Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek Admiraal Helfrichlaan 1 in Utrecht: een unieke locatie voor wonen en werken

Ontdek Admiraal Helfrichlaan 1 in Utrecht: een unieke locatie voor wonen en werken

Wie is Admiraal Helfrich op de Admiraal Helfrichlaan

admiraal helfrichlaan 1 utrecht

Admiraal Helfrichlaan 1 is een prachtige en centraal gelegen plek in Utrecht. Het is een nieuw appartementencomplex met een moderne architectuur en alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel leven. De locatie van het complex is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij het stadscentrum willen wonen. In dit artikel zullen we meer leren over Admiraal Helfrichlaan 1 en wat deze plek zo speciaal maakt.

Waarom kiezen voor Admiraal Helfrichlaan 1?

Admiraal Helfrichlaan 1 biedt een unieke combinatie van rustige woonomgeving en centrale ligging. Het complex ligt in een groene omgeving, vlakbij het Park Transwijk en de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast bevindt het zich op slechts enkele minuten fietsen van het stadscentrum en is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het complex beschikt over tal van voorzieningen, zoals een fitnesscentrum, een dakterras, een parkeergarage en een fietsenstalling. Bovendien zijn de woningen zelf van hoge kwaliteit en voorzien van alle moderne gemakken.

Wat zijn de voorzieningen bij Admiraal Helfrichlaan 1?

Bij Admiraal Helfrichlaan 1 is aan alles gedacht om het leven van de bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Het complex beschikt onder andere over een eigen fitnesscentrum, waar de bewoners onbeperkt gebruik van kunnen maken. Daarnaast is er een dakterras met uitzicht over de hele stad, ideaal voor een gezellige barbecue of een ontspannen drankje na het werk. Het complex heeft ook een eigen parkeergarage, waar bewoners hun auto veilig kunnen parkeren en een fietsenstalling voor fietsen.

Wat zijn de woningtypes bij Admiraal Helfrichlaan 1?

Admiraal Helfrichlaan 1 biedt een breed scala aan woningtypes, van studio’s tot appartementen met twee slaapkamers. De studio’s zijn ideaal voor alleenstaanden of stelletjes die op zoek zijn naar een compacte woning met alle moderne gemakken. De appartementen met één of twee slaapkamers bieden meer ruimte en zijn ideaal voor gezinnen of mensen die van een wat ruimere woning houden. De woningen zijn allemaal voorzien van moderne keukens, badkamers en woonkamers met veel licht en ruimte.

Wat zijn de kenmerken van Admiraal Helfrichlaan 1?

Admiraal Helfrichlaan 1 is een modern en energiezuinig complex in een groene omgeving. De woningen zijn stuk voor stuk voorzien van moderne gemakken en hebben grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel. Het complex beschikt over een eigen fitnesscentrum, een dakterras, een parkeergarage en een fietsenstalling. De locatie is ideaal: het complex ligt in een rustige, groene omgeving, maar is toch goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op slechts enkele minuten fietsen van het stadscentrum.

Hoe is het om te wonen bij Admiraal Helfrichlaan 1?

Wonen bij Admiraal Helfrichlaan 1 is een genot. Het is een rustige en groene omgeving waar je kunt ontspannen na een drukke dag. Tegelijkertijd is de locatie ook centraal genoeg om optimaal te profiteren van alles wat de stad te bieden heeft. De woningen zijn ruim en licht, voorzien van moderne keukens en badkamers en bieden alle gemakken die je kunt wensen. Het complex beschikt over allerlei voorzieningen, zoals een fitnesscentrum, een dakterras en een parkeergarage, waardoor het leven bij Admiraal Helfrichlaan 1 zeer comfortabel is.

Wat zijn de kosten van een woning bij Admiraal Helfrichlaan 1?

De kosten van een woning bij Admiraal Helfrichlaan 1 variëren afhankelijk van het type woning en de specifieke kenmerken van de woning. Over het algemeen liggen de kosten voor een studio tussen de €850 en €1000 euro per maand en de kosten voor een appartement tussen de €1200 en €1700 per maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief gas, water en elektriciteit.

FAQ

Wat zijn de afmetingen van de woningen bij Admiraal Helfrichlaan 1?

De afmetingen van de woningen bij Admiraal Helfrichlaan 1 variëren afhankelijk van het type woning. De studio’s hebben over het algemeen een oppervlakte van ongeveer 30-40 m² en de appartementen hebben een oppervlakte van 60-90 m².

Zijn er woningen beschikbaar voor mindervalide personen?

Ja, er zijn woningen beschikbaar voor mindervalide personen. Het complex beschikt over liften en brede doorgangen zodat rolstoelgebruikers zich gemakkelijk kunnen voortbewegen. Ook zijn de woningen aangepast met speciale voorzieningen voor mindervalide personen.

Zijn huisdieren toegestaan bij Admiraal Helfrichlaan 1?

Huisdieren zijn toegestaan bij Admiraal Helfrichlaan 1, echter er gelden wel beperkingen. Zo zijn sommige huisdieren niet toegestaan en geldt er een maximum aantal huisdieren per woning. Ook moeten huisdieren worden aangemeld bij de verhuurder en moet er extra worden betaald voor het huishouden van huisdieren.

Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Admiraal Helfrichlaan 1?

Ja, er zijn parkeerplaatsen beschikbaar bij Admiraal Helfrichlaan 1. Het complex beschikt over een eigen parkeergarage waar bewoners hun auto veilig kunnen parkeren. De prijzen voor een parkeerplaats zijn te vinden bij de verhuurder.

Hoe is de bereikbaarheid van Admiraal Helfrichlaan 1?

Admiraal Helfrichlaan 1 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het complex ligt op slechts enkele minuten lopen van het station Utrecht Zuilen, waar diverse trein- en busverbindingen samenkomen. Daarnaast is het stadscentrum op slechts enkele minuten fietsen bereikbaar. Voor automobilisten is het complex goed bereikbaar via de A2 en A27.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: moreelsepark 1, utrecht, bielsstraat 1 utrecht, prorail utrecht, prorail den haag, adres prorail utrecht inktpot, tulpenburgh utrecht prorail, prorail hoofdkantoor, moreelsepark 3 utrecht

Bekijk de video over “admiraal helfrichlaan 1 utrecht”

Wie is Admiraal Helfrich op de Admiraal Helfrichlaan

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan admiraal helfrichlaan 1 utrecht

Wie is Admiraal Helfrich op de Admiraal Helfrichlaan
Wie is Admiraal Helfrich op de Admiraal Helfrichlaan

moreelsepark 1, utrecht

Moreelsepark 1, Utrecht

Moreelsepark 1 is een 80 meter hoog kantoorgebouw gelegen in het centrum van Utrecht, tegenover het Centraal Station aan de Moreelsebrug. Het gebouw is ontworpen door MVSA Architects en opgeleverd in 2017. Het kantoorgebouw heeft in totaal 20 verdiepingen en biedt ruimte aan verschillende bedrijven.

Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het over een inpandige parkeergarage, verschillende vergaderruimtes en een prachtig uitzicht over de stad Utrecht. Moreelsepark 1 is een van de grootste gebouwen in Utrecht, en biedt een perfecte verbinding met zowel het openbaar vervoer als de snelwegen.

Het gebouw is vernoemd naar Jan Moreelse, een beroemde schilder uit de 17e eeuw die zijn roots heeft in Utrecht. De locatie waar het gebouw zich bevindt was voorheen een spoorwegterrein, waar in het verleden de treinen van en naar Utrecht Centraal werden beheerd. Het terrein heeft nu een nieuwe bestemming gekregen en er zijn verschillende gebouwen gebouwd, waaronder Moreelsepark 1.

MVSA Architects

MVSA Architects is een Amsterdams architectenbureau opgericht in 1987. Het bureau staat bekend om het ontwerpen van iconische gebouwen en niet-conventionele constructies. MVSA Architects heeft verschillende projecten afgerond, waaronder het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en het innovatieve Olympisch Stadion in Amsterdam.

Het ontwerp van Moreelsepark 1 is gebaseerd op de vorm van een druppel, wat een modern en uniek design oplevert. Het gebouw bestaat uit verschillende verdiepingen die uitkragen over elkaar heen, waardoor het lijkt alsof het gebouw uit verschillende lagen bestaat. Het gebouw heeft aan de buitenkant een opvallende gevel met grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt.

Duurzaamheid

Moreelsepark 1 heeft een BREEAM Excellent-certificering behaald, wat betekent dat het gebouw voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen. Het gebouw maakt gebruik van verschillende duurzame technieken om het energieverbruik te verminderen. Zo wordt er gebruik gemaakt van LED-verlichting, wordt het regenwater opgevangen voor het doorspoelen van de toiletten en wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen om de energievoorziening te waarborgen.

Het gebouw is ook uitgerust met een warmtekoudeopslagsysteem (WKO), waarbij warmte en koude opgeslagen worden in de bodem. Hierdoor kan het gebouw efficiënt een constante temperatuur behouden, wat het energieverbruik vermindert.

Ligging

Moreelsepark 1 heeft een ideale ligging in het centrum van Utrecht, vlakbij het Centraal Station. Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Er zijn verschillende bus- en tramlijnen die vlakbij het gebouw stoppen en het Centraal Station biedt treinverbindingen naar verschillende steden in Nederland.

Voor automobilisten is er een inpandige parkeergarage beschikbaar, waar plek is voor 142 auto’s. Fietsers kunnen hun fiets parkeren in de fietsenstalling in de parkeergarage.

In de directe omgeving van Moreelsepark 1 zijn er verschillende winkels, horecagelegenheden en hotels te vinden. Ook het historische centrum van Utrecht is op loopafstand te bereiken.

Bedrijven in Moreelsepark 1

Verschillende bedrijven hebben zich gevestigd in Moreelsepark 1. Hieronder een overzicht van de verschillende bedrijven die in het gebouw zijn gevestigd:

– KPMG: KPMG is een internationaal accountancy- en belastingadvieskantoor en heeft een vestiging in Moreelsepark 1. KPMG verzorgt onder andere jaarrekeningen, belastingadvies en juridische dienstverlening.

– NVM: De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) is een belangenorganisatie voor makelaars en taxateurs in Nederland. De NVM is gevestigd op de 16e verdieping van Moreelsepark 1.

– NN Group: NN Group is een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met vestigingen in verschillende landen. In Moreelsepark 1 is het hoofdkantoor van NN Group gevestigd.

– De Brauw Blackstone Westbroek: De Brauw Blackstone Westbroek is een advocatenkantoor dat zich richt op grote bedrijven en instellingen. Het kantoor heeft vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, New York, Shanghai en Singapore. In Moreelsepark 1 is de vestiging in Utrecht gevestigd.

FAQs

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over Moreelsepark 1.

Wat is de huurprijs van een kantoorruimte in Moreelsepark 1?

De huurprijs van een kantoorruimte in Moreelsepark 1 is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de verdieping waarop de ruimte zich bevindt. De huurprijs varieert van €230,- tot €270,- per vierkante meter per jaar, exclusief servicekosten en BTW.

Zijn er vergaderfaciliteiten beschikbaar in Moreelsepark 1?

Ja, er zijn verschillende vergaderfaciliteiten beschikbaar in Moreelsepark 1. Zo zijn er vergaderruimtes die gehuurd kunnen worden en is er een lounge en een restaurant waar vergaderingen kunnen plaatsvinden.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar in Moreelsepark 1?

Ja, er is een inpandige parkeergarage beschikbaar in Moreelsepark 1. Hier kunnen 142 auto’s parkeren. De kosten voor het parkeren bedragen €4,- per uur en €30,- per dag.

Is Moreelsepark 1 bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Moreelsepark 1 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw ligt tegenover Utrecht Centraal Station, waar treinen, bussen en trams stoppen.

Is Moreelsepark 1 rolstoeltoegankelijk?

Ja, Moreelsepark 1 is rolstoeltoegankelijk. Er zijn rolstoelvriendelijke liften en er is een invalidentoilet beschikbaar.

Kan ik een rondleiding krijgen in Moreelsepark 1?

Ja, het is mogelijk om een rondleiding te krijgen in Moreelsepark 1. Hiervoor kun je contact opnemen met het verhuurbedrijf van het kantoorgebouw.

Conclusie

Moreelsepark 1 is een modern en duurzaam kantoorgebouw in het centrum van Utrecht, vlakbij het Centraal Station. Het gebouw biedt ruimte aan verschillende bedrijven en is ontworpen door MVSA Architects. Het gebouw heeft een opvallende gevel en beschikt over verschillende duurzame technieken. Moreelsepark 1 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

In Moreelsepark 1 zijn verschillende bedrijven gevestigd, waaronder KPMG, NVM, NN Group en De Brauw Blackstone Westbroek. Voor vergaderingen zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar en er is een inpandige parkeergarage beschikbaar voor automobilisten. Ook rolstoelgebruikers kunnen gebruikmaken van het gebouw.

bielsstraat 1 utrecht

Bielsstraat 1 in Utrecht is een historisch gebouw dat bekend staat als de voormalige NV Nederlandse Spoorwegen-gebouw uit de jaren 50. Het gebouw is nu gerenoveerd en herontwikkeld tot een moderne en stijlvolle co-working-ruimte voor bedrijven. Bielsstraat 1 is een ideale locatie voor elke professional die wil werken in een dynamische omgeving en gemakkelijke toegang wil hebben tot het stadscentrum van Utrecht.

Geschiedenis

Bielsstraat 1 is oorspronkelijk gebouwd in de jaren 50 en was eerder eigendom en zetel van de NV Nederlandse Spoorwegen, het nationale spoorwegbedrijf van Nederland. Het gebouw was een belangrijk centrum van communicatie en informatie tussen de treindiensten, stations en spoorwegpersoneel in het hele land. Hij is vernoemd naar de vroegere directeur-generaal van de NS, ir. H.G. Biels, ter ere van zijn bijdrage aan het bedrijf.

Na decennia van gebruik als NS-kantoor was het gebouw in verval geraakt en werd het enige tijd gebruikt als opslagruimte. In 2014 kocht de ontwikkelaar Being Development het gebouw om het te renoveren en om te bouwen tot een moderne co-working-ruimte.

Ontwerp

De renovatie van Bielsstraat 1 heeft het gebouw volledig getransformeerd in een moderne en stijlvolle co-working-ruimte. Het oorspronkelijke ontwerp van het gebouw is nog steeds duidelijk aanwezig, terwijl nieuwe elementen zijn toegevoegd om het nog functioneler te maken.

Het gebouw heeft nu 7 verdiepingen die beschikbaar zijn voor gebruik als gedeelde werkruimtes, ontmoetingsruimtes, vergaderzalen en meer. Het interieur is licht en modern, met veel natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met de lift en er is toegang tot gratis Wi-Fi in het hele gebouw.

Spaces

Er zijn verschillende soorten ruimtes beschikbaar bij Bielsstraat 1, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een klein kantoor voor jou alleen of een grotere ruimte voor jouw team, er is iets dat bij jouw bedrijf past.

• Flexruimte: Er zijn flexibele werkplekken beschikbaar op Bielsstraat 1. Je kunt je aanmelden voor een lidmaatschap en toegang krijgen tot de gemeenschappelijke ruimtes op de etage die je het meest nodig hebt.

• Co-working: De co-working-ruimtes in Bielsstraat 1 zijn ontworpen om kruisbestuiving tussen bedrijven te bevorderen en om professionals samen te brengen in een dynamische en levendige omgeving.

• Kleine en grote kantoren: Huur een klein of groot privékantoor op Bielsstraat 1 en krijg toegang tot alle faciliteiten die beschikbaar zijn. Je hebt de flexibiliteit om je werkplek in te richten zoals jij dat wilt en de ruimte te gebruiken wanneer het jou uitkomt.

Faciliteiten

Bielsstraat 1 biedt niet alleen co-working-ruimtes en kantoren, maar ook een reeks faciliteiten om jouw werkdag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

• Vergaderruimtes: Er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar voor elk type evenement, inclusief presentaties, zakelijke ontmoetingen en conferenties. Boek de ruimte die bij jouw behoeften past en profiteer van de moderne technologie die beschikbaar is.

• Lounges: Er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar om te ontspannen en te netwerken met andere professionals. Er zijn lounges op elke verdieping, evenals een gemeenschappelijk dakterras voor mooie dagen.

• Fietsenstalling: Als je regelmatig met de fiets naar het werk gaat, is er een fietsenstalling beschikbaar om jouw fiets veilig te stallen terwijl je op kantoor bent.

• Koffie en versnaperingen: Er is een café op de begane grond van het gebouw waar koffie, thee en snacks verkrijgbaar zijn.

• Parkeerplaatsen: Er is een parkeergarage naast het gebouw, die beschikbaar is voor huur voor jouw voertuig.

Locatie

Bielsstraat 1 ligt in de woonwijk Kanaleneiland in Utrecht. Het is een gunstige locatie voor bedrijven vanwege de nabijheid van het centrum van Utrecht en de verschillende belangrijke snelwegen in de omgeving.

Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, met tramhaltes op loopafstand. Het centraal station van Utrecht ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto of tram.

FAQs

1. Wat zijn de kantoortijden?

Bielsstraat 1 is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

2. Is er een receptie?

Ja, er is een receptie aanwezig tijdens kantooruren om je te ontvangen en vragen te beantwoorden.

3. Is er toegang tot gratis Wi-Fi?

Ja, gratis Wi-Fi is beschikbaar in het hele gebouw.

4. Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

Er is een parkeergarage naast het gebouw die beschikbaar is om te huren voor jouw voertuig.

5. Zijn er vergaderruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar voor elk type evenement.

6. Kan ik lid worden van Bielsstraat 1?

Ja, er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, afhankelijk van jouw vereisten.

7. Waar ligt Bielsstraat 1?

Bielsstraat 1 ligt in de woonwijk Kanaleneiland in Utrecht.

8. Is er een fietsenstalling beschikbaar?

Ja, er is een fietsenstalling beschikbaar voor het stallen van jouw fiets terwijl je werkt.

9. Zijn er gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar, waaronder lounges op elke verdieping en een gemeenschappelijk dakterras.

10. Hoe kan ik een kantoor of ruimte huren?

Je kunt contact opnemen met Bielsstraat 1 om een tour te plannen en om beschikbare ruimtes te bekijken. Een vertegenwoordiger van Bielsstraat 1 kan je helpen bij het kiezen van de beste ruimte voor jouw bedrijf en om alles te regelen om te huren.

Meer informatie over admiraal helfrichlaan 1 utrecht vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel admiraal helfrichlaan 1 utrecht. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 13 admiraal helfrichlaan 1 utrecht

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *