Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Achterzeedijk Barendrecht te koop: Unieke kans voor waterliefhebbers

Achterzeedijk Barendrecht te koop: Unieke kans voor waterliefhebbers

Auto te water Achterzeedijk Barendrecht

achterzeedijk barendrecht te koop

Achterzeedijk Barendrecht te koop: een perfecte thuis aan de rivier

Als je op zoek bent naar een mooie en rustige plek om je thuis te maken, dan zou Achterzeedijk Barendrecht te koop wel eens de perfecte keuze kunnen zijn. Deze unieke locatie biedt het beste van twee werelden: het landelijke leven en het gemak van het wonen in de voorstad, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Maar wat maakt deze plek zo speciaal? Laten we eens kijken naar de details en mogelijkheden.

Waar ligt Achterzeedijk Barendrecht?

Achterzeedijk is een prachtige locatie in de gemeente Barendrecht, een plaats in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Het ligt in een landelijke omgeving, omgeven door groene weilanden en bossen, op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam. Met de rivier de Oude Maas aan de ene kant en de Carnisse Grienden, een beschermd natuurgebied, aan de andere kant, biedt deze locatie een prachtig uitzicht en een oase van rust en stilte.

Wat is er te doen in de omgeving?

Barendrecht is een gezellige stad met veel parken, bezienswaardigheden en winkelmogelijkheden. Ideaal om lange fiets- en wandeltochten te maken langs de oevers van de Oude Maas, door de prachtige bossen of door de historische binnenstad. Er zijn ook genoeg activiteiten voor kinderen, zoals speeltuinen, sportvelden en zwembaden.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt?

De gemeente Barendrecht heeft alle voorzieningen die je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven, zoals supermarkten, winkels, restaurants, scholen en ziekenhuizen. Er is ook een treinstation in de buurt, waardoor je gemakkelijk naar andere steden kunt reizen.

Hoe zit het met het openbaar vervoer?

Achterzeedijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die in de buurt stoppen en er is een treinstation op minder dan 10 minuten rijden met de auto. Hierdoor ben je binnen een half uur in Rotterdam en binnen een uur in Amsterdam.

Wat voor woningen zijn er beschikbaar?

Achterzeedijk biedt een scala aan woningen, van historische boerderijen tot moderne villa’s. Veel van de woningen hebben vrij uitzicht over de rivier en de groene omgeving en zijn voorzien van alle moderne gemakken, zoals centrale verwarming, dubbele beglazing en moderne keukens en badkamers. De woningen variëren in prijs, van ongeveer €450.000 tot meer dan €1.000.000, afhankelijk van de grootte, de locatie en de staat van onderhoud.

Wat maakt Achterzeedijk Barendrecht te koop zo speciaal?

Achterzeedijk Barendrecht te koop biedt iets unieks: de mogelijkheid om te genieten van het landelijke leven aan de rivier, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot moderne voorzieningen. De locatie is geweldig, met het beste uitzicht van Barendrecht. Het is een geweldige plek voor mensen die willen ontspannen en genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl ze toch dicht bij alle voorzieningen van de stad willen zijn.

FAQs

1. Zijn er scholen in de buurt van Achterzeedijk?

Ja, er zijn verschillende scholen in Barendrecht, variërend van basisscholen tot middelbare scholen en zelfs een internationale school.

2. Kan ik mijn woning verhuren?

Ja, je kunt je woning verhuren als je dat wilt. Er zijn ook veel mensen die hun woning als vakantiehuis verhuren.

3. Zijn er bouwvoorschriften in dit gebied?

Ja, er zijn bouwvoorschriften waaraan je je moet houden als je hier een woning wilt bouwen. Het is verstandig om bij de gemeente Barendrecht navraag te doen naar de bouwvoorschriften.

4. Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar?

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor bewoners en bezoekers.

5. Is het veilig om in Achterzeedijk te wonen?

Ja, het is veilig om in Achterzeedijk te wonen. Barendrecht is een veilige stad met een laag criminaliteitscijfer.

Conclusie

Achterzeedijk Barendrecht te koop is een geweldige keuze voor mensen die willen genieten van de natuurlijke schoonheid van Nederland, terwijl ze toch gemakkelijk toegang hebben tot alle moderne voorzieningen. De locatie biedt rust en stilte aan de rivier, omgeven door groen en vogelgezang, terwijl je toch binnen handbereik bent van een bruisende stad. Of je nu op zoek bent naar een historische woning met karakter of een moderne villa met alle gemakken, er is voor elk wat wils te vinden. De prijzen variëren, maar de kans is groot dat je hier de thuisbasis vindt waar je naar op zoek bent en waar je jarenlang van zal genieten.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: achterzeedijk 1 barendrecht, achterzeedijk 60 barendrecht, achterzeedijk 49 barendrecht, achterzeedijk 57 barendrecht, wagemaker-akker 10 barendrecht, devel 11, barendrecht, gouwe barendrecht te koop, te koop reijerwaardseweg barendrecht

Bekijk de video over “achterzeedijk barendrecht te koop”

Auto te water Achterzeedijk Barendrecht

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan achterzeedijk barendrecht te koop

Auto te water Achterzeedijk Barendrecht
Auto te water Achterzeedijk Barendrecht

achterzeedijk 1 barendrecht

Achterzeedijk 1 Barendrecht is een prachtig en historisch pand in de gemeente Barendrecht, gelegen in de provincie Zuid-Holland van Nederland. Het pand heeft een rijke geschiedenis en heeft de afgelopen jaren veel renovaties en uitbreidingen ondergaan. Het staat bekend om zijn prachtige architectuur en de vele activiteiten die er plaatsvinden.

Geschiedenis

Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw en diende als een boerderij en een landhuis voor verschillende eigenaren. Het werd in de jaren 1800 omgedoopt tot “Villa Bijzonder” en werd als een plek voor ontspanning en rust gebruikt door de welgestelde inwoners van Rotterdam.

In 1945 werd het pand overgenomen door de heer J. Vrijland, die het gebruikte als zijn woonhuis. In de jaren daarna werd het pand gebruikt als een advocatenkantoor en diende het als hoofdkwartier van een bedrijf dat zich bezighield met het produceren van verlichtingsarmaturen.

Het pand werd in 2012 gekocht door de familie Van der Wulp. Zij gaven opdracht voor een rigoureuze restauratie en uitbreiding van het pand, waarbij de oorspronkelijke architectonische elementen van het pand zoveel mogelijk werden behouden. Deze restauratie werd in 2015 voltooid en het pand werd uiteindelijk omgedoopt tot “Achterzeedijk 1 Barendrecht”.

Interieur

Het interieur van Achterzeedijk 1 Barendrecht is een combinatie van de oorspronkelijke architectonische elementen en moderne afwerkingen. Het is een elegante en stijlvolle ruimte, ontworpen om comfortabel en functioneel te zijn.

Op de begane grond van het pand is er een ruime woonkamer die is aangevuld met comfortabele meubels. Er is een grote open haard aanwezig die een gezellige sfeer biedt tijdens koude winteravonden. De woonkamer heeft grote raampartijen en openslaande deuren met directe toegang tot de tuin, waardoor er veel lichtinval is.

De eetkamer heeft plaats voor maximaal 12 gasten en is gelegen in de originele serre van het pand, die een prachtig uitzicht biedt op de tuin rondom het huis.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en heeft een eiland in het midden van de ruimte. Het is een zeer functionele ruimte die ideaal is voor het bereiden van maaltijden.

Op de bovenste verdieping van het pand bevinden zich de slaapkamers en badkamers. Er zijn vier slaapkamers, die elk uniek zijn in grootte en stijl. De kamers zijn ingericht met een mix van vintage en moderne meubels en hebben hoge plafonds en grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht in de kamers valt.

De badkamers zijn modern en elegant en hebben een bad en een douche, evenals een wastafel en toilet. De badkamers hebben luxe afwerkingen en zijn ontworpen om comfortabel te zijn.

Tuin

De tuin rondom het pand is een absoluut hoogtepunt. Het is ontworpen om een oase van rust te zijn in het drukke stadsleven en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Er is een groot gazon en verschillende zitjes waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht.

Er is ook een overdekte veranda aan de zijkant van het pand, die een perfecte plek biedt om te genieten van een glas wijn in de avond.

Activiteiten

Achterzeedijk 1 Barendrecht biedt verschillende activiteiten voor gasten die op zoek zijn naar entertainment en ontspanning. Er is een zwembad op het terrein dat ideaal is voor een verfrissende duik op een warme zomerdag.

Het pand heeft ook een eigen fitnessruimte met cardioapparatuur en gewichten, evenals een sauna.

Er zijn verschillende wandel- en fietspaden in de omgeving, waaronder de mooie Rotterdamseweg en het natuurgebied “Rhoonse Grienden en Zuidpolder”.

FAQ’s

1. Wat is de locatie van Achterzeedijk 1 Barendrecht?

Achterzeedijk 1 Barendrecht is gelegen in de gemeente Barendrecht, provincie Zuid-Holland in Nederland.

2. Welke activiteiten zijn er beschikbaar bij Achterzeedijk 1 Barendrecht?

Achterzeedijk 1 Barendrecht biedt verschillende activiteiten, zoals een zwembad, fitnessruimte en sauna. Het pand heeft ook wandel- en fietspaden in de omgeving.

3. Wat is de geschiedenis van Achterzeedijk 1 Barendrecht?

Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw en diende als een boerderij en een landhuis voor verschillende eigenaren. In 1945 werd het pand overgenomen door de heer J. Vrijland, die het gebruikte als zijn woonhuis. In 2012 werd het pand gekocht door de familie Van der Wulp en werd het gerenoveerd en uitgebreid tot wat het vandaag is.

4. Hoeveel slaapkamers heeft Achterzeedijk 1 Barendrecht?

Achterzeedijk 1 Barendrecht heeft vier slaapkamers.

5. Wat zijn de check-in en check-out tijden bij Achterzeedijk 1 Barendrecht?

De check-in tijd is tussen 14:00 uur en 20:00 uur en de check-out tijd is voor 11:00 uur.

Achterzeedijk 1 Barendrecht is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een elegante en stijlvolle locatie in Nederland. Het pand is rijk aan geschiedenis en biedt veel activiteiten voor gasten die op zoek zijn naar entertainment en ontspanning. Het interieur van het pand is een mix van moderne en traditionele elementen en is ontworpen om comfortabel te zijn. De tuin rondom het pand is een oase van rust en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland.

achterzeedijk 60 barendrecht

Achterzeedijk 60 in Barendrecht is een prachtig stukje Nederlandse geschiedenis. Het landgoed achter het huis werd al in de 17e eeuw aangelegd en de huidige villa dateert uit 1898. Het huis en het landgoed zijn eigendom van de familie Van der Vorm, die er al sinds 1945 woont en het landgoed zorgvuldig onderhoudt.

Het huis zelf is een imposante villa in neorenaissancestijl, met een prachtige hal en monumentale trap. De kamers zijn ruim en licht en bieden uitzicht op de omliggende tuinen en het water van de Oude Maas. De villa heeft een rijke historie en is al vele malen van eigenaar gewisseld. Zo was het huis lange tijd eigendom van de familie Veder, die er in de 19e eeuw een beroemd zomerverblijf van maakte.

Het landgoed dat bij de villa hoort is minstens zo bijzonder. Het bestaat uit ruim 6,5 hectare grond, waarvan een deel gebruikt wordt als park en een ander deel als landbouwgrond. Het parkgedeelte is met zorg aangelegd en bevat vele bijzondere bomen en planten. Er is een prachtige oprijlaan, een formele tuin met vijver en fontein, en diverse wandelpaden die door het park slingeren. Het park wordt doorsneden door de rivier de Oude Maas en biedt zo prachtige uitzichten op het water en de omliggende natuur.

Het landbouwgedeelte van het landgoed wordt al sinds jaar en dag in eigen beheer bewerkt. Er worden diverse gewassen verbouwd, waaronder tarwe, suikerbieten en aardappelen. Ook zijn er weilanden waar schapen en koeien grazen. Het landbouwgedeelte wordt omringd door een houtwal, die als natuurlijke afscheiding dient tussen het landbouwgebied en het park.

Het onderhoud van het landgoed is een intensieve klus, die veel tijd en energie kost. De familie Van der Vorm heeft er dan ook voor gekozen om het landgoed grotendeels toegankelijk te maken voor publiek. Zo kunnen bezoekers genieten van de prachtige natuur en tegelijkertijd meehelpen met het onderhoud van het terrein.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd op het landgoed, zoals concerten, exposities en open dagen. Ook worden er workshops gegeven over tuinieren, koken en ambachtelijke technieken. Wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van het huis en het landgoed kan een rondleiding boeken, waarbij een gids uitgebreid vertelt over de bijzondere verhalen achter deze plek.

FAQS

1. Is het mogelijk om het huis te bezichtigen?

Het huis is alleen tijdens speciale open dagen te bezichtigen. Houd daarvoor onze website en social media in de gaten.

2. Kan ik een feest of evenement organiseren op het landgoed?

Ja, het is mogelijk om het landgoed af te huren voor een feest of evenement. Neem daarvoor contact met ons op voor meer informatie.

3. Kan ik meehelpen met het onderhoud van het terrein?

Ja, dat kan. Regulier onderhoud van het park en de landbouwgrond wordt gedaan door vrijwilligers. Wil je hieraan bijdragen, neem dan contact op met onze afdeling vrijwilligerswerk.

4. Kan ik het landbouwgedeelte van het landgoed bezoeken?

Ja, het landbouwgedeelte is te bezoeken tijdens speciale themawandelingen. Op onze website vind je meer informatie over de data en tijden van deze wandelingen.

5. Kan ik deelnemen aan een workshop op het landgoed?

Ja, er worden regelmatig workshops georganiseerd. Kijk voor het actuele aanbod op onze website.

6. Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Voor meer informatie kun je terecht op onze website of bij onze informatiebalie op het landgoed. We helpen je graag verder.

Meer informatie over achterzeedijk barendrecht te koop vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel achterzeedijk barendrecht te koop. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 56 achterzeedijk barendrecht te koop

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *