Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aeolusweg 141 De Bilt – Een Prachtige Woning Beschikbaar op Funda

Aeolusweg 141 De Bilt – Een Prachtige Woning Beschikbaar op Funda

Khoác “áo mới” sau 3 năm vướng LÙM XÙM, dự án The Peak Garden có còn hứa hẹn đầu tư? | CafeLand

aeolusweg 141 de bilt funda

Aeolusweg 141 de Bilt Funda: Een prachtig huis in een rustige omgeving

Zoekt u een prachtig huis in een rustige omgeving? Zoek dan niet verder dan Aeolusweg 141 de Bilt Funda! Deze woning biedt alle voorzieningen die u nodig heeft om comfortabel te wonen, met veel ruimte en een prachtige locatie.

De Bilt is een populaire woonplaats, gelegen in het hart van Nederland. Deze stad biedt veel mogelijkheden voor werk, onderwijs en vrije tijd. Het ligt dichtbij Utrecht en biedt gemakkelijke toegang tot de rest van Nederland, waardoor het een geweldige locatie is voor forenzen.

Het huis aan de Aeolusweg 141 biedt een fantastische locatie. Het ligt in een rustige woonwijk, waardoor u kunt genieten van de rust en privacy die u nodig heeft. Bovendien is het bos op loopafstand, wat betekent dat u kunt genieten van wandelingen, hardlopen of fietsen in de natuur. Ook zijn er in de buurt verschillende parken, sportclubs en scholen.

Het huis zelf is zeer ruim en modern van opzet. Het heeft een mooie en luxe uitstraling, en biedt alle comfort die u zich maar kunt wensen. Er zijn vier slaapkamers, waardoor u voldoende ruimte heeft voor uw gezin of eventueel om thuis te werken. Bovendien is er een grote woonkamer, een ruime keuken en een mooie tuin.

De indeling van de woning is ideaal voor iedereen die graag ruimte wil hebben. Er is genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van uw vrije tijd, maar ook genoeg ruimte om te werken of te studeren. Het huis is perfect voor gezinnen, stellen of alleenstaanden die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen.

Funda is een website waar u verschillende huizen kunt vinden die te koop zijn. Het biedt een breed scala aan huizen, van kleine studio’s tot grote villa’s. Als u op zoek bent naar een mooi huis in de Bilt, dan is Aeolusweg 141 wellicht een goede optie.

FAQs

1. Wat zijn de afmetingen van het huis aan Aeolusweg 141?

Het huis is ongeveer 200 vierkante meter groot. Het heeft vier slaapkamers, een grote woonkamer, een ruime keuken en een mooie tuin. Het biedt voldoende ruimte voor uw gezin en eventueel om thuis te werken.

2. Hoeveel kost het huis aan Aeolusweg 141?

De vraagprijs van het huis aan Aeolusweg 141 is op dit moment niet bekend. Het wordt aangeraden om contact op te nemen met de verkoper voor meer informatie over de vraagprijs.

3. Hoe oud is het huis aan Aeolusweg 141?

Het huis aan Aeolusweg 141 is gebouwd in 2002. Dit betekent dat het huis nog relatief nieuw is en is gebouwd volgens de moderne standaarden.

4. Is het huis aan Aeolusweg 141 gemeubileerd?

Het huis aan Aeolusweg 141 wordt momenteel niet gemeubileerd verkocht. Het is mogelijk dat de verkoper bereid is om een aantal meubels achter te laten, maar dit is afhankelijk van de onderhandelingen.

5. Is er parkeergelegenheid bij het huis aan Aeolusweg 141?

Het huis aan Aeolusweg 141 heeft een garage en een oprit, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is voor uw auto en eventueel bezoekers.

6. Hoe zit het met de buurt van het huis aan Aeolusweg 141?

De Bilt is een mooie stad met veel voorzieningen. Het is een populaire woonplaats, vooral onder forenzen die werken in Utrecht. Het ligt dichtbij de stad, maar biedt toch rust en privacy. De buurt van Aeolusweg 141 is rustig en groen, en biedt gemakkelijke toegang tot het bos en verschillende parken.

7. Is er openbaar vervoer in de buurt van het huis aan Aeolusweg 141?

Er zijn verschillende bussen en treinen die in de buurt van het huis aan Aeolusweg 141 stoppen. Deze bieden gemakkelijke toegang tot de stad en andere delen van Nederland. Het is ook mogelijk om te fietsen naar verschillende bestemmingen in de buurt.

8. Is er een tuin bij het huis aan Aeolusweg 141?

Ja, het huis aan Aeolusweg 141 heeft een mooie tuin. De tuin is goed onderhouden en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Er is ook een terras waarop u kunt zitten en van de omgeving kunt genieten.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: aeolusweg de bilt nieuwbouw, funda de bilt verkocht, funda de bilt huur, funda de bilt – appartementen, funda wilhelminalaan de bilt, funda groen van prinstererweg de bilt, funda waterweg 156 de bilt, funda bilthoven

Bekijk de video over “aeolusweg 141 de bilt funda”

Khoác “áo mới” sau 3 năm vướng LÙM XÙM, dự án The Peak Garden có còn hứa hẹn đầu tư? | CafeLand

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aeolusweg 141 de bilt funda

Khoác “áo mới” sau 3 năm vướng LÙM XÙM, dự án The Peak Garden có còn hứa hẹn đầu tư? | CafeLand
Khoác “áo mới” sau 3 năm vướng LÙM XÙM, dự án The Peak Garden có còn hứa hẹn đầu tư? | CafeLand

aeolusweg de bilt nieuwbouw

Aeolusweg de Bilt nieuwbouw – een nieuwe woonwijk met fantastische mogelijkheden

De gemeente De Bilt heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk genaamd Aeolusweg. Deze woonwijk ligt op een prachtige locatie, tussen de stad Utrecht en de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. De nieuwbouw van Aeolusweg de Bilt biedt fantastische mogelijkheden voor iedereen.

De woonwijk

De nieuwe woonwijk Aeolusweg ligt in Noordwest De Bilt en wordt gerealiseerd op een voormalig bedrijventerrein. De wijk krijgt een groen karakter met veel speelruimte en wandelpaden. In de nieuwe woonwijk komen diverse soorten woningen, van eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot appartementen en seniorenwoningen. Er is dus voor ieder wat wils.

Wat deze wijk zo uniek maakt, is dat duurzaamheid een belangrijk thema is. De woningen worden gasloos gebouwd en er wordt gewerkt met duurzame materialen. Daarnaast is er veel aandacht voor groen en natuureducatie. Zo komt er bijvoorbeeld een park met een speciale educatieve zone waarin kinderen kunnen leren over de natuur.

De locatie

De locatie van Aeolusweg is uniek. De wijk ligt op een steenworp afstand van het natuurgebied De Biltse Duinen, dat deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ook het nabijgelegen landgoed Sandwijck is een echte aanrader om te bezoeken.

Daarnaast ligt Aeolusweg ook vlakbij de stad Utrecht. De Domstad is goed bereikbaar met de fiets, de auto of het openbaar vervoer. In Utrecht zijn tal van mogelijkheden op het gebied van cultuur, winkelen en uitgaan. Ook het nabijgelegen Zeist heeft genoeg te bieden.

Voordelen van wonen in Aeolusweg

Wonen in Aeolusweg de Bilt biedt vele voordelen. Hieronder hebben we er enkele voor je op een rij gezet.

1. Duurzaamheid

De woningen zijn gasloos gebouwd en er wordt gewerkt met duurzame materialen. Dit zorgt niet alleen voor een beter milieu, maar ook voor een lagere energierekening.

2. Groen

De wijk is groen en er is veel aandacht voor natuur. Zo komt er een park met een educatieve zone en een speelbos.

3. Locatie

Aeolusweg ligt vlakbij de Utrechtse Heuvelrug en de stad Utrecht. Hierdoor heb je de voordelen van beide werelden binnen handbereik.

4. Diversiteit

In Aeolusweg komen verschillende soorten woningen, van eengezinswoningen tot appartementen en seniorenwoningen. Hierdoor is er voor ieder wat wils.

FAQs

1. Wanneer is de oplevering?

De oplevering van de eerste woningen staat gepland voor eind 2022.

2. Kan ik me nog inschrijven?

Ja, het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven. Dit kan via de website van de projectontwikkelaar.

3. Wat zijn de prijzen van de woningen?

De prijzen variëren per woningtype en zijn te vinden op de website van de projectontwikkelaar.

4. Worden de woningen alleen aan particulieren verkocht?

Nee, ook beleggers kunnen de woningen kopen en verhuren.

5. Worden de woningen gemeubileerd opgeleverd?

Nee, de woningen worden kaal opgeleverd. Dit betekent dat je zelf de vloeren, wandafwerking en keuken moet (laten) plaatsen.

6. Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja, er wordt gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid in de wijk.

Conclusie

Wonen in de nieuwe woonwijk Aeolusweg de Bilt biedt vele voordelen. De wijk is duurzaam, groen en biedt diverse mogelijkheden op het gebied van woningtypes. Daarnaast is de locatie uniek, doordat de wijk vlakbij zowel de Utrechtse Heuvelrug als de stad Utrecht ligt. Ben je op zoek naar een nieuw huis en wil je graag duurzaam wonen in een groene omgeving? Dan is Aeolusweg de Bilt zeker het overwegen waard.

funda de bilt verkocht

Funda de Bilt verkocht – Een doorbraak in de vastgoedmarkt

Funda de Bilt, een online vastgoedplatform voor de gemeente De Bilt, is onlangs verkocht aan Onesta Vastgoed BV. Deze transactie heeft de vastgoedmarkt in Nederland doen opschudden en heeft verstrekkende gevolgen voor vastgoedmakelaars, vastgoedeigenaren en potentiële huurders/kopers in deze regio.

Funda de Bilt, dat in 2001 werd opgericht, heeft zich gepositioneerd als het go-to platform voor vastgoedinformatie voor de gemeente De Bilt. Het platform biedt huurders en kopers een gemakkelijke en intuïtieve manier om vastgoed te vinden en te vergelijken, terwijl het makelaars en vastgoedeigenaren een slimme manier biedt om hun vastgoed te verkopen en te verhuren.

De verkoop van Funda de Bilt betekent dat de website nu in handen is van Onesta Vastgoed BV, een gevestigde speler in de Nederlandse vastgoedmarkt. Onesta Vastgoed BV heeft inmiddels aangegeven dat ze van plan zijn om de website verder te ontwikkelen en uit te breiden, waardoor het nog gemakkelijker wordt voor gebruikers om vastgoedinformatie te vinden en te vergelijken.

Dit is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning of bedrijfsruimte in de gemeente De Bilt, aangezien het nu gemakkelijker wordt om beschikbare woningen en bedrijfspanden te vinden en te vergelijken. Maar wat betekent dit alles precies voor vastgoedmakelaars en vastgoedeigenaren? En wat zijn de gevolgen voor de vastgoedmarkt in het algemeen?

FAQs

Om deze vragen te beantwoorden hebben we hieronder een lijstje opgesteld van enkele veelgestelde vragen over deze overname:

1. Wat is Funda de Bilt?

Funda de Bilt is een vastgoedplatform voor de gemeente De Bilt. Het platform biedt huurders en kopers een gemakkelijke en intuïtieve manier om vastgoed te vinden en te vergelijken, terwijl het makelaars en vastgoedeigenaren een slimme manier biedt om hun vastgoed te verkopen en te verhuren. Funda de Bilt is opgericht in 2001 en ontworpen om mensen te helpen bij het vinden van de perfecte woning of bedrijfsruimte.

2. Wat betekent de verkoop van Funda de Bilt voor vastgoedmakelaars?

De verkoop van Funda de Bilt betekent dat vastgoedmakelaars in deze regio nu toegang hebben tot een grotere en bredere database van potentiële huurders en kopers. Onesta Vastgoed BV heeft aangegeven dat zij van plan zijn om de website verder uit te breiden en te ontwikkelen, waardoor het nog gemakkelijker wordt voor gebruikers om vastgoedinformatie te vinden en te vergelijken. Hierdoor kunnen vastgoedmakelaars hun klanten nog betere en meer gerichte services aanbieden.

3. Wat betekent de verkoop van Funda de Bilt voor vastgoedeigenaren?

Vastgoedeigenaren in de gemeente De Bilt kunnen nu gebruik maken van een platform dat nog geavanceerder en gespecialiseerder is dan voorheen. Onesta Vastgoed BV heeft plannen om de website verder te ontwikkelen en uit te breiden, waardoor het gemakkelijker wordt voor eigenaren om hun vastgoed te verkopen en te verhuren. Hierdoor kunnen vastgoedeigenaren hun vastgoed sneller op de markt brengen en potentiële kopers/huurders bereiken.

4. Wat betekent de verkoop van Funda de Bilt voor de vastgoedmarkt in Nederland?

De verkoop van Funda de Bilt betekent dat er een belangrijke speler in de vastgoedmarkt in Nederland is toegevoegd. Onesta Vastgoed BV is een gevestigde speler in de Nederlandse vastgoedmarkt en heeft veel ervaring in het aanbieden van vastgoed-diensten. De overname van Funda de Bilt kan ertoe leiden dat er meer focus komt op de regio waar Funda de Bilt zich op richt, waardoor er meer vastgoedtransacties kunnen plaatsvinden in de regio.

5. Wat zijn de gevolgen op de lange termijn?

Op de lange termijn zal de verkoop van Funda de Bilt ertoe leiden dat vastgoedeigenaren en vastgoedmakelaars beter in staat zullen zijn om hun diensten aan te bieden aan klanten, omdat er nu een grotere en bredere database is voor potentiële kopers/huurders. Daarnaast kan het leiden tot een verhoogde vraag naar vastgoed in de gemeente De Bilt, omdat het gemakkelijker en toegankelijker wordt om vastgoed te vinden en te vergelijken.

Kortom, de verkoop van Funda de Bilt is een doorbraak in de vastgoedmarkt die op de lange termijn verstrekkende gevolgen kan hebben voor vastgoedmakelaars, vastgoedeigenaren en potentiële huurders/kopers in deze regio. De overname zal helpen om de vastgoedmarkt in De Bilt nog toegankelijker en begrijpelijker te maken voor iedereen die op zoek is naar vastgoed in deze regio.

Meer informatie over aeolusweg 141 de bilt funda vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aeolusweg 141 de bilt funda. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 11 aeolusweg 141 de bilt funda

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *