Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Afvalkalender 2022 Den Bosch: Belangrijke Data en Tips voor Duurzaam Afvalbeheer

Afvalkalender 2022 Den Bosch: Belangrijke Data en Tips voor Duurzaam Afvalbeheer

Taptoe 's-Hertogenbosch 2022

afvalkalender 2022 den bosch

Afvalkalender 2022 Den Bosch: Wat u moet weten

Op basis van de afvalkalender voor 2022, gepubliceerd door de gemeente ‘s-Hertogenbosch, verandert er het een en ander betreffende de afvalinzameling in en rondom Den Bosch.

Gemeente ‘s-Hertogenbosch geeft jaarlijks een afvalkalender uit. Deze kalender toont de data van de lediging van de verschillende afvalcontainers voor de hele stad. Het doel is om inwoners van de stad bewust te maken van de verschillende soorten afval en wanneer deze opgehaald worden. Op deze manier kan iedereen het juiste afval op de juiste tijd op de juiste plek aanbieden.

In dit artikel zullen we in detail de veranderingen in de afvalinzameling bespreken en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

1. Veranderingen in de afvalkalender voor 2022

De belangrijkste veranderingen op basis van de afvalkalender voor 2022 zijn de volgende:

– Restafval
Het restafval wordt sinds enkele jaren eens in de vier weken verzameld in plaats van de vroegere tweewekelijkse ophaling. Dit zal ook in 2022 blijven bestaan. De dagen van de inzameling zullen echter veranderen voor sommige wijken.

– GFT
De inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch kunnen ook in 2022 gebruik blijven maken van het ophalen van groente-, fruit- en tuinafval (GFT) eens in de twee weken. De dag van de inzameling zal veranderen voor sommige wijken.

– Papier en karton
Papier en karton worden ook eens in de vier weken opgehaald in Den Bosch. De dagen van de inzameling zullen veranderen voor sommige wijken.

– Plastic verpakkingen, blik en drinkpakken (PBD)
In 2022 blijft de gemeente ‘s-Hertogenbosch de PBD-reststromen één keer in de vier weken ophalen. De dag van inzameling blijft onveranderd.

– Kerstbomen
Tijdens de kerstdagen worden kerstbomen in verschillende wijken van Den Bosch ingezameld. De data van de inzameling zullen in de afvalkalender worden gepubliceerd.

2. Veelgestelde vragen

Q1: Wat moet ik doen als ik mijn tijdslot voor het ophalen van grofvuil wil wijzigen?

A: Als u uw tijdslot voor het ophalen van grofvuil in Den Bosch wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met het servicecentrum van de gemeente. U kunt bellen naar 073-615 51 55 of een mail sturen naar gemeente@s-hertogenbosch.nl.

Q2: Wanneer worden de speciale inzamelingen van de gemeente gehouden?

A: De gemeente organiseert verschillende speciale inzamelacties voor het ophalen van bijvoorbeeld kerstbomen, chemisch afval en grofvuil. De data van deze inzamelacties worden gepubliceerd in de afvalkalender van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Q3: Kan ik mijn afvalcontainer nog laten vervangen?

A: Ja, het is mogelijk om uw afvalcontainer te vervangen. U kunt hiervoor contact opnemen met het servicecentrum van de gemeente, via het telefoonnummer 073-615 51 55 of per e-mail naar gemeente@s-hertogenbosch.nl.

Q4: Moet ik betalen voor het ophalen van grofvuil?

A: Ja, het ophalen van grofvuil kost geld in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De kosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het afval. U kunt het ophalen van grofvuil aanvragen via het servicecentrum van de gemeente.

Q5: Wanneer wordt mijn afvalcontainer geleegd?

A: De data voor het legen van uw afvalcontainer staan vermeld in de afvalkalender van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. U kunt de kalender downloaden op de website van de gemeente.

Q6: Mag ik mijn afvalcontainer op straat zetten als het niet de dag van de inzameling is?

A: Nee, u mag uw afvalcontainer enkel op de dag van inzameling aan de straat zetten. Het is niet toegestaan om uw afvalcontainer op straat te laten staan buiten deze tijden.

Q7: Waar kan ik mijn afvalcontainer laten als ik op vakantie ga?

A: Als u van plan bent om op vakantie te gaan en uw afvalcontainer niet aan de straat wilt zetten, kunt u contact opnemen met het servicecentrum van de gemeente. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden om uw afvalcontainer elders neer te zetten.

Q8: Waar kan ik terecht met elektronisch afval?

A: Elektronisch afval kan worden ingeleverd bij het afvalbrengstation in Den Bosch. Het afvalbrengstation is geopend van maandag tot en met zaterdag.

3. Conclusie

Inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch moeten er rekening mee houden dat de dagen van de afvalinzameling in sommige wijken zullen veranderen in 2022. Zoals altijd is het belangrijk om de afvalkalender bij te houden om op de hoogte te blijven van de inzameldagen voor uw buurt. Zorg ervoor dat u uw afval correct aanbiedt om zo bij te dragen aan een schone, duurzame en veilige stad.

FAQs:

Q1: Wat moet ik doen als ik mijn tijdslot voor het ophalen van grofvuil wil wijzigen?
Q2: Wanneer worden de speciale inzamelingen van de gemeente gehouden?
Q3: Kan ik mijn afvalcontainer nog laten vervangen?
Q4: Moet ik betalen voor het ophalen van grofvuil?
Q5: Wanneer wordt mijn afvalcontainer geleegd?
Q6: Mag ik mijn afvalcontainer op straat zetten als het niet de dag van de inzameling is?
Q7: Waar kan ik mijn afvalcontainer laten als ik op vakantie ga?
Q8: Waar kan ik terecht met elektronisch afval?

Trefwoorden gezocht door gebruikers: afvalstoffendienst den bosch contact, www.afvalstoffendienst.nl afvalkalender, afvalstoffendienst den bosch app, papier container ophalen den bosch, glas weggooien den bosch, afvalcontainers den bosch, gemeente den bosch grofvuil ophalen, afvalkalender 2023 rosmalen

Bekijk de video over “afvalkalender 2022 den bosch”

Taptoe ‘s-Hertogenbosch 2022

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan afvalkalender 2022 den bosch

Taptoe 's-Hertogenbosch 2022
Taptoe ‘s-Hertogenbosch 2022

afvalstoffendienst den bosch contact

Afval is een probleem dat we allemaal tegenkomen in het dagelijks leven. Of het nu gaat om huishoudelijk afval, industrieel afval of medisch afval, het moet worden afgevoerd en op een veilige en verantwoorde manier worden verwerkt. Afvalstoffendienst Den Bosch is een gerenommeerd bedrijf dat zich bezighoudt met afvalverwerking en -verwijdering in Den Bosch en omgeving. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder afvalinzameling, containerverhuur, recycling en verwerking van afval. Afvalstoffendienst Den Bosch is een betrouwbare partner voor bedrijven, overheden en particulieren die op zoek zijn naar een professionele en duurzame oplossing voor hun afvalbeheer.

Afvalstoffendienst Den Bosch Contact

Afvalstoffendienst Den Bosch heeft verschillende manieren waarop klanten contact met hen kunnen opnemen. De meest gebruikte methode is via de website. Hier vinden klanten uitgebreide informatie over de diensten en producten van het bedrijf, inclusief contactgegevens. Het bedrijf heeft een speciaal formulier op de website waar klanten hun gegevens kunnen invullen en hun vragen kunnen stellen. Het antwoord komt binnen enkele dagen via e-mail terug. Ook heeft het bedrijf een klantenservice die van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur bereikbaar is voor klantvragen. Klanten kunnen bellen naar het nummer 073-615 64 65 en antwoord krijgen op hun vragen.

Een andere manier om contact op te nemen is via sociale media. Afvalstoffendienst Den Bosch is actief op verschillende kanalen, waaronder Facebook en Twitter. Klanten kunnen het bedrijf volgen op deze kanalen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en acties. Ook kunnen ze via sociale media rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf en hun vragen stellen.

Voor bedrijven en overheden biedt Afvalstoffendienst Den Bosch aanvullende diensten op maat. Klanten kunnen een afspraak maken voor een persoonlijk advies of een offerte op maat. Het bedrijf werkt samen met haar klanten om de meest effectieve en efficiënte oplossing voor hun afvalbeheer te vinden.

Afvalinzameling

Afvalstoffendienst Den Bosch biedt efficiënte en duurzame afvalinzameling voor bedrijven, overheden en particulieren in de regio Den Bosch. Het bedrijf heeft een uitgebreid wagenpark en verzamelt verschillende soorten afval, waaronder huishoudelijk afval, industrieel afval, groenafval en bouwafval. Het bedrijf werkt volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen en zorgt voor een snelle en betrouwbare service.

Containerverhuur

Afvalstoffendienst Den Bosch biedt containerverhuur op maat voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment containers, variërend van kleine containers voor huishoudelijk afval tot grote containers voor bouwafval. Afvalstoffendienst Den Bosch zorgt voor een snelle levering van de containers op de gewenste locatie en haalt ze op de afgesproken datum op.

Recycling

Afvalstoffendienst Den Bosch heeft een eigen recyclingfabriek waar verschillende soorten afval worden verwerkt tot nieuwe producten. Het bedrijf heeft uitgebreide kennis en ervaring in recycling en zorgt voor een duurzame verwerking van afval. Het bedrijf werkt samen met bedrijven en overheden om afval te verminderen en hergebruik te stimuleren.

FAQs

1. Welke soorten afval verzamelt Afvalstoffendienst Den Bosch?

Afvalstoffendienst Den Bosch verzamelt verschillende soorten afval, waaronder huishoudelijk afval, industrieel afval, groenafval en bouwafval.

2. Biedt Afvalstoffendienst Den Bosch containerverhuur?

Ja, Afvalstoffendienst Den Bosch biedt containerverhuur op maat voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment containers, variërend van kleine containers voor huishoudelijk afval tot grote containers voor bouwafval.

3. Werkt Afvalstoffendienst Den Bosch volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen?

Ja, Afvalstoffendienst Den Bosch werkt volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen.

4. Welke soorten diensten biedt Afvalstoffendienst Den Bosch aan?

Afvalstoffendienst Den Bosch biedt afvalinzameling, containerverhuur, recycling en verwerking van afval.

5. Hoe kan ik contact opnemen met Afvalstoffendienst Den Bosch?

Klanten kunnen contact opnemen met Afvalstoffendienst Den Bosch via de website, telefonisch of via sociale media. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Voor bedrijven en overheden biedt Afvalstoffendienst Den Bosch aanvullende diensten op maat, zoals persoonlijk advies en offertes op maat.

Conclusie

Afvalstoffendienst Den Bosch is een professioneel en betrouwbaar partner voor afvalverwerking en -verwijdering in Den Bosch en omgeving. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder afvalinzameling, containerverhuur, recycling en verwerking van afval. Afvalstoffendienst Den Bosch werkt volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen en zorgt voor een efficiënte en duurzame oplossing voor afvalbeheer. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken via de website, telefonisch of via sociale media. Voor bedrijven en overheden biedt Afvalstoffendienst Den Bosch aanvullende diensten op maat. Met Afvalstoffendienst Den Bosch bent u verzekerd van een professionele en effectieve oplossing voor uw afvalbeheer.

www.afvalstoffendienst.nl afvalkalender

www.afvalstoffendienst.nl afvalkalender

Het scheiden van afval is een belangrijke taak die we allemaal moeten vervullen om de impact op het milieu te verminderen. Elke gemeente heeft zijn eigen regels en schema’s voor het ophalen van afval. In Eindhoven is dit geregeld door de Afvalstoffendienst. Om te weten welke dag de vuilnis wordt opgehaald is het noodzakelijk om de afvalkalender van de Afvalstoffendienst te raadplegen. Dit kan gedaan worden op de website van de Afvalstoffendienst, www.afvalstoffendienst.nl.

www.afvalstoffendienst.nl afvalkalender

De afvalkalender van de Afvalstoffendienst is een nuttig instrument voor de inwoners van Eindhoven. Op deze website kan je informatie vinden over de afvalinzameling, zoals welk soort afval op welke dag wordt opgehaald en in welke kleurcontainer dit afval gestopt moet worden. Daarnaast kun je hier ook informatie vinden over de speciale inzamelingsdagen, zoals inzamelingen van grofvuil en het ophalen van kerstbomen.

Om de afvalkalender te bekijken kun je naar www.afvalstoffendienst.nl gaan en je postcode en huisnummer invoeren. Na het invoeren van de gegevens krijg je het schema van de afvalinzameling voor jouw adres. Het is belangrijk om te onthouden dat de ophaaldagen van afval verschillen per postcode en huisnummer, dus het is belangrijk om de juiste gegevens in te voeren.

Voor mensen die het lastig vinden om de papieren versie van de afvalkalender bij te houden is de digitale versie van de afvalkalender een uitkomst. Je kunt de website gemakkelijk openen op je telefoon, tablet of computer en altijd gemakkelijk zien wanneer je weer je afvalcontainers aan de straat moet zetten.

De belangrijkste doelstelling van de Afvalstoffendienst is om bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving en dit wordt gedaan door het scheiden en recyclen van afval. Door het scheiden van afval kan meer materiaal worden hergebruikt en kan er minder afval gestort hoeven te worden. Dit draagt bij aan een beter milieu en dat is uiteindelijk voor iedereen positief.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van de Afvalstoffendienst?

De Afvalstoffendienst heeft verschillende openingstijden tijdens de week en in het weekend. Op maandag t/m vrijdag zijn ze tussen 08:00 en 17:00 uur geopend en op zaterdag zijn ze tussen 09:00 en 13:00 uur geopend.

2. Is het mogelijk om grofvuil te laten ophalen door de Afvalstoffendienst?

Ja, het is mogelijk om grofvuil te laten ophalen door de Afvalstoffendienst. Hiervoor moet je een afspraak maken en dit kan gemakkelijk via de website www.afvalstoffendienst.nl.

3. Wat zijn de kosten voor het laten ophalen van grofvuil?

De kosten voor het laten ophalen van grofvuil zijn €26,76 voor het eerste kubieke meter (inclusief btw) en €20,40 per extra kubieke meter (inclusief btw). Let op: de factuur wordt achteraf verstuurd.

4. Mag ik klein chemisch afval bij het gewone afval gooien?

Nee, klein chemisch afval mag niet in het gewone afval gegooid worden. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren voor de medewerkers die het afval verwerken en voor het milieu. Klein chemisch afval moet apart ingeleverd worden bij de speciale inzamelpunten in de stad.

5. Wanneer worden er inzamelingen georganiseerd voor grofvuil?

Er worden twee keer per jaar inzamelingen georganiseerd voor grofvuil. Dit gebeurt meestal in het voorjaar en het najaar. De data van deze inzamelingen worden vermeld op de afvalkalender en op de website van de Afvalstoffendienst.

6. Wat gebeurt er met het afval nadat het is opgehaald door de Afvalstoffendienst?

Het afval dat wordt opgehaald door de Afvalstoffendienst wordt gescheiden en verwerkt. Het groente-, fruit- en tuinafval (GFT) wordt verwerkt tot compost en het plastic, metaal en drinkkartons (PMD) wordt gerecycled. Het restafval wordt verbrand en omgezet in energie.

7. Zijn er kosten verbonden aan het uitprinten van de afvalkalender?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het uitprinten van de afvalkalender. De afvalkalender is gratis te downloaden en te printen via de website van de Afvalstoffendienst.

8. Moet ik zelf zorgen voor containers voor mijn afval?

Nee, de containers worden verzorgd door de gemeente Eindhoven. Als je verhuist naar een adres waar geen containers aanwezig zijn, dan kun je dit melden bij de Afvalstoffendienst en zij zorgen dan voor de plaatsing van de containers.

9. Wat moet ik doen als de afvalcontainer vol is en het niet de dag is voor de ophaaldienst?

Als de afvalcontainer vol is en het niet de dag is voor de ophaaldienst dan moet je het afval bewaren tot de volgende ophaaldag. Het is niet toegestaan om afval naast de container te plaatsen. Als je regelmatig te maken hebt met een volle container dan kun je contact opnemen met de Afvalstoffendienst om te kijken naar een passende oplossing.

Conclusie

Het scheiden van afval is een belangrijke taak die we allemaal moeten vervullen om de impact op het milieu te verminderen. De Afvalstoffendienst van Eindhoven heeft een duidelijke website om de inwoners van Eindhoven te helpen met het scheiden van afval. Op www.afvalstoffendienst.nl kun je gemakkelijk de juiste inzameldagen vinden voor jouw adres. Door het scheiden van afval kunnen we samen bijdragen aan een duurzamere leefomgeving en een beter milieu.

FAQs

1. What are the opening hours of the Afvalstoffendienst?

The Afvalstoffendienst has different opening hours during the week and on weekends. From Monday to Friday they are open between 08:00 and 17:00 and on Saturdays they are open from 09:00 to 13:00.

2. Is it possible to have bulky waste collected by the Afvalstoffendienst?

Yes, it is possible to have bulky waste collected by the Afvalstoffendienst. To do this, you need to make an appointment and this can be done easily via the website www.afvalstoffendienst.nl.

3. What are the costs for having bulky waste collected?

The costs for having bulky waste collected are €26.76 for the first cubic meter (including VAT) and €20.40 per additional cubic meter (including VAT). Please note: the invoice will be sent afterwards.

4. Can I throw small chemical waste in the regular waste?

No, small chemical waste may not be thrown in the regular waste. This can cause dangerous situations for the employees who process the waste and for the environment. Small chemical waste must be delivered separately at the special collection points in the city.

5. When are collections organized for bulky waste?

Collections for bulky waste are organized twice a year. This usually happens in the spring and autumn. The dates of these collections are mentioned on the waste calendar and on the website of the Afvalstoffendienst.

6. What happens to the waste after it has been collected by the Afvalstoffendienst?

The waste that is collected by the Afvalstoffendienst is sorted and processed. The vegetable, fruit and garden waste (GFT) is processed into compost and the plastic, metal and drink cartons (PMD) are recycled. The residual waste is incinerated and converted into energy.

7. Are there any costs associated with printing the waste calendar?

No, there are no costs associated with printing the waste calendar. The waste calendar can be downloaded and printed for free from the website of the Afvalstoffendienst.

8. Do I have to provide containers for my waste myself?

No, the containers are provided by the municipality of Eindhoven. If you move to an address where there are no containers, you can report this to the Afvalstoffendienst and they will arrange for the placement of the containers.

9. What should I do if the waste container is full and it is not the day for the collection service?

If the waste container is full and it is not the day for the collection service, you should keep the waste until the next collection day. It is not allowed to place waste next to the container. If you regularly have a full container, you can contact the Afvalstoffendienst to look for a suitable solution.

Meer informatie over afvalkalender 2022 den bosch vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel afvalkalender 2022 den bosch. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 21 afvalkalender 2022 den bosch

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *