Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de charme van Achter de Lange Stallen in Breda

Ontdek de charme van Achter de Lange Stallen in Breda

D66 Breda Ontwikkeling Achter de Lange Stallen

achter de lange stallen breda

Achter de Lange Stallen Breda is een wooncomplex in de prachtige stad Breda. Het is een historisch gebouw dat vroeger gebruikt werd als stallen voor de paarden van de cavalerie. Het is omgebouwd tot een modern, artistiek en prachtig appartementencomplex. Als u op zoek bent naar een moderne woning die tegelijkertijd een rijke geschiedenis heeft, dan is Achter de Lange Stallen Breda precies wat u zoekt.

Achter de Lange Stallen Breda heeft 68 appartementen, verdeeld over twee gebouwen. De meeste appartementen zijn twee- of driekamerwoningen. Er zijn echter ook enkele vierkamerwoningen beschikbaar. De woningen zijn allemaal zeer modern en van alle gemakken voorzien. De keukens zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur en er is vloerverwarming in de gehele woning. Er is een gemeenschappelijke ruimte die kan worden gebruikt voor verschillende activiteiten, zoals feestjes of vergaderingen.

Het complex is ontworpen door architect Sjoerd Soeters. Hij heeft het historische karakter van het gebouw gecombineerd met moderne architectuur. Dit heeft geresulteerd in een artistiek en uniek complex. Achter de Lange Stallen Breda staat bekend om zijn doordachte, praktische en sfeervolle ontwerpen. De appartementen variëren in grootte en zijn geschikt voor verschillende woonbehoeften.

Het complex heeft ook een parkeerplaats, wat erg handig is omdat parkeren in Breda een uitdaging kan zijn. Het is goed beveiligd en er is een fietsenstalling beschikbaar voor de bewoners.

Achter de Lange Stallen Breda ligt op een fantastische locatie in het centrum van Breda. Het is slechts een paar minuten lopen van de Grote Markt, een van de grootste en meest gevarieerde pleinen van Nederland. Hier kunt u genieten van een drankje in een van de vele cafés en restaurants of genieten van de historische architectuur.

Breda staat bekend om zijn vele evenementen en festivals. Het Jazz Festival, het Breda Barst muziekfestival, het Winterfestival, de Singelloop en het Brabantse Winterfeest zijn slechts enkele voorbeelden van evenementen die Breda gedurende het hele jaar te bieden heeft. Achter de Lange Stallen Breda is een perfecte thuisbasis voor mensen die willen genieten van alle activiteiten die deze stad te bieden heeft.

Voor wie is Achter de Lange Stallen Breda bedoeld?

Achter de Lange Stallen Breda is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, artistieke en historische woning in een levendige stad. Het is ideaal voor mensen die in het centrum willen wonen en deelnemen aan alle activiteiten die Breda te bieden heeft. Als u op zoek bent naar een woning met karakter en geschiedenis, dan is Achter de Lange Stallen Breda de juiste keuze voor u.

Hoeveel kost een appartement in Achter de Lange Stallen Breda?

De huurprijzen van de appartementen variëren afhankelijk van de grootte en locatie van het appartement. De prijzen zijn gemiddeld en in lijn met de marktprijzen voor vergelijkbare huurwoningen in het centrum van Breda.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Achter de Lange Stallen Breda?

Ja, er is een parkeerplaats beschikbaar voor bewoners van het complex. Het is goed beveiligd en er is een fietsenstalling beschikbaar voor de bewoners.

Zijn de woningen gemeubileerd?

Nee, de woningen zijn niet gemeubileerd. U kunt uw eigen meubels meebrengen of zelf meubels kopen of huren voor uw woning.

Moet ik een borg betalen om een appartement te huren in Achter de Lange Stallen Breda?

Ja, u moet een borg betalen om een appartement te huren in Achter de Lange Stallen Breda. De borg is gelijk aan één maand huur en wordt terugbetaald aan het einde van het huurcontract, indien er geen beschadigingen of andere kosten zijn.

Zijn huisdieren toegestaan ​​bij Achter de Lange Stallen Breda?

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan ​​bij Achter de Lange Stallen Breda.

Kan ik een rondleiding krijgen bij Achter de Lange Stallen Breda?

Ja, u kunt een rondleiding krijgen bij Achter de Lange Stallen Breda. Neem contact op met de verhuurder om een ​​afspraak te maken voor een bezichtiging.

Conclusie

Achter de Lange Stallen Breda is een prachtig, modern en artistiek appartementencomplex met een rijke geschiedenis. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een woning in het centrum van Breda en willen genieten van alle activiteiten en festivals die deze stad te bieden heeft. Het is goed beveiligd en beschikt over een gemeenschappelijke ruimte en parkeergelegenheid. Als u op zoek bent naar een woning met karakter en geschiedenis, dan is Achter de Lange Stallen Breda de juiste keuze voor u.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: achter de lange stallen breda huren, lange stallen breda inschrijven, achter de lange stallen breda parkeren, achter de lange stallen 33 breda, achter de lange stallen 1 breda, keizerstraat breda nieuwbouw, paardenstallen breda, keizerstraat breda parkeren

Bekijk de video over “achter de lange stallen breda”

D66 Breda Ontwikkeling Achter de Lange Stallen

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan achter de lange stallen breda

D66 Breda Ontwikkeling Achter de Lange Stallen
D66 Breda Ontwikkeling Achter de Lange Stallen

achter de lange stallen breda huren

Achter de Lange Stallen in Breda is een wijk in ontwikkeling waarin wonen, werken en ontspanning hand in hand gaan. Er zijn diverse nieuwbouwwoningen en bedrijfsruimtes gerealiseerd en er zijn nog meer plannen voor de toekomst. Ook zijn er enkele historische gebouwen, waaronder de lange stallen, die een belangrijke rol spelen in de geschiedenis van Breda. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in het huren van een woning of bedrijfsruimte achter de lange stallen in Breda.

Wonen achter de lange stallen

Achter de Lange Stallen in Breda zijn diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd waarbij er veel aandacht is besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo zijn er bijvoorbeeld woningen met zonnepanelen, warmtepompen en ventilatiesystemen met warmteterugwinning. De woningen zijn allemaal hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen. Er zijn woningen beschikbaar voor verschillende doelgroepen en in verschillende prijsklassen, waardoor er voor ieder wat wils is. De locatie van Achter de Lange Stallen is daarbij erg gunstig. Het ligt op loopafstand van het centrum van Breda, nabij diverse uitvalswegen en het station.

Bedrijfsruimte huren achter de lange stallen

Ook voor ondernemers biedt Achter de Lange Stallen in Breda veel mogelijkheden. Er zijn bedrijfspanden beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor allerlei soorten bedrijvigheid. Zo zijn er bedrijfsruimtes beschikbaar voor bijvoorbeeld productiebedrijven, kantoren en creatieve ondernemingen. De bedrijfsruimtes zijn allemaal hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen. Ook hier is de locatie van Achter de Lange Stallen gunstig. Het ligt namelijk niet alleen op loopafstand van het centrum van Breda, maar ook nabij de snelwegen A27 en A16.

Historie van de lange stallen

De lange stallen zijn één van de historische gebouwen in de wijk Achter de Lange Stallen in Breda. Het gebouw stamt uit de 17e eeuw en was oorspronkelijk een koetsenstalling voor de paarden van hoge officieren en vorsten die op bezoek kwamen in Breda. Later werden de lange stallen gebruikt als bergruimte en garage voor de gemeentevoertuigen. Het gebouw is inmiddels gerenoveerd en heeft een nieuwe bestemming gekregen als bedrijfsverzamelgebouw en woningen.

Toekomstplannen

Achter de Lange Stallen in Breda is nog volop in ontwikkeling. Zo zijn er plannen om het voormalige klooster Sint-Catharinadal te renoveren en er woningen in te creëren. Ook wordt er gedacht aan de ontwikkeling van een hotel en een bioscoop in de wijk. De gemeente Breda heeft daarnaast plannen om het nabijgelegen stadspark om te vormen tot een modern en duurzaam park. Hierdoor zal de wijk Achter de Lange Stallen nog aantrekkelijker worden als woon- en werklocatie.

FAQs

1. Wat zijn de huurprijzen van een woning achter de lange stallen in Breda?

De huurprijzen van een woning achter de lange stallen in Breda verschillen per woning en per verhuurder. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met de desbetreffende verhuurder om te informeren naar de huurprijzen.

2. Is het mogelijk om een bedrijfsruimte te kopen achter de lange stallen in Breda?

Ja, het is mogelijk om een bedrijfsruimte achter de lange stallen in Breda te kopen. Er zijn diverse bedrijfspanden beschikbaar die te koop staan. Het is aan te raden om contact op te nemen met een makelaar om de mogelijkheden te bespreken.

3. Wat is de geschiedenis van de lange stallen in Breda?

De lange stallen in Breda stammen uit de 17e eeuw en werden oorspronkelijk gebruikt als koetsenstalling voor de paarden van hoge officieren en vorsten die op bezoek kwamen in Breda. Later werden de lange stallen gebruikt als bergruimte en garage voor de gemeentevoertuigen. Inmiddels is het gebouw gerenoveerd en heeft het een nieuwe bestemming gekregen als bedrijfsverzamelgebouw en woningen.

4. Wat zijn de toekomstplannen voor Achter de Lange Stallen in Breda?

Er zijn diverse toekomstplannen voor Achter de Lange Stallen in Breda. Zo wordt er gedacht aan de ontwikkeling van een hotel en een bioscoop in de wijk. Ook is er de wens om het voormalige klooster Sint-Catharinadal te renoveren en er woningen in te creëren. Daarnaast heeft de gemeente Breda plannen om het nabijgelegen stadspark te vernieuwen en te verduurzamen. Dit zal de wijk nog aantrekkelijker maken als woon- en werklocatie.

lange stallen breda inschrijven

Lange stallen breda inschrijven

Woningnood is een groot probleem in Nederland en veel mensen zijn op zoek naar betaalbare en geschikte huurwoningen. In de Brabantse stad Breda is dit niet anders. Een optie voor vele woningzoekenden is het huren van een lange stal in Breda. In deze stal kunnen ze zelfstandig wonen en genieten van veel ruimte voor een relatief lage huurprijs. Maar hoe werkt het precies en hoe kun je je inschrijven voor zo’n stal?

Wat zijn lange stallen in Breda?

Lange stallen zijn oude gebouwen die in het verleden werden gebruikt om paarden in te stallen. Deze stallen zijn vaak groter dan normale woningen en hebben karakteristieke elementen zoals hoge plafonds, grote open ruimtes en grote raampartijen. Lange stallen zijn zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een woning met een industriële en stoere uitstraling.

Hoe werkt het huren van een lange stal in Breda?

De verhuur van lange stallen in Breda wordt geregeld door een aantal verschillende organisaties en bedrijven. Deze partijen bezitten de stallen en zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en de verhuur. Het kan aan te raden zijn om bij meerdere organisaties in te schrijven om zo meer kans te maken op een geschikte woonruimte.

Het huurproces van een lange stal werkt meestal hetzelfde als bij andere huurwoningen. In eerste instantie stuur je een inschrijfformulier naar de verhuurder, waarna je op een wachtlijst wordt gezet. Het kan soms even duren voordat je aan de beurt bent, omdat er veel vraag is naar deze woningen. Als je aan de beurt bent, wordt er meestal een bezichtiging ingepland. Als er een klik is tussen jou en de verhuurder, is het mogelijk om de stal te huren.

Wat zijn de kosten?

Lange stallen zijn over het algemeen goedkoper dan reguliere huurwoningen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de woning en de locatie. Een grote stal in het centrum van Breda kan bijvoorbeeld duurder zijn dan een kleinere stal buiten de stad. De huurprijs varieert van €500 tot €1000 per maand.

Voordelen van het huren van een lange stal

Het huren van een lange stal heeft verschillende voordelen. Zo heb je meer ruimte dan in een reguliere huurwoning en kun je je creatieve ideeën de ruimte geven. Daarnaast heeft een lange stal een industriële uitstraling en is deze vaak erg sfeervol en uniek.

FAQs

1. Is er een wachtlijst?

Ja, er kan een wachtlijst zijn voor het huren van een lange stal. Dit komt doordat er veel vraag is naar deze woningen en het aanbod beperkt is.

2. Kan ik een huisdier hebben in een lange stal?

Dit hangt af van de verhuurder en de specifieke stal. Sommige verhuurders staan het hebben van een huisdier toe, terwijl andere dit niet doen.

3. Zijn lange stallen inclusief gas, water en licht?

Dit hangt af van de specifieke verhuurder. Sommige verhuurders bieden de optie om gas, water en licht bij de huurprijs inbegrepen te hebben, terwijl andere dit apart berekenen.

4. Kan ik zelf de indeling van de stal bepalen?

Dit hangt af van de verhuurder. In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de indeling van de stal te bepalen, terwijl in andere gevallen de indeling vaststaat.

5. Kan ik een lange stal delen met huisgenoten?

Dit hangt af van de verhuurder. Sommige verhuurders staan het delen van een lange stal met huisgenoten toe, terwijl andere dit niet doen.

6. Kan ik een lange stal alleen huren of moet ik dit doen met meerdere personen?

Dit hangt af van de specifieke stal en de verhuurder. In sommige gevallen is het mogelijk om een lange stal alleen te huren, terwijl in andere gevallen alleen verhuurd wordt aan meerdere personen.

7. Kan ik een een lange stal huren voor tijdelijke periode?

Dit hangt af van de verhuurder. Sommige verhuurders bieden de optie om een lange stal tijdelijk te huren, terwijl andere alleen langdurige huurcontracten aanbieden.

Conclusie

Het huren van een lange stal in Breda kan een interessante optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een unieke, industriële en goedkope woning. Het huurproces werkt hetzelfde als bij andere huurwoningen en er kan een wachtlijst zijn. De huurprijs is afhankelijk van de grootte en locatie van de stal. Voordelen van het huren van een lange stal zijn meer ruimte en een unieke uitstraling. Er kunnen verschillende regels en voorwaarden zijn afhankelijk van de specifieke verhuurder en stal.

Meer informatie over achter de lange stallen breda vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel achter de lange stallen breda. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 62 achter de lange stallen breda

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *