Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aeolusweg 14 de Bilt: Modern Woning in Groene Omgeving

Aeolusweg 14 de Bilt: Modern Woning in Groene Omgeving

A cycle tunnel in De Bilt

aeolusweg 14 de bilt

Aeolusweg 14 de Bilt: Een Prachtige Locatie om te Wonen

De Aeolusweg 14 de Bilt is een prachtige locatie om te wonen. Het is een prachtige woning met veel ruimte en een mooi uitzicht op de omgeving. Het is een rustige wijk waar je je thuis kunt voelen. Er zijn veel voorzieningen in de buurt en het is een gemakkelijke plek om te wonen.

Locatie

De Aeolusweg 14 de Bilt is gelegen in de Bilt, een gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente heeft ongeveer 42.000 inwoners en is een populaire woonplaats vanwege de centrale ligging tussen Utrecht en Amersfoort. De gemeente heeft veel groen en diverse parken zoals het Panbos, Houdringe en het Bos van Beerschoten en de Biltse Duinen.

Woning

De woning is een vrijstaande woning met 5 kamers en een kelder. Het heeft een royale woonkamer, een moderne keuken, een ruime slaapkamer en twee badkamers. Daarnaast is er een mooie tuin met een terras en een garage voor uw auto.

Woonkamer

De woonkamer is ruim en licht. Het heeft een open haard en grote ramen die uitkijken op de tuin. De vloer is bedekt met tapijt en er is voldoende ruimte om te zitten en te ontspannen.

Keuken

De keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Het heeft een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en gasfornuis. Er is voldoende ruimte om te koken en het is een fijne plek om samen te eten.

Slaapkamer

De slaapkamer is ruim en heeft veel lichtinval. Er staat een tweepersoonsbed en er is voldoende ruimte om uw kleding op te bergen.

Badkamers

Er zijn twee badkamers in de woning. De eerste badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De tweede badkamer heeft een ligbad, toilet en wastafel. Beide badkamers zijn modern en schoon.

Tuin

De tuin is groot en heeft een terras waar u kunt zitten en genieten van het uitzicht op de omgeving. Er staan mooie planten en er is voldoende ruimte om buiten te zitten of te spelen.

Garage

De woning heeft een garage waar u uw auto kunt parkeren. Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren en het is een veilige plek om uw auto te stallen.

Omgeving

De omgeving van de Aeolusweg 14 de Bilt is rustig en groen. Er zijn veel voorzieningen in de buurt zoals scholen, winkels en restaurants. Het is een gemakkelijke plek om te wonen en er zijn veel mogelijkheden om te ontspannen.

Scholen

Er zijn verschillende scholen in de buurt van de Aeolusweg 14 de Bilt. Er zijn basisscholen en middelbare scholen waar kinderen terecht kunnen. De scholen hebben een goede reputatie en bieden hoogwaardig onderwijs.

Winkels

Er zijn verschillende winkels in de buurt van de Aeolusweg 14 de Bilt. Er is een grote supermarkt waar u al uw dagelijkse boodschappen kunt kopen. Daarnaast zijn er diverse kleine winkels waar u terecht kunt voor bijvoorbeeld bloemen, kleding of boeken.

Restaurants

Er zijn verschillende restaurants in de buurt van de Aeolusweg 14 de Bilt. Er zijn restaurants met diverse keukens zoals Italiaans, Chinees en Nederlands. Daarnaast zijn er diverse eetcafés waar u goedkoop en lekker kunt eten.

Ontspanning

Er zijn diverse mogelijkheden om te ontspannen in de omgeving van de Aeolusweg 14 de Bilt. Er zijn verschillende parken waar u kunt wandelen of fietsen. Daarnaast zijn er diverse sportclubs waar u kunt sporten zoals voetbal, tennis en fitness.

FAQs

Wat is de huurprijs van de Aeolusweg 14 de Bilt?

De huurprijs van de Aeolusweg 14 de Bilt is op aanvraag. U kunt contact opnemen met de verhuurder voor meer informatie.

Wanneer is de woning beschikbaar?

De beschikbaarheid van de woning is afhankelijk van de verhuurder. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie.

Zijn huisdieren toegestaan in de woning?

In overleg is het toegestaan om huisdieren mee te nemen naar de woning. Neem contact op met de verhuurder voor de mogelijkheden.

Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de woning?

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de woning. Daarnaast heeft de woning een garage waar u uw auto kunt parkeren.

Zijn er scholen in de buurt van de Aeolusweg 14 de Bilt?

Er zijn diverse scholen in de buurt van de Aeolusweg 14 de Bilt. Er zijn basisscholen en middelbare scholen waar kinderen terecht kunnen.

Zijn er winkels in de buurt van de Aeolusweg 14 de Bilt?

Er zijn diverse winkels in de buurt van de Aeolusweg 14 de Bilt. Er is een grote supermarkt waar u al uw dagelijkse boodschappen kunt kopen. Daarnaast zijn er diverse kleine winkels waar u terecht kunt voor bijvoorbeeld bloemen, kleding of boeken.

Conclusie

De Aeolusweg 14 de Bilt is een prachtige woning op een mooie locatie. Het is een rustige wijk waar u zich thuis kunt voelen. Er zijn veel voorzieningen in de buurt en het is een gemakkelijke plek om te wonen. Het is een fijne plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de woning en de beschikbaarheid.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aeolusweg 14 de bilt”

A cycle tunnel in De Bilt

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aeolusweg 14 de bilt

A cycle tunnel in De Bilt
A cycle tunnel in De Bilt

Meer informatie over aeolusweg 14 de bilt vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aeolusweg 14 de bilt. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 47 aeolusweg 14 de bilt

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *