Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Verken Admiraal de Ruijterweg 23: Geschiedenis en Kenmerken

Verken Admiraal de Ruijterweg 23: Geschiedenis en Kenmerken

Buongiorno Espressobar - ADMIRAAL DE RUIJTERWEG Amsterdam

admiraal de ruijterweg 23

Admiraal de Ruijterweg 23 is een van de meest gewilde straten van Amsterdam. Het is een rustige en veilige woonstraat die gelegen is in het district Westelijke Tuinsteden. Deze buurt is vooral geliefd bij gezinnen vanwege de vele parken, speeltuinen en scholen in de omgeving. De Admiraal de Ruijterweg 23 heeft veel te bieden voor iedereen die zoekt naar een stijlvolle en ruime woning met karakter.

Ligging

Admiraal de Ruijterweg 23 is gelegen in het stadsdeel West, tussen het Erasmuspark en het Rembrandtpark. Dit maakt het een ideale locatie voor mensen die willen genieten van prachtige groene ruimtes en het buitenleven. Het gebied rondom de Admiraal de Ruijterweg is relatief rustig en veilig, waardoor het een populaire keuze is voor gezinnen.

Woningen

De woningen in Admiraal de Ruijterweg 23 zijn stijlvol, ruim en uniek van karakter. De meeste woningen zijn gebouwd in de jaren twintig van de vorige eeuw en hebben karakteristieke elementen behouden die zorgen voor een authentieke uitstraling. De woningen hebben gemiddeld vier slaapkamers en bieden voldoende ruimte voor gezinnen. Er zijn ook woningen met tuinen of balkons beschikbaar, wat zorgt voor extra buitenruimte en mogelijkheden voor ontspanning.

Voorzieningen

Admiraal de Ruijterweg 23 heeft veel voorzieningen in de buurt die het leven gemakkelijk maken voor de bewoners. Er zijn verschillende supermarkten, restaurants en cafés in de omgeving. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten en parken die zorgen voor veel mogelijkheden om in beweging te blijven. Daarnaast zijn er scholen in de buurt, waardoor het een uitstekende locatie is voor gezinnen met kinderen.

FAQs

1) Wat is de gemiddelde prijs van een woning in Admiraal de Ruijterweg 23?

De prijzen van huizen op Admiraal de Ruijterweg 23 variëren afhankelijk van de grootte en de staat van het huis. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de € 500.000 en € 800.000.

2) Is Admiraal de Ruijterweg 23 een veilige buurt?

Ja, Admiraal de Ruijterweg 23 staat bekend als een veilige buurt in Amsterdam. Het heeft een laag criminaliteitsniveau en wordt als een rustige woonstraat beschouwd.

3) Welke voorzieningen zijn er in de buurt?

In de omgeving zijn er verschillende supermarkten, restaurants, cafés en sportfaciliteiten. Er zijn ook scholen en parken in de buurt.

4) Zijn er transportopties in de buurt?

Ja, Admiraal de Ruijterweg 23 heeft een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tram- en buslijnen die door de buurt rijden en het is slechts een paar minuten lopen naar het dichtstbijzijnde treinstation.

5) Is Admiraal de Ruijterweg 23 geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, Admiraal de Ruijterweg 23 is een ideale locatie voor gezinnen met kinderen. Er zijn scholen in de buurt en er zijn verschillende parken, speeltuinen en andere activiteiten die geschikt zijn voor kinderen.

6) Zijn er mogelijkheden voor recreatie in de buurt?

Ja, Admiraal de Ruijterweg 23 heeft verschillende parken, speeltuinen en sportfaciliteiten in de buurt. Het Erasmuspark en het Rembrandtpark zijn beide op loopafstand en bieden veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen, joggen en picknicken.

7) Wat is de geschiedenis van Admiraal de Ruijterweg 23?

De woningen op Admiraal de Ruijterweg 23 zijn gebouwd in de jaren twintig van de vorige eeuw en hebben sindsdien veel veranderingen doorgemaakt. De buurt was oorspronkelijk een relatief arme buurt, maar is de afgelopen decennia gegroeid en is nu een populaire locatie voor gezinnen en jonge professionals.

Conclusie

Admiraal de Ruijterweg 23 is een prachtige en rustige straat in het stadsdeel West van Amsterdam. Het biedt ruime en stijlvolle woningen met karakteristieke elementen en is populair bij gezinnen vanwege de vele parken, scholen en speeltuinen in de omgeving. Admiraal de Ruijterweg 23 heeft veel te bieden voor iedereen die op zoek is naar een rustige en veilige buurt met uitstekende voorzieningen en transportmogelijkheden.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “admiraal de ruijterweg 23”

Buongiorno Espressobar – ADMIRAAL DE RUIJTERWEG Amsterdam

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan admiraal de ruijterweg 23

Buongiorno Espressobar - ADMIRAAL DE RUIJTERWEG Amsterdam
Buongiorno Espressobar – ADMIRAAL DE RUIJTERWEG Amsterdam

Meer informatie over admiraal de ruijterweg 23 vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel admiraal de ruijterweg 23. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 47 admiraal de ruijterweg 23

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *