Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Achtseweg Noord 25 Eindhoven: Een modern en duurzaam bedrijfspand

Achtseweg Noord 25 Eindhoven: Een modern en duurzaam bedrijfspand

Eindhoven 25 juni 2018

achtseweg noord 25 eindhoven

Achtseweg Noord 25 Eindhoven: Het adres voor moderne bedrijven

Achtseweg Noord 25 is een bedrijfspand gelegen aan de Achtseweg Noord in Eindhoven, gelegen op bedrijventerrein Acht. Het pand biedt een moderne werkomgeving, terwijl het tegelijkertijd ook duurzaam en energiezuinig is. Het pand is perfect voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in een locatie die flexibel, modern en centraal gelegen is.

Kenmerken van Achtseweg Noord 25

Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van ongeveer 6.500 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is ongeveer 2.800 vierkante meter groot en heeft een hoogte van 7,5 meter. De eerste verdieping is ongeveer 2.500 vierkante meter en heeft een hoogte van 5,5 meter.

Het pand is gebouwd in 2009 en is ontworpen volgens de hoogste duurzaamheidsnormen, wat betekent dat het voorzien is van een klimaatbeheersingssysteem dat zeer energiezuinig is, zonnepanelen en natuurlijke ventilatie. Het gebouw heeft ook een energiecertificaat A+.

Er zijn in totaal vijf toegangsdeuren en acht laaddeuren, waardoor het bedrijfspand gemakkelijk bereikbaar is voor vrachtwagens en andere grote voertuigen. Het pand heeft ook een groot parkeerterrein met 97 parkeerplaatsen, waar medewerkers en bezoekers van het bedrijf kunnen parkeren.

Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in een moderne werkomgeving, biedt het bedrijfspand kantoren die uitgerust zijn met airconditioning, een pantry en moderne, aanpasbare werkplekken. Er is ook een ruime, luxe kantine beschikbaar, die geschikt is voor ongeveer 100 personen.

De locatie van Achtseweg Noord 25

Achtseweg Noord 25 ligt zeer centraal op bedrijventerrein Acht, dat bekend staat als een belangrijk industriegebied in Eindhoven en dat onderdak biedt aan vele grote bedrijven, waaronder DHL, Philips en VDL. Het terrein is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en ligt op slechts enkele minuten van de snelwegen A2 en A58.

Het bedrijfspand is ook gemakkelijk bereikbaar per fiets en er zijn fietsenstallingen beschikbaar op het terrein. Het pand ligt dicht bij de luchthaven van Eindhoven, wat handig is voor bedrijven die internationale reizen maken.

Voor bedrijven die graag hun medewerkers gemakkelijk willen bereiken, is de locatie ook handig omdat het pand zich op loopafstand bevindt van een bushalte en een treinstation.

Vragen en antwoorden

1. Wat is de oppervlakte van het bedrijfspand?

Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van ongeveer 6.500 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen.

2. Hoeveel parkeerplaatsen zijn er beschikbaar bij het bedrijfspand?

Er zijn 97 parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein van het bedrijfspand.

3. Heeft het bedrijfspand een energiecertificaat?

Ja, het bedrijfspand heeft een energiecertificaat A+.

4. Is er een klimaatbeheersingssysteem in het bedrijfspand?

Ja, het bedrijfspand is voorzien van een zeer energiezuinig klimaatbeheersingssysteem.

5. Is er een luxe kantine beschikbaar?

Ja, er is een ruime, luxe kantine beschikbaar die geschikt is voor ongeveer 100 personen.

6. Is het bedrijfspand goed bereikbaar per openbaar vervoer?

Ja, het bedrijfspand ligt op loopafstand van een bushalte en een treinstation.

7. Heeft het bedrijfspand een goede locatie voor internationale reizen?

Ja, het bedrijfspand ligt dicht bij de luchthaven van Eindhoven, wat handig is voor bedrijven die internationale reizen maken.

8. Is het bedrijfspand geschikt voor grote vrachtwagens en andere grote voertuigen?

Ja, het bedrijfspand is gemakkelijk bereikbaar voor grote vrachtwagens en andere grote voertuigen dankzij vijf toegangsdeuren en acht laaddeuren.

Conclusie

Achtseweg Noord 25 is een modern bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein Acht in Eindhoven. Het pand biedt een flexibele locatie die perfect is voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in een moderne werkomgeving met duurzaamheidskenmerken en energiezuinige systemen. De locatie is ook gunstig voor bedrijven die internationaal reizen, omdat het dicht bij de luchthaven van Eindhoven ligt. Over het algemeen is Achtseweg Noord 25 een uitstekende locatie voor moderne bedrijven die hun medewerkers en klanten een modern en flexibel kantoor willen bieden.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “achtseweg noord 25 eindhoven”

Eindhoven 25 juni 2018

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan achtseweg noord 25 eindhoven

Eindhoven 25 juni 2018
Eindhoven 25 juni 2018

Meer informatie over achtseweg noord 25 eindhoven vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel achtseweg noord 25 eindhoven. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 52 achtseweg noord 25 eindhoven

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *