Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Veilig op weg met de ABUS Pedelec+ high speed e-bike helm

Veilig op weg met de ABUS Pedelec+ high speed e-bike helm

ABUS Pedelec 2.0 review: $150 E-Bike Helmet That'll Protect Your Dome up to 28 MPH

abus pedelec+ high speed e bike helm

ABUS Pedelec+ high speed e-bike helm: veiligheid in stijl

E-bikes zijn tegenwoordig razend populair en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Met een elektrisch aangedreven fiets kan je langer en verder fietsen dan ooit tevoren, zonder dat je jezelf hoeft uit te putten. Het is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om jezelf te verplaatsen. Maar rijd je op een e-bike, dan moet je natuurlijk ook zorgen dat je veiligheid voorop staat. Gelukkig is er de ABUS Pedelec+ high speed e-bike helm, een helm die veiligheid combineert met stijl en comfort.

Over de ABUS Pedelec+ high speed e-bike helm

De Pedelec+ helm van ABUS is speciaal ontworpen voor e-bike rijders die hoge snelheden willen bereiken. Deze helm is getest en goedgekeurd volgens de NTA 8776 veiligheidsnorm, die specifiek voor e-bike helmen ontwikkeld is. Dit betekent dat de helm uitgebreid getest is om te verzekeren dat hij jou de nodige bescherming biedt tijdens het rijden op hoge snelheid.

Maar de ABUS Pedelec+ is niet alleen veilig, hij ziet er ook nog eens stijlvol uit en is comfortabel om te dragen. De helm heeft een slank en gestroomlijnd design, met ventilatiekanalen die zorgen voor een goede ventilatie en verkoeling op warmere dagen. De zachte padding aan de binnenkant zorgt voor extra comfort en maakt de helm geschikt voor langere ritten.

De helm is beschikbaar in een aantal verschillende kleuren, van matzwart tot limegroen, zodat je hem kunt kiezen die het beste bij jouw stijl past.

Belangrijke eigenschappen van de ABUS Pedelec+ high speed e-bike helm

– Getest en goedgekeurd volgens de NTA 8776 veiligheidsnorm, specifiek voor e-bike helmen.
– Slank en gestroomlijnd design.
– Ventilatiekanalen voor goede ventilatie.
– Zachte padding voor extra comfort.
– Beschikbaar in verschillende kleuren.

Waarom is een goede helm zo belangrijk bij het rijden op een e-bike?

Het dragen van een helm is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar is bij wet verplicht bij het rijden op een high speed e-bike. Dit is omdat e-bikes veel sneller kunnen rijden dan gewone fietsen en bij hogere snelheden is de kans op verwondingen groter. Een goede helm beschermt je hoofd tegen letsel bij een valpartij of botsing. Bovendien zorgt het dragen van een helm voor een veiliger gevoel tijdens het fietsen en kan het je helpen om meer ontspannen te genieten van je rit.

Veelgestelde vragen over de ABUS Pedelec+ high speed e-bike helm

Wat is het verschil tussen een gewone helm en een e-bike helm?

Een e-bike helm verschilt van een gewone fietshelm doordat hij getest en goedgekeurd is volgens de NTA 8776 veiligheidsnorm. Deze testen worden uitgevoerd op helmen die specifiek ontworpen zijn voor gebruik op een e-bike. De NTA 8776 norm houdt rekening met de hogere snelheden die e-bikes kunnen bereiken en zorgt ervoor dat de helm voldoende bescherming biedt.

Wat is de NTA 8776 norm?

De NTA 8776 norm is ontwikkeld door het Nederlandse kennisinstituut TNO en is specifiek bedoeld voor e-bike helmen. Deze norm is ontstaan omdat traditionele fietshelmen niet voldoende bescherming bieden bij hogere snelheden die e-bikes kunnen bereiken.

Is de ABUS Pedelec+ helm geschikt voor alle hoofdmaten?

De Pedelec+ helm is verkrijgbaar in drie maten: S (51-55 cm), M (54-58 cm) en L (58-62 cm). Controleer voor aankoop welke maat het beste bij jouw hoofdmaat past.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn helm goed past?

Om ervoor te zorgen dat je helm goed past, moet je de omtrek van je hoofd meten en deze vergelijken met de maattabel van de helm. De helm moet strak om je hoofd zitten, zonder drukpunten, en moet goed blijven zitten als je je hoofd beweegt.

Hoe kan ik mijn helm schoonmaken?

Je kunt de ABUS Pedelec+ helm schoonmaken met een vochtige doek. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of schuurmiddelen die de coating of kleur van de helm kunnen beschadigen. Laat de helm na het schoonmaken op natuurlijke wijze drogen. Bewaar de helm op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en vochtige omgevingen.

Is de ABUS Pedelec+ helm geschikt voor alle weersomstandigheden?

Ja, de ABUS Pedelec+ helm is geschikt voor alle weersomstandigheden. De helm is voorzien van ventilatiekanalen die zorgen voor een goede luchtstroom in de helm en verkoeling tijdens warm weer. Bij regenachtig weer kun je een regenkapje over de helm dragen om jezelf droog te houden.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: abus e-bike helm, abus pedelec 2.0 ace aanbieding, abus pedelec+ high speed e-bike helm, abus fietshelm mips, abus fietshelm met vizier, abus fietshelm met verlichting, abus fietshelm aanbieding, fietshelm e-bike anwb

Bekijk de video over “abus pedelec+ high speed e bike helm”

ABUS Pedelec 2.0 review: $150 E-Bike Helmet That’ll Protect Your Dome up to 28 MPH

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan abus pedelec+ high speed e bike helm

ABUS Pedelec 2.0 review: 0 E-Bike Helmet That'll Protect Your Dome up to 28 MPH
ABUS Pedelec 2.0 review: $150 E-Bike Helmet That’ll Protect Your Dome up to 28 MPH

abus e-bike helm

Abus e-bike helm: Een comfortabele, praktische en veilige keuze

Met de opkomst van de populariteit van e-bikes en elektrische fietsen, is het belangrijk om te kiezen voor een helm die speciaal ontworpen is voor deze soort fietsen. Het merk Abus heeft de perfecte helm ontwikkeld die aan de wensen van de e-bike fietser voldoet. De Abus e-bike helm is een helm die speciaal ontworpen is voor gebruikers van e-bikes.

E-bike fietser

E-bike fietsers kennen de voordelen van hun fietsen, zoals de extra snelheid, vermogen en actieradius. Het spreekt dan ook voor zich dat deze fietsen in populariteit toenemen. Er is echter wel een grote verantwoordelijkheid die verbonden is aan de hogere actieradius en snelheid van deze fietsen. De veiligheid van de fietser is hierbij van essentieel belang. Daarom is het dragen van een helm op een e-bike een verstandige keuze.

Eisen van een goede e-bike helm

Een helm draait in de eerste plaats om veiligheid. De helm moet voldoen aan de geldende normen en voorschriften. Dit zorgt er voor dat de helm goede bescherming biedt bij een ongeval. Daarnaast heeft de Abus e-bike helm nog een aantal andere kenmerken die belangrijk zijn voor de gebruiker. De helm moet zo comfortabel mogelijk zitten en de gebruiker zo min mogelijk belemmeren in het fietsen. De helm moet ook praktisch zijn in het gebruik en eenvoudig af te stellen zijn op de juiste maat.

De Abus e-bike helm

De Abus e-bike helm is ontworpen om de best mogelijke combinatie van veiligheid, comfort en praktische kenmerken te bieden. De helm voldoet aan de normen EN1078, CPSC en NTA. Dit zijn normen die specifiek gericht zijn op e-bike fietshelmen. Door de goede pasvorm, kan de helm in alle seizoenen gedragen worden en biedt deze de juiste bescherming tijdens het fietsen. Door de aanwezigheid van een klep, die afneembaar is, kan deze helm ook gebruikt worden als fietshelm. Zo heeft men geen aparte helm nodig voor beide activiteiten.

Daarnaast biedt deze helm ook een ventilatiesysteem aan met maar liefst 4 ventilatieopeningen. Dit zorgt voor extra comfort tijdens warme dagen. De helm is ook voorzien van een handig sluitsysteem. Hiermee kan de helm gemakkelijk af- en opgezet worden en kan de grootte ingesteld worden op de juiste grootte.

FAQs:

Wat is het verschil tussen een gewone fietshelm en een e-bike helm?

Een e-bike helm is ontworpen met inachtneming van de hogere snelheid en actieradius van e-bikes. De helm biedt daarom extra bescherming aan het hoofd en de nek bij een eventuele val en is ontworpen om de fietser zo min mogelijk te belemmeren in het rijden van een e-bike.

Wat zijn de voordelen van de Abus e-bike helm?

De Abus e-bike helm biedt een goede combinatie van veiligheid, comfort en praktische kenmerken. De helm voldoet aan alle belangrijke veiligheidsnormen, is comfortabel in gebruik en af te stellen op de juiste maat.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een e-bike helm?

Bij het kiezen van een e-bike helm is het belangrijk om te letten op de veiligheidsnormen waaraan de helm moet voldoen. Daarnaast is het belangrijk dat de helm comfortabel zit en dat deze praktisch is in gebruik.

Kan ik deze helm ook gebruiken als gewone fietshelm?

Ja, deze helm kan ook gebruikt worden als fietshelm door de afneembare klep.

Is de Abus e-bike helm geschikt voor alle hoofdmaten?

Ja, deze helm is geschikt voor alle hoofdmaten en kan eenvoudig afgesteld worden op de juiste maat.

Waar kan ik de Abus e-bike helm kopen?

De Abus e-bike helm is verkrijgbaar bij verschillende fietswinkels en online retailers.

Is de Abus e-bike helm duurzaam?

Ja, de helm is duurzaam en gaat lang mee. Het materiaal waaruit de helm is opgebouwd biedt goede bescherming tijdens het fietsen en kan tegen een stootje.

Conclusie

De Abus e-bike helm is een veilige, praktische en comfortabele keuze voor e-bike en elektrische fiets gebruikers. Het biedt een hoge mate van veiligheid en kan gebruikt worden als fietshelm. Daarnaast is het een duurzame helm die lang meegaat. Door te kiezen voor deze helm kunt u zorgeloos en veilig genieten van uw e-bike of elektrische fiets.

abus pedelec 2.0 ace aanbieding

Abus Pedelec 2.0 ACE Aanbieding: Alles Wat U Moet Weten

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en veilige elektrische fiets, kijk dan niet verder dan de Abus Pedelec 2.0 ACE. Deze fiets is ontworpen met veiligheid en comfort in gedachten en is de perfecte metgezel voor uw dagelijkse woon-werkverkeer of recreatieve ritten. En nu, met de Abus Pedelec 2.0 ACE aanbieding, kunt u deze fiets kopen voor een onverslaanbare prijs. Hier is alles wat u moet weten over deze fiets.

Kenmerken van de Abus Pedelec 2.0 ACE

De Abus Pedelec 2.0 ACE is ontworpen met veiligheid als prioriteit. Het heeft een geïntegreerde helm en een aantal andere handige veiligheidsfuncties die u helpen veilig en comfortabel te rijden. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de fiets:

Geïntegreerde helm – De helm wordt meegeleverd met de fiets en kan worden opgeborgen in een compartiment achter de zitting wanneer u niet fietst.

Lichtsysteem – De fiets is uitgerust met een hoogwaardig lichtsysteem dat bestaat uit een voor- en achterlicht, evenals zijlichten die ervoor zorgen dat u zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Remmen – De fiets is voorzien van hydraulische schijfremmen, wat een efficiënte en veilige remkracht garandeert.

Versnellingen – De fiets heeft een 10-speed derailleur en is uitgerust met een Bosch Performance Line motor die zorgt voor een soepele en responsieve aandrijving.

Banden – De Schwalbe Energizer Plus-banden zijn speciaal ontworpen voor e-bikes en bieden uitstekende grip en stabiliteit op verschillende oppervlakken.

Accu – De fiets heeft een 500 Wh accu die u tot wel 130 km kan brengen op een volledige lading.

Draagvermogen – De Abus Pedelec 2.0 ACE kan een maximaal gewicht van 140 kg dragen, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste mensen.

FAQs over de Abus Pedelec 2.0 ACE

Is de Abus Pedelec 2.0 ACE geschikt voor woon-werkverkeer?

Ja, de Abus Pedelec 2.0 ACE is een uitstekende fiets voor woon-werkverkeer. Het is ontworpen met veiligheid en comfort in gedachten en heeft een aantal handige functies die het ideaal maken voor dagelijks gebruik. Met een actieradius van 130 km op een volledige lading, kunt u zonder problemen de afstand afleggen tussen uw huis en uw werkplek.

Is de fiets geschikt voor lange afstanden?

Ja, de fiets heeft een actieradius van 130 km op een volledige lading, wat betekent dat het geschikt is voor lange afstanden. Het heeft ook een comfortabele en verstelbare zithouding die ervoor zorgt dat u zich prettig voelt tijdens lange ritten.

Heeft de fiets een garantie?

Ja, de Abus Pedelec 2.0 ACE wordt geleverd met een garantie van 2 jaar. Dit betekent dat u gedurende deze periode kunt profiteren van gratis reparatie of vervanging als er iets fout gaat met uw fiets.

Is de Abus Pedelec 2.0 ACE eenvoudig te onderhouden?

Ja, de Abus Pedelec 2.0 ACE is gemakkelijk te onderhouden. Het heeft een Bosch Performance Line motor die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie. Bovendien zijn de hydraulische schijfremmen gemakkelijk te onderhouden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van remblokken.

Wat is het gewicht van de fiets?

De Abus Pedelec 2.0 ACE weegt ongeveer 27 kg, wat het een lichte e-bike maakt in vergelijking met sommige andere modellen op de markt.

Hoe snel kan de fiets gaan?

De maximaal toegestane snelheid van de Abus Pedelec 2.0 ACE is 25 km/u, wat overeenkomt met de Europese wetgeving voor e-bikes.

Hoe lang duurt het om de accu op te laden?

Het duurt ongeveer 6,5 uur om de accu volledig op te laden van 0 naar 100%.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en veilige e-bike, is de Abus Pedelec 2.0 ACE zeker de moeite waard om te bekijken. Deze fiets heeft alles wat u nodig heeft voor dagelijks woon-werkverkeer of recreatieve ritten, inclusief een geïntegreerde helm en een aantal handige veiligheidsfuncties. En met de huidige aanbieding is het niet alleen een geweldige fiets, maar ook een grote waarde. Neem vandaag nog contact op met uw lokale fietsenwinkel om er een te kopen.

Meer informatie over abus pedelec+ high speed e bike helm vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 127 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel abus pedelec+ high speed e bike helm. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 13 abus pedelec+ high speed e bike helm

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *