Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Beveilig jouw fiets met het ABUS Iven 8210 kettingslot ART2 110 cm

Beveilig jouw fiets met het ABUS Iven 8210 kettingslot ART2 110 cm

ABUS IVEN Chain 8210 - ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes

abus iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm

Abus Iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm: Een veelzijdige oplossing voor uw beveiligingsbehoeften

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het beveiligen van uw fiets, dan is het Abus Iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm de moeite waard om te overwegen. Dit slot biedt een hoge mate van beveiliging en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel professionele fietsenmakers als woon-werkverkeergebruikers.

Met zijn dikke en duurzame ketting en robuuste slotmechanisme is dit slot een van de best beoordeelde kettingsloten op de markt. Het is geschikt voor een breed scala aan fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en e-bikes.

Maar voordat u besluit om dit locksysteem te kopen, is het belangrijk om meer te weten te komen over de functies en specificaties. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over het Abus Iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm, inclusief de voordelen, nadelen en veelgestelde vragen.

Voordelen van het Abus Iven 8210 kettingslot art2

Er zijn veel redenen waarom het Abus Iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm een goede investering kan zijn voor uw fietsveiligheid. Hier zijn enkele voordelen om over na te denken:

1. Hoge beveiliging

Het Abus Iven 8210 kettingslot art2 biedt een hoge mate van beveiliging en is ontworpen om weerstand te bieden tegen zagen, knippen en breken. Het slot is gemaakt van gehard staal met een diameter van 8 mm en heeft een ART 2 classificatie, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik bij hogere diefstalrisico’s.

2. Geschikt voor verschillende fietsen

Dit slot is geschikt voor een breed scala aan fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en e-bikes. Met een lengte van 110 cm kunt u het slot rond de fiets en een vast object zoals een paal, hek of rek wikkelen.

3. Veelzijdigheid

Het slotmechanisme heeft een ABUS Plus-cilinder die bescherming biedt tegen picking. Bovendien wordt het slot geleverd met twee sleutels, zodat u een reserve hebt als u er een verliest.

Nadelen van het Abus Iven 8210 kettingslot art2

Er zijn enkele nadelen waar u zich bewust van moet zijn voordat u het Abus Iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm koopt.

1. Zwaar

Dit slot weegt ongeveer 2,9 kg, wat betekent dat het niet ideaal is om mee te nemen op lange fietstochten of als u weinig opbergruimte hebt. Het is meer geschikt voor gebruik bij huis of op kantoor.

2. Beperkte kleuropties

Het slot wordt alleen geleverd in het zwart, wat een beperkte keuze kan zijn als u liever een slot hebt dat past bij de kleur van uw fiets of dat opvalt om dieven af te schrikken.

Veelgestelde vragen over het Abus Iven 8210 kettingslot art2

1. Is het Abus Iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm geschikt voor mijn fiets?

Ja, dit slot is geschikt voor een breed scala aan fietsen, inclusief mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en e-bikes. Het heeft een lengte van 110 cm, dus zorg ervoor dat u de lengte van uw fiets meet om te bepalen of het lang genoeg is om rond de fiets en een vast object te wikkelen.

2. Hoe maak ik het Abus Iven 8210 kettingslot art2 schoon?

Om het slot schoon te maken, gebruikt u een zachte doek en warm water om vuil en stof te verwijderen. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of schurende materialen, omdat dit de afwerking kan beschadigen en de duurzaamheid van het slot kan beïnvloeden.

3. Hoe kan ik het Abus Iven 8210 kettingslot art2 bevestigen?

Om het Abus Iven 8210 kettingslot art2 te bevestigen, wikkel je de ketting rond je fiets en een vast object zoals een paal, hek of rek. Plaats vervolgens het slotmechanisme in het slotgat aan de ketting en draai de sleutel om het slot te vergrendelen.

4. Is het Abus Iven 8210 kettingslot art2 weerbestendig?

Ja, het Abus Iven 8210 kettingslot art2 is weerbestendig en kan gebruikt worden in alle weersomstandigheden. Het slotmechanisme is voorzien van een stofkap om te voorkomen dat vuil en vocht binnendringen en de binnenzijde van het slot beschadigen.

Conclusie

Het Abus Iven 8210 kettingslot art2 is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor iedereen die zijn fiets veilig wil houden. Het is geschikt voor een breed scala aan fietsen, biedt een hoge mate van beveiliging en is ontworpen om weerstand te bieden tegen zagen, knippen en breken.

Er zijn enkele nadelen waar u zich bewust van moet zijn, zoals het feit dat het slot zwaar is en beperkte kleuropties heeft, maar over het algemeen biedt het slot veel waar voor uw geld. Als u op zoek bent naar een duurzaam en effectief locksysteem, dan is het Abus Iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm zeker een kijkje waard.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: abus iven 8210/110 aanbieding, abus iven 8210 kettingslot art2 – 85 cm, abus iven 8210 kettingslot – art2 – 140 cm, abus iven 110 cm, abus iven 140, abus iven 8210/85, abus iven chain 8210 review, viro kettingslot

Bekijk de video over “abus iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm”

ABUS IVEN Chain 8210 – ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abus iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm

ABUS IVEN Chain 8210 - ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes
ABUS IVEN Chain 8210 – ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes

abus iven 8210/110 aanbieding

Abus Iven 8210/110 Aanbieding: Een complete fietsveiligheidsoplossing

Het is altijd belangrijk om veilig op de baan of off-road te fietsen. Een van de beste manieren om dit te doen is door een betrouwbare fietsslot te gebruiken en dat is waar de Abus Iven 8210/110 aanbieding een geweldige combinatie biedt van veiligheid, gemak en waarde. In deze review zullen we kijken naar de voordelen, kenmerken en specificaties van dit slot, evenals beantwoorden enkele veelgestelde vragen over dit product.

Voordelen

Hoewel de Abus Iven 8210/110 geen goedkoop fietsslot is, is het zeker de investering waard. Hieronder vind je enkele van de voordelen van dit slot.

1) Veiligheid en bescherming tegen diefstal

De Abus Iven 8210/110 is gebouwd met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten en biedt daarmee een zeer hoog niveau van bescherming tegen diefstal. Het slot beschikt over een 10 mm dikke vierkante ketting die is gemaakt van gehard staal, waardoor het vrijwel onmogelijk is om door te snijden of te breken. Het is ook uitgerust met een hoogwaardige cilinderbehuizing en een ABUS Plus cilinder, wat betekent dat het inbreken in het slot zeer moeilijk is, zelfs voor de meest ervaren dieven. Het slot is ook beveiligd tegen picking, waardoor het nog moeilijker is om het slot te openen zonder de sleutel.

2) Handig in gebruik

Het Abus Iven 8210/110 fietsslot is niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk te gebruiken. Het slot is in twee maten verkrijgbaar, 85 cm en 110 cm, waardoor het geschikt is voor bijna alle soorten fietsen en situaties. Het is ook redelijk licht van gewicht (1,75 kg), wat betekent dat het gemakkelijk te vervoeren is en je niet wordt belast met overtollig gewicht tijdens lange fietstochten. Het slot wordt geleverd met twee sleutels, wat betekent dat je altijd een reserve hebt en dat de kans klein is dat je de sleutel kwijtraakt. Ten slotte heeft dit slot een handige click-in sluiting, waardoor het gemakkelijk is om het slot in en uit te schakelen.

3) Waar voor je geld

Hoewel de Abus Iven 8210/110 fietsslot in vergelijking met andere sloten prijzig is, is het zeker waar voor je geld. Het is niet alleen gemaakt van hoogwaardig gehard staal, maar het is ook duurzaam en gaat lang mee. Dit betekent dat je het slot jarenlang kunt gebruiken en dat het een duurzame investering is. Bovendien biedt Abus 8210/110 momenteel aanbiedingen en kortingen, wat betekent dat je het slot tegen een lager tarief kunt kopen zonder de kwaliteit of veiligheid in te leveren.

Belangrijkste kenmerken

De Abus Iven 8210/110 heeft een aantal belangrijke kenmerken die bijdragen aan de functionaliteit en veiligheid van dit slot. Hieronder vind je enkele van deze belangrijke kenmerken.

1) 10 mm dikke vierkante ketting

Het slot is uitgerust met een 10 mm dikke vierkante ketting, gemaakt van gehard staal. Dit zorgt ervoor dat het slot vrijwel onmogelijk is om door te snijden of te breken met behulp van een ijzerzaag of andere beknottende apparaten.

2) ABUS Plus cilinder

De ABUS Plus-cilinder biedt een zeer hoge mate van bescherming tegen inbraak, waardoor het praktisch onmogelijk is om het slot te openen zonder de juiste sleutel. Deze cilinder is ook beschermd tegen picking, waardoor het nog moeilijker is om het slot te openen.

3) Click-in sluiting

De click-in sluiting van dit slot biedt de gebruiker een gemakkelijke en snelle manier om het slot aan de fiets te bevestigen of eraf te halen. Dit elimineert de noodzaak om een extra slot te kopen en maakt het gemakkelijk en handig voor de gebruiker om het slot te gebruiken.

4) 2 maten verkrijgbaar

De Abus Iven 8210/110 is verkrijgbaar in twee maten, met een lengte van 85 cm of 110 cm. Dit betekent dat het geschikt is voor bijna alle soorten fietsen en situaties.

5) 2 sleutels

Het slot wordt geleverd met twee sleutels, waardoor het gemakkelijk is om het te gebruiken op verschillende locaties of situaties. De kans is ook kleiner dat je de sleutel kwijtraakt, aangezien je altijd een reserve hebt.

Specificaties

De Abus Iven 8210/110 heeft een aantal indrukwekkende specificaties die helpen bij het bieden van de beveiliging en veiligheid tijdens het gebruik van het slot. Hieronder vind je enkele van deze specificaties.

Lengte: 85 cm of 110 cm
Gewicht: 1,75 kg
Diameter: 10 mm
Cilinder: ABUS Plus cilinder
Veiligheidsniveau: 10/15
Ketting: vierkante ketting van gehard staal

FAQ’s

1) Hoeveel gewicht kan het slot dragen?

De Abus Iven 8210/110 is een zeer robuust fietsslot en kan gemakkelijk het gewicht van een zware fiets dragen.

2) Is het slot geschikt voor gebruik in de regen?

Ja, het Abus Iven 8210/110 fietsslot is bestand tegen weersinvloeden en kan veilig worden gebruikt in regenachtige omstandigheden zonder schade aan het slot of de fietsonderdelen.

3) Kan de ketting worden uitgebreid?

Nee, de ketting kan niet worden uitgebreid, maar je kunt kiezen uit twee kettinglengtes – 85 cm en 110 cm – afhankelijk van je behoeften.

4) Zijn extra sleutels verkrijgbaar?

Ja, extra sleutels zijn verkrijgbaar bij Abus en kunnen worden gekocht voor een kleine vergoeding.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig fietsslot dat veiligheid, gemak en waarde biedt, dan is de Abus Iven 8210/110 aanbieding zeker de moeite waard te overwegen. Dit fietsslot is gebouwd om de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en biedt daarom een zeer hoog niveau van bescherming tegen diefstal. Het is gemakkelijk te gebruiken en is verkrijgbaar in twee verschillende maten, waardoor het geschikt is voor bijna alle soorten fietsen. Overall, het Abus Iven 8210/110 fietsslot is een investering die je jarenlang van dienst zal zijn en dient als een volledige oplossing voor fietsveiligheid.

abus iven 8210 kettingslot art2 – 85 cm

Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm: Maximale Beveiliging!

Abus heeft de Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm ontworpen om u de hoogst mogelijke veiligheid te bieden voor uw waardevolle bezittingen. Het kettingslot is bij uitstek geschikt voor langere blootstellingen aan mogelijke fietsdiefstal situaties in een stedelijke omgeving.

Het Abus Iven 8210 kettingslot is een ART2 goedgekeurd slot, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste assurance en veiligheidseisen, waardoor u zeker kunt zijn van maximale bescherming tegen mogelijke fietsdieven.

Belangrijkste kenmerken van de Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm

– Gewicht: 2800 gram
– Lengte: 85cm
– Energiemanagementsysteem van een innovatieve staalkabel
– Goedgekeurd volgens ART2
– Aanbevolen voor beveiliging van fietsen in gebieden met hoog risico op diefstal
– Anker en kettingslot zijn anti-corrosief
– Beschermende textielhoes beschermt de verf tegen krassen en andere beschadigingen
– Handig met gebruiksgemak van het slot met een automatisch draaibaar sleutelgatafdekking
– De sleutel is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal

Dit kettingslot beschikt over een zeer robuuste ketting, wat garant staat voor de meest optimale bescherming van uw fiets. Door de lengte van 85cm is het kettingslot ook geschikt voor lange voorwerpen. Het slot is ideaal voor langere stilstand periodes zoals het stallen van uw fiets in de fietsenstalling, wanneer u gaat winkelen of wanneer u op het werk bent.

Het kettingslot is voorzien van soepele anti-stof functie, waardoor het slot mechanisme extra beschermd wordt. Hierdoor repareert het kettingslot zichzelf, waardoor de mogelijkheid van sleutel obstructies tot het minimum wordt beperkt.

Het sleutelgat is extra beveiligd met een automatische draaideurbeveiliging. Dit betekent dat het sleutelgat volledig wordt afgesloten wanneer het kettingslot niet wordt gebruikt. Hierdoor krijgen mogelijke roestvorming of andere invloeden van buitenaf geen kans.

Bestel de Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm vandaag nog!

De Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm is een kettingslot dat zich onderscheidt van andere kettingsloten. Door de robuuste ketting, de geavanceerde technologie en slimme kenmerken kunt u er zeker van zijn dat uw fiets veilig staat. Dit kettingslot is ideaal voor dagelijks gebruik en kan overal mee naartoe worden genomen, dankzij de beschermd textielhoes.

Het kettingslot is 85cm lang wat ervoor zorgt dat niet alleen uw fiets, maar ook zaken zoals een ladder of aanhangwagen beschermd kunnen worden. De beschermende hoes beschermt het slot en uw eigen bezittingen tegen krassen en beschadigingen.

Wanneer u dit kettingslot bestelt ontvangt u ook nog twee sleutels, waarvan één lichtgevend en anti-kopieerbaar. Hierdoor kunt u altijd bij het kettingslot, zelfs bij slechts zicht. En mocht u ooit een sleutel kwijtraken, dan kunt u altijd rekenen op de andere sleutel die u heeft gekregen.

De Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm geeft u de beste bescherming tegen fietsdiefstal, en biedt u gemoedsrust, waar u ook heengaat.

FAQ’s:

1. Is de Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm licht van gewicht?

Nee, het kettingslot is niet licht, maar ook niet zwaar. Het weegt 2800 gram, wat een heel acceptabel gewicht is.

2. Wat is de lengte van de ketting?

Het kettingslot is 85 cm lang, wat voldoende is om ook andere voorwerpen zoals een ladder of aanhangwagen te beveiligen.

3. Hoe doe ik het Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm open?

Het kettingslot heeft een automatische draaideurbeveiliging die het sleutelgat volledig afschermt wanneer het kettingslot niet in gebruik is. Hierdoor is het mogelijk om snel het slot te openen en hoef je niet bang te zijn dat de sleutel beschadigd raakt door roestvorming of andere invloeden van buitenaf.

4. Is het Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm anti-corrosief?

Ja, zowel het anker als het kettingslot zijn anti-corrosief wat zorgt voor extra bescherming tegen roestvorming.

5. Kan het Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm lange voorwerpen beschermen?

Ja, dankzij zijn lengte van 85cm, is het kettingslot in staat om lange voorwerpen zoals een ladder of aanhangwagen te beschermen.

6. Hoeveel sleutels ontvang ik bij het Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm?

U ontvangt twee sleutels, waarvan één lichtgevend en anti-kopieerbaar is. Hierdoor kunt u altijd bij uw kettingslot komen, zelfs in het donker of bij slechte zichtbaarheid.

7. Is de levering van de Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm snel?

Ja, wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bij bestellingen vóór 23.59 uur wordt uw bestelling doorgaans de volgende werkdag geleverd.

8. Is de Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm geschikt voor fietsen in gebieden met hoog risico op diefstal?

Ja, het kettingslot is goedgekeurd volgens ART2 en wordt daarom aanbevolen voor gebruik in gebieden met hoog risico op diefstal.

9. Waarom is de beschermende textielhoes belangrijk op het Abus Iven 8210 Kettingslot ART2 – 85cm?

De beschermende textielhoes beschermt het slot en uw eigen bezittingen tegen krassen en beschadigingen.

10. Kan het kettingslot zichzelf repareren?

Ja, het kettingslot heeft een soepele anti-stof functie waardoor het slot mechanisme extra beschermd wordt. Hierdoor repareert het kettingslot zichzelf, waardoor de mogelijkheid van sleutel obstructies tot het minimum wordt beperkt.

Meer informatie over abus iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abus iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 36 abus iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *