Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek ADM Europoort Elbeweg 139: De toonaangevende havenfaciliteit in Nederland

Ontdek ADM Europoort Elbeweg 139: De toonaangevende havenfaciliteit in Nederland

Inbound Bulkcarrier to Europoort ADM Terminal

adm europoort elbeweg 139

ADM Europoort Elbeweg 139: Een Belangrijke Hub in de Logistieke Wereld

ADM Europoort Elbeweg 139 is een belangrijke terminal aan de Maasvlakte in Rotterdam. Het is onderdeel van ADM (Archer Daniels Midland), een van ‘s werelds grootste verwerkers van landbouwproducten. ADM Europaort is een essentieel onderdeel van de logistieke keten, waar producten worden ingezameld, opgeslagen en verscheept naar bestemmingen over de hele wereld. Hieronder vindt u meer informatie over ADM Europoort Elbeweg 139.

Locatie en Geschiedenis

ADM Europoort Elbeweg 139 is gevestigd in de Maasvlakte in Rotterdam, een van de drukste havengebieden van Europa. De Maasvlakte is ontstaan in de jaren ’60 en ’70 en is aangelegd om te voldoen aan de groeiende vraag naar transport. ADM was een van de eerste bedrijven die zich in deze nieuwe gebieden vestigde. Het bedrijf verwierf Elbeweg 139 in 1994 en sindsdien is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste hubs voor de verwerking van oliehoudende zaden en voor de opslag en scheepvaart van biobrandstoffen.

Faciliteiten en Capaciteit

ADM Europoort Elbeweg 139 heeft een oppervlakte van ongeveer 70.000 vierkante meter. Er is een douaneterrein van bijna 20.000 vierkante meter en er zijn 15 tanks voor de opslag van biobrandstoffen met een totale capaciteit van bijna 30.000 ton. Daarnaast zijn er verschillende silo’s voor de opslag van oliehoudende zaden. ADM Europoort Elbeweg 139 heeft ook een steiger waar schepen kunnen aanmeren om producten te laden of te lossen.

De faciliteiten op ADM Europoort Elbeweg 139 zijn geavanceerd en modern. Er is een modern laboratorium waar kwaliteitstests worden uitgevoerd op de producten die worden verwerkt of opgeslagen. De terminal is ook uitgerust met geautomatiseerde apparatuur en systemen om de efficiëntie te verbeteren en de veiligheid te waarborgen. ADM Europoort Elbeweg 139 is ISO 9001:2015-gecertificeerd, wat betekent dat het bedrijf voldoet aan internationaal erkende normen voor kwaliteitsbeheersing.

Activiteiten en Diensten

ADM Europoort Elbeweg 139 is een belangrijke hub voor de verwerking van oliehoudende zaden en de opslag en scheepvaart van biobrandstoffen. Oliehoudende zaden zijn onder andere raapzaad, soja, koolzaad en zonnebloempitten. Deze zaden worden hier verwerkt om plantaardige oliën en eiwitten te produceren. Deze producten worden gebruikt in voedsel, diervoeder en industriële toepassingen.

ADM Europoort Elbeweg 139 is ook een belangrijke hub voor de opslag en scheepvaart van biobrandstoffen. Biobrandstoffen zijn vloeibare brandstoffen die niet zijn afgeleid van aardolie. Ze worden geproduceerd uit hernieuwbare bronnen zoals soja, koolzaad en andere oliehoudende gewassen. Biobrandstoffen worden gebruikt om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en om te voldoen aan emissienormen die zijn vastgesteld door regeringen over de hele wereld. ADM Europoort Elbeweg 139 heeft een capaciteit van bijna 30.000 ton voor de opslag van biobrandstoffen.

Transport en Logistiek

ADM Europoort Elbeweg 139 is uitstekend gelegen voor transport. De terminal bevindt zich in de Maasvlakte in Rotterdam, een van de drukste havengebieden ter wereld. Het bedrijf is goed bereikbaar via de weg, het spoor en het water. Er zijn goede aansluitingen op het Europese netwerk van snelwegen en spoorwegen en de terminal ligt vlakbij de belangrijkste containerhaven van Rotterdam, de haven van Rotterdam.

ADM Europoort Elbeweg 139 biedt ook logistieke diensten aan. Het bedrijf kan producten opslaan, transporteren en verschepen naar bestemmingen over de hele wereld. ADM Europoort Elbeweg 139 heeft een ervaren team van logistieke experts om klanten te helpen bij het coördineren van transport en verzendingen.

Veiligheid en Milieu

ADM Europoort Elbeweg 139 hecht veel belang aan veiligheid. Het bedrijf heeft uitgebreide veiligheidsvoorzieningen om de veiligheid van personeel, klanten en bezoekers te garanderen. ADM Europoort Elbeweg 139 heeft ook een veiligheidsprogramma om het bewustzijn te vergroten en om de risico’s te beheersen.

Het bedrijf hecht ook veel belang aan het milieu. ADM Europoort Elbeweg 139 heeft een milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeleid dat voldoet aan de strengste internationale normen. ADM Europoort Elbeweg 139 streeft ernaar om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk te hebben en om de impact op het milieu te minimaliseren.

FAQ

1. Wat is ADM Europoort Elbeweg 139?

ADM Europoort Elbeweg 139 is een belangrijke terminal aan de Maasvlakte in Rotterdam. Het is onderdeel van ADM (Archer Daniels Midland), een verwerker van landbouwproducten. ADM Europoort Elbeweg 139 is een belangrijke hub voor de verwerking van oliehoudende zaden en voor de opslag en scheepvaart van biobrandstoffen.

2. Wat zijn oliehoudende zaden?

Oliehoudende zaden zijn zaden van gewassen zoals raapzaad, soja, koolzaad en zonnebloempitten. Deze zaden worden verwerkt om plantaardige oliën en eiwitten te produceren. Deze producten worden gebruikt in voedsel, diervoeder en industriële toepassingen.

3. Wat zijn biobrandstoffen?

Biobrandstoffen zijn vloeibare brandstoffen die niet zijn afgeleid van aardolie. Ze worden geproduceerd uit hernieuwbare bronnen zoals soja, koolzaad en andere oliehoudende gewassen. Biobrandstoffen worden gebruikt om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en om te voldoen aan emissienormen die zijn vastgesteld door regeringen over de hele wereld.

4. Waarom is ADM Europoort Elbeweg 139 belangrijk?

ADM Europoort Elbeweg 139 is belangrijk omdat het een essentieel onderdeel is van de logistieke keten. Hier worden producten ingezameld, opgeslagen en verscheept naar bestemmingen over de hele wereld. ADM Europoort Elbeweg 139 is uitstekend gelegen voor transport en biedt geavanceerde faciliteiten en diensten.

5. Wat zijn de veiligheids- en milieuvoorzieningen van ADM Europoort Elbeweg 139?

ADM Europoort Elbeweg 139 hecht veel belang aan veiligheid en milieu. Het bedrijf heeft uitgebreide veiligheidsvoorzieningen om de veiligheid van personeel, klanten en bezoekers te garanderen. ADM Europoort Elbeweg 139 heeft ook een veiligheidsprogramma om het bewustzijn te vergroten en om de risico’s te beheersen. Het bedrijf streeft ook naar milieubescherming en minimalisatie van de impact op het milieu. ADM Europoort Elbeweg 139 heeft een milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeleid dat voldoet aan de strengste internationale normen.

Conclusie

ADM Europoort Elbeweg 139 is een belangrijke hub voor de verwerking van oliehoudende zaden en voor de opslag en scheepvaart van biobrandstoffen. Het is een belangrijk onderdeel van de logistieke keten, waar producten worden ingezameld, opgeslagen en verscheept naar bestemmingen over de hele wereld. ADM Europoort Elbeweg 139 is uitstekend gelegen voor transport en biedt geavanceerde faciliteiten en diensten. Het bedrijf hecht veel belang aan veiligheid en milieu en streeft naar minimale impact op het milieu. ADM Europoort Elbeweg 139 is een belangrijke speler in de logistieke wereld en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “adm europoort elbeweg 139”

Inbound Bulkcarrier to Europoort ADM Terminal

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan adm europoort elbeweg 139

Inbound Bulkcarrier to Europoort ADM Terminal
Inbound Bulkcarrier to Europoort ADM Terminal

Meer informatie over adm europoort elbeweg 139 vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel adm europoort elbeweg 139. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 11 adm europoort elbeweg 139

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *