Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Bescherm je fiets met het Abus Iven Chain 8210 kettingslot ART2 110 cm zwart

Bescherm je fiets met het Abus Iven Chain 8210 kettingslot ART2 110 cm zwart

ABUS IVEN Chain 8210 - ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes

abus iven chain 8210 kettingslot art2 110 cm zwart

Abus Iven Chain 8210 Kettingslot ART2 110 cm Zwart: Een Veilige en Betrouwbare Keuze

Als het gaat om het kiezen van een slot voor uw fiets, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Naast de prijs en het merk, moet u ook rekening houden met de mate van beveiliging die het slot biedt. Een van de beste keuzes op de markt is de Abus Iven Chain 8210 kettingslot. Dit artikel gaat in op de belangrijkste eigenschappen van dit slot en wat het zo’n goede keuze maakt.

Kenmerken van de Abus Iven Chain 8210 Kettingslot

· ART2-gecertificeerd
· 110 cm lang
· 8mm dikke vierkante ketting
· Speciale anti-diefstal cilinder
· Cover om de ketting te beschermen tegen beschadiging
· Gewicht: 3 kg
· Kleur: zwart

Waarom Is De Abus Iven Chain 8210 Kettingslot Een Goede Keuze?

Er zijn verschillende redenen waarom de Abus Iven Chain 8210 kettingslot een goede keuze is om uw fiets te beveiligen.

ART2 Gecertificeerd
Een van de belangrijkste kenmerken van dit slot is dat het ART2 gecertificeerd is. ART staat voor Stichting ART, een onafhankelijke organisatie die in Nederland verantwoordelijk is voor het certificeren van beveiligingssystemen voor fietsen, motoren en andere voertuigen. Als het ART2 stempel op een slot staat, weet je zeker dat het voldoet aan de strenge veiligheidsnormen die door deze organisatie zijn vastgesteld.

110 cm Lang
De Abus Iven Chain 8210 kettingslot is 110 cm lang. Dit betekent dat het groot genoeg is om uw fiets vast te zetten aan een vast object, zoals een fietsenrek of een paal. Bovendien kunt u het slot gemakkelijk opvouwen en opbergen wanneer u het niet gebruikt.

8mm Dikke Vierkante Ketting
Deze kettingslot heeft een 8mm dikke vierkante ketting. Dit betekent dat het slot stevig genoeg is om uw fiets te beschermen tegen dieven die proberen de ketting te knippen. Tegelijkertijd is het slot licht genoeg om gemakkelijk op uw fiets te dragen.

Speciale Anti-diefstal Cilinder
Dit slot heeft een speciale anti-diefstal cilinder die uw fiets beschermt tegen dieven die proberen het slot te manipuleren of te openen met een valse sleutel. Dit betekent dat uw fiets veilig en beschermd blijft, zelfs als u deze voor langere tijd achterlaat.

Cover Om De Ketting Te Beschermen Tegen Beschadiging
Het slot wordt geleverd met een cover die de ketting beschermt tegen beschadiging, zoals krassen of deuken. Dit betekent dat de ketting er zo goed als nieuw uit blijft zien, zelfs na jarenlang gebruik.

Gewicht
Met een gewicht van 3 kg is dit slot niet het lichtste op de markt, maar het is licht genoeg om gemakkelijk op uw fiets te dragen. Het is belangrijk om een slot te kiezen dat uw fiets beschermt, maar ook gemakkelijk te dragen is wanneer u onderweg bent.

Kleur
De Abus Iven Chain 8210 kettingslot is verkrijgbaar in de kleur zwart. Dit is een populaire kleur die past bij de meeste fietsen en die ook gemakkelijk te onderhouden is.

Veelgestelde vragen

Q: Is de Abus Iven Chain 8210 kettingslot geschikt voor alle soorten fietsen?
A: Ja, dit slot is geschikt voor alle soorten fietsen, inclusief elektrische fietsen.

Q: Kan ik de lengte van de ketting aanpassen?
A: Nee, de lengte van de ketting kan niet worden aangepast. De ketting is 110 cm lang en is ontworpen om vast te zetten aan een vast object, zoals een fietsenrek of een paal.

Q: Hoe zwaar is de Abus Iven Chain 8210 kettingslot?
A: Het slot weegt 3 kg.

Q: Is het gemakkelijk om de Abus Iven Chain 8210 kettingslot op te bergen?
A: Ja, de ketting kan eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen wanneer u deze niet gebruikt.

Q: Hoe lang gaat de Abus Iven Chain 8210 kettingslot mee?
A: Dit hangt af van verschillende factoren, zoals hoe vaak u het gebruikt en hoe goed u het onderhoudt. Over het algemeen gaat dit slot lang mee en biedt het waar voor uw geld.

Conclusie
Als u op zoek bent naar een veilig en betrouwbaar slot voor uw fiets, dan is de Abus Iven Chain 8210 kettingslot een goede keuze. Het ART2-certificaat, de 110 cm lange ketting, de 8mm dikke vierkante ketting en de speciale anti-diefstal cilinder maken het een van de beste sloten op de markt. Bovendien wordt het geleverd met een cover om de ketting te beschermen tegen beschadiging en is het licht genoeg om gemakkelijk op uw fiets te dragen. Met de Abus Iven Chain 8210 kettingslot kunt u erop vertrouwen dat uw fiets veilig en beschermd blijft.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: abus iven 8210/110 aanbieding, abus iven 8210 kettingslot art2 – 85 cm, abus iven chain 8210 kettingslot 110 cm, abus iven chain 8210 review, abus iven chain 8210 kettingslot – art2 – 140 cm – zwart, abus iven chain 8210 140, abus iven 140, abus iven 8210/85

Bekijk de video over “abus iven chain 8210 kettingslot art2 110 cm zwart”

ABUS IVEN Chain 8210 – ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abus iven chain 8210 kettingslot art2 110 cm zwart

ABUS IVEN Chain 8210 - ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes
ABUS IVEN Chain 8210 – ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes

abus iven 8210/110 aanbieding

Abus Iven 8210/110 Aanbieding: Betrouwbaarheid en Veiligheid

Als het gaat om het beveiligen van fietsen, is Abus een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sloten. Een van de populaire sloten van Abus is de Iven 8210/110, die momenteel beschikbaar is met een aantrekkelijke aanbieding.

Dit artikel zal u kennis laten maken met de Iven 8210/110 en de voordelen en functies die het biedt. Bovendien zullen we ook de veelgestelde vragen over dit slot beantwoorden, zodat u beter geïnformeerd bent voordat u de aanschaf doet.

Abus Iven 8210/110 – Achtergrond

De Abus Iven 8210/110 is een kettingslot dat geschikt is voor fietsbeveiliging. Het biedt betrouwbaarheid en veiligheid en is geschikt voor verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, elektrische fietsen, en mountainbikes.

Het slot heeft een lengte van 110 cm, wat voldoende is om het slot te bevestigen aan de meeste fietsen. Het heeft ook een dikte van 8 mm, waardoor het moeilijk is voor dieven om dit slot te breken.

Het slot is gemaakt van gehard staal en heeft een textielhoes om beschadiging van de fiets te voorkomen. Het wordt geleverd met een automatische cilinder, waardoor het eenvoudig is om het slot te openen en te sluiten.

De Iven 8210/110 heeft een ART 2-keurmerk, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en geschikt is voor het beveiligen van fietsen van hoge waarde. Het is ook goedgekeurd door de meeste verzekeringsmaatschappijen, wat betekent dat u in staat bent om compensatie te ontvangen in geval van diefstal.

Voordelen van Abus Iven 8210/110

1. Betrouwbaarheid: Door het gebruik van hoogwaardige materialen is dit slot in staat om uw fiets op de juiste manier te beveiligen. Het biedt betrouwbaarheid en gemoedsrust, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw fiets veilig is.

2. Veiligheid: Het ART 2-keurmerk geeft aan dat het slot voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Dit slot is geschikt voor het beveiligen van duurdere fietsen en biedt bescherming tegen diefstal.

3. Geschikt voor verschillende soorten fietsen: Door de lengte en dikte is de Iven 8210/110 geschikt voor verschillende soorten fietsen. Of u nu een stadsfiets, mountainbike of elektrische fiets heeft, dit slot biedt de veiligheid die u nodig heeft.

4. Automatische cilinder: Het slot wordt geleverd met een automatische cilinder, wat het gebruiksgemak verhoogt en het eenvoudiger maakt om het slot te openen en te sluiten.

5. Textielhoes: Het slot is voorzien van een textielhoes, waardoor het niet alleen beschermt tegen beschadiging van de fiets, maar ook tegen weersinvloeden.

Veelgestelde vragen over Abus Iven 8210/110

1. Wat is het ART 2-keurmerk en waarom is het belangrijk?

Het ART 2-keurmerk is een goedkeuring die aangeeft dat een slot voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Dit keurmerk is belangrijk omdat het aangeeft dat het slot in staat is om uw fiets voldoende te beveiligen. Verzekeringsmaatschappijen zullen dit keurmerk ook als vereiste stellen om in aanmerking te komen voor compensatie in geval van diefstal.

2. Is de Iven 8210/110 geschikt voor een elektrische fiets?

Ja, de Iven 8210/110 is geschikt voor een elektrische fiets. Dit slot is geschikt voor verschillende soorten fietsen, waaronder elektrische fietsen. De lengte en dikte van het slot zijn voldoende om deze fietsen veilig te beveiligen.

3. Waarom is het gebruik van hoogwaardige materialen belangrijk voor een slot?

Het gebruik van hoogwaardige materialen is belangrijk voor een slot, omdat het de duurzaamheid en betrouwbaarheid vergroot. Als het slot is gemaakt van goedkope materialen, kan het sneller beschadigd raken of gemakkelijker worden gebroken door dieven, waardoor uw fiets kwetsbaarder wordt.

4. Hoe lang en dik is de Iven 8210/110?

De Iven 8210/110 is 110 cm lang en 8 mm dik.

5. Is de textielhoes nodig bij gebruik van het slot?

De textielhoes is niet absoluut noodzakelijk voor het gebruik van het slot, maar het biedt extra bescherming voor uw fiets. De hoes voorkomt krassen en andere beschadigingen aan de fiets, evenals blootstelling aan weersinvloeden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en veilig slot om uw fiets te beveiligen, is de Abus Iven 8210/110 een uitstekende keuze. Het biedt betrouwbaarheid en veiligheid dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en het ART 2-keurmerk. Dit slot is geschikt voor verschillende soorten fietsen en is gemakkelijk te gebruiken dankzij de automatische cilinder. De textielhoes is een bonusfunctie die extra bescherming biedt voor uw fiets.

Als u dit slot overweegt, is nu een goed moment om te profiteren van de aanbieding en uw fiets te voorzien van de best mogelijke beveiliging.

abus iven 8210 kettingslot art2 – 85 cm

Het Abus Iven 8210 kettingslot Art2 – 85 cm is een van de beste keuzes voor fietsers die op zoek zijn naar een stevig en veilig slot om hun fiets te beschermen tegen diefstal. Dit slot biedt een hoge weerstand tegen aanvallen en is goedgekeurd door ART, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Met een lengte van 85 cm biedt dit kettingslot ook voldoende ruimte om uw fiets veilig vast te zetten aan elk vast object. Of u nu in de stad woont of uw fiets gebruikt om door landelijke gebieden te rijden, het Abus Iven 8210 kettingslot zal u helpen uw fiets veilig en beschermd te houden.

Het slot wordt geleverd met een handige houder, waardoor het gemakkelijk is om het slot mee te nemen tijdens het fietsen zonder dat het in de weg zit. De stevige en duurzame constructie zorgt ervoor dat het slot lang meegaat en zorgt voor gemoedsrust als het gaat om de veiligheid van uw fiets.

Voordelen van het Abus Iven 8210 kettingslot

Het Abus Iven 8210 kettingslot heeft vele voordelen die het een van de beste keuzes maken voor fietsers die op zoek zijn naar een stevig en betrouwbaar slot.

Veiligheidsniveau

Het slot is voorzien van een ART 2 keurmerk, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. ART is een onafhankelijke organisatie die fietsbeveiligingsproducten test en keurt op basis van strenge criteria en testmethoden. Het ART 2 keurmerk betekent dat dit slot is goedgekeurd voor gebruik in situaties waarbij een hoog diefstalrisico aanwezig is.

Weerstand tegen aanvallen

Het Abus Iven 8210 kettingslot is gemaakt van gehard staal, waardoor het bestand is tegen verschillende soorten aanvallen, zoals knippen en breken. Het slot is ook voorzien van een solide slothuis en een automatisch sluitmechanisme om te voorkomen dat het slot gemakkelijk kan worden geopend door dieven.

Gemakkelijk mee te nemen

Het Abus Iven 8210 kettingslot is 85 cm lang en weegt ongeveer 1,8 kg. Dit betekent dat het slot gemakkelijk mee te nemen is tijdens het fietsen. Het wordt geleverd met een handige houder waarmee u het slot aan uw fiets kunt bevestigen zonder dat het in de weg zit.

Ruime lengte

Met een lengte van 85 cm biedt het Abus Iven 8210 kettingslot voldoende ruimte om uw fiets veilig vast te zetten aan elk vast object, zoals een paal, hek of lantaarnpaal. Dit maakt het een ideale keuze voor fietsers die in de stad wonen of hun fiets gebruiken voor lange ritten door landelijke gebieden.

FAQ’s

1. Wat betekent het ART keurmerk?

Het ART keurmerk is een onafhankelijke certificatie die fietsbeveiligingsproducten test en keurt op basis van strenge criteria en testmethoden. Het keurmerk bestaat uit vijf niveaus, waarbij ART 2 het op één na hoogste niveau van veiligheid is. Een fietsbeveiligingsproduct met een ART keurmerk heeft daarom een hoge weerstand tegen diefstal.

2. Is het Abus Iven 8210 kettingslot waterdicht?

Het slot is gemaakt van roestvrij staal en is daarom bestand tegen corrosie en roest. Het is echter niet waterdicht. We raden aan om het slot niet langdurig in contact te laten komen met water om roestvorming te voorkomen.

3. Is het Abus Iven 8210 kettingslot geschikt voor e-bikes?

Ja, het Abus Iven 8210 kettingslot is geschikt voor e-bikes. De lengte van 85 cm biedt voldoende ruimte om uw e-bike veilig vast te zetten aan elk vast object.

4. Hoe zet ik mijn fiets vast met het Abus Iven 8210 kettingslot?

U kunt uw fiets op verschillende manieren vastzetten met het Abus Iven 8210 kettingslot, afhankelijk van de beschikbare bevestigingspunten. We raden aan om het slot door het frame van de fiets en het voorwiel te halen en vervolgens de ketting vast te zetten aan een vast object, zoals een paal of hek.

Conclusie

Het Abus Iven 8210 kettingslot Art2 – 85 cm is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stevig en veilig slot om hun fiets te beschermen tegen diefstal. Met een hoge weerstand tegen aanvallen en een ART 2 keurmerk biedt dit slot een optimale beveiliging voor uw fiets.

De ruime lengte van 85 cm maakt het gemakkelijk om uw fiets veilig vast te zetten aan elk vast object. Het slot is ook gemakkelijk mee te nemen tijdens het rijden dankzij de handige houder.

Kortom, het Abus Iven 8210 kettingslot is een betrouwbare en duurzame keuze voor elke fietser die zijn of haar fiets veilig wil houden.

Meer informatie over abus iven chain 8210 kettingslot art2 110 cm zwart vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abus iven chain 8210 kettingslot art2 110 cm zwart. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 19 abus iven chain 8210 kettingslot art2 110 cm zwart

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *