die het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot te bieden heeft. Hieronder vind je de belangrijkste op een rijtje:

Veiligheid: De “6000” vergrendelingsmechanisme zorgt voor extra veiligheid, omdat het meer weerstand biedt tegen breken en manipulatie. Dit maakt het slot bijzonder geschikt voor fietsen met een hogere waarde en diefstalrisico.

Gemak: Het vouwslot is bijzonder gemakkelijk in gebruik, omdat het opvouwbaar is en gemakkelijk op te bergen is. Je kunt het dus makkelijk meenemen in je tas of in je fiets.

Sterk en duurzaam: Het vouwslot is bijzonder stevig en duurzaam, dankzij de stalen scharnieren en het geharde staal van de vergrendelingsbeugel. Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is daarom een investering op lange termijn.

Hoge kwaliteit: Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende afwerking. Het is een product van ABUS, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve fietssloten.

Vouwbaar: Het vouwslot is opvouwbaar en kan gemakkelijk worden opgeborgen. Dit maakt het de ideale keuze voor mensen die hun fiets regelmatig moeten stallen in drukke omgevingen.

Compatibiliteit: Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is compatibel met de meeste fietsen en kan gemakkelijk worden bevestigd aan het frame of de zadelpen.

Wat zijn de nadelen van het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot?

Zoals elk product heeft ook het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot enkele nadelen. Hieronder vind je de belangrijkste op een rijtje:

Gewicht: Het vouwslot heeft een gewicht van 1,2 kg, wat zwaarder is dan de meeste standaard fietssloten. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die hun fiets regelmatig moeten dragen.

Prijs: Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is geen goedkoop product, en kan duurder zijn dan de meeste standaard fietssloten. Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit slot van hoge kwaliteit is en een investering op lange termijn kan zijn.

Hoe gebruik je het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot?

Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is een gemakkelijk en gebruiksvriendelijk slot dat geschikt is voor dagelijks gebruik. Hieronder vind je de belangrijkste stappen om het slot correct te gebruiken:

1. Ontvouw het slot volledig en leg het om het object heen waar je je fiets aan wilt vastzetten (bijvoorbeeld een hek of een paal).

2. Schuif de uiteinden van het slot in elkaar, zodat het slot zichzelf vergrendelt. Zorg ervoor dat de vergrendelingsbeugel in positie staat en dat het slot stevig vastgeklemd zit om het object.

3. Haal de sleutel uit het slot en berg het op in een veilige plaats.

4. Controleer of het slot goed op zijn plaats zit. Raak de beugel aan om er zeker van te zijn dat het stevig is vastgeklemd.

Hoe zorg je voor het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot?

Om ervoor te zorgen dat het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot lang meegaat en optimaal blijft presteren, is het belangrijk om het slot goed te onderhouden. Hieronder vind je enkele tips:

Houd het slot schoon en droog: Maak het slot regelmatig schoon met een vochtige doek en droog het volledig af. Zo voorkom je roestvorming en slijtage van het slot.

Vermijd chemicaliën: Vermijd het gebruik van chemicaliën of schoonmaakmiddelen om het slot schoon te maken. Dit kan schade aan het slot toebrengen.

Houd de scharnieren gesmeerd: Smeer de scharnieren van het slot regelmatig met een smeermiddel. Dit voorkomt dat het slot stroever wordt en slijt.

Berg het slot op een veilige plaats op: Berg het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot op een veilige plaats op als je het niet gebruikt. Bewaar het bijvoorbeeld in een gesloten tas of koffer, zodat het geen schade oploopt.

FAQs

1. Is het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot geschikt voor alle fietsen?

Ja, het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is compatibel met de meeste fietsen en kan gemakkelijk worden bevestigd aan het frame of de zadelpen.

2. Kan ik het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot overal gebruiken?

Ja, je kunt het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot overal gebruiken, zolang er maar een vast object in de buurt is waar je je fiets aan kunt vastzetten.

3. Hoe lang duurt het om het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot te ontvouwen en te vergrendelen?

Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot kan binnen enkele seconden worden ontvouwd en vergrendeld.

4. Kan het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot tegen zware weersomstandigheden?

Ja, het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is bestand tegen zware weersomstandigheden. Het slot is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende afwerking, waardoor het lang meegaat en goed bestand is tegen weer en wind.

Conclusie

Het ABUS Bordo 6000/90 vouwslot is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veilig en duurzaam fietsslot. Het biedt een goede bescherming tegen diefstal en is bovendien gemakkelijk in gebruik. Hoewel het slot enkele nadelen heeft, zoals het gewicht en de prijs, wegen de voordelen daar ruimschoots tegenop. Dit slot is dan ook een aanrader voor iedereen die zijn fiets goed wil beschermen tegen diefstal.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: abus bordo 6000 alarm, abus bordo 6000 art 2, abus bordo 6000/90 art2, abus bordo 6000/120, abus bordo vouwslot, abus bordo 6000k, abus bordo cijferslot, abus bordo art 2

Bekijk de video over “abus bordo 6000/90 vouwslot”

ABUS Bordo 6000

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abus bordo 6000/90 vouwslot

ABUS Bordo 6000
ABUS Bordo 6000

abus bordo 6000 alarm

De Abus Bordo 6000-alarm is een opvallende toevoeging aan de serie fietssloten van Abus. Dit slot heeft niet alleen de kenmerkende sterkte en betrouwbaarheid van Abus, maar bevat ook verschillende innovatieve functies om uw fiets nog veiliger te maken. Hier bekijken we de belangrijkste kenmerken van de Abus Bordo 6000-alarm en waarom dit slot een van de beste keuzes is om uw fiets veilig te houden.

Kenmerken van de Abus Bordo 6000 Alarm

Het Abus Bordo 6000-slot is vervaardigd uit 5,5 mm gehard staal met een frame van speciaal staal dat hoge belastingen aankan. Dit slot is bestand tegen boren en zagen, zodat uw fiets goed beschermd blijft. De sluitcilinder is ABUS Plus-gecertificeerd, wat betekent dat deze vrijwel onmogelijk te kraken is. Het slot heeft een ART-2 keurmerk, wat betekent dat het goedgekeurd is door de Nederlandse stichting ART en dat het voldoet aan alle vereisten voor een goed fietsslot.

Wat de Abus Bordo 6000-alarm nog specialer maakt, is dat het een alarmfunctie bevat. Dit slot is voorzien van een bewegingssensor die bewegingen detecteert wanneer het slot is vergrendeld. Als er beweging wordt waargenomen, klinkt er een alarm van 100 decibel voor 15 seconden om dieven af te schrikken en om de aandacht van omstanders te trekken. Na de 15 seconden gaat het alarm over in een continu alarmtoon van 100 decibel. De alarmfunctie wordt gevoed door een meegeleverde CR2-batterij, die u eenvoudig zelf kunt vervangen.

Het Abus Bordo 6000-alarm heeft ook enkele extra handige functies. Het slot bevat een codekaart die u verstrekt bij aankoop, die u kunt gebruiken als u uw sleutel kwijtraakt. Als u deze kaart bewaart, kunt u gemakkelijk een nieuwe sleutel bestellen. Het slot bevat ook een zachte coating om beschadiging aan uw fiets te voorkomen, en een praktische houder om het slot mee te nemen tijdens het fietsen.

FAQs

Is de Abus Bordo 6000 Alarm geschikt voor alle soorten fietsen?

Ja, het slot is geschikt voor alle soorten fietsen. Het is vervaardigd uit gehard staal dat bestand is tegen boren en zagen, zodat uw fiets goed beschermd blijft.

Hoe hard is het alarm van de Abus Bordo 6000 Alarm?

Het alarm van de Abus Bordo 6000 Alarm produceert een geluid van 100 decibel. Dit is luid genoeg om dieven af te schrikken en om de aandacht van omstanders te trekken.

Hoe wordt het alarm van de Abus Bordo 6000 Alarm gevoed?

Het alarm van de Abus Bordo 6000 Alarm wordt gevoed door een meegeleverde CR2-batterij. De batterij is vervangbaar en u kunt deze zelf eenvoudig vervangen.

Kan het alarm van het Abus Bordo 6000 Alarm per ongeluk worden geactiveerd?

Het alarm heeft een bewegingssensor die alleen bewegingen detecteert wanneer het slot is vergrendeld. Het is mogelijk dat het alarm per ongeluk wordt geactiveerd als er trillingen of een windvlaag zijn. Het alarm gaat dan echter na 15 seconden weer uit.

Is het Abus Bordo 6000 Alarm ART-gecertificeerd?

Ja, het Abus Bordo 6000 Alarm heeft een ART-2 keurmerk en voldoet aan alle vereisten voor een goed fietsslot.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een fietsslot dat uw fiets niet alleen beschermt tegen diefstal, maar ook een alarmfunctie bevat om dieven af te schrikken, dan is het Abus Bordo 6000-alarm een uitstekende keuze. Het is vervaardigd uit gehard staal en bevat een ABUS Plus-sluitcilinder die vrijwel onmogelijk te kraken is. Het alarm van 100 decibel is luid genoeg om dieven af te schrikken en de aandacht van omstanders te trekken. Het slot bevat ook enkele extra functies, zoals een zachte coating om uw fiets te beschermen en een praktische houder om het slot mee te nemen tijdens het fietsen. Het Abus Bordo 6000 Alarm is een betrouwbare en praktische keuze voor fietseigenaren die op zoek zijn naar extra zekerheid.

abus bordo 6000 art 2

Abus Bordo 6000 Art 2 – Een veiligere manier om uw fiets te beschermen

Fiets diefstal is een veel voorkomend probleem over de hele wereld, en Nederland is geen uitzondering. Het is een veel voorkomende zorg voor veel fiets eigenaren en het kan erg frustrerend zijn als iemand uw fiets steelt. Het Abus Bordo 6000 Art 2 fietsslot is een goede oplossing om uw fiets te beschermen.

Wat is Abus Bordo 6000 Art 2?

Abus Bordo 6000 Art 2 is een hoogwaardig fietsslot, dat wordt geleverd met een beveiligingsniveau van 10. Het slot heeft een stalen constructie met een speciale coating, waardoor het bestand is tegen verschillende snijdende gereedschappen. Het slot is geschikt voor alle soorten fietsen, maar vooral voor de duurdere fietsen is dit een must-have.

Het slot heeft een flexibel ontwerp dat het zeer gemakkelijk maakt om ervoor te zorgen dat uw fiets volledig beveiligd is tegen diefstal. Het kan gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen in een zak of tas wanneer u het niet gebruikt.

Waarom heb ik Abus Bordo 6000 Art 2 nodig?

Als u in een drukke stad woont, of gebieden bezoekt waar uw fiets zich gemakkelijk kan bevinden in de buurt van dieven, dan is het verstandig om extra beveiliging te hebben voor uw fiets. Met het Abus Bordo 6000 Art 2 fietsslot kunt u uw fiets veilig vergrendelen en deze beschermen tegen diefstal. Het slot is ook erg handig voor fietsers die vaak hun fietsen rond dragen, omdat het gemakkelijk kan worden opgevouwen en opgeborgen.

Wat zijn de voordelen van Abus Bordo 6000 Art 2?

1. Beveiliging tegen diefstal – Het slot is ontworpen om uw fiets volledig te beveiligen tegen diefstal.

2. Flexibel sluitsysteem – Het slot heeft een flexibel sluitsysteem dat het zeer gemakkelijk maakt om uw fiets op te sluiten.

3. Gemakkelijk op te bergen – Het slot is gemakkelijk op te bergen in een zak of tas wanneer u het niet gebruikt.

4. Duurzaam materiaal – Het slot is gemaakt van hoogwaardig staal met een speciale coating die het bestand maakt tegen verschillende snijdende gereedschappen.

Wat zijn de specificaties van Abus Bordo 6000 Art 2?

Materiaal: Hoogwaardig staal met een speciale coating

Veiligheidsniveau: 10

Gewicht: 1,2 kg

Lengte: 110 cm

Diameter beugel: 18 mm

Wat zijn de kosten van Abus Bordo 6000 Art 2?

De kosten van Abus Bordo 6000 Art 2 variëren afhankelijk van waar u het koopt en of er extra verzendkosten bij komen. Over het algemeen is het slot verkrijgbaar voor ongeveer € 80 – € 100. Maar het is goed om te weten dat, ongeacht de kosten, u het meeste waar voor uw geld krijgt met dit slot, dankzij het hoogwaardige materiaal en het speciale ontwerp.

Hoe installeer ik Abus Bordo 6000 Art 2 op mijn fiets?

Het installeren van Abus Bordo 6000 Art 2 op uw fiets is eenvoudig. Het slot wordt geleverd met een montagebeugel die u op uw fietsframe kunt installeren. Zodra u de beugel heeft bevestigd, kunt u het slot eraan vastmaken. Het is belangrijk om het slot op de juiste manier aan uw fiets te bevestigen, zodat het volledige beveiliging biedt. Let bij het bevestigen van de montagebeugel op dat deze zich niet in de weg bevindt tijdens het fietsen.

Wat als ik mijn sleutel kwijtraak?

Als u uw sleutel kwijtraakt, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. U kunt een duplicaat van uw sleutel kopen bij de winkel waar u het slot hebt gekocht, of u kunt contact opnemen met Abus, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe sleutel snel en veilig bij u aankomt. Het is altijd beter om een extra sleutel bij de hand te hebben, voor het geval u uw originele sleutel kwijtraakt. Het is beter om voorzorgsmaatregelen te nemen, om te voorkomen dat u uw fiets niet kunt gebruiken.

Is Abus Bordo 6000 Art 2 een goed slot voor duurdere fietsen?

Ja, Abus Bordo 6000 Art 2 wordt aanbevolen voor fietsen van hoge kwaliteit en duurdere fietsen. Het biedt voldoende veiligheid en zorgt ervoor dat uw fiets veilig op slot staat, zelfs als u deze langere tijd moet achterlaten.

Kan ik Abus Bordo 6000 Art 2 gebruiken om mijn motor te beveiligen?

Hoewel het slot erg veilig is voor fietsen, raden we aan om het niet te gebruiken voor motorfietsen. Abus Bordo 6000 Art 2 is ontworpen om fietsen te beveiligen, en motorfietsen hebben de neiging om zwaarder te zijn en meer veiligheidsmaatregelen nodig te hebben.

Kan ik Abus Bordo 6000 Art 2 gebruiken voor een kinderfiets?

Ja, Abus Bordo 6000 Art 2 is geschikt voor alle soorten fietsen. Het is echter belangrijk om ook andere maatregelen te nemen als het gaat om het beveiligen van kinderfietsen, aangezien ze relatief gemakkelijk te tillen zijn.

Hoe kan ik mijn slot schoonmaken?

U kunt uw Abus Bordo 6000 Art 2 fietsslot schoonmaken met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het slot droog is voordat u het opbergt.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een veilige en gemakkelijke manier om uw fiets te beschermen tegen diefstal, is Abus Bordo 6000 Art 2 de juiste keuze voor u. Dit slot is duurzaam, flexibel en gemakkelijk op te bergen, waardoor het een ideale keuze is voor elke fietser. Met een beoordeling van 10 op het gebied van beveiliging is dit het beste slot voor de bescherming van uw fiets. Het installeren van het slot is eenvoudig en is geschikt voor alle soorten fietsen. Met de mogelijkheid om een extra sleutel te kopen en uitstekende klantenservice van Abus, heeft u altijd de zekerheid dat u uw fiets kunt beschermen tegen diefstal.

Meer informatie over abus bordo 6000/90 vouwslot vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abus bordo 6000/90 vouwslot. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 33 abus bordo 6000/90 vouwslot

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *