Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de charme van Aeolusweg 141 in De Bilt

Ontdek de charme van Aeolusweg 141 in De Bilt

Tổng hợp quá trình bắt giữ toàn bộ nghi can vụ “Tiếp viên hàng không mang ma túy” | CafeLand

aeolusweg 141 de bilt

Aeolusweg 141 De Bilt: Een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten

Aeolusweg 141 is een modern en functioneel ingericht pand dat uitermate geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, trainingen, presentaties en workshops. Het pand ligt op een centrale locatie in De Bilt en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Het pand beschikt over vier vergaderruimtes die allen voorzien zijn van moderne faciliteiten, zoals beamer, flip-over, WIFI en geluidsinstallatie. Daarnaast is er ook een mooie keuken waar gebruik van gemaakt kan worden voor het verzorgen van koffie, thee, lunch en/of diner.

De vergaderruimtes zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen, variërend van vier tot veertig personen. Bovendien zijn de ruimtes zo ingericht dat er flexibel gebruik gemaakt kan worden van de ruimtes, afhankelijk van de grootte en samenstelling van de groep. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om twee of drie ruimtes aan elkaar te koppelen tot één grote ruimte.

Het pand is netjes en modern ingericht en biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle en efficiënte bijeenkomst. Zo kan er tijdens de pauzes gebruik gemaakt worden van de pantry met koffie, thee en frisdrank en is er ook een ontspanningsruimte ingericht met loungemeubels en een televisie.

Het is mogelijk om de vergaderruimtes te huren voor een dagdeel, een hele dag of avond. Daarnaast is het ook mogelijk om losse ruimtes of het hele pand exclusief te huren voor een meerdaagse bijeenkomst.

De locatie van Aeolusweg 141 is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten. Het pand ligt op een bedrijventerrein in De Bilt, op slechts enkele minuten rijden van de A27 en de A28. Bovendien is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met een bushalte op enkele minuten loopafstand.

Bij Aeolusweg 141 is er ook de mogelijkheid om een arrangement te boeken, waarbij naast de vergaderzaal ook koffie, thee en lunch/diner geregeld wordt. Het is ook mogelijk om een arrangement op maat te maken, waarbij bijvoorbeeld speciale wensen met betrekking tot lunch/diner gehonoreerd kunnen worden.

FAQs

Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over Aeolusweg 141 in De Bilt.

1. Wat zijn de openingstijden van Aeolusweg 141?

Ons pand is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

2. Hoe kan ik een vergaderruimte reserveren bij Aeolusweg 141?

U kunt een vergaderruimte reserveren door te bellen naar 06-12345678 of door een e-mail te sturen naar info@aeolusweg141.nl. Geef in uw reservering aan op welke datum en tijd u de ruimte wilt huren en voor hoeveel personen.

3. Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van faciliteiten zoals de beamer en WIFI?

Nee, het gebruik van faciliteiten zoals de beamer, flip-over en WIFI is bij de huurprijs inbegrepen.

4. Kan ik bij Aeolusweg 141 ook lunch/diner verzorgen voor mijn vergadering?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om een arrangement te boeken waarbij naast de vergaderzaal ook koffie, thee en lunch/diner geregeld wordt. Het is ook mogelijk om een arrangement op maat te maken, waarbij bijvoorbeeld speciale wensen met betrekking tot lunch/diner gehonoreerd kunnen worden.

5. Is er voldoende parkeergelegenheid bij Aeolusweg 141?

Ja, er is ruime parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein en in de omliggende straten.

6. Is Aeolusweg 141 goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, ons pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op enkele minuten loopafstand en het NS-station Bilthoven ligt op ongeveer vijf minuten rijden met de bus of auto.

7. Kan ik het hele pand exclusief huren voor een meerdaagse bijeenkomst?

Ja, het is mogelijk om het hele pand exclusief te huren voor een meerdaagse bijeenkomst. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: aeolusweg de bilt (funda)

Bekijk de video over “aeolusweg 141 de bilt”

Tổng hợp quá trình bắt giữ toàn bộ nghi can vụ “Tiếp viên hàng không mang ma túy” | CafeLand

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aeolusweg 141 de bilt

Tổng hợp quá trình bắt giữ toàn bộ nghi can vụ “Tiếp viên hàng không mang ma túy” | CafeLand
Tổng hợp quá trình bắt giữ toàn bộ nghi can vụ “Tiếp viên hàng không mang ma túy” | CafeLand

aeolusweg de bilt (funda)

Aeolusweg de Bilt (Funda): Luxe wonen in het groen

Aeolusweg de Bilt is een wooncomplex dat zich bevindt in een prachtige, bosrijke omgeving in de gemeente De Bilt. Het complex bestaat uit 16 luxe koopappartementen die in 2018 zijn opgeleverd. De modern ingerichte appartementen hebben een oppervlakte variërend tussen de 100 m² en de 205 m² en beschikken over één tot en met drie slaapkamers. De architectuur van het gebouw is strak en modern, maar toch sfeervol door de combinatie van verschillende materialen, kleuren en beplanting.

Ligging en Voorzieningen

Aeolusweg de Bilt ligt in een prachtige groene omgeving en biedt rust en ruimte, terwijl het toch dichtbij de stad Utrecht ligt. Het gebouw ligt op loopafstand van het centrum van De Bilt, waar u verschillende winkels, restaurants en cafés kunt vinden. Bovendien zijn er verschillende supermarkten in de buurt waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt aanwezig.

Bereikbaarheid

Aeolusweg de Bilt is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen in de buurt en het treinstation van Bilthoven ligt op slechts 5 minuten fietsen. Vanaf hier kunt u gemakkelijk naar Utrecht of andere steden in de omgeving reizen. Met de auto is het complex goed bereikbaar via de A27 en A28.

Indeling van de appartementen

De appartementen van Aeolusweg de Bilt zijn voorzien van alle moderne gemakken en beschikken over een open keuken, een ruime woonkamer en één of meerdere slaapkamers. De keukens zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over hoogwaardige inbouwapparatuur. De badkamers zijn uitgerust met een ligbad, een inloopdouche en dubbele wastafels. Een aantal appartementen beschikt zelfs over een tweede badkamer. Daarnaast zijn er bijna geen drempels of opstapjes in de appartementen, waardoor ze erg toegankelijk zijn voor mensen die slecht ter been zijn.

Duurzaamheid

De appartementen van Aeolusweg de Bilt zijn duurzaam en energiezuinig gebouwd. Elk appartement beschikt over vloerverwarming en -koeling, die op een efficiënte manier worden aangestuurd door slimme thermostaten. Het complex is bovendien voorzien van een warmtepomp, die bijdraagt aan de energiezuinigheid en duurzaamheid van het gebouw.

Parkeerfaciliteiten

Bij Aeolusweg de Bilt is er voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers. Het complex beschikt over een afgesloten parkeerterrein met parkeerplaatsen voor alle bewoners en gasten. Daarnaast is er in de buurt voldoende gratis parkeergelegenheid te vinden voor bezoekers.

Veiligheid

In Aeolusweg de Bilt staat veiligheid hoog in het vaandel. Het complex beschikt over een elektronisch toegangscontrolesysteem en er is een video-intercomsysteem aanwezig. Hierdoor heeft u als bewoner optimale controle over wie er binnenkomt en kunt u altijd veilig en rustig wonen en werken in het complex.

FAQs

Wat zijn de prijzen van de appartementen in Aeolusweg de Bilt? De prijzen van de appartementen zijn afhankelijk van het type appartement, de grootte en de verdieping. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met de makelaar.

Is er een lift aanwezig in Aeolusweg de Bilt? Ja, er is een lift aanwezig in het complex. Deze brengt u gemakkelijk en snel naar de verdieping waar uw appartement zich bevindt.

Zijn huisdieren toegestaan in Aeolusweg de Bilt? Huisdieren zijn toegestaan, mits dit vooraf is overlegd met de vereniging van eigenaren en de huisregels worden nageleefd.

Zijn er algemene ruimtes beschikbaar in Aeolusweg de Bilt? Ja, er zijn enkele algemene ruimtes aanwezig in het complex, waaronder een gezamenlijke fietsenstalling. Daarnaast beschikken sommige appartementen over een berging.

Kan ik mijn appartement zelf inrichten? Ja, u kunt uw appartement geheel naar eigen smaak en wens inrichten.

Zijn de appartementen van Aeolusweg de Bilt ook geschikt voor ouderen? Ja, de appartementen zijn toegankelijk voor ouderen en mindervaliden. Er zijn bijna geen opstapjes of drempels in de appartementen en er is bovendien een lift aanwezig.

Kan ik het complex bezichtigen voordat ik een appartement koop? Ja, het is mogelijk om het complex te bezichtigen. Neem hiervoor contact op met de makelaar om een afspraak te maken.

Conclusie

Aeolusweg de Bilt biedt luxe en comfortabel wonen in een prachtige, bosrijke omgeving. De appartementen zijn van alle moderne gemakken voorzien en zijn duurzaam gebouwd. Het complex beschikt over voldoende parkeergelegenheid en biedt optimale veiligheid dankzij het elektronische toegangscontrolesysteem en video-intercomsysteem. Het complex ligt op loopafstand van het centrum van De Bilt en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In het complex zijn ook faciliteiten voor mindervaliden aanwezig en huisdieren zijn, mits vooraf overlegd, toegestaan. Het is mogelijk om het complex te bezichtigen voordat u een appartement koopt.

Meer informatie over aeolusweg 141 de bilt vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aeolusweg 141 de bilt. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 24 aeolusweg 141 de bilt

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *