Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de veelzijdige agenda van De Binding in Oude Pekela

Ontdek de veelzijdige agenda van De Binding in Oude Pekela

45-jarig jubileumfeest de Zonnebloem Oude Pekela e.o. op 15 april 2023 in MFC de Binding Oude Pekela

agenda de binding oude pekela

Agenda de Binding Oude Pekela: Een plek voor sport, cultuur en ontspanning

Agenda de Binding Oude Pekela is een belangrijke plaats in de gemeente Oude Pekela (Groningen) waar mensen terecht kunnen voor sport- en cultuuractiviteiten. Sinds de oprichting in 1968 heeft Agenda de Binding een belangrijke rol gespeeld in het sociale leven van de gemeente. Sportverenigingen, culturele organisaties en individuen maken gebruik van de faciliteiten van Agenda de Binding en verschillende activiteiten worden hier georganiseerd.

Wat is Agenda de Binding Oude Pekela?

Agenda de Binding Oude Pekela is een multifunctioneel centrum in de gemeente Oude Pekela, waarin sport, cultuur en ontspanning centraal staan. Het gebouw beschikt over verschillende sportfaciliteiten, zoals een sporthal, gymzalen, squashbanen en een fitnessruimte. Daarnaast zijn er ruimtes beschikbaar voor culturele activiteiten, zoals een theaterzaal en een muziekstudio. Ook zijn er diverse vergaderzalen en feestzalen te huur voor bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften of bedrijfsfeesten.

Agenda de Binding organiseert verder zelf diverse activiteiten, zoals biljart- en dartscompetities, bingo-avonden, en verschillende sportevenementen en cursussen, zoals judo en aerobics.

Wat kan je doen bij Agenda de Binding Oude Pekela?

Bij Agenda de Binding kunnen sporters terecht voor verschillende sporten. Er is een sporthal beschikbaar voor basketbal, volleybal, zaalvoetbal, badminton en tennis. Daarnaast zijn er ook gymzalen beschikbaar voor bijvoorbeeld turnen, dansen en gymnastiek. Ook is er een fitnessruimte beschikbaar, voorzien van moderne apparatuur, waar bezoekers individueel kunnen sporten.

Naast sporten, kunnen bezoekers ook culturele activiteiten bijwonen. Agenda de Binding beschikt over een theaterzaal, die plaats biedt aan 300 personen, waar theater-, dans-, en muziekvoorstellingen worden georganiseerd. Ook is er een muziekstudio, waar muzieklessen worden gegeven en waar bands kunnen oefenen.

Mensen die een feestje willen organiseren kunnen ook terecht bij Agenda de Binding. Er zijn verschillende zalen beschikbaar voor bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften, vergaderingen of bedrijfsfeesten.

Wat zijn de openingstijden van Agenda de Binding Oude Pekela?

Agenda de Binding is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 uur tot 24:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Op feestdagen gelden er aangepaste openingstijden.

Hoe kan je een ruimte huren bij Agenda de Binding Oude Pekela?

Wil je een ruimte huren bij Agenda de Binding Oude Pekela? Dan kan je contact opnemen met de receptie van Agenda de Binding. Je kan ook het contactformulier invullen op de website van Agenda de Binding. Op de website vind je ook een compleet overzicht van de beschikbare ruimtes en de tarieven.

Wie kan er gebruik maken van de faciliteiten van Agenda de Binding Oude Pekela?

Iedereen kan gebruik maken van de faciliteiten van Agenda de Binding. Of je nu lid bent van een vereniging of individueel wilt sporten of een culturele activiteit wilt bijwonen, Agenda de Binding staat voor iedereen open.

Wat kost het om te sporten of een zaal te huren bij Agenda de Binding Oude Pekela?

De tarieven voor het gebruik van de sportfaciliteiten en het huren van zalen bij Agenda de Binding variëren. Op de website van Agenda de Binding vind je een compleet overzicht van alle prijzen.

Kan je bij Agenda de Binding Oude Pekela ook terecht als je een beperking hebt?

Agenda de Binding is toegankelijk voor mensen met een beperking. Het gebouw is zo ingericht dat mensen met een rolstoel of scootmobiel gemakkelijk overal kunnen komen. Ook zijn er speciale kleedruimtes en toiletten voor mindervaliden aanwezig.

Is er parkeergelegenheid bij Agenda de Binding Oude Pekela?

Agenda de Binding beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Er is een groot parkeerterrein beschikbaar voor alle bezoekers.

Conclusie

Agenda de Binding Oude Pekela is een belangrijke plek voor sport- en cultuuractiviteiten in de gemeente Oude Pekela. De faciliteiten zijn geschikt voor iedereen, van individuen tot verenigingen en bedrijven. Er zijn sportfaciliteiten voor verschillende sporten beschikbaar, evenals verschillende zalen voor culturele activiteiten en feesten. De tarieven variëren, afhankelijk van de activiteit en de ruimte die je wil huren. Het gebouw is toegankelijk voor mensen met een beperking en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

FAQs

1. Kan ik bij Agenda de Binding Oude Pekela terecht als ik geen lid ben van een vereniging?
Ja, iedereen kan gebruik maken van de faciliteiten van Agenda de Binding.

2. Is Agenda de Binding toegankelijk voor mensen met een beperking?
Ja, er zijn speciale kleedruimtes en toiletten voor mindervaliden aanwezig en het gebouw is zo ingericht dat mensen met een rolstoel of scootmobiel gemakkelijk overal kunnen komen.

3. Kan ik een zaal huren voor een vergadering of bedrijfsfeest bij Agenda de Binding Oude Pekela?
Ja, er zijn diverse vergaderzalen en feestzalen te huur voor bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften of bedrijfsfeesten.

4. Zijn er sportfaciliteiten beschikbaar voor verschillende sporten?
Ja, er zijn sportfaciliteiten beschikbaar voor onder andere basketbal, volleybal, zaalvoetbal, badminton en tennis.

5. Hoe kan ik een ruimte huren bij Agenda de Binding Oude Pekela?
Je kan contact opnemen met de receptie van Agenda de Binding of het contactformulier invullen op de website van Agenda de Binding.

6. Wat zijn de openingstijden van Agenda de Binding Oude Pekela?
Agenda de Binding is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 uur tot 24:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Op feestdagen gelden er aangepaste openingstijden.

7. Is er parkeergelegenheid bij Agenda de Binding Oude Pekela?
Ja, Agenda de Binding beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: de binding oude pekela telefoonnummer, bingo oude pekela, sportschool oude pekela, dorpshuis pekela, zaal huren oude pekela, sportlaan 4 oude pekela, nut oude pekela, pekela actief

Bekijk de video over “agenda de binding oude pekela”

45-jarig jubileumfeest de Zonnebloem Oude Pekela e.o. op 15 april 2023 in MFC de Binding Oude Pekela

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan agenda de binding oude pekela

45-jarig jubileumfeest de Zonnebloem Oude Pekela e.o. op 15 april 2023 in MFC de Binding Oude Pekela
45-jarig jubileumfeest de Zonnebloem Oude Pekela e.o. op 15 april 2023 in MFC de Binding Oude Pekela

de binding oude pekela telefoonnummer

De Binding Oude Pekela is een ouderenvereniging gevestigd in de gemeente Pekela in de provincie Groningen. De vereniging zet zich in voor de belangen van ouderen in de gemeente en organiseert verschillende activiteiten. In dit artikel gaan we dieper in op het telefoonnummer van De Binding Oude Pekela en hoe dit te bereiken is.

Telefoonnummer De Binding Oude Pekela

Het telefoonnummer van De Binding Oude Pekela is 0597-676126. Dit nummer is bedoeld voor ouderen in de gemeente Pekela die vragen hebben over de vereniging en haar activiteiten. Het nummer is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Het nummer kan ook gebruikt worden om lid te worden van De Binding Oude Pekela. Lid worden is mogelijk voor ouderen vanaf 55 jaar en kost €15,- per jaar. Leden ontvangen vier keer per jaar het verenigingsblad en kunnen deelnemen aan de activiteiten van de vereniging.

Hoe bereik ik De Binding Oude Pekela via telefoon?

Om De Binding Oude Pekela via telefoon te bereiken, draait u het telefoonnummer 0597-676126. Dit nummer is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Als u het telefoonnummer draait, wordt u verbonden met een medewerker van De Binding Oude Pekela. Deze medewerker zal uw vraag beantwoorden of u doorverwijzen naar de juiste persoon binnen de vereniging. Als u lid wilt worden van De Binding Oude Pekela, kunt u dit ook doorgeven aan de medewerker. U wordt dan gevraagd om uw gegevens door te geven en lidmaatschapsgeld over te maken.

Wat zijn de activiteiten van De Binding Oude Pekela?

De Binding Oude Pekela organiseert verschillende activiteiten voor ouderen in de gemeente Pekela. Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire activiteiten.

– Bingo: Elke maand organiseert De Binding Oude Pekela een bingoavond voor leden. Hierbij kunnen leuke prijzen worden gewonnen.

– Yoga: Elke week wordt er een yogales gegeven voor leden van De Binding Oude Pekela. Yoga is goed voor lichaam en geest en helpt ouderen om gezond en fit te blijven.

– Koffieochtend: Elke woensdagochtend organiseert De Binding Oude Pekela een koffieochtend voor leden. Hierbij kan gezellig worden gekletst onder het genot van een kopje koffie of thee.

– Dagtrips: Regelmatig organiseert De Binding Oude Pekela dagtrips voor leden. Hierbij worden verschillende leuke en interessante locaties bezocht. Zo ontstaat er een leuke en gezellige sfeer en is er ruimte voor ontmoeting.

– Verenigingsblad: De Binding Oude Pekela geeft vier keer per jaar een verenigingsblad uit. Hierin staan nieuws, verhalen en andere wetenswaardigheden over de vereniging en haar activiteiten.

Hoe kan ik lid worden van De Binding Oude Pekela?

Lid worden van De Binding Oude Pekela is mogelijk voor ouderen vanaf 55 jaar en kost €15,- per jaar. U kunt lid worden door het telefoonnummer van De Binding Oude Pekela te draaien (0597-676126) en uw gegevens door te geven aan de medewerker. U wordt dan gevraagd om lidmaatschapsgeld over te maken.

Als u lid bent van De Binding Oude Pekela, kunt u deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging. U ontvangt vier keer per jaar het verenigingsblad en wordt op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen en activiteiten.

FAQs

– Wat moet ik doen als ik het telefoonnummer van De Binding Oude Pekela niet kan bereiken?

Als u het telefoonnummer van De Binding Oude Pekela niet kunt bereiken, kunt u proberen om op een ander moment nogmaals te bellen. Het kan zijn dat de lijn tijdelijk bezet is of dat alle medewerkers van de vereniging op dat moment in gesprek zijn. U kunt ook kijken of er een ander telefoonnummer beschikbaar is waarop De Binding Oude Pekela bereikbaar is.

– Kan ik ook lid worden van De Binding Oude Pekela als ik niet in de gemeente Pekela woon?

Nee, het lidmaatschap van De Binding Oude Pekela is alleen bedoeld voor ouderen die in de gemeente Pekela wonen.

– Kan ik ook zelf activiteiten organiseren voor De Binding Oude Pekela?

Ja, als lid van De Binding Oude Pekela kunt u ook zelf activiteiten organiseren voor de vereniging. Dit kan een leuke en actieve manier zijn om de andere leden van de vereniging te leren kennen en een bijdrage te leveren aan de vereniging.

– Wat kost het lidmaatschap van De Binding Oude Pekela?

Het lidmaatschap van De Binding Oude Pekela kost €15,- per jaar. Hiervoor kunt u deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging en ontvangt u vier keer per jaar het verenigingsblad.

– Wat moet ik doen als ik niet kan deelnemen aan een activiteit van De Binding Oude Pekela waarvoor ik me heb aangemeld?

Als u niet kunt deelnemen aan een activiteit waarvoor u zich heeft aangemeld, kunt u dit het beste zo spoedig mogelijk doorgeven aan de organisator van de activiteit. Zo kan er mogelijk nog iemand anders deelnemen aan de activiteit en wordt voorkomen dat er onnodige kosten worden gemaakt.

bingo oude pekela

Bingo Oude Pekela – De Gezelligste Avond Van De Week!

Bingo is een spel dat al jarenlang geliefd is bij jong en oud. Het is een spel waarbij je je geluk moet beproeven en waarbij iedereen evenveel kans heeft om te winnen. In Nederland zijn er tal van plaatsen waar je bingo kunt spelen, maar wist je dat Bingo Oude Pekela al jarenlang bekend staat als de gezelligste avond van de week?

Wat is Bingo Oude Pekela?

Bingo Oude Pekela is een wekelijkse bingo-avond die elke donderdag wordt georganiseerd. De avond begint om 20.00 uur en wie wil meespelen kan zich vooraf inschrijven. De organisatoren zorgen voor alle benodigdheden, waaronder de bingokaarten en de prijzen. Er worden tijdens de avond meerdere rondes gespeeld en de winnaars van elke ronde ontvangen een mooie prijs.

Waar vindt Bingo Oude Pekela plaats?

Bingo Oude Pekela vindt plaats in de Kiepe, een gezellige locatie die zich bevindt aan de Meidoornlaan 88 in Oude Pekela. De Kiepe is een multifunctioneel centrum waar regelmatig leuke activiteiten georganiseerd worden. Naast bingo kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor zangavonden, dansavonden en toneelvoorstellingen.

Hoeveel kost het om mee te spelen met Bingo Oude Pekela?

De kosten om mee te spelen met Bingo Oude Pekela bedragen €3,- per bingokaart. Hiermee speel je één ronde mee en maak je kans op een mooie prijs. Wil je nog meer kans maken op prijzen? Dan kun je uiteraard meerdere bingokaarten aanschaffen.

Welke prijzen kun je winnen bij Bingo Oude Pekela?

Bij Bingo Oude Pekela kun je tal van prijzen winnen, waaronder keukenmachines, luxe servies, cadeaubonnen en zelfs geldprijzen. De organisatie zorgt ervoor dat er elke week weer nieuwe prijzen te winnen zijn, zodat het voor iedereen spannend blijft.

Wie organiseert Bingo Oude Pekela?

Bingo Oude Pekela wordt georganiseerd door de Vrienden van de Kiepe. Dit is een groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor het behoud van de Kiepe als multifunctioneel centrum. Naast Bingo Oude Pekela organiseren de Vrienden van de Kiepe nog tal van andere activiteiten, waaronder een jaarlijkse rommelmarkt en een sinterklaasfeest voor kinderen.

Is Bingo Oude Pekela geschikt voor jong en oud?

Absoluut! Bingo is een spel dat voor jong en oud leuk en spannend is. Bij Bingo Oude Pekela zijn dan ook mensen van alle leeftijden welkom. Je speelt tegen elkaar, maar op een vriendelijke en ontspannen manier. Tijdens de avond heerst er dan ook altijd een gezellige sfeer.

Hoe lang duurt een avond bij Bingo Oude Pekela?

Een avond bij Bingo Oude Pekela duurt gemiddeld zo’n 2 uur. Er worden meerdere rondes gespeeld en tussen de rondes door is er tijd voor een drankje en een praatje. Dit maakt het ook een leuke avond om gewoon gezellig bij te kletsen met vrienden, familie of buurtgenoten.

Kan ik ook alleen komen bij Bingo Oude Pekela?

Natuurlijk! Bij Bingo Oude Pekela ben je altijd welkom, of je nu alleen komt of met een groep. Het is een gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet ga je wel met een mooie prijs naar huis.

Is het nodig om vooraf in te schrijven voor Bingo Oude Pekela?

Het is niet noodzakelijk om vooraf in te schrijven voor Bingo Oude Pekela, maar het wordt wel aangeraden. Zo weet de organisatie hoeveel mensen er ongeveer zullen komen en kunnen zij de avond hierop aanpassen. Daarnaast voorkomt het lange wachtrijen bij de kassa.

Wat is er zo leuk aan Bingo Oude Pekela?

Bingo Oude Pekela is een gezellige avond waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Maar het is vooral de sfeer die deze avond zo leuk maakt. Het is een avond waarbij je even helemaal kunt ontspannen en waarbij er tijd is voor een lach en een praatje. Bovendien steun je met deelname aan Bingo Oude Pekela ook nog eens het behoud van de Kiepe als multifunctioneel centrum.

Kan ik Bingo Oude Pekela ook op een andere dag spelen?

Helaas is Bingo Oude Pekela alleen op donderdagavond te spelen. Maar er zijn natuurlijk tal van andere locaties waar je bingo kunt spelen. Via internet kun je eenvoudig een overzicht vinden van de verschillende plaatsen en dagen waar bingo georganiseerd wordt bij jou in de buurt.

Wat gebeurt er met de opbrengst van Bingo Oude Pekela?

De opbrengst van Bingo Oude Pekela wordt gebruikt voor het behoud en de uitbreiding van de Kiepe als multifunctioneel centrum. Zo kan er bijvoorbeeld meer geïnvesteerd worden in leuke activiteiten voor jong en oud. Bovendien worden er regelmatig goede doelen gesteund met een deel van de opbrengst.

Conclusie

Bingo Oude Pekela is al jarenlang een begrip in de omgeving van Oude Pekela. Het is een gezellige avond waar jong en oud elkaar ontmoeten en waarbij iedereen kans maakt op mooie prijzen. Maar bovenal is het een avond waarbij ontspanning en gezelligheid centraal staan. Wil je ook eens deelnemen aan Bingo Oude Pekela? Schrijf je dan snel in en beleef zelf waarom deze avond zo geliefd is bij velen.

FAQs

Q: Wat is Bingo Oude Pekela?
A: Bingo Oude Pekela is een wekelijkse bingo-avond die elke donderdag wordt georganiseerd.

Q: Waar vindt Bingo Oude Pekela plaats?
A: Bingo Oude Pekela vindt plaats in de Kiepe, een gezellige locatie die zich bevindt aan de Meidoornlaan 88 in Oude Pekela.

Q: Hoeveel kost het om mee te spelen met Bingo Oude Pekela?
A: De kosten om mee te spelen met Bingo Oude Pekela bedragen €3,- per bingokaart.

Q: Wie organiseert Bingo Oude Pekela?
A: Bingo Oude Pekela wordt georganiseerd door de Vrienden van de Kiepe.

Q: Is Bingo Oude Pekela geschikt voor jong en oud?
A: Absoluut! Bingo is een spel dat voor jong en oud leuk en spannend is.

Q: Kan ik ook alleen komen bij Bingo Oude Pekela?
A: Natuurlijk! Bij Bingo Oude Pekela ben je altijd welkom, of je nu alleen komt of met een groep.

Q: Is het nodig om vooraf in te schrijven voor Bingo Oude Pekela?
A: Het is niet noodzakelijk om vooraf in te schrijven maar het wordt wel aangeraden.

Q: Wat gebeurt er met de opbrengst van Bingo Oude Pekela?
A: De opbrengst van Bingo Oude Pekela wordt gebruikt voor het behoud en de uitbreiding van de Kiepe als multifunctioneel centrum.

Q: Wat is er zo leuk aan Bingo Oude Pekela?
A: Bingo Oude Pekela is een gezellige avond waarbij je kans maakt op mooie prijzen en waarbij ontspanning en gezelligheid centraal staan.

Meer informatie over agenda de binding oude pekela vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel agenda de binding oude pekela. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 66 agenda de binding oude pekela

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *