Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Achtseweg Noord 5, 5651 GG Eindhoven: Een blik op het pand

Achtseweg Noord 5, 5651 GG Eindhoven: Een blik op het pand

Peter Beerens - Project manager NPI - VDL ETG Eindhoven

achtseweg noord 5 5651 gg eindhoven

De straat Achtseweg Noord 5 in Eindhoven is een adres dat bij velen bekend is. Het is een industrieterrein in het westen van de stad, waar vele bedrijven gevestigd zijn. Het industrieterrein behoort tot het gebied Acht, dat sinds 1921 bij de gemeente Eindhoven hoort.

Ligging en bereikbaarheid

De Achtseweg Noord ligt in het westen van Eindhoven, vlakbij de A2 en de A58. Het industrieterrein is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Er zijn diverse wegen die naar het industrieterrein leiden, zoals de Achtseweg Zuid, de Kanaaldijk-Zuid, de Anthony Fokkerweg en de Luchthavenweg. Ook met het openbaar vervoer is het industrieterrein goed te bereiken. Er stoppen diverse bussen in de buurt van het terrein, zoals lijn 401, 402, 403 en 404.

Geschiedenis

Het industrieterrein Acht is ontstaan in het begin van de 20e eeuw. In 1909 vestigde Philips hier zijn fabriek voor gloeilampen. In de loop der jaren groeide het industrieterrein uit tot een belangrijke vestigingsplaats voor bedrijven. In de jaren ’50 en ’60 werden er vooral productiebedrijven op het terrein gevestigd. Later werden er ook kantoren en distributiecentra gebouwd.

Sinds 2019 werkt de gemeente Eindhoven aan een vernieuwingsplan voor het gebied Acht. Het doel van dit plan is om het gebied aantrekkelijker te maken en meer ruimte te bieden aan bedrijven. Er is onder andere ruimte voor nieuwe woningbouw en groen.

Bedrijven op Achtseweg Noord 5

Op de Achtseweg Noord 5 zijn diverse bedrijven gevestigd. Een van de meest bekende bedrijven is ASML. ASML is een Nederlands bedrijf dat machines maakt voor de productie van chips. Het bedrijf is opgericht in 1984 en heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld. Op de Achtseweg Noord 5 staat een van de belangrijkste fabrieken van ASML.

Daarnaast zijn er op het terrein onder andere bedrijven actief op het gebied van transport, logistiek, techniek en bouw. Bedrijven die op dit adres gevestigd zijn, zijn onder andere DHL, UPS, HEF, BMI, Laser La Meuse en HCS Interactief.

Faciliteiten

Op de Achtseweg Noord 5 zijn diverse faciliteiten beschikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein en er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt. Zo is er een cafeteria en een Subway-restaurant op het terrein. Daarnaast zijn er diverse hotels in de buurt, zoals het Tulip Inn en het Van der Valk Hotel Eindhoven.

FAQ

Wat is ASML?

ASML is een Nederlands bedrijf dat machines maakt voor de productie van chips. Het is een van de belangrijkste bedrijven op de Achtseweg Noord 5 in Eindhoven.

Hoe bereik ik Achtseweg Noord 5 met het openbaar vervoer?

Vanaf station Eindhoven kun je diverse bussen nemen naar het industrieterrein Acht. Lijn 401, 402, 403 en 404 stoppen in de buurt van de Achtseweg Noord.

Is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Zijn er eetgelegenheden in de buurt?

Ja, er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt. Zo is er een cafeteria en een Subway-restaurant op het terrein.

Zijn er hotels in de buurt van Achtseweg Noord 5?

Ja, er zijn diverse hotels in de buurt, zoals het Tulip Inn en het Van der Valk Hotel Eindhoven.

Wat zijn de plannen van de gemeente Eindhoven met betrekking tot Acht?

Sinds 2019 werkt de gemeente Eindhoven aan een vernieuwingsplan voor het gebied Acht. Het doel van dit plan is om het gebied aantrekkelijker te maken en meer ruimte te bieden aan bedrijven. Er is onder andere ruimte voor nieuwe woningbouw en groen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: vdl etg de schakel 22 eindhoven, arbeidsvoorwaarden vdl etg, vdl etg vacatures, vdl stagevergoeding, vdl etg eindhoven vacatures, vdl etg projects, vdl gl precision, vdl medical

Bekijk de video over “achtseweg noord 5 5651 gg eindhoven”

Peter Beerens – Project manager NPI – VDL ETG Eindhoven

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan achtseweg noord 5 5651 gg eindhoven

Peter Beerens - Project manager NPI - VDL ETG Eindhoven
Peter Beerens – Project manager NPI – VDL ETG Eindhoven

vdl etg de schakel 22 eindhoven

VDL ETG De Schakel 22 is een toonaangevend bedrijf in Eindhoven dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en produceren van complexe en geavanceerde systemen en machines voor verschillende sectoren, waaronder onderzoek, halfgeleiders, medische apparatuur, ruimtevaart en defensie. Met meer dan 2300 werknemers en faciliteiten verspreid over Nederland, Duitsland, China en de Verenigde Staten, is VDL ETG De Schakel 22 een belangrijke speler in de internationale high-tech industrie.

Wat doet VDL ETG De Schakel 22?

VDL ETG De Schakel 22 is gespecialiseerd in het ontwerpen, integreren en produceren van complexe systemen en machines voor verschillende sectoren. De belangrijkste activiteiten van het bedrijf omvatten:

– Ontwerp en engineering: Het bedrijf heeft een team van ervaren ingenieurs en ontwerpers die zich bezighouden met de ontwikkeling van op maat gemaakte systemen en machines op basis van de specifieke eisen en wensen van klanten. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste software- en simulatietools om hoogwaardige ontwerpen te leveren die voldoen aan de strengste normen en specificaties.

– Integratie en assemblage: Het bedrijf beschikt over geavanceerde faciliteiten en apparatuur voor integratie en assemblage van complexe systemen en machines. Het bedrijf zorgt voor de productie van kant-en-klare systemen en machines die klaar zijn voor gebruik in de specifieke toepassingsomgevingen van de klant.

– Testen en validatie: Het bedrijf heeft een uitgebreid test- en validatieprogramma om te zorgen dat alle systemen en machines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en specificaties. Het bedrijf voert uitgebreide tests uit op fabricage- en systeemniveau, inclusief inspectie, functionele testen, vermogenstesten en dynamische testen.

– Installatie en onderhoud: Het bedrijf biedt installatie en onderhoudsdiensten voor alle systemen en machines die het ontwerpt en produceert. Het bedrijf biedt ook retrofitting- en upgradingservices voor bestaande machines om de functionaliteit en prestaties te verbeteren.

Welke sectoren bedient VDL ETG De Schakel 22?

VDL ETG De Schakel 22 bedient verschillende sectoren, waaronder onderzoek, halfgeleiders, medische apparatuur, ruimtevaart en defensie. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende bedrijven in deze sectoren om geavanceerde systemen en machines te ontwerpen en produceren die voldoen aan de specifieke eisen en behoeften van klanten.

Hoe is de geschiedenis van VDL ETG De Schakel 22?

VDL ETG De Schakel 22 is opgericht in 1968 als Elektrometaal Eindhoven. Het bedrijf begon als producent van elektronische componenten en modules voor de elektronica-industrie. In de jaren ’80 begon het bedrijf zich te specialiseren in de productie van geavanceerde machines en systemen voor de halfgeleiderindustrie.

In 1993 werd het bedrijf overgenomen door VDL Groep, een in Eindhoven gevestigde onderneming die actief is in de sectoren automotive, bus en coach, toelevering, systems en hightech. Dankzij de financiële en operationele steun van VDL Groep groeide VDL ETG De Schakel 22 uit tot een toonaangevende speler in de internationale high-tech industrie.

In 2016 opende VDL ETG De Schakel 22 een nieuwe faciliteit van 20.000 vierkante meter op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert, in de buurt van Eindhoven. De nieuwe faciliteit is speciaal ontworpen voor de productie van grote semi-geautomatiseerde machines en systemen voor de halfgeleider- en solarindustrie.

Wat zijn de belangrijkste prestaties van VDL ETG De Schakel 22?

VDL ETG De Schakel 22 heeft een succesvolle staat van dienst in het ontwerpen en produceren van complexe en geavanceerde machines en systemen voor verschillende sectoren. Enkele van de belangrijkste prestaties van het bedrijf zijn:

– De ontwikkeling van de grootste en meest geavanceerde lithografiemachine ter wereld voor ASML, een toonaangevende fabrikant van lithografiemachines voor de halfgeleiderindustrie.

– De levering van talrijke machines en systemen voor de productie van zonnepanelen aan vooraanstaande leveranciers van zonne-energie wereldwijd.

– De ontwikkeling en productie van geavanceerde medische apparatuur voor toonaangevende leveranciers in de medische sector.

– De deelname aan verschillende belangrijke ruimtevaart- en defensieprojecten in samenwerking met internationale partners.

Wat is de toekomstvisie van VDL ETG De Schakel 22?

VDL ETG De Schakel 22 heeft een ambitieuze toekomstvisie. Het bedrijf wil blijven investeren in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en producten om te voldoen aan de steeds veranderende eisen en wensen van klanten en om te blijven concurreren op internationaal niveau.

Het bedrijf wil ook blijven investeren in de ontwikkeling van haar personeelsbestand, met de nadruk op het aantrekken en behouden van toptalenten in engineering en ontwerp. Het bedrijf zal ook blijven investeren in technologietraining en -ontwikkeling om haar werknemers te voorzien van de nodige vaardigheden en expertise om de hoogste normen van kwaliteit en prestaties te bereiken.

FAQs

1. Kan VDL ETG De Schakel 22 ook systemen en machines produceren voor andere sectoren dan de hierboven genoemde?

Ja, VDL ETG De Schakel 22 heeft de capaciteit en expertise om op maat gemaakte systemen en machines te ontwerpen en produceren voor verschillende sectoren. Het bedrijf heeft ervaring met het werken met klanten uit diverse sectoren en kan oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant.

2. Is VDL ETG De Schakel 22 ook actief op internationale markten?

Ja, VDL ETG De Schakel 22 is een belangrijke speler op internationale markten en heeft faciliteiten en kantoren verspreid over verschillende locaties in Nederland, Duitsland, China en de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft ervaring met het werken met klanten uit verschillende landen en kan oplossingen bieden die voldoen aan verschillende internationale normen en specificaties.

3. Hoe zorgt VDL ETG De Schakel 22 ervoor dat de systemen en machines die het ontwerpt en produceert voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen?

VDL ETG De Schakel 22 heeft een uitgebreid kwaliteitscontroleprogramma dat ervoor zorgt dat alle systemen en machines die het ontwerpt en produceert voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en specificaties. Het bedrijf voert uitgebreide tests uit op zowel fabricage- als systeemniveau om te zorgen dat elk product voldoet aan de specificaties en eisen van de klant.

4. Heeft VDL ETG De Schakel 22 ervaring met het werken aan grootschalige projecten?

Ja, VDL ETG De Schakel 22 heeft ruime ervaring met het werken aan grootschalige projecten in diverse sectoren. Het bedrijf heeft de capaciteit, expertise en middelen om grote en complexe projecten aan te pakken en te voltooien binnen de gestelde tijdlijn en budget.

5. Verleent VDL ETG De Schakel 22 ook reparatie- en onderhoudsdiensten voor machines?

Ja, VDL ETG De Schakel 22 biedt reparatie- en onderhoudsdiensten voor alle systemen en machines die het ontwerpt en produceert. Het bedrijf biedt ook retrofitting- en upgradingservices voor bestaande machines om de functionaliteit en prestaties te verbeteren.

arbeidsvoorwaarden vdl etg

Arbeidsvoorwaarden VDL ETG: Wat je moet weten

VDL ETG is een toonaangevende leverancier van geavanceerde systemen en module-oplossingen, werkzaam in verschillende sectoren, zoals halfgeleiders, voedselverwerking en medische apparatuur. Het bedrijf heeft een sterke reputatie als het gaat om de kwaliteit van de producten en diensten die zij biedt, maar ook als het gaat om de arbeidsvoorwaarden voor haar personeel.

In dit artikel zullen we onderzoeken wat de arbeidsvoorwaarden VDL ETG precies omvatten, evenals mogelijke voordelen en nadelen die komen kijken bij het werken bij dit bedrijf. We zullen ook een aantal veelgestelde vragen beantwoorden over het werken bij VDL ETG.

Arbeidsvoorwaarden VDL ETG: Een blik op het aanbod

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden, heeft VDL ETG een overtuigende reeks voordelen waar werknemers gebruik van kunnen maken. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden bij VDL ETG:

Salarissen en Vergoedingen

– VDL ETG biedt een competitief salaris dat gelijk is aan of hoger ligt dan het marktgemiddelde. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en een bonus bij goed presteren.
– Werknemers hebben de mogelijkheid om een prestatie gerelateerde bonus te verdienen, wat betekent dat ze extra inkomsten kunnen genereren op basis van hun prestaties.
– Werknemers die overuren maken, krijgen een extra beloning voor deze uren.
– VDL ETG biedt ook een reiskostenvergoeding voor werknemers die een auto of het openbaar vervoer gebruiken om naar het werk te komen.

Vakantie- en Vrije Tijd

– Werknemers bij VDL ETG hebben recht op 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast krijgen ze 13 roostervrije dagen per jaar.
– Werknemers hebben ook de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen of te verkopen, zodat ze hun vakantietijd kunnen aanpassen aan hun persoonlijke behoeften.
– VDL ETG biedt ook een collectieve ziektekostenverzekering aan voor haar werknemers, die tegen gereduceerd tarief kan worden gekocht.

Pensioen

– VDL ETG biedt haar werknemers een solide pensioenplan. Werknemers die deelnemen aan het plan, betalen een vast percentage van hun salaris in, terwijl VDL ETG bijdraagt aan het plan.
– Werknemers kunnen hun pensioenplan ook aanpassen door extra inkomstenbronnen toe te voegen, zoals hun 13e maand, prestatiegerelateerde bonussen en overuren.

Training en Ontwikkeling

– VDL ETG hecht veel belang aan training en ontwikkeling van haar werknemers en biedt daarom voortdurende opleidingsmogelijkheden aan om hun vaardigheden en kennis te verbeteren.
– Werknemers hebben de mogelijkheid om cursussen en conferenties bij te wonen, evenals online trainingen te volgen om hun expertise en kennis in een bepaald gebied uit te breiden.
– Via interne vacatures kunnen medewerkers bijdragen aan de ontwikkeling van hun eigen carrière.

Mogelijke voordelen van het werken bij VDL ETG

De arbeidsvoorwaarden bij VDL ETG hebben verschillende voordelen, hieronder zijn er een paar:

– Hoge Kwaliteit van Arbeidsomstandigheden: VDL ETG investeert in de gezondheid en het welzijn van haar werknemers, en biedt een veilige werkomgeving aan allen die er werken. Het bedrijf heeft geavanceerde technologieën en systemen om de arbeidsomstandigheden zo veilig en gezond mogelijk te maken.
– Mogelijkheden om te leren: Door de voortdurende training en ontwikkeling die VDL ETG aanbiedt, krijgen werknemers de kans om hun vaardigheden te verbeteren en zich verder te ontwikkelen in hun carrière.
– Fijne Collegateam: Vanwege het groot aantal werknemers van VDL ETG zijn er verschillende afdelingen en teams die samenwerken. Werken bij VDL ETG betekent dat u de kans krijgt om in een fijn collega-team te werken en samen te werken aan verschillende projecten.
– Competitief Inkomen: Zoals eerder vermeld, biedt VDL ETG haar werknemers een competitief inkomen. Dit betekent dat zij een salaris ontvangen dat gelijk is aan of hoger ligt dan het marktgemiddelde, waardoor zij financieel gesteund worden in hun werkzaamheden.

Mogelijke nadelen van het werken bij VDL ETG

Elke baan heeft zijn nadelen. Hieronder is een overzicht van de mogelijke nadelen van het werken bij VDL ETG:

– Strikte regels en beperkingen: Zoals bij de meeste productiebedrijven het geval is, zijn er strikte regels en protocollen binnen VDL ETG die strikt moeten worden nageleefd. Dit kan soms zeer beperkend zijn en kan aanvoelen als een uitdaging voor sommige werknemers.
– Grote Organisatie: Vanwege de grootte van VDL ETG kan er soms een gebrek aan persoonlijke verbindingen en communicatie tussen managers en medewerkers zijn.
– Hoog werktempo: In de productie- en engineeringindustrie draait alles om snelle levertijden en constante innovatie. Werken bij VDL ETG betekent dan ook dat er vaak onder hoge druk en hoog tempo gewerkt moet worden.

FAQ’s

1. Wat gebeurt er als ik overuren maak?

Als u overuren maakt, krijgt u een extra beloning voor deze uren. Het bedrag dat u extra verdient, is afhankelijk van uw contract.

2. Wat zijn de vakantietijden bij VDL ETG?

Medewerkers bij VDL ETG hebben recht op 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast worden er ook 13 roostervrije dagen per jaar aangeboden.

3. Zijn er mogelijkheden voor verdere training en ontwikkeling?

Ja, VDL ETG biedt voortdurende training en ontwikkelingsmogelijkheden aan haar werknemers. U kunt bijvoorbeeld cursussen en conferenties bijwonen of online trainingen volgen.

4. Is er een pensioenplan beschikbaar voor werknemers bij VDL ETG?

Ja, VDL ETG biedt een solide pensioenplan aan haar werknemers, waarbij werknemers een vast percentage van hun salaris bijdragen.

Conclusie

VDL ETG is een organisatie die hoogwaardige arbeidsvoorwaarden biedt aan haar personeel, en voortdurend investeert in training en ontwikkelingsmogelijkheden. Het bedrijf heeft een robuust pensioenplan en biedt een competitief salaris aan haar medewerkers. De grootte van het bedrijf kan soms een nadeel zijn, waardoor sommige werknemers mogelijk de persoonlijke verbindingen missen die ze willen. Echter, in het algemeen biedt het werken bij VDL ETG verschillende voordelen die waardevol zijn voor een gevarieerde personeelssamenstelling.

Meer informatie over achtseweg noord 5 5651 gg eindhoven vind je hier.

Zie hier meer: Top 816 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel achtseweg noord 5 5651 gg eindhoven. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 53 achtseweg noord 5 5651 gg eindhoven

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *