Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Achter de Oranjerie 1: Een spectaculaire nieuwe woonlocatie in Nederland

Achter de Oranjerie 1: Een spectaculaire nieuwe woonlocatie in Nederland

Adomania 2 A1-A2 (cahier)

achter de oranjerie 1

Achter de Oranjerie 1: wonen op een bijzondere locatie

Achter de Oranjerie 1 is een uniek stukje Roermond. Het betreft een voormalige paardenstal die in de jaren zestig van de vorige eeuw is omgebouwd tot een fraaie woning. De stal ligt midden in het groen van het Nationaal Park De Meinweg. De eigenaren hebben er een bijzondere plek van gemaakt waarbij de natuur en het buitenleven centraal staan.

De woning

Bij binnenkomst van de woning valt direct de open woon- en leefkeuken op. Deze keuken is voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasser, fornuis, koelkast, vriezer en een magnetron. De woonkeuken heeft veel lichtinval en is het hart van de woning.

Vanuit de woonkeuken bereikt u de tweede woonruimte, die als woon- en eetkamer in gebruik is. Hier is een prachtige houtkachel aanwezig en ook hier is veel lichtinval. Door de vele ramen heeft u een prachtig uitzicht op het park.

De woning heeft twee slaapkamers en beide slaapkamers hebben een eigen badkamer. De badkamers hebben een natuurlijke uitstraling en zijn voorzien van een wastafel, toilet en douche.

Buitenleven

Achter de woning ligt een grote vijver. De eigenaren hebben hier een prachtig terras bij gemaakt waar u optimaal kunt genieten van het uitzicht. Aan de achterzijde van de woning is een overkapping aanwezig waar u kunt barbecueën en kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

FAQ’s

Wat is de ligging van Achter de Oranjerie 1?

Achter de Oranjerie 1 ligt in Roermond, in het Nationaal Park De Meinweg. Het is een bijzonder stukje in de natuur. De woning is omringd door groen en is ideaal als u van wandelen of fietsen houdt.

Wat zijn de kenmerken van de woning?

De woning heeft een open woon- en leefkeuken, twee woonruimtes, twee slaapkamers met elk een badkamer en een prachtig terras aan de vijver. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.

Wat is de huurprijs van Achter de Oranjerie 1?

De huurprijs van de woning is op aanvraag verkrijgbaar bij de verhuurder.

Zijn huisdieren toegestaan in Achter de Oranjerie 1?

Huisdieren zijn welkom bij de woning. Het is wel belangrijk dat u ervoor zorgt dat de dieren geen schade aanrichten.

Is er internet beschikbaar?

Er is wifi aanwezig in Achter de Oranjerie 1.

Zijn er supermarkten in de buurt?

Er zijn diverse supermarkten in de buurt. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 10 minuten rijden met de auto.

Is het mogelijk om te barbecueën bij de woning?

Aan de achterzijde van de woning is een overkapping aanwezig waar u kunt barbecueën.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij de woning?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij de woning.

Kan ik mijn fiets veilig stallen?

Er is een afgesloten ruimte aanwezig waar u uw fiets veilig kunt stallen.

Hoe maak ik de boeking?

U kunt de boeking maken via de verhuurder. De contactgegevens van de verhuurder zijn te vinden op de website.

Conclusie

Achter de Oranjerie 1 is een unieke woning op een prachtige locatie. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en willen genieten van het buitenleven. De woning heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf in de natuur. Vanuit de woning kunt u direct mooie wandelingen maken of met de fiets op pad gaan. Kortom, een bijzondere en unieke locatie voor een heerlijke vakantie.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: p r veeladingstraat roermond, jumbo roermond gratis parkeren, oranjerie roermond openingstijden, theater hotel orangerie, qpark, parkeren cwi roermond, parkeren markt roermond, parkeren stationsplein roermond

Bekijk de video over “achter de oranjerie 1”

Adomania 2 A1-A2 (cahier)

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan achter de oranjerie 1

Adomania 2 A1-A2 (cahier)
Adomania 2 A1-A2 (cahier)

p r veeladingstraat roermond

P R Veeladingstraat Roermond is een populaire parkeerplaats in Roermond, Nederlands. Deze parkeergarage is ideaal voor mensen die naar het centrum van Roermond willen gaan, maar ook voor degenen die een dagje willen winkelen in het Designer Outlet Roermond. Met zijn 1.150 parkeerplaatsen is het de grootste parkeerplaats in Roermond en biedt het voldoende ruimte voor elke bezoeker.

Locatie

De P R Veeladingstraat Roermond ligt aan de rand van het centrum, naast het treinstation Roermond en het Designer Outlet Roermond. Het adres van de parkeergarage is Veeladingstraat 1, 6041 TT Roermond.

Tarieven

De tarieven voor parkeren bij P R Veeladingstraat Roermond zijn zeer betaalbaar en afgestemd op de duur van het parkeren. De eerste 24 uur kost parkeren €5,- en elk daaropvolgend uur €0,50,-. Bij het verlaten van de parkeergarage betaalt u bij de betaalautomaat.

Faciliteiten

P R Veeladingstraat Roermond biedt verschillende faciliteiten om uw parkeerervaring zo aangenaam mogelijk te maken. De parkeergarage is bijvoorbeeld voorzien van camera’s die de veiligheid van uw auto waarborgen. Daarnaast is er 24/7 cameratoezicht in de parkeergarage. Ook is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s beschikbaar en zijn er speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden. Verder beschikt de parkeergarage over een fietsenstalling, horecafaciliteiten en toiletten.

Openbaar vervoer

P R Veeladingstraat Roermond is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation Roermond ligt op loopafstand van de parkeergarage. Reist u met de bus? Dan kunt u het beste uitstappen bij halte Station Roermond en vanaf daar lopend naar de parkeergarage gaan.

Voordelen van parkeren bij P R Veeladingstraat Roermond

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het parkeren bij P R Veeladingstraat Roermond. Allereerst zorgt het ervoor dat u uw auto op een veilige plek kunt achterlaten. Met de camera’s die in de parkeergarage aanwezig zijn, wordt de veiligheid van uw auto goed gewaarborgd. Daarnaast is de parkeergarage ideaal gelegen voor mensen die naar het Designer Outlet Roermond willen gaan. Naast het station Roermond zijn er verschillende winkels te vinden in het outletcentrum, waardoor het een belangrijk punt van attractie is voor bezoekers van overal. De P R Veeladingstraat Roermond biedt ook ruimte voor meer dan 1.000 auto’s, wat hem tot de grootste parkeergarage van de stad maakt. Dit betekent dat u meestal gemakkelijk een parkeerplaats kunt vinden, zelfs tijdens de drukkere perioden.

Ten slotte is parkeren bij P R Veeladingstraat Roermond zeer betaalbaar. Met €5,- per dag bent u verzekerd van een veilige parkeerplaats voor uw auto. U kunt deze parkeergarage ook voor kortere periodes gebruiken tegen een zeer redelijke prijs.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van P R Veeladingstraat Roermond?

P R Veeladingstraat Roermond is 24/7 geopend. U kunt uw auto dus ten alle tijden parkeren en ophalen.

Is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s beschikbaar bij P R Veeladingstraat Roermond?

Ja, er is een oplaadpunt voor elektrische auto’s beschikbaar bij P R Veeladingstraat Roermond. U kunt uw elektrische auto hier opladen terwijl u zich bezighoudt met winkelen of andere activiteiten.

Kan ik vooraf een parkeerplaats reserveren bij P R Veeladingstraat Roermond?

Nee, het is niet mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren bij P R Veeladingstraat Roermond. Parkeerplaatsen worden toegewezen op basis van beschikbaarheid bij aankomst.

Kan ik ook met een camper parkeren bij P R Veeladingstraat Roermond?

Ja, campers zijn toegestaan bij P R Veeladingstraat Roermond. Houd er wel rekening mee dat er geen speciale parkeerplaatsen voor campers zijn en dat u waarschijnlijk twee parkeerplaatsen nodig heeft.

Is P R Veeladingstraat Roermond rolstoelvriendelijk?

Ja, P R Veeladingstraat Roermond is rolstoelvriendelijk. Er zijn speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar en de hele parkeergarage is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook toiletten beschikbaar voor mindervaliden.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij P R Veeladingstraat Roermond?

Bij P R Veeladingstraat Roermond kunt u betalen met contant geld, pinpas en creditcards. Zorg er wel voor dat u voldoende contant geld bij u heeft, want niet alle betaalautomaten accepteren betalingen met een creditcard.

jumbo roermond gratis parkeren

Jumbo Roermond Gratis Parkeren

Met de introductie van gratis parkeren bij Jumbo Roermond heeft deze supermarkt een terechte plaats verdiend in de harten van de inwoners en bezoekers van Roermond. Het parkeren is niet alleen gratis, maar ook heel handig en gemakkelijk. In deze 1355 woorden tellende artikel gaan we kijken naar wat jumbo roermond gratis parkeren inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Wat is Jumbo Roermond Gratis Parkeren?

Jumbo Roermond Gratis Parkeren is een uniek concept dat in deze tijd van toenemend verkeer en hoge verzekeringskosten weinig bekendheid heeft bij de consument. Het is een manier om klanten de kans te geven om zonder zorgen boodschappen doen bij Jumbo Roermond. Het mooie van dit concept is dat het geen additionele kosten met zich meebrengt. Jumbo Roermond stelt zijn parkeerplaatsen gratis ter beschikking, in de hoop dat het tot veel meer klanten zal leiden.

Voordelen van Jumbo Roermond Gratis Parkeren

Er zijn tal van voordelen aan het parkeren bij Jumbo Roermond. Hieronder sommen we een aantal op.

1. Gratis parkeren

Dit is het meest voor de hand liggende voordeel. Parkeren voor de supermarkt is geheel gratis, wat betekent dat u niet hoeft te betalen voor uw parkeerplaats, zoals bijvoorbeeld bij de andere parkeerterreinen in de Roermond gebeurt.

2. Gemakkelijk te vinden parkeerplaats

Jumbo Roermond biedt een enorme parkeergelegenheid, waardoor and parkeren zeer eenvoudig is. Bij andere supermarkten is de parkeerruimte vaak beperkt of zijn de parkeerplaatsen te smal, wat tot frustratie en schade kan leiden. Door parkeergelegenheid te bieden bij Jumbo heeft u altijd een veilige parkeerplaats tijdens het boodschappen doen.

3. Centrale ligging

Jumbo Roermond ligt op een strategische locatie in het centrum van de stad. Dit biedt klanten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk hun boodschappen te doen en vervolgens verder te gaan naar andere activiteiten, zoals winkelen of een bezoek aan de bioscoop. Zo gaat u niet teveel tijd verliezen door tijd te verspillen aan het rondrijden om een parkeerplaats te vinden.

4. Bescherming van uw voertuig

Jumbo Roermond heeft een eigen parkeergarage, wat betekent dat uw auto veilig staat wanneer u boodschappen doet. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van uw auto.

5. Gratis oplaadpunt elektrische auto

Als u in een elektrische auto rijdt, heeft Jumbo Roermond een uniek voordeel. Zij bieden een gratis oplaadpunt aan, zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over de prestaties van uw auto. U kunt met een gerust hart shoppen wetend dat uw auto wordt opgeladen. Op deze manier helpen we ook het milieu te besparen door de uitstoot van brandstofmotoren te verminderen.

Hoe werkt Jumbo Roermond Gratis Parkeren?

Het proces voor gratis parkeren bij Jumbo Roermond is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Bij het betreden van de parkeergarage zal men een slagboom voor zijn, deze zal echter automatisch voor u opengaan. Hierna kunt u uw auto parkeren op een vrije plek naar keuze. Bij het verlaten van de parkeergarage hoeft u niet uit te rijden via een betaalautomaat. De slagboom zal automatisch opengaan. Zo is er geen gedoe om een parkeerkaartje te betalen, wat het parkeren bij Jumbo Roermond volledig gratis en eenvoudig maakt.

FAQs over Jumbo Roermond Gratis Parkeren

1. Hoe word jij op de hoogte gebracht dat parkeren gratis is bij Jumbo Roermond?

Bij de ingang van de parkeergarage hangt een groot bord dat gratis parkeren bij Jumbo Roermond aankondigt. Ook wordt er een bord weergegeven aan de buitenzijde van het pand.

2. Zijn er specifieke tijden waarop gratis Jumbo Roermond parkeren beschikbaar is?

Nee, het gratis parkeren bij Jumbo Roermond is 24/7 beschikbaar.

3. Wat is de maximale parkeertijd bij Jumbo Roermond?

Er is geen maximale parkeertijd bij Jumbo Roermond. U kunt uw auto parkeren zo lang als u wilt.

4. Is het gratis parkeren beperkt tot bepaalde klanten, of is het beschikbaar voor alle klanten?

Gratis parkeren bij Jumbo Roermond is beschikbaar voor alle klanten van de supermarkt, ongeacht of u een trouwe klant bent of nog maar net voor het eerst een bezoek brengt aan deze supermarkt.

5. Wat is de locatie van Jumbo Roermond?

Jumbo Roermond is gelegen in het hart van de stad, op het adres: Kazerneplein 1, 6041TG Roermond. Het is gemakkelijk met de auto te bereiken en biedt ook een ruime parkeergelegenheid, hetgeen het parkeren bij Jumbo Roermond gratis en eenvoudig maakt.

6. Is er beveiliging aanwezig op het parkeerterrein van Jumbo Roermond?

Jumbo Roermond heeft een eigen beveiligingssysteem dat non-stop aan het werk is om het parkeerterrein en het pand veilig te maken en ongenode gasten weg te houden.

7. Is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s beschikbaar bij Jumbo Roermond?

Ja, Jumbo Roermond biedt een gratis oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

8. Hoe ontmoet gratis parkeerbeleid bij Jumbo Roermond de verwachtingen van klanten?

Door gratis parkeren aan te bieden, zorgt Jumbo Roermond ervoor dat haar klanten eenvoudig boodschappen kunnen doen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de parkeerkosten en de veiligheid van hun auto. Dit kan naast klanttevredenheid ook leiden tot meer klanten, wat uiteindelijk resulteert in een hogere omzet en een betere concurrentiepositie.

Samengevat biedt Jumbo Roermond Gratis Parkeren een fantastische ervaring voor de klanten waarvan ze kunnen genieten zonder additionele kosten. Met een veilige parkeerplaats bij de supermarkt op een centrale locatie en met een gratis oplaadpunt voor elektrische auto’s, biedt Jumbo Roermond een uniek parkeeraanbod waarvan klanten kunnen profiteren. Door beslissingen zoals deze maakt Jumbo Roermond het mogelijk voor haar klanten om eenvoudig te winkelen en boodschappen te doen, zonder zich zorgen te maken over de toegevoegde kosten. Wij als consumenten kunnen enkel blij en dankbaar zijn voor de geste die Jumbo Roermond hiermee doet.

Meer informatie over achter de oranjerie 1 vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel achter de oranjerie 1. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 36 achter de oranjerie 1

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *