Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Afmetingen BMW 5 Serie: Overzicht en Specificaties

Afmetingen BMW 5 Serie: Overzicht en Specificaties

Khám phá BMW 5 Series mới qua những công nghệ nổi bật và tính năng vận hành vượt trội | Vlog Xe

afmetingen bmw 5 serie

Afmetingen BMW 5 Serie

De BMW 5 Serie is een beroemde en populaire auto die al vele jaren op de markt is. Dit model heeft de jaren doorstaan en heeft zichzelf steeds opnieuw op de kaart gezet met nieuwe functies en verbeterde technologie. De BMW 5 Serie is een luxe auto die bekend staat om zijn rijervaring en prestigieus ontwerp. De maatvoering van deze auto is daarom ook van groot belang voor degenen die op zoek zijn naar een geschikte auto.

Hieronder zullen we de afmetingen van de BMW 5 Serie bespreken en de betekenis van deze dimensies in vergelijking tot andere auto’s uitleggen.

Lengte

De lengte van de BMW 5 Serie varieert afhankelijk van het model. De lengte van de sedan varieert van 4.936 mm tot 4.968 mm, afhankelijk van het model. Deze lengte maakt het gemakkelijk om door smalle straten te rijden en te parkeren in krappe ruimtes. De Touring heeft daarentegen een lengte van 4.941 mm tot 4.952 mm, afhankelijk van het model. Het verschil in lengte is te wijten aan het feit dat de Touring een langere achterkant heeft om meer bagageruimte te bieden.

Breedte

De breedte van de BMW 5 Serie varieert van 1.868 mm tot 1.902 mm, afhankelijk van het model. De breedte van deze auto is vrij breed, wat zorgt voor een stevige grip op de weg en stabiliteit tijdens het rijden. De brede carrosserie biedt ook voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

Hoogte

De hoogte van de BMW 5 Serie is vrij laag in vergelijking met andere auto’s in zijn klasse. De sedan heeft een hoogte van 1.464 tot 1.479 mm, afhankelijk van het model, terwijl de Touring een hoogte heeft van 1.471 tot 1.498 mm, afhankelijk van het model. De lage hoogte zorgt voor een gestroomlijnd ontwerp en vermindert de weerstand tijdens het rijden. Het verlaagt ook het zwaartepunt van de auto, wat bijdraagt aan de stabiliteit van de auto tijdens hoge snelheden.

Wielbasis

De wielbasis, de afstand tussen de voor- en achterwielen van de auto, is een belangrijke maatregel voor de stabiliteit van de auto. De BMW 5 Serie heeft een wielbasis van 2.975 mm tot 2.975 mm, afhankelijk van het model. De lange wielbasis zorgt voor een soepele rit en draagt bij aan de stabiliteit van de auto tijdens hoge snelheden en scherpe bochten.

Bodemvrijheid

De bodemvrijheid van de BMW 5 Serie is vrij laag. De sedan heeft slechts een bodemvrijheid van 141 tot 153 mm, afhankelijk van het model, terwijl de Touring een bodemvrijheid van 142 tot 154 mm heeft, afhankelijk van het model. Hoewel een lage bodemvrijheid betekent dat de auto dichter bij de grond staat en een betere wegligging heeft, kan het ook leiden tot krassen op de onderkant van de auto bij het rijden over oneffen terrein of hobbels.

Gewicht

Het gewicht van de BMW 5 Serie varieert van 1.600 kg tot 2.055 kg, afhankelijk van het model. Als het gaat om het gewicht van een auto, is het belangrijk op te merken dat zwaardere auto’s over het algemeen betere stabiliteit hebben en een betere grip op de weg. Aan de andere kant is een lichtere auto sneller en wendbaarder, wat gunstiger kan zijn voor sommige bestuurders.

FAQs over de afmetingen van BMW 5 Serie

1. Is de BMW 5 Serie groter dan de BMW 3 Serie?

Ja, de BMW 5 Serie is groter dan de BMW 3 Serie. De BMW 5 Serie is een luxe auto die bekend staat om zijn ruimte, terwijl de BMW 3 Serie een kleinere auto is die gericht is op stijl en prestaties.

2. Is de BMW 5 Serie een lange auto?

De BMW 5 Serie is gemiddeld in lengte in vergelijking met andere auto’s in zijn klasse. De lengte van de sedan varieert van 4.936 mm tot 4.968 mm, afhankelijk van het model, terwijl de Touring een lengte heeft van 4.941 mm tot 4.952 mm, afhankelijk van het model.

3. Wat is de breedte van de BMW 5 Serie?

De breedte van de BMW 5 Serie varieert van 1.868 mm tot 1.902 mm, afhankelijk van het model. De brede carrosserie biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

4. Wat is de hoogte van de BMW 5 Serie?

De hoogte van de BMW 5 Serie varieert van 1.464 mm tot 1.498 mm, afhankelijk van het model. De lage hoogte zorgt voor een gestroomlijnd ontwerp en vermindert de weerstand tijdens het rijden.

5. Wat is de bodemvrijheid van de BMW 5 Serie?

De bodemvrijheid van de BMW 5 Serie varieert van 141 tot 154 mm, afhankelijk van het model. Een lage bodemvrijheid betekent dat de auto dichter bij de grond staat en een betere wegligging heeft, maar kan ook leiden tot krassen op de onderkant van de auto bij het rijden over oneffen terrein of hobbels.

6. Wat is de wielbasis van de BMW 5 Serie?

De wielbasis van de BMW 5 Serie varieert van 2.975 mm tot 2.975 mm, afhankelijk van het model. De lange wielbasis zorgt voor een soepele rit en draagt bij aan de stabiliteit van de auto tijdens hoge snelheden en scherpe bochten.

Conclusie

De BMW 5 Serie is een populaire luxe auto die bekend staat om zijn rijervaring en prestigieus ontwerp. De maatvoering van deze auto is van groot belang voor degenen die overwegen om dit model aan te schaffen. De lengte, breedte, hoogte, bodemvrijheid, gewicht en wielbasis van de BMW 5 Serie spelen allemaal een belangrijke rol in de prestaties en stabiliteit van de auto. We hopen dat deze informatie u zal helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing bij het aanschaffen van de BMW 5 Serie.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: lengte bmw 5 serie sedan, afmetingen bmw 5 serie touring, afmetingen bmw 3 serie, bmw 5 serie g31, bmw 5 touring afmetingen kofferbak, bmw g31, afmetingen bmw 7 serie, bmw g30 m5

Bekijk de video over “afmetingen bmw 5 serie”

Khám phá BMW 5 Series mới qua những công nghệ nổi bật và tính năng vận hành vượt trội | Vlog Xe

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan afmetingen bmw 5 serie

Khám phá BMW 5 Series mới qua những công nghệ nổi bật và tính năng vận hành vượt trội | Vlog Xe
Khám phá BMW 5 Series mới qua những công nghệ nổi bật và tính năng vận hành vượt trội | Vlog Xe

lengte bmw 5 serie sedan

Als een van de meest iconische modellen van BMW, is de 5-serie sedan uitgegroeid tot een favoriet bij fans van deze Duitse autofabrikant. Met zijn gestroomlijnde en elegante ontwerp, krachtige motor en luxueuze interieur, is deze sedan een van de meest gewilde auto’s op de markt.

Een van de belangrijkste factoren die de populariteit van de BMW 5-serie sedan beïnvloedt, is de lengte van deze auto. In dit artikel gaan we dieper in op de lengte van de BMW 5-serie sedan en bespreken we enkele veelgestelde vragen over deze populaire auto.

Lengte van de BMW 5-serie sedan

De lengte van de BMW 5-serie sedan varieert afhankelijk van het specifieke model en bouwjaar. Over het algemeen hebben de nieuwere modellen van de 5-serie sedan een iets langere lengte dan de oudere modellen.

De lengte van de BMW 5-serie sedan van het jaar 2021 varieert afhankelijk van het specifieke model, maar het basismodel heeft een lengte van ongeveer 4,96 meter. Dit maakt de sedan iets langer dan de BMW 3-serie, die een lengte heeft van ongeveer 4,71 meter.

Het verlengde model van de BMW 5-serie sedan, bekend als de BMW 5-serie lang (BMW 5 Series Long Wheelbase), is speciaal ontworpen voor de Chinese markt en heeft een nog langere lengte dan het basismodel. De BMW 5-serie lang heeft een lengte van 5,09 meter, waardoor het een van de langste auto’s op de markt is.

Afgezien van de lengte van de auto, zijn er nog andere factoren die bijdragen aan de algehele grootte en uitstraling van de BMW 5-serie sedan. Het ontwerp van de auto is gestroomlijnd en elegant, met scherpe lijnen en afgeronde hoeken die bijdragen aan een gestroomlijnd profiel. De voor- en achterkant van de auto zijn beide prachtig gevormd en dragen bij aan de esthetiek van de auto.

De breedte van de BMW 5-serie sedan is ook belangrijk om te overwegen. Net als de lengte, varieert de breedte van de auto afhankelijk van het specifieke model en bouwjaar. Over het algemeen hebben de nieuwere modellen van de 5-serie sedan een iets bredere breedte dan de oudere modellen. De breedte van de BMW 5-serie sedan van het jaar 2021 is ongeveer 1,87 meter.

Veelgestelde vragen over de BMW 5-serie sedan

Nu we de lengte van de BMW 5-serie sedan hebben besproken, laten we enkele veelgestelde vragen over deze auto bespreken.

Wat is de BMW 5-serie sedan?

De BMW 5-serie sedan is een luxe sedan van de Duitse autofabrikant BMW. Sinds de introductie in 1972 is de BMW 5-serie sedan uitgegroeid tot een van de meest populaire modellen van BMW en is het een favoriet bij autoliefhebbers over de hele wereld.

Wat zijn enkele van de kenmerken van de BMW 5-serie sedan?

De BMW 5-serie sedan heeft een aantal opvallende functies die bijdragen aan zijn populariteit bij consumenten. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn onder meer:

– Krachtige motoren: De BMW 5-serie sedan is verkrijgbaar in verschillende motoropties, waaronder een krachtige V8-motor en een zuinige dieselmotor. Deze motoren bieden indrukwekkende prestaties en energiezuinigheid, waardoor klanten de keuze hebben tussen een krachtige rijervaring en brandstofbesparing.
– Luxe interieur: De BMW 5-serie sedan is uitgerust met een luxe interieurontwerp en hoogwaardige materialen die bijdragen aan een verfijnde rijervaring. Kenmerken zoals leren bekleding, houten accenten en state-of-the-art infotainmentsystemen dragen bij aan de algehele luxe van de auto.
– Geavanceerde technologie: De BMW 5-serie sedan is uitgerust met enkele van de meest geavanceerde technologieën op de markt, waaronder geavanceerde rijhulpsystemen, een state-of-the-art infotainmentsysteem en een reeks connectiviteitsfuncties. Deze functies dragen allemaal bij aan een intuïtieve en veilige rijervaring, en stellen bestuurders in staat om te genieten van een breed scala aan functies.
– Innovatief ontwerp: Het ontwerp van de BMW 5-serie sedan is gestroomlijnd en elegant, met scherpe lijnen en afgeronde hoeken die bijdragen aan een gestroomlijnd profiel. De voor- en achterkant van de auto zijn beide prachtig gevormd en dragen bij aan de esthetiek van de auto.

Is de BMW 5-serie sedan verkrijgbaar als een hybride?

Ja, de BMW 5-serie sedan is verkrijgbaar als hybride. De BMW 5-serie plug-in hybride combineert een krachtige benzinemotor met een elektromotor voor indrukwekkende prestaties en brandstofzuinigheid. Met een elektrische actieradius van maximaal 66 kilometer kan de BMW 5-serie plug-in hybride bestuurders helpen geld te besparen op brandstof en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Hoeveel kost de BMW 5-serie sedan?

De kosten van de BMW 5-serie sedan variëren afhankelijk van het specifieke model, bouwjaar en andere factoren. Over het algemeen ligt de prijs van de BMW 5-serie sedan tussen de €50.000 en €100.000. Het loont de moeite om de verschillende opties te onderzoeken en te kijken welke BMW 5-serie sedan het beste past bij uw budget en rijbehoeften.

Conclusie

Al met al is de lengte van de BMW 5-serie sedan een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste auto. Met zijn gestroomlijnde ontwerp, krachtige motoren en luxueuze interieur, is de BMW 5-serie sedan een van de meest gewilde auto’s op de markt. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle en uitstekend presterende auto voor dagelijks gebruik of voor heerlijke weekendreizen, de BMW 5-serie sedan is zeker het overwegen waard.

FAQs

Wat zijn enkele van de kenmerken van de BMW 5-serie sedan?

De BMW 5-serie sedan beschikt over krachtige motoren, een luxe interieur, geavanceerde technologie en innovatief ontwerp.

Is de BMW 5-serie sedan verkrijgbaar als hybride?

Ja, de BMW 5-serie sedan is verkrijgbaar als hybride.

Hoeveel kost de BMW 5-serie sedan?

De kosten variëren afhankelijk van het specifieke model en bouwjaar, maar de prijs ligt over het algemeen tussen de €50.000 en €100.000.

Wat is de lengte van de BMW 5-serie sedan?

De lengte van de BMW 5-serie sedan varieert afhankelijk van het specifieke model en bouwjaar. Het basismodel heeft een lengte van ongeveer 4,96 meter, terwijl de BMW 5-serie lang een lengte heeft van 5,09 meter.

Hoe breed is de BMW 5-serie sedan?

De breedte van de BMW 5-serie sedan van het jaar 2021 is ongeveer 1,87 meter.

afmetingen bmw 5 serie touring

De BMW 5 Serie Touring is een van de meest geavanceerde auto’s op de Europese wegen. Het is een ruime, praktische en zeer luxueuze auto die veel eigenschappen en functies biedt die het rijden zo veel beter maken. Een van de belangrijkste dingen waar bestuurders naar kijken is de afmetingen van deze voertuigen. In dit artikel zullen wij de afmetingen van de BMW 5 Serie Touring bekijken en wat deze auto zo speciaal maakt.

Afmetingen BMW 5 Serie Touring

De BMW 5 Serie Touring is een grote stationwagen die zeer geschikt is voor lange reizen. Als we kijken naar de afmetingen van deze auto, dan zien we dat de lengte 4.94 meter is, de breedte 1.86 meter is en de hoogte 1.49 meter is. De wielbasis is 2.97 meter. Dit geeft aan dat de auto een zeer ruim interieur heeft en een grote laadruimte.

Gewicht BMW 5 Serie Touring

De BMW 5 Serie Touring weegt leeg ongeveer 1.850 kilogram. Dit is een relatief zwaar gewicht voor een stationwagen. Het gewicht van de auto in beladen toestand is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de lading die u meeneemt.

Inhoud in liters BMW 5 Serie Touring

De BMW 5 Serie Touring heeft een bagageruimte van 570 liter. Dit is een groot volume, vooral als u dit vergelijkt met andere stationwagens in dezelfde klasse en grootte. Als de achterstoelen naar beneden worden geklapt, dan verandert de inhoud van de bagageruimte in 1700 liter.

Motor BMW 5 Serie Touring

De BMW 5 Serie Touring is een auto met een krachtige motor. Afhankelijk van de versie, zijn er verschillende soorten motoren beschikbaar, waaronder benzine- en dieselmotoren. De motoren bieden een vermogen dat varieert van ongeveer 200 tot 400 pk. Dit zorgt ervoor dat u altijd over voldoende kracht beschikt om snel en soepel te kunnen rijden.

FAQs

Wat is de trekkracht van de BMW 5 Serie Touring?

De BMW 5 Serie Touring heeft een trekkracht van ongeveer 1500 kg, afhankelijk van de motorversie en het gewicht van het voertuig.

Wat is het brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring?

Het brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring is afhankelijk van de gekozen motorversie. Over het algemeen ligt het gemiddelde verbruik tussen de 7,0 en 10,5 liter per 100 kilometer.

Hoe groot is de draaicirkel van de BMW 5 Serie Touring?

De draaicirkel van de BMW 5 Serie Touring is ongeveer 12,1 meter. Dit is een goede draaicirkel voor een auto van deze grootte.

Hoeveel passagiers kunnen er in de BMW 5 Serie Touring?

De BMW 5 Serie Touring biedt plaats aan vijf passagiers. Er is voldoende ruimte in het interieur voor lange ritten en er zijn verschillende voorzieningen zoals airconditioning en stoelverwarming.

Wat zijn de veiligheidsvoorzieningen van de BMW 5 Serie Touring?

De BMW 5 Serie Touring biedt uitgebreide veiligheidsvoorzieningen die ervoor zorgen dat u veiliger op de weg kunt rijden. Deze omvatten onder meer anti-lock remmen (ABS), elektronische remkrachtverdeling (EBD), stabiliteitscontrole (ESC), bandenspanningscontrole, adaptieve LED-koplampen, achteruitrijcamera, parkeersensoren, airbags en ISOFIX-bevestigingspunten.

Hoe kan ik de BMW 5 Serie Touring onderhouden?

Om de BMW 5 Serie Touring in goede staat te houden, moet u regelmatig onderhoud uitvoeren. Dit omvat olieverversing, bandencontrole, wissel van remvloeistof en controle van uw verlichtingssysteem. Het is belangrijk om de auto tijdig naar de garage te brengen voor een grote beurt.

Conclusie

In dit artikel hebben we gekeken naar de afmetingen van de BMW 5 Serie Touring en hoe deze auto zich verhoudt tot andere voertuigen in dezelfde klasse. Het feit dat de BMW 5 Serie Touring zo’n grote bagageruimte heeft, maakt hem tot een groot favoriet bij mensen die vaak reizen. Dit is een geweldige auto voor mensen die op zoek zijn naar luxe, prestaties en comfort. De BMW 5 Serie Touring heeft meerdere motoren die een geweldige kracht en snelheid kunnen leveren. Met zijn uitgebreide veiligheidsvoorzieningen en tal van comfortvoorzieningen is de BMW 5 Serie Touring de ideale auto voor mensen die veel rijden. Met zijn toonaangevende prestaties en betrouwbare prestaties, is het moeilijk om een betere keuze te vinden in deze klasse. Dankzij de afmetingen van deze auto kunt u zowel op het gebied van passagiersruimte als op het gebied van bagageruimte niets beters vinden.

Meer informatie over afmetingen bmw 5 serie vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel afmetingen bmw 5 serie. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 82 afmetingen bmw 5 serie

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *