Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Agu Essential Prime II: De must-have fietskleding voor elke fietser!

Agu Essential Prime II: De must-have fietskleding voor elke fietser!

AGU - Essential Collectie Spring / Summer 2019

agu essential prime ii

Agu Essential Prime II: De ultieme fietsbroek voor hoogwaardige prestaties

Als het gaat om fietskleding, is Agu een gerespecteerd merk in de fietswereld. Agu Essential Prime II is de perfecte fietsshort voor fietsers die op zoek zijn naar hoogwaardige prestaties. Deze fietsbroek is ontworpen met fietsers in gedachten en is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

De naam “Essential Prime II” komt van de essentiële kenmerken die zijn ingebouwd in deze fietsbroek. De Agu Essential Prime II is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een optimale vochtregulatie en ventilatie tijdens het fietsen.

De fietsbroek is ontworpen met een naadloze kruisstuk, zodat u comfortabel kunt fietsen zonder wrijving of irritatie. Dit kruisstuk is ook voorzien van een ademend paneel, dat vocht afvoert en de fietsbroek droog en comfortabel houdt.

De Agu Essential Prime II is ook voorzien van bretels, die ervoor zorgen dat de fietsbroek op zijn plaats blijft tijdens het fietsen. Deze bretels zijn gemaakt van elastisch materiaal en zijn verstelbaar, zodat u de pasvorm kunt aanpassen aan uw lichaam.

De fietsbroek heeft ook een ergonomische pasvorm, wat betekent dat het strak om het lichaam sluit. Dit zorgt voor minder luchtweerstand en verbetert uw prestaties tijdens het fietsen.

Agu heeft verschillende technologieën en materialen in de Essential Prime II geïntegreerd die samen een unieke broek maken die optimaal presteert. Hieronder nemen we je mee door de verschillende kenmerken van deze hoogwaardige fietsbroek.

Dryarn-technologie

Dryarn is een technologie die is ontworpen om de temperatuur van het lichaam te reguleren. Het is een materiaal dat is gemaakt van een mix van polyester en polypropyleenvezels. Dit materiaal heeft verschillende voordelen ten opzichte van conventionele materialen.

Ten eerste is Dryarn lichter dan katoen. Dit betekent dat het minder water opneemt en snel droogt. Dit is belangrijk voor fietsers die in verschillende weersomstandigheden rijden. Als je in de regen fietst, wil je niet dat je kleding doorweekt raakt en zwaar wordt. Met Dryarn blijft je fietsbroek droog en comfortabel.

Ten tweede heeft Dryarn een antibacteriële werking. Dit betekent dat het materiaal geurtjes voorkomt en ervoor zorgt dat de fietsbroek fris blijft, zelfs na een lange fietstocht. Dit is vooral belangrijk als je regelmatig fietst en je fietskleding veel draagt.

UV-bescherming

De Essential Prime II heeft ook UV-bescherming. Dit betekent dat het materiaal van de fietsbroek beschermt tegen schadelijke UV-straling. Dit is belangrijk voor fietsers die lange ritten maken in de zon. UV-straling kan leiden tot huidschade en is een risicofactor voor huidkanker.

De Agu Essential Prime II biedt UPF 50+ bescherming, wat betekent dat het materiaal 98% van de UV-straling tegenhoudt. Dit betekent dat je huid beschermd blijft, zelfs als je langere tijd blootgesteld wordt aan de zon.

Ergonomische pasvorm en naadloze kruisstuk

De Essential Prime II heeft een ergonomische pasvorm die strak om het lichaam sluit. Dit zorgt voor minder luchtweerstand en verbetert de prestaties tijdens het fietsen. Deze pasvorm is ook belangrijk voor het comfort tijdens het fietsen.

De fietsbroek is ontworpen met een naadloos kruisstuk, wat betekent dat de fietsbroek geen naden heeft op het kruisgebied. Dit vermindert wrijving en irritatie tijdens het fietsen. Het kruisstuk is ook voorzien van een ademend paneel, dat vocht afvoert en de fietsbroek droog en comfortabel houdt.

Bretels

Bretels zorgen ervoor dat de fietsbroek op zijn plaats blijft tijdens het fietsen. De Agu Essential Prime II heeft bretels gemaakt van elastisch materiaal en zijn verstelbaar, zodat u de pasvorm kunt aanpassen aan uw lichaam.

De bretels zijn ook voorzien van een ademend mesh-paneel, dat op zijn beurt een betere vochtregulatie biedt. Dit betekent dat u langere tijd comfortabel kunt blijven fietsen. De bretels zijn ook voorzien van siliconen grippers aan de onderkant, die ervoor zorgen dat de fietsbroek niet omhoog kruipt tijdens het fietsen.

Reflecterende details

Goede zichtbaarheid tijdens het fietsen is zeer belangrijk voor uw veiligheid. De Agu Essential Prime II is daarom voorzien van reflecterende details, die zorgen voor een betere zichtbaarheid in het donker. Deze reflecterende details zijn subtiel aangebracht, maar toch effectief in het verhogen van de zichtbaarheid.

FAQs

1. Wat is het verschil tussen de “Essential Prime” en “Essential Prime II”?

De Essential Prime II is een verbeterde versie van de Essential Prime. De nieuwe Essential Prime II heeft dezelfde kenmerken als de oude Essential Prime, waaronder de ergonomische pasvorm, naadloze kruisstuk en bretels. Nieuwe functies in de Essential Prime II zijn onder andere Dryarn-technologie, UV-bescherming en reflecterende details.

2. Welke maat fietsbroek moet ik kiezen?

Agu Essential Prime II is verkrijgbaar in verschillende maten, van XS tot XXXL. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om maximaal comfort en prestaties te garanderen. Om de juiste maat te vinden, raadpleegt u de maattabel van Agu.

3. Hoe was ik mijn Agu Essential Prime II fietsbroek?

Was uw Agu Essential Prime II-fietsbroek in de machine op maximaal 30 graden Celsius. Gebruik geen wasverzachters, omdat deze de ademende eigenschappen van de stof kunnen aantasten. Laat de fietsbroek aan de lucht drogen, niet in de droger.

4. Wat is de UPF-waarde van de Agu Essential Prime II?

De Agu Essential Prime II biedt UPF 50+ bescherming, wat betekent dat het materiaal 98% van de UV-straling tegenhoudt.

5. Kan ik de Agu Essential Prime II-fietsbroek dragen tijdens het woon-werkverkeer?

Ja, de Agu Essential Prime II-fietsbroek is geschikt voor woon-werkverkeer en lange fietstochten. Het materiaal en de kenmerken maken het comfortabel voor langere tijd in het zadel te zitten en de reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid tijdens het fietsen in het donker.

Conclusie

Agu Essential Prime II is de ultieme fietsbroek voor fietsers die op zoek zijn naar hoogwaardige prestaties. De fietsbroek is ontworpen met fietsers in gedachten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een optimale vochtregulatie en ventilatie tijdens het fietsen. Met Dryarn-technologie, UV-bescherming, bretels, reflecterende details en een ergonomische pasvorm is de Agu Essential Prime II een hoogwaardige fietsbroek van topkwaliteit.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “agu essential prime ii”

AGU – Essential Collectie Spring / Summer 2019

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan agu essential prime ii

AGU - Essential Collectie Spring / Summer 2019
AGU – Essential Collectie Spring / Summer 2019

Meer informatie over agu essential prime ii vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel agu essential prime ii. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 78 agu essential prime ii

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *