Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Abus Kettingslot 110 cm: Ultieme Beveiliging Voor Jouw Eigendommen

Abus Kettingslot 110 cm: Ultieme Beveiliging Voor Jouw Eigendommen

How long to BREAK an Abus chain lock?

abus kettingslot 110 cm

Het Abus kettingslot 110 cm is een robuust en veilig slot dat u de zekerheid geeft dat uw fiets of motor goed is beschermd tegen diefstal. Het slot is gemaakt van gehard staal en heeft een lengte van 110 cm. Het is geschikt voor het vastzetten van uw tweewieler aan een vast object zoals een fietsenrek of een lantaarnpaal. In dit artikel zullen we verder ingaan op de kenmerken van het Abus kettingslot 110 cm en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen.

Kenmerken van het Abus kettingslot 110 cm

– Gehard staal: Het slot is gemaakt van gehard staal, wat betekent dat het zeer moeilijk te knippen of te zagen is.

– Lengte: Het slot heeft een lengte van 110 cm, wat het geschikt maakt voor het vastzetten van uw fiets of motor aan een vast object.

– Gewicht: Het slot weegt ongeveer 3 kg, wat het zwaar genoeg maakt om het voor dieven moeilijk te maken om het slot te verwijderen.

– Sleutel: Het slot wordt geleverd met twee sleutels, zodat u altijd een reserve hebt als u er een verliest.

– Beschermhoes: Het slot wordt geleverd met een beschermhoes om te voorkomen dat het slot uw fiets of motor beschadigt tijdens het gebruik.

– ART-keurmerk: Het slot is goedgekeurd door ART, wat betekent dat het voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van deze Nederlandse keuringsinstantie.

Hoe werkt het Abus kettingslot 110 cm?

Het Abus kettingslot werkt op dezelfde manier als elk ander kettingslot. U plaatst de ketting om uw fiets of motor en een vast object, zoals een fietsenrek of een lantaarnpaal. Vervolgens steekt u de pin door het slot en draait u de sleutel om het slot te vergrendelen. Het is belangrijk om het slot strak om het object te plaatsen en om de ketting zoveel mogelijk door het frame van uw fiets of motor te halen, om het voor dieven zo moeilijk mogelijk te maken om het slot te verwijderen.

Waar kan ik het Abus kettingslot 110 cm kopen?

Het Abus kettingslot 110 cm is verkrijgbaar bij diverse winkels en webshops die gespecialiseerd zijn in fietssloten en motorsloten. Ook grote winkelketens zoals Decathlon en Bol.com verkopen het Abus kettingslot.

Is het Abus kettingslot 110 cm geschikt voor mijn fiets of motor?

Het Abus kettingslot 110 cm is geschikt voor vrijwel elke fiets of motor. Het is belangrijk om te controleren of de lengte van het slot voldoende is om uw tweewieler te kunnen vastzetten aan een vast object. De lengte van 110 cm zou in de meeste gevallen voldoende moeten zijn.

Zijn er andere maten beschikbaar van het Abus kettingslot?

Ja, het Abus kettingslot is verkrijgbaar in verschillende lengtes, afhankelijk van uw behoeften. Naast de 110 cm variant, zijn er ook kortere en langere kettingsloten beschikbaar.

Is het Abus kettingslot 110 cm gemakkelijk in gebruik?

Het Abus kettingslot is gemakkelijk in gebruik, maar het vergrendelen en ontgrendelen van het slot kan enige kracht vereisen. Het is belangrijk om de pin volledig door het slot te drukken en om de sleutel helemaal om te draaien om het slot te vergrendelen. Om het slot te ontgrendelen, moet u de sleutel weer helemaal omdraaien en de pin uit het slot trekken.

Hoe onderhoud ik het Abus kettingslot 110 cm?

Het is belangrijk om het Abus kettingslot regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat het goed blijft werken en dat het niet vastloopt of roest. U kunt het slot regelmatig inspuiten met een smeermiddel, zoals WD-40, om ervoor te zorgen dat het soepel blijft werken. Ook is het belangrijk om het slot schoon te houden en om het niet in een vochtige omgeving te bewaren.

Wat zijn de nadelen van het Abus kettingslot 110 cm?

Een nadeel van het Abus kettingslot is dat het vrij zwaar is, waardoor het moeilijk mee te nemen is tijdens het fietsen of motorrijden. Het is ook niet zo gemakkelijk om het slot te verwijderen als u haast heeft. Daarnaast kunnen de geharde stalen schakels soms moeilijk om objecten heen worden gelegd.

Conclusie

Het Abus kettingslot 110 cm is een robuust en veilig slot dat uw fiets of motor goed beschermt tegen diefstal. Het slot is gemaakt van gehard staal en heeft een lengte van 110 cm, waardoor het geschikt is voor vrijwel elke tweewieler. Het is gemakkelijk in gebruik en wordt geleverd met een beschermhoes en twee sleutels. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar slot om uw fiets of motor te beveiligen tegen diefstal, dan is het Abus kettingslot 110 cm een goede keuze.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: abus iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm, abus iven 110 cm, abus iven 8210 kettingslot art2 – 85 cm, abus iven 8210/110 aanbieding, abus iven 8210 kettingslot – art2 – 140 cm, abus ionus 8900 110, abus ionus 8900 review, abus iven 140

Bekijk de video over “abus kettingslot 110 cm”

How long to BREAK an Abus chain lock?

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abus kettingslot 110 cm

How long to BREAK an Abus chain lock?
How long to BREAK an Abus chain lock?

abus iven 8210 kettingslot art2 – 110 cm

ABUS Iven 8210 Kettingslot Art2 – 110 cm: De complete gids

Een fietsslot is essentieel voor iedereen die zijn of haar fiets veilig wilt parkeren. Of het nu gaat om een kort bezoek aan de supermarkt of een lange fietstocht door de stad, het is belangrijk om te weten dat je fiets beveiligd is tegen diefstal. Voor dit doel, is het ABUS Iven 8210 kettingslot Art2 – 110 cm een perfecte keuze. In dit artikel gaan we in op de kenmerken van dit slot, de voordelen en nadelen ervan, en de meest gestelde vragen over de ABUS Iven 8210.

Kenmerken van de ABUS Iven 8210 Kettingslot Art2 – 110 cm

De ABUS Iven 8210 is een hoogwaardig fietsslot dat is ontworpen voor gebruik in de stad. Het slot is gemaakt van gehard staal en heeft een 10 millimeter dikke ketting die bestand is tegen snijden en zagen. Het slot is ART2-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen in Nederland.

Het slot heeft een lengte van 110 centimeter, waardoor het gemakkelijk is om de fiets te bevestigen aan vaste objecten zoals fietsenrekken of lantaarnpalen. De ketting is bedekt met een textielhoes om te voorkomen dat deze beschadigingen veroorzaakt aan de fiets of andere objecten. Het slot heeft ook een afdekkapje over het sleutelgat om te voorkomen dat vuil en vocht het slot binnendringen.

Het ABUS Iven 8210 kettingslot weegt 3550 gram en wordt geleverd met twee sleutels. Eén sleutel heeft een geïntegreerde LED-lamp, wat het gemakkelijker maakt om het slot te openen in het donker.

Voordelen van de ABUS Iven 8210 Kettingslot Art2 – 110 cm

Er zijn verschillende voordelen van de ABUS Iven 8210 kettingslot Art2 – 110 cm ten opzichte van andere fietssloten op de markt. Het belangrijkste voordeel is de hoge veiligheidsnormen die het slot biedt. Het ART2-certificaat betekent dat het slot getest en goedgekeurd is door onafhankelijke instanties en dat het voldoet aan de strenge eisen die gesteld worden aan fietssloten in Nederland.

Een ander voordeel van de ABUS Iven 8210 is de lengte van de ketting. Met een lengte van 110 centimeter kan het slot gemakkelijk worden bevestigd aan verschillende objecten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor fietsers in de stad. De textielhoes beschermt de fiets tegen krassen en beschadigingen, terwijl het afdekkapje over het sleutelgat voorkomt dat vuil en vocht het slot binnendringen.

Het ABUS Iven 8210 kettingslot is ook gemakkelijk te dragen dankzij het gewicht en het compacte formaat. Het kan worden opgevouwen en opgeborgen in een fietstas of rugzak wanneer het niet in gebruik is. Het slot wordt geleverd met twee sleutels en één van de sleutels is voorzien van een praktische LED-lamp.

Nadelen van de ABUS Iven 8210 Kettingslot Art2 – 110 cm

Het belangrijkste nadeel van de ABUS Iven 8210 kettingslot Art2 – 110 cm is het gewicht van het slot. Met een gewicht van 3550 gram is het een relatief zwaar slot, waardoor het minder geschikt is voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht slot dat gemakkelijk mee te nemen is. Het slot kan ook vrij stug zijn vanwege de dikte van de ketting, wat het lastiger kan maken om te gebruiken in beperkte ruimtes.

Een ander nadeel is het feit dat het slot alleen kan worden gebruikt in combinatie met een vaste object, zoals een fietsenrek of lantaarnpaal. Dit maakt het minder geschikt voor gebruik in een fietsenstalling waarbij het slot niet kan worden bevestigd aan een vast object.

FAQs:

1. Wat betekent het ART2-certificaat?

Het ART2-certificaat is een kwaliteitscertificering voor fietssloten in Nederland. Het certificaat betekent dat het slot voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en getest is door onafhankelijke instanties.

2. Hoe lang is de ABUS Iven 8210 kettingslot?

De ABUS Iven 8210 kettingslot heeft een lengte van 110 centimeter.

3. Is het ABUS Iven 8210 kettingslot geschikt voor gebruik in de stad?

Ja, het ABUS Iven 8210 kettingslot is een hoogwaardig fietsslot dat is ontworpen voor gebruik in de stad. Het slot biedt hoge veiligheidsnormen en kan gemakkelijk worden bevestigd aan verschillende objecten.

4. Hoeveel weegt het ABUS Iven 8210 kettingslot?

Het ABUS Iven 8210 kettingslot weegt 3550 gram.

5. Wordt het ABUS Iven 8210 kettingslot geleverd met sleutels?

Ja, het ABUS Iven 8210 kettingslot wordt geleverd met twee sleutels. Eén van de sleutels heeft een geïntegreerde LED-lamp.

6. Kan het ABUS Iven 8210 kettingslot worden opgevouwen?

Ja, het ABUS Iven 8210 kettingslot kan worden opgevouwen en opgeborgen in een fietstas of rugzak wanneer het niet in gebruik is.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig fietsslot dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen in Nederland, dan is het ABUS Iven 8210 kettingslot Art2 – 110 cm de perfecte keuze. Het ART2-certificaat, de lengte van de ketting, de textielhoes en het afdekkapje over het sleutelgat maken dit slot een veelzijdige en betrouwbare optie voor fietsers in de stad. Het is weliswaar een zwaar slot, maar de voordelen wegen zeker op tegen de nadelen.

abus iven 110 cm

De Abus Iven 110 cm is een fietsslot dat bekend staat om zijn veiligheid en betrouwbaarheid. Het is een van de populairste fietssloten die momenteel op de markt zijn en wordt door veel fietsers gebruikt om hun fiets te beschermen tegen diefstal.

In dit artikel zullen we de functies en specificaties van de Abus Iven 110 cm bespreken, evenals de voordelen die het biedt aan fietsers. Daarnaast zullen we enkele veelgestelde vragen beantwoorden om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van een fietsslot.

Functies en specificaties

De Abus Iven 110 cm is een U-slot dat is gemaakt van gehard staal. Het heeft een dubbele vergrendelingsmechanisme met behulp van een sleutel, wat extra veiligheid biedt. Het slot is ook bedekt met een beschermende hoes om het frame van uw fiets te beschermen tegen krassen.

Het slot heeft een lengte van 110 cm, wat voldoende is om uw fiets aan een paal of fietsenrek te bevestigen. Het is ook licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is tijdens het fietsen.

Een van de unieke kenmerken van de Abus Iven 110 cm is de ABUS Plus-cilinder. Dit is een hoogwaardig cilindermechanisme dat bijna onmogelijk te kraken is. Het biedt bescherming tegen picking, boren en andere methoden die door dieven worden gebruikt om sloten te breken.

De Abus Iven 110 cm heeft ook een Duitse veiligheidsclassificatie van niveau 11. Dit betekent dat het slot is getest en gecertificeerd door onafhankelijke agenten en dat het voldoet aan de hoogste normen voor fietsbeveiliging.

Voordelen

De Abus Iven 110 cm biedt verschillende voordelen voor fietsers die hun fiets willen beschermen tegen diefstal.

Ten eerste is het slot zeer duurzaam. Het is gemaakt van gehard staal en heeft een beschermende hoes om het te beschermen tegen slijtage. Dit betekent dat het slot lang meegaat en u niet elke paar maanden een nieuw slot hoeft te kopen.

Ten tweede is de ABUS Plus-cilinder een belangrijke functie die extra veiligheid biedt. Omdat het cilindermechanisme zo moeilijk te kraken is, kunnen fietsers op hun gemak zijn wanneer ze hun fiets achterlaten op openbare plaatsen.

Ten derde is de lengte van het slot nuttig om uw fiets aan verschillende objecten vast te maken. Het is ook licht van gewicht, zodat u het gemakkelijk mee kunt nemen tijdens het fietsen.

Ten slotte hebben fietsers die de Abus Iven 110 cm gebruiken, gemoedsrust. Door te weten dat hun fiets veilig is, kunnen ze meer ontspannen rijden en genieten van hun fietstocht zonder zich zorgen te maken over diefstal.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik mijn Abus Iven 110 cm het beste opbergen?

Als u uw Abus Iven 110 cm niet gebruikt, moet u deze op een droge plaats bewaren. Het is het beste om het buiten bereik van direct zonlicht en vocht te houden om roestvorming te voorkomen.

2. Is de Abus Iven 110 cm compatibel met alle fietsen?

Ja, de Abus Iven 110 cm is compatibel met de meeste fietsen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het slot lang genoeg is om uw fiets aan het object van uw keuze te bevestigen.

3. Kan ik extra sleutels bestellen voor mijn Abus Iven 110 cm?

Ja, het is mogelijk om extra sleutels te bestellen voor uw Abus Iven 110 cm. U kunt dit doen bij de fabrikant van het slot of bij een erkende dealer.

4. Hoe lang gaat de batterij van de Abus Iven 110 cm mee?

De Abus Iven 110 cm heeft geen batterij omdat het een sleutelmechanisme gebruikt.

5. Is de Abus Iven 110 cm gemakkelijk te stelen?

Nee, de Abus Iven 110 cm is ontworpen om moeilijk te stelen te zijn. Het is gemaakt van gehard staal en heeft een hoogwaardig cilindermechanisme dat bijna onmogelijk te kraken is. Het is echter altijd belangrijk om extra voorzichtig te zijn en uw fiets op een veilige locatie te parkeren.

Conclusie

De Abus Iven 110 cm is een uitstekend fietsslot dat fietsers biedt wat ze nodig hebben: veiligheid, betrouwbaarheid en gemoedsrust. Het is duurzaam, compatibel met de meeste fietsen en biedt een hoog niveau van bescherming tegen diefstal. Door de ABUS Plus-cilinder en de hoge veiligheidsclassificatie weten fietsers dat hun fiets veilig is en dat ze kunnen genieten van hun fietstocht zonder zorgen. Met extra sleutels beschikbaar en een gemakkelijk opbergsysteem, is de Abus Iven 110 cm een geweldige keuze voor elke fietser die zijn of haar fiets wil beschermen tegen diefstal.

Meer informatie over abus kettingslot 110 cm vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abus kettingslot 110 cm. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 40 abus kettingslot 110 cm

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *