Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de charme van Achter de Molens 2 in Maastricht

Ontdek de charme van Achter de Molens 2 in Maastricht

MAASTRICHT TRAVEL GUIDE - Maastricht Travel in 6 minutes Guide

achter de molens 2 maastricht

Achter de Molens 2 Maastricht: een modern woonproject met historische flair

Achter de Molens 2 is een recent ontwikkeld woonproject in het centrum van Maastricht, gelegen tussen het Sphinxkwartier en Wyck. De locatie is historisch gezien van grote waarde, omdat hier vroeger een industrieel complex stond dat tot de negentiende eeuw dienst deed als aardewerkfabriek en later als metaalfabriek. Nu is het terrein omgevormd tot een eigentijdse buurt met 99 appartementen, verschillende werkruimtes en een groen binnenplein.

Het project is een samenwerking tussen Bouwinvest en BAM Wonen en heeft als doel een duurzame en levendige woonomgeving te creëren voor een divers publiek. Het is een mix van huur- en koopwoningen, variërend van studio’s tot ruime vierkamerappartementen. De architectuur van het complex heeft een industriële uitstraling, wat goed past bij de rijke geschiedenis van het gebied.

Waarom is Achter de Molens 2 Maastricht een interessante plek om te wonen?

De locatie van Achter de Molens 2 is ideaal voor mensen die in het centrum van Maastricht willen wonen en toch rust willen ervaren. Het project ligt in een rustige omgeving, maar op loopafstand van diverse winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Vanuit de buurt zijn de bekende bezienswaardigheden van Maastricht, zoals de Sint-Pietersberg en het Vrijthof, goed bereikbaar.

Het project biedt ook veel mogelijkheden voor sociale interactie en persoonlijke groei. Het binnenplein is een ontmoetingsplek voor bewoners en er zijn diverse werkruimtes beschikbaar voor freelancers en ondernemers. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid, zowel in het ontwerp van de woningen als in het gebruik van energie en water. Dit draagt bij aan een milieubewuste en gezonde leefomgeving.

Wat zijn de kenmerken van Achter de Molens 2 Maastricht?

Het project bestaat uit vijf woonblokken met elk een eigen karakter. De appartementen zijn ruim opgezet en variëren in grootte van 40 m² tot 153 m². Elke woning heeft tenminste één balkon of terras en sommige hebben zelfs een daktuin. Het interieur is modern en strak, met veel natuurlijk licht en hoogwaardige afwerkingen. De meeste woningen zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Naast de woningen zijn er ook verschillende werkruimtes beschikbaar, zoals ateliers, kantoren en workshops. Dit maakt Achter de Molens 2 ook interessant voor de creatieve sector en start-ups.

Het project steekt in op duurzaamheid en heeft hiervoor verschillende maatregelen genomen, zoals de installatie van zonnepanelen en een regenwatersysteem. Ook de groenvoorzieningen op het binnenplein en de omgeving dragen bij aan een gezonde leefomgeving.

Wat zijn de voordelen van wonen in Achter de Molens 2 Maastricht?

Het project biedt diverse voordelen voor bewoners. Het is een modern en duurzaam wooncomplex met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is een levendige gemeenschap van bewoners en ondernemers die elkaar kunnen inspireren en ondersteunen.

Daarnaast biedt de locatie van het project veel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Het historische centrum van Maastricht is gemakkelijk bereikbaar en er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Wat is de prijsklasse van de woningen in Achter de Molens 2 Maastricht?

De prijsklasse van de woningen varieert van €815,- tot €2.500,- per maand. Dit is afhankelijk van de grootte van de woning en de ligging ervan. Er zijn ook koopwoningen beschikbaar, maar hiervoor zijn de prijzen nog niet bekend.

FAQs

1. Zijn er nog woningen beschikbaar in Achter de Molens 2 Maastricht?

Ja, er zijn nog enkele woningen beschikbaar voor verhuur. Er zijn ook koopwoningen beschikbaar, maar hiervoor zijn de prijzen nog niet bekend.

2. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het project?

Er is beperkt parkeergelegenheid beschikbaar bij het project. Bewoners kunnen tegen betaling een plek huren in de parkeergarage of gebruik maken van de openbare parkeerplaatsen in de omgeving.

3. Zijn huisdieren toegestaan in Achter de Molens 2 Maastricht?

Ja, huisdieren zijn toegestaan in de woningen. Wel gelden er specifieke regels omtrent het houden van huisdieren en moeten bewoners zich hieraan houden.

4. Hoe is de verbinding met het openbaar vervoer?

Het project ligt op loopafstand van het centraal station van Maastricht, waar diverse treinen en bussen vertrekken. Ook zijn er diverse bushaltes in de omgeving van het project.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: achter de molens 15 maastricht, dinerbox maastricht, private dining maastricht, harbour club maastricht, bistro maastricht, restaurant koestraat maastricht, valentijnsmenu maastricht, achter de molens maastricht restaurant

Bekijk de video over “achter de molens 2 maastricht”

MAASTRICHT TRAVEL GUIDE – Maastricht Travel in 6 minutes Guide

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan achter de molens 2 maastricht

MAASTRICHT TRAVEL GUIDE - Maastricht Travel in 6 minutes Guide
MAASTRICHT TRAVEL GUIDE – Maastricht Travel in 6 minutes Guide

achter de molens 15 maastricht

Achter de Molens 15 is een historisch pand in Maastricht, dat dateert uit de 18e eeuw. Het was oorspronkelijk een fabriek waar linnewaden werden geweven, maar later werd het pand omgebouwd tot een brouwerij. Vandaag de dag herbergt Achter de Molens 15 verschillende kantoren en creatieve bedrijven.

Geschiedenis van Achter de Molens 15

In de 18e eeuw werd Achter de Molens 15 gebruikt als fabriek voor de productie van linnewaden. Het pand was eigendom van de familie Van der Meer, die een aantal fabrieken in Maastricht bezat. Na verloop van tijd werd het pand overgenomen door de familie Van Kan, die het ombouwde tot een brouwerij. In de 20e eeuw werd de brouwerij gesloten en het pand werd gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder als opslagruimte en garage.

In de vroege jaren 2000 werd het pand grondig gerenoveerd en opnieuw ingericht als een verzamelgebouw voor verschillende bedrijven. Vandaag de dag herbergt Achter de Molens 15 verschillende kantoren en creatieve bedrijven, van architectenbureaus tot softwareontwikkelaars. Het pand is een belangrijk symbool van de rijke industriële geschiedenis van Maastricht.

De architectuur van Achter de Molens 15

Achter de Molens 15 is een van de oudste gebouwen in Maastricht en heeft een architecturale stijl die typisch is voor de 18e eeuw. Het pand heeft een traditionele gevel met een groot portaal en ramen met houten luiken. De gevel is versierd met prachtige details en reliëfs, wat getuigt van het vakmanschap en de aandacht voor detail van de bouwers van destijds.

Het interieur van Achter de Molens 15 is net zo indrukwekkend als de buitenkant. Veel van de oorspronkelijke kenmerken van het gebouw zijn bewaard gebleven, zoals de houten balken en de gewelfde plafonds. Er is ook veel aandacht besteed aan het behoud van de industriële uitstraling van het pand, met behoud van de karakteristieke elementen van de oude brouwerij.

De locatie van Achter de Molens 15

Achter de Molens 15 is gelegen in het centrum van Maastricht, dicht bij het marktplein en de belangrijkste winkelstraten. Het pand is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er zijn verschillende parkeergelegenheden in de buurt.

Het gebied rond Achter de Molens 15 heeft een rijke geschiedenis en is bezaaid met historische gebouwen en monumenten. Het nabijgelegen marktplein is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking en is de thuisbasis van veel restaurants, cafés en winkels.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Wat zijn de openingstijden van Achter de Molens 15?

Achter de Molens 15 is een kantorencomplex en heeft geen specifieke openingstijden voor het publiek. Als u een specifiek bedrijf in het pand wilt bezoeken, raden wij aan om rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf om te vragen naar hun openingstijden.

Is er parkeergelegenheid bij Achter de Molens 15?

Er zijn verschillende parkeergelegenheden in de buurt van Achter de Molens 15. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is Q-park aan de Bassin, op korte loopafstand van het pand.

Kan ik Achter de Molens 15 huren voor een evenement?

Achter de Molens 15 is een kantorencomplex en heeft geen specifieke ruimte voor evenementen. Als u een evenement in Maastricht wilt organiseren, zijn er veel andere locaties die geschikt zijn voor verschillende soorten evenementen, van conferentiecentra tot historische gebouwen.

Kan ik een rondleiding krijgen door Achter de Molens 15?

Achter de Molens 15 is een privé-eigendom en het is niet mogelijk om zonder afspraak het pand te bezoeken. Als u geïnteresseerd bent in een rondleiding door het pand, raden wij u aan om contact op te nemen met de eigenaren om te vragen naar de mogelijkheden.

Zijn er eetgelegenheden in de buurt van Achter de Molens 15?

Het gebied rond Achter de Molens 15 is bezaaid met restaurants, cafés en andere eetgelegenheden. Het nabijgelegen marktplein is een populaire plek om te eten en er zijn veel andere restaurants langs de winkelstraten en in de omliggende straten. Van traditionele Nederlandse gerechten tot internationale gerechten, er is voor elk wat wils.

dinerbox maastricht

Dinerbox Maastricht: Een nieuwe manier om thuis te genieten van heerlijk eten

Als gevolg van de COVID-19 pandemie, zijn mensen over de hele wereld gedwongen hun reguliere routines te veranderen en zich meer te richten op thuisactiviteiten. Een van deze veranderingen is de manier waarop we eten. Restaurants en eetgelegenheden werden gesloten of beperkt tot afhalen en bezorgen, waardoor mensen creatiever werden in het vinden van nieuwe manieren om te genieten van lekker eten. Eén van deze oplossingen is de Dinerbox Maastricht, die de ervaring biedt van een restaurantmaaltijd, maar dan vanuit het comfort van je eigen huis.

Dinerbox Maastricht is een initiatief van Chef-kok Andy Brauers en zijn team, die gedwongen werden om hun restaurant Le Bon Vivant te sluiten vanwege de pandemie. Brauers en zijn team besloten om hun kennis en vaardigheden in het bereiden van kwaliteitsmaaltijden te gebruiken om de Dinerbox Maastricht te creëren, een concept waarmee mensen thuis kunnen genieten van restaurantwaardige gerechten.

De Dinerbox Maastricht, zoals de naam al suggereert, is een box met daarin een complete maaltijd, inclusief voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Elke week stelt het team van Brauers een nieuw menu samen, met daarbij verschillende opties voor mensen met dieetwensen, zoals vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij. Het menu kan worden besteld via de website van Dinerbox Maastricht en wordt vervolgens thuisbezorgd.

De maaltijdboxen zijn samengesteld uit verse en hoogwaardige ingrediënten, die elk gerecht heerlijk maken. Het menu heeft een Franse invloed, met klassieke gerechten zoals coq au vin en bouillabaisse, maar ook moderne creaties zoals dim sum en risotto. Elk gerecht wordt geleverd met een bijpassende wijn, zodat gasten thuis kunnen genieten van de perfecte smaakcombinatie.

Naast het aanbieden van complete maaltijden, biedt Dinerbox Maastricht ook hapjes aan om te delen tijdens een gezellige avond met vrienden of familie. Deze hapjes kunnen worden besteld in combinatie met een wijnproeverij, voor een upscale avondje met geweldig eten en heerlijke wijnen.

Dinerbox Maastricht heeft een missie om mensen te laten genieten van uitstekende maaltijden in hun eigen huis. Het is een geweldige oplossing voor mensen die zich meer willen richten op thuisactiviteiten, maar nog steeds willen genieten van de ervaring van eten in een restaurant. Bovendien heeft de Dinerbox Maastricht zijn eigen unieke voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet op zoek te gaan naar een tafel, reserveren is niet nodig en er is geen dresscode. In plaats daarvan kun je in je eigen huis in je pyjama genieten van een heerlijke maaltijd.

FAQs:

1. Wat is de filosofie achter Dinerbox Maastricht?

Dinerbox Maastricht is opgericht met als doel het bieden van restaurantwaardige maaltijden in het comfort van het eigen huis. Het motto van Dinerbox Maastricht is “Laat ons jouw gastheer thuis zijn”. De boxen zijn samengesteld door een team van ervaren chef-koks, die werken met hoogwaardige, verse ingrediënten om heerlijke maaltijden te bereiden. Omdat de boxen worden geleverd met bijpassende wijnen, is het mogelijk om thuis te genieten van heerlijke gerechten en bijpassende drankjes.

2. Is er een optie voor mensen met dieetwensen?

Ja, het menu van Dinerbox Maastricht biedt verschillende opties voor mensen met dieetwensen, zoals vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij. Het team van chef-koks doet zijn best om aan de behoeften van alle gasten te voldoen en zo heerlijke maaltijden te creëren die passen bij hun dieet.

3. Hoe kan ik bestellen?

Het bestellen van Dinerbox Maastricht is heel eenvoudig. Je kunt het menu bekijken op de website van Dinerbox Maastricht en vervolgens het gewenste menu bestellen. Betaling kan online worden gedaan via IDEAL en creditcard. De box wordt thuisbezorgd op de afgesproken dag en tijd.

4. Zijn er extra kosten voor bezorging?

Ja, er is een bezorgkosten van toepassing op bestellingen van Dinerbox Maastricht. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand tussen Maastricht en de plaats van bestemming. Dit tarief wordt weergegeven bij de checkout van je bestelling.

5. Hoe lang duurt het om de maaltijd te bereiden?

De maaltijden van Dinerbox Maastricht worden vers bereid en verpakt in een koelbox. Dit betekent dat de gerechten koel bewaard blijven en tot drie dagen houdbaar zijn in de koelkast. De maaltijden kunnen worden opgewarmd met behulp van heet water of de oven. De instructies voor opwarmen en serveren worden meegeleverd. Het opwarmen van de maaltijden neemt doorgaans 10-20 minuten in beslag, afhankelijk van het gerecht en de methode van opwarmen.

6. Kan ik hapjes bestellen zonder een volledig menu?

Ja, Dinerbox Maastricht biedt ook hapjes aan die kunnen worden besteld als aanvulling op een volledig menu, maar ook apart als lekkere tussendoortjes die je tijdens een gezellige avond met vrienden of familie kunt delen.

7. Kunnen Dinerboxen ook worden besteld voor grotere groepen?

Ja, het is mogelijk om Dinerboxen te bestellen voor grotere groepen. Neem hiervoor contact op met Dinerbox Maastricht om de mogelijkheden te bespreken.

8. Wat moet ik doen als er iets mis is met mijn bestelling?

Bij problemen met de bestelling, kun je contact opnemen met Dinerbox Maastricht. Dit kan via een telefoontje of e-mail, voor snelle hulp en ondersteuning. Het team van Dinerbox Maastricht zal zijn best doen om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je bestelling.

Meer informatie over achter de molens 2 maastricht vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel achter de molens 2 maastricht. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 55 achter de molens 2 maastricht

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *