Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Adres Heineken Den Bosch: Waar Bierliefhebbers Heen Moeten!

Adres Heineken Den Bosch: Waar Bierliefhebbers Heen Moeten!

Heineken Solar Project Den Bosch

adres heineken den bosch

Adres Heineken Den Bosch: bierbrouwerij en biercafé

In Den Bosch, ook wel bekend als ‘s-Hertogenbosch, kan je op verschillende plekken genieten van een lekker biertje. Een daarvan is de Heineken brouwerij met bijhorend biercafé. In dit artikel lees je alles over het adres Heineken Den Bosch, de geschiedenis van de brouwerij en het biercafé, wat er allemaal te doen is en wat de openingstijden zijn.

Geschiedenis van Heineken Den Bosch

De Heineken brouwerij in Den Bosch is in 1958 geopend en was oorspronkelijk bedoeld als brouwerij voor het zuiden van Nederland. In de beginjaren was het vooral een plek waar bier werd gebrouwen en opgeslagen, maar geleidelijk aan is het uitgegroeid tot een multifunctioneel complex. Tegenwoordig is het een plek waar bier wordt gebrouwen, geproefd en waar je meer te weten kan komen over de geschiedenis van het Heineken bier.

In de jaren ’60 vond er een flinke uitbreiding plaats. Er kwamen onder andere drie nieuwe brouwketels bij. In de jaren ’80 werd er een nieuwe bottelarij geopend en kwam er nog meer productiecapaciteit bij. In 2001 werd een nieuw Heineken biercafé geopend, wat tegenwoordig een populaire plek is om een biertje te drinken.

Adres Heineken Den Bosch en bereikbaarheid

Het adres van de Heineken brouwerij en het biercafé is: Tappersweg 14, 5234 PA in Den Bosch. Het complex is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Vanaf de A2 neem je afslag 22 (Vught/Den Bosch) en vervolgens volg je de borden richting de Brouwerij en Trappistenklooster.

Als je met het openbaar vervoer komt, kan je het beste de trein nemen naar Station Den Bosch. Vanaf daar kan je tramlijn 2 richting De Bossche Poort nemen. Stap uit bij halte Onderwijsboulevard en loop in enkele minuten naar de brouwerij.

Wat is er te doen bij Heineken Den Bosch?

Bij de Heineken brouwerij en het biercafé is van alles te beleven. Hieronder vind je een overzicht.

Rondleidingen in de brouwerij

Tijdens een rondleiding door de brouwerij kom je alles te weten over het brouwproces van het Heineken bier. Je ziet hoe de ingrediënten worden toegevoegd, hoe het bier wordt gefilterd en hoe het wordt gebotteld. De rondleiding eindigt met een proeverij, waarbij je kan genieten van verschillende soorten Heineken bier.

Het is aan te raden om van tevoren een plekje te reserveren voor de rondleidingen, want ze zijn populair en snel volgeboekt.

Bierproeverijen

Naast de speciale proeverij aan het einde van de rondleiding, kan je bij het biercafé ook een uitgebreide bierproeverij boeken. Tijdens deze proeverij krijg je verschillende soorten Heineken bier geserveerd, vergezeld van passende hapjes. Een echte aanrader voor de bierliefhebber!

Biercafé

Het biercafé is een gezellige plek om een biertje te drinken met vrienden of familie. Naast de Heineken bieren kan je hier ook genieten van andere dranken en lekkere hapjes. Het café is regelmatig het toneel voor feestjes en evenementen.

Shop

In de Heineken shop kan je terecht voor allerlei merchandise en souvenirs van Heineken. Denk aan T-shirts, glazen, petten en andere leuke hebbedingen. Een mooi aandenken aan je bezoek aan de brouwerij!

Openingstijden Heineken Den Bosch

Het biercafé en de shop zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 18.00 uur. Op zondagen is het biercafé gesloten en is de shop geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Rondleidingen kunnen geboekt worden op maandag tot en met donderdag om 11.30 uur en om 14.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn er extra rondleidingen om 11.00 uur en om 13.30 uur. Op zondagen vinden er geen rondleidingen plaats.

Prijzen

Een rondleiding kost €16,50 per persoon, inclusief een proeverij van 2 glazen Heineken bier. Een bierproeverij kost €24,50 per persoon. De prijzen voor hapjes zijn afhankelijk van de keuze en zijn niet bij de prijs inbegrepen.

FAQs

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Heineken brouwerij en het biercafé in Den Bosch.

Kan ik zonder reservering een rondleiding volgen?

Nee, het is niet mogelijk om zonder reservering deel te nemen aan een rondleiding. Het aantal plaatsen is beperkt en rondleidingen zijn snel volgeboekt. Je kan een plekje reserveren via de website van Heineken Den Bosch.

Mag ik foto’s maken tijdens de rondleiding?

Ja, het is toegestaan om foto’s te maken tijdens de rondleiding. Houd er wel rekening mee dat je geen foto’s mag maken in de productie- en bottelruimtes.

Is de brouwerij ook geschikt voor kinderen?

Kinderen zijn welkom bij de brouwerij, maar de rondleidingen en proeverijen zijn alleen geschikt voor volwassenen vanwege de alcoholische dranken. Kinderen tussen de 10 en 16 jaar kunnen wel deelnemen aan de rondleiding, maar krijgen geen proeverij. Voor kinderen onder de 10 jaar is de rondleiding niet geschikt.

Kan ik ook dineren bij het biercafé van Heineken Den Bosch?

Nee, het biercafé van Heineken Den Bosch is alleen geopend voor drankjes en hapjes. Er zijn wel verschillende restaurants in de buurt waar je kunt dineren.

Conclusie

De Heineken brouwerij en het biercafé in Den Bosch zijn een must-visit voor bierliefhebbers en iedereen die meer wil weten over de geschiedenis en het brouwproces van Heineken bier. Of je nu een rondleiding volgt, deelneemt aan een bierproeverij of gewoon een biertje drinkt in het gezellige café, een bezoek aan Heineken Den Bosch is altijd de moeite waard. Vergeet niet om van tevoren een plekje te reserveren en geniet van je bezoek aan deze bijzondere plek!

Trefwoorden gezocht door gebruikers: heineken den bosch rondleiding, heineken den bosch contact, pum heineken den bosch openingstijden, heineken den bosch vacatures, heineken adres amsterdam, operator heineken den bosch, heineken klantenservice telefoonnummer, heineken zoeterwoude

Bekijk de video over “adres heineken den bosch”

Heineken Solar Project Den Bosch

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan adres heineken den bosch

Heineken Solar Project Den Bosch
Heineken Solar Project Den Bosch

heineken den bosch rondleiding

Heineken Den Bosch Rondleiding: Kom alles te weten over Heineken bier

Als je van bier houdt, dan is Heineken waarschijnlijk een merk dat je goed kent. Dit wereldberoemde biermerk is niet alleen bekend vanwege de goed smaak, maar ook vanwege de goudgele kleur en de kenmerkende ‘plop’ die je hoort wanneer je een flesje opent. Als je meer wilt weten over Heineken en hoe het bier wordt gemaakt, dan is een bezoekje aan de Heineken Den Bosch Rondleiding zeker de moeite waard.

Wat is de Heineken Den Bosch Rondleiding?

De Heineken Den Bosch Rondleiding is een rondleiding door de brouwerij van Heineken in Den Bosch. Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen bij de productie van Heineken bier.

De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en start met een ontvangst in de ontvangsthal, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van Heineken. Vervolgens krijg je een presentatie over hoe het bier wordt gebrouwen en krijg je een rondleiding door de brouwerij zelf. Tijdens de rondleiding kom je langs de verschillende stadia van het brouwproces en krijg je uitleg over hoe de ingrediënten worden gebruikt om uiteindelijk Heineken bier te maken.

Na de rondleiding krijg je de kans om het bier te proeven en kun je even ontspannen in de bar. Hier kun je genieten van een lekker koud biertje en even bijkomen van alle informatie die je zojuist hebt opgedaan.

Wat kun je verwachten tijdens de rondleiding?

Tijdens de Heineken Den Bosch Rondleiding krijg je een uitgebreide kijk op het brouwproces en leer je meer over de geschiedenis van Heineken. Ook kom je te weten hoe Heineken bier wordt gebrouwen en krijg je uitleg over de verschillende ingrediënten die worden gebruikt.

De rondleiding is interactief en er is ook genoeg ruimte voor vragen. Er zijn gidsen aanwezig die je voorzien van alle informatie die je nodig hebt en die graag je vragen beantwoorden.

Voor wie is de rondleiding geschikt?

De Heineken Den Bosch Rondleiding is geschikt voor iedereen die houdt van bier en meer wil weten over de productie van Heineken bier. Of je nu een echte bierliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe bier wordt gemaakt, de rondleiding is zeker de moeite waard.

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan is de rondleiding helaas niet geschikt voor jou. De minimumleeftijd voor de rondleiding is 18 jaar en je moet ook een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen.

Hoe kan ik tickets kopen voor de Heineken Den Bosch Rondleiding?

Je kunt tickets kopen voor de Heineken Den Bosch Rondleiding via de website van Heineken. Het is aan te raden om vooraf te boeken, aangezien de rondleidingen regelmatig zijn uitverkocht.

Wat kost de Heineken Den Bosch Rondleiding?

Een ticket voor de Heineken Den Bosch Rondleiding kost € 17,50 per persoon. Dit is inclusief de rondleiding, een presentatie en het proeven van het bier.

Wat zijn de openingstijden van de Heineken Den Bosch Rondleiding?

De Heineken Den Bosch Rondleiding is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag is de rondleiding geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Hoe lang duurt de Heineken Den Bosch Rondleiding?

De Heineken Den Bosch Rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Houd er wel rekening mee dat dit een schatting is en dat de rondleiding langer of korter kan duren, afhankelijk van de groepsgrootte en andere omstandigheden.

Kan ik de Heineken Den Bosch Rondleiding annuleren?

Ja, het is mogelijk om de Heineken Den Bosch Rondleiding te annuleren. Als je je tickets hebt geboekt via de website van Heineken, kun je tot 24 uur van tevoren gratis annuleren.

Wat moet ik dragen tijdens de Heineken Den Bosch Rondleiding?

Tijdens de Heineken Den Bosch Rondleiding krijg je een rondleiding door de brouwerij. Het is daarom aan te raden om comfortabele schoenen te dragen. Daarnaast is het mogelijk dat je tijdens de rondleiding in aanraking komt met natte of vuile oppervlakken, dus je kunt het beste ook kleding dragen die vies mag worden.

Is de Heineken Den Bosch Rondleiding toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, de Heineken Den Bosch Rondleiding is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn liften aanwezig en de meeste delen van de brouwerij zijn rolstoeltoegankelijk. Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je vooraf contact opnemen met Heineken.

Conclusie

De Heineken Den Bosch Rondleiding is een leuke en interessante activiteit voor iedereen die meer wil weten over het brouwproces van Heineken bier. Tijdens de rondleiding krijg je een uitgebreide presentatie over de geschiedenis en het productieproces van Heineken, en kun je ook het bier zelf proeven. De rondleiding is geschikt voor iedereen die ouder is dan 18 jaar en is ook toegankelijk voor mindervaliden. Het is aan te raden om vooraf te boeken, aangezien de rondleidingen regelmatig zijn uitverkocht.

FAQs

1. Wat is de Heineken Den Bosch Rondleiding?
De Heineken Den Bosch Rondleiding is een rondleiding door de brouwerij van Heineken in Den Bosch. Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen bij de productie van Heineken bier.

2. Voor wie is de rondleiding geschikt?
De rondleiding is geschikt voor iedereen die ouder is dan 18 jaar en geïnteresseerd is in het productieproces van Heineken bier.

3. Wat is de prijs van de Heineken Den Bosch Rondleiding?
Een ticket voor de Heineken Den Bosch Rondleiding kost € 17,50 per persoon.

4. Zijn er openingstijden voor de Heineken Den Bosch Rondleiding?
De Heineken Den Bosch Rondleiding is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag is de rondleiding geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

5. Hoe lang duurt de Heineken Den Bosch Rondleiding?
De Heineken Den Bosch Rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur.

6. Kan ik de Heineken Den Bosch Rondleiding annuleren?
Als je je tickets hebt geboekt via de website van Heineken, kun je tot 24 uur van tevoren gratis annuleren.

7. Wat moet ik dragen tijdens de Heineken Den Bosch Rondleiding?
Tijdens de Heineken Den Bosch Rondleiding krijg je een rondleiding door de brouwerij. Het is daarom aan te raden om comfortabele schoenen te dragen, en kleding die vies mag worden.

8. Is de Heineken Den Bosch Rondleiding toegankelijk voor mindervaliden?
Ja, de Heineken Den Bosch Rondleiding is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn liften aanwezig en de meeste delen van de brouwerij zijn rolstoeltoegankelijk.

heineken den bosch contact

Heineken is one of the most well-known beer brands not only in the Netherlands but around the world as well. The company’s headquarters is located in Amsterdam and they have a number of breweries across the country. One of these breweries is located in Den Bosch, a city in the southern part of the Netherlands. If you are looking to get in touch with Heineken Den Bosch, there are several ways to do so.

Contact Heineken Den Bosch by Phone

If you need to get in touch with Heineken Den Bosch right away, the best way to do so is by phone. The brewery’s phone number is 073 629 7111. When you call, you will be connected to the main reception desk at the brewery. From there, you can ask to speak with the appropriate department or individual.

Contact Heineken Den Bosch by Email

If you prefer to reach out to Heineken Den Bosch via email, you can send a message to info.bosch@heineken.com. Depending on the nature of your inquiry, you may or may not receive a response right away. Additionally, you should be aware that email is not always the most secure or reliable method of communication.

Contact Heineken Den Bosch by Mail

If you would like to send a letter or package to Heineken Den Bosch, the brewery’s mailing address is:

Heineken Brouwerij ‘s-Hertogenbosch B.V. Postbus 70 5201 AB ‘s-Hertogenbosch, Nederland

FAQs

There are a number of frequently asked questions (FAQs) related to Heineken Den Bosch. Here are some of the most common questions and their answers.

What is Heineken Den Bosch?

Heineken Den Bosch is one of the breweries owned and operated by Heineken in the Netherlands. The brewery is located in the city of Den Bosch, in the southern part of the country.

What kind of beer does Heineken Den Bosch make?

At Heineken Den Bosch, the brewery produces a number of different types of beer. Some of the most popular beers produced at the brewery include Heineken Pilsener, Heineken 0.0, and Amstel Bier.

Can I take a brewery tour of Heineken Den Bosch?

Yes, it is possible to take a tour of the Heineken Den Bosch brewery. During the tour, you will have the opportunity to learn about the brewing process, as well as see the equipment and facilities used to produce Heineken beers. Additionally, you will have the opportunity to taste different types of beer. Tours are typically offered on certain days of the week and require advance booking.

Can I buy Heineken beer at the Den Bosch brewery?

While you cannot purchase Heineken beer directly from the brewery, there are several places in Den Bosch where you can buy Heineken products. These include supermarkets, liquor stores, and bars and restaurants.

How can I learn more about Heineken Den Bosch?

If you want to learn more about Heineken Den Bosch, you can visit the brewery’s website. There, you can find information about the history of the brewery, the different types of beer produced there, and upcoming events and promotions.

In Conclusion

If you need to get in touch with Heineken Den Bosch, there are several ways to do so. You can call the brewery’s main reception desk, send an email, or mail a letter to the brewery’s address. Additionally, there are several FAQs related to Heineken Den Bosch, including how to take a brewery tour, where to buy Heineken beer in Den Bosch, and how to learn more about the brewery’s history and products. No matter what your question or concern is, the team at Heineken Den Bosch is happy to help.

Meer informatie over adres heineken den bosch vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel adres heineken den bosch. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 99 adres heineken den bosch

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *