Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Abus Iven Chain 8210 Kettingslot ART2 85 cm Zwart: Uitstekende Beveiliging voor Jouw Fiets

Abus Iven Chain 8210 Kettingslot ART2 85 cm Zwart: Uitstekende Beveiliging voor Jouw Fiets

ABUS IVEN Chain 8210 - ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes

abus iven chain 8210 kettingslot art2 85 cm zwart

ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot Art2 85 cm Zwart

Een goede fietsbeveiliging is essentieel om diefstal te voorkomen. En een kettingslot is daarbij een uitstekende keuze. Een kettingslot biedt namelijk veel flexibiliteit bij het vastzetten van je fiets. Je kunt het vastzetten om een paal, een boom of een fietsenrek. Een kettingslot is meestal ook langer dan andere soorten sloten, waardoor het makkelijker is om je fiets vast te zetten aan een vast object.

Het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot Art2 85 cm Zwart is een zeer robuust en betrouwbaar slot. Het is geschikt voor het beveiligen van fietsen, scooters en motoren. Het slot heeft de ART-2 keurmerk en dat betekent dat het voldoet aan strenge eisen op het gebied van beveiliging. Het slot heeft een lengte van 85 cm en dat maakt het makkelijk om je fiets vast te zetten aan een vast object zoals een lantaarnpaal of een hek. Het slot heeft een gewicht van 2,9 kg. Het slot is gemaakt van gehard staal en dat maakt het bijna onmogelijk om met een kniptang door het slot heen te knippen.

Het ABUS Iven Chain 8210 kettingslot heeft een cilinder die extra beschermd is. En dat is belangrijk omdat de cilinder het kwetsbaarste onderdeel is van een slot. In het slot zit een sleutel met een codekaart. Als je de sleutel kwijtraakt, kun je met deze codekaart een nieuwe sleutel bestellen. Deze codekaart moet je wel goed bewaren, want als je de codekaart kwijtraakt kan ABUS geen nieuwe kopie van de sleutel maken.

Het ABUS Iven Chain 8210 kettingslot is geschikt voor fietsen met een hoog risico op diefstal. En dat zijn bijvoorbeeld luxe fietsen of fietsen die vaak gestald worden op openbare plekken. De ketting van het slot is bedekt met een textielhoes. Dit voorkomt krassen op je fiets. Het slot heeft een automatisch sluitmechanisme. Als je het slot dichtdoet, hoef je alleen maar de sleutel om te draaien en het slot is vergrendeld. Het slot wordt geleverd met 2 sleutels.

FAQs

1. Hoe lang is het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot?

Het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot is 85 cm lang.

2. Hoe zwaar is het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot?

Het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot weegt 2,9 kg.

3. Is het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot geschikt voor fietsen met een hoog risico op diefstal?

Ja, het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot is geschikt voor fietsen met een hoog risico op diefstal.

4. Wat betekent ART-2 keurmerk?

Het ART-2 keurmerk betekent dat het slot voldoet aan strenge eisen op het gebied van beveiliging.

5. Wat voor sleutel zit er bij het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot?

Er zit een sleutel met een codekaart bij het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot.

6. Wat moet ik doen als ik de sleutel kwijtraak?

Als je de sleutel kwijtraakt, kun je met de codekaart een nieuwe sleutel bestellen.

7. Kan ABUS een nieuwe kopie van de sleutel maken als ik de codekaart kwijtraak?

Nee, als je de codekaart kwijtraakt kan ABUS geen nieuwe kopie van de sleutel maken.

8. Wat voor cilinder heeft het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot?

Het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot heeft een cilinder die extra beschermd is.

9. Is de ketting van het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot bedekt met een textielhoes?

Ja, de ketting van het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot is bedekt met een textielhoes.

10. Hoe sluit je het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot?

Het ABUS Iven Chain 8210 Kettingslot heeft een automatisch sluitmechanisme. Als je het slot dichtdoet, hoef je alleen maar de sleutel om te draaien en het slot is vergrendeld.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: abus iven 8210 kettingslot art2 – 85 cm, abus iven 8210/110 aanbieding, abus iven chain 8210 kettingslot – art2 – 140 cm – zwart, abus iven chain 8210 kettingslot – art2 – 110 cm – zwart, abus iven chain 8210 110, abus iven 8210/85, abus iven chain 8210 review, abus iven 140

Bekijk de video over “abus iven chain 8210 kettingslot art2 85 cm zwart”

ABUS IVEN Chain 8210 – ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abus iven chain 8210 kettingslot art2 85 cm zwart

ABUS IVEN Chain 8210 - ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes
ABUS IVEN Chain 8210 – ART2 gekeurd kettingslot met innovatieve IvyTex kettinghoes

abus iven 8210 kettingslot art2 – 85 cm

Abus Iven 8210 kettingslot ART2 – 85 cm: beveilig uw fiets tegen diefstal

Veiligheid is een belangrijk aspect wanneer het gaat om fietsen. Een goede beveiliging kan voorkomen dat uw fiets gestolen wordt. Het gebruik van een kettingslot is hierbij een populaire keuze vanwege de hoge mate van beveiliging die het kan bieden. Een goed voorbeeld hiervan is de Abus Iven 8210 kettingslot ART2 – 85 cm. Dit kettingslot heeft een ART2-veiligheidscertificaat en is geschikt voor de beveiliging van uw fiets.

Waarom kiezen voor de Abus Iven 8210 kettingslot ART2-85 cm?

Er zijn veel redenen waarom de Abus Iven 8210 kettingslot ART2 – 85 cm een uitstekende keuze is voor het beveiligen van uw fiets. Enkele hiervan zijn:

1. Lange lengte: Het kettingslot heeft een lengte van 85 cm wat het mogelijk maakt om uw fiets aan een vast object te bevestigen.

2. ART2-certificering: Het kettingslot heeft een ART2-veiligheidscertificaat, wat betekent dat het voldoet aan de eisen van de Nederlandse Vereniging van Verzekeraars.

3. Beveiliging van hoog niveau: Het Abus Iven 8210 kettingslot is gemaakt van gehard staal en biedt hierdoor een hoge mate van beveiliging.

4. Eenvoudig gebruik: Het kettingslot is gemakkelijk in gebruik en kan snel worden bevestigd en losgemaakt van uw fiets.

5. Beschermende buitenlaag: Het kettingslot is voorzien van een beschermende buitenlaag die voorkomt dat het uw fiets beschadigt.

De Abus Iven 8210 kettingslot ART2 – 85 cm is daarom een uitstekende keuze voor iedereen die zijn fiets wil beveiligen tegen diefstal.

Hoe werkt het Abus Iven 8210 kettingslot ART2-85 cm?

Het Abus Iven 8210 kettingslot ART2-85 cm werkt door middel van een ketting die gemaakt is van gehard staal. De ketting heeft een lengte van 85 cm en kan daardoor gemakkelijk aan een vast object worden bevestigd. Het slot is voorzien van een cilindermechanisme dat is beschermd tegen manipulatie-pogingen en is voorzien van een beschermende buitenlaag om uw fiets te beschermen tegen krassen.

Het kettingslot wordt geleverd met een sleutel voor het openen en sluiten van het slot. Het sleutelgat is afgeschermd tegen vuil en vocht, zodat het slot zelfs in slechte weersomstandigheden probleemloos geopend kan worden.

Hoe kan ik mijn fiets beveiligen met het Abus Iven 8210 kettingslot ART2-85 cm?

Om uw fiets te beveiligen met het Abus Iven 8210 kettingslot, moet u het kettingslot om de fiets en een vast object, zoals een paal, hek of boom, bevestigen. Dit kan bijvoorbeeld ook een fietsenrek zijn. Zorg er wel voor dat het object waar u de fiets aan bevestigt, stevig genoeg is om dieven te weerstaan.

Bevestig het kettingslot op een manier zodat het bevestigingspunt zich bevindt in het midden van het frame van de fiets. Dit voorkomt dat dieven het slot kunnen doorknippen door het vast te grijpen en op de grond te slaan. Zorg er ook voor dat het kettingslot niet te dicht bij de grond is, zodat het niet gemakkelijk kan worden opengebroken met behulp van een koevoet.

FAQs

1. Is de Abus Iven 8210 kettingslot ART2-85 cm geschikt voor alle soorten fietsen?

Ja, het Abus Iven 8210 kettingslot ART2-85 cm is geschikt voor alle soorten fietsen.

2. Kan ik het Abus Iven 8210 kettingslot ART2-85 cm gebruiken om meerdere fietsen te beveiligen?

Ja, het kettingslot kan worden gebruikt om meerdere fietsen te beveiligen, zolang ze aan hetzelfde bevestigingspunt worden bevestigd.

3. Hoe lang is het Abus Iven 8210 kettingslot ART2-85 cm?

Het Abus Iven 8210 kettingslot ART2-85 cm heeft een lengte van 85 cm.

4. Wat betekent het ART2-veiligheidscertificaat?

Het ART-veiligheidscertificaat is een keurmerk dat wordt toegekend aan sloten die voldoen aan de eisen van de Nederlandse Vereniging van Verzekeraars. De ART-keuring wordt gebruikt door verzekeraars om de mate van beveiliging te bepalen die nodig is voor het verzekeren van een fiets.

5. Wat kan ik doen als mijn sleutel kwijtraakt of gestolen wordt?

Als uw sleutel kwijtraakt of gestolen wordt, kunt u contact opnemen met Abus om een vervangende sleutel te bestellen of een slotenmaker te raadplegen om u te helpen het slot te openen. Abus biedt ook een sleutelservice aan waarmee u extra sleutels kunt bestellen als back-up.

abus iven 8210/110 aanbieding

Abus iven 8210/110 aanbieding: waar moet je op letten?

Fietsen is ongetwijfeld een van de meest populaire ontspanningsactiviteiten in Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen besluiten om dagelijks met de fiets naar werk te gaan, boodschappen te doen en zo nu en dan recreatieve ritten te maken. Naast het aanschaffen van een fiets, zijn er echter nog een aantal andere belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden om te zorgen dat je fietstochten veilig en succesvol zijn. Een van de belangrijkste overwegingen is het kiezen van de juiste fietssloten.

Een van de populairste fietssloten op de markt is de Abus Iven 8210/110, die momenteel in de aanbieding is. Deze sloten zijn ontworpen om bij te dragen aan de veiligheid van uw fiets, zodat u er zeker van bent dat u kunt genieten van uw ritten zonder u zorgen te maken over diefstal. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken van het Abus Iven 8210/110 fietsslot, waar je op moet letten bij het kiezen van dit slot en wat de voordelen van het gebruik ervan zijn.

Belangrijkste kenmerken van het Abus Iven 8210/110 fietsslot

Het Abus Iven 8210/110 fietsslot is een U-slot van hoge kwaliteit die is ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen diefstal. Het slot is gemaakt van gehard staal en heeft een dubbele vergrendeling die is gebogen voor extra sterkte en bescherming tegen uitbreken. Met een lengte van 110 cm en een binnenbreedte van 11,5 cm is dit fietsslot geschikt voor de meeste fietsen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw fiets veilig is, ongeacht het type fiets dat u hebt.

Wat ook opvalt aan het Abus Iven 8210/110 fietsslot is het gebruiksgemak. Het slot heeft een “soft-touch” bescherming, zodat uw fiets niet beschadigd raakt tijdens het vergrendelen, en de vergrendeling is eenvoudig te bedienen dankzij de cilinder met een symmetrische sleutel.

Waar moet je op letten bij het kiezen van het Abus Iven 8210/110 fietsslot?

1. De grootte van het slot

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een fietsslot is de grootte. Het is belangrijk om een slot te kiezen dat groot genoeg is om uw fiets aan een vaste structuur te bevestigen, maar niet te groot zodat het gemakkelijk kan worden meegenomen. Het Abus Iven 8210/110 fietsslot heeft een lengte van 110 cm en een binnenbreedte van 11,5 cm en is daarom geschikt voor de meeste fietsen.

2. Het gewicht van het slot

Het gewicht van het fietsslot kan een belangrijke overweging zijn, vooral als u het slot regelmatig meeneemt tijdens uw dagelijkse ritten. Het Abus Iven 8210/110 fietsslot heeft een gewicht van ongeveer 2,7 kg, wat betekent dat het zwaar genoeg is om voldoende bescherming te bieden tegen diefstal, maar licht genoeg om gemakkelijk mee te nemen.

3. Het beveiligingsniveau van het slot

Het beveiligingsniveau van het fietsslot is een andere belangrijke overweging. Het Abus Iven 8210/110 fietsslot heeft een beveiligingsniveau van 10, wat betekent dat het zeer moeilijk is om te breken en een hoge mate van bescherming biedt tegen diefstal. Het slot is gemaakt van gehard staal en heeft een dubbele vergrendeling die is gebogen voor extra sterkte en bescherming tegen uitbreken.

4. Het type sleutel

Het type sleutel dat wordt geleverd bij het fietsslot kan ook een belangrijke overweging zijn. Het Abus Iven 8210/110 fietsslot wordt geleverd met een symmetrische sleutel, wat betekent dat beide kanten van de sleutel gelijk zijn. Dit maakt het gemakkelijk om het slot te openen en te sluiten, maar kan ook leiden tot meer sleutels die ergens bewaard moeten worden.

Wat zijn de voordelen van het Abus Iven 8210/110 fietsslot?

1. Hoge mate van beveiliging

Een van de belangrijkste voordelen van het Abus Iven 8210/110 fietsslot is de hoge mate van beveiliging die het biedt. Het slot heeft een beveiligingsniveau van 10, wat betekent dat het zeer moeilijk is om te breken en een hoge mate van bescherming biedt tegen diefstal.

2. Eenvoudig in gebruik

Een ander voordeel van het Abus Iven 8210/110 fietsslot is het gebruiksgemak. Het slot heeft een “soft-touch” bescherming, zodat uw fiets niet beschadigd raakt tijdens het vergrendelen, en de vergrendeling is eenvoudig te bedienen dankzij de cilinder met een symmetrische sleutel.

3. Veelzijdig

Het Abus Iven 8210/110 fietsslot is geschikt voor de meeste fietsen, dankzij de lengte van 110 cm en de binnenbreedte van 11,5 cm. Dit maakt het een veelzijdig fietsslot dat geschikt is voor de meeste fietsen en gebruikssituaties.

FAQs over het Abus Iven 8210/110 fietsslot

1. Wat is het beveiligingsniveau van het Abus Iven 8210/110 fietsslot?

Het beveiligingsniveau van het Abus Iven 8210/110 fietsslot is 10, wat betekent dat het zeer moeilijk is om te breken en een hoge mate van bescherming biedt tegen diefstal.

2. Welk type sleutel wordt geleverd met het Abus Iven 8210/110 fietsslot?

Het Abus Iven 8210/110 fietsslot wordt geleverd met een symmetrische sleutel, wat betekent dat beide kanten van de sleutel gelijk zijn.

3. Is het Abus Iven 8210/110 fietsslot geschikt voor alle soorten fietsen?

Het Abus Iven 8210/110 fietsslot is geschikt voor de meeste fietsen, dankzij de lengte van 110 cm en de binnenbreedte van 11,5 cm.

4. Hoeveel weegt het Abus Iven 8210/110 fietsslot?

Het Abus Iven 8210/110 fietsslot weegt ongeveer 2,7 kg.

5. Is het Abus Iven 8210/110 fietsslot gemakkelijk te gebruiken?

Ja, het Abus Iven 8210/110 fietsslot is gemakkelijk te gebruiken dankzij de “soft-touch” bescherming en de cilinder met een symmetrische sleutel.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig fietsslot dat maximale bescherming biedt tegen diefstal, dan is het Abus Iven 8210/110 fietsslot zeker iets om te overwegen. Het slot heeft een hoge mate van beveiliging, een gebruiksvriendelijk ontwerp en is geschikt voor de meeste soorten fietsen. Als je wilt genieten van je fietstochten zonder je zorgen te maken over diefstal, dan is het Abus Iven 8210/110 fietsslot de ideale keuze voor jou.

Meer informatie over abus iven chain 8210 kettingslot art2 85 cm zwart vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abus iven chain 8210 kettingslot art2 85 cm zwart. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 94 abus iven chain 8210 kettingslot art2 85 cm zwart

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *