Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Openingstijden AH Beijum Groningen – Ontdek de Tijden van Jouw Winkel!

Openingstijden AH Beijum Groningen – Ontdek de Tijden van Jouw Winkel!

This is Groningen

ah beijum groningen openingstijden

Ah Beijum Groningen Openingstijden: Alles Wat U Moet Weten

Ah Beijum Groningen is een van de meest populaire supermarkten in Groningen. Het is bekend om zijn hoogwaardige producten en uitstekende service. Hier is alles wat u moet weten over Ah Beijum Groningen openingstijden.

Ah Beijum Groningen Openingstijden

Ah Beijum Groningen is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden zijn als volgt:

– Maandag: 08:00 – 21:00 uur
– Dinsdag: 08:00 – 21:00 uur
– Woensdag: 08:00 – 21:00 uur
– Donderdag: 08:00 – 21:00 uur
– Vrijdag: 08:00 – 21:00 uur
– Zaterdag: 08:00 – 21:00 uur
– Zondag: Gesloten

Deze openingstijden zijn perfect voor mensen die in de buurt wonen en behoefte hebben aan dagelijkse boodschappen of iets willen kopen voor een speciale gelegenheid. Bovendien is Ah Beijum Groningen van maandag tot en met zaterdag geopend tot 21:00 uur, wat handig is voor mensen die laat werken.

Waarom Kiezen Voor Ah Beijum Groningen?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten kiezen voor Ah Beijum Groningen:

– Een breed scala aan producten
– Lage prijzen
– Goede kwaliteit van producten
– Uitstekende service
– Vriendelijke medewerkers

Ah Beijum Groningen biedt een breed scala aan producten. Het heeft alles wat u nodig heeft, van dagelijkse boodschappen tot luxe producten voor speciale gelegenheden. De supermarkt biedt ook verschillende soorten voedsel, van Aziatische tot Mexicaanse gerechten.

Bovendien zijn de prijzen bij Ah Beijum Groningen redelijk en betaalbaar. Het biedt kortingen en aanbiedingen die u geld besparen. Op deze manier kan iedereen profiteren van de kwaliteit van de producten die in de supermarkt worden verkocht.

Daarnaast kunt u bij Ah Beijum Groningen altijd rekenen op de hoge kwaliteit van de producten. De supermarkt streeft ernaar om alleen de beste kwaliteit producten te verkopen, zodat u altijd tevreden zult zijn met wat u koopt.

Als het gaat om service, overtreft Ah Beijum Groningen de verwachtingen van de klant. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze geven u graag advies over de producten en helpen u met het vinden van wat u zoekt. Bovendien zijn de kassa’s snel en efficiënt, zodat u niet lang hoeft te wachten.

Ten slotte zijn de medewerkers van Ah Beijum Groningen vriendelijk. Ze geven u het gevoel dat u welkom bent in de supermarkt en zorgen ervoor dat u tevreden bent met uw aankoop. Zelfs als u alleen maar een paar items nodig heeft, is het fijn om te weten dat u wordt behandeld als een gewaardeerde klant.

Veelgestelde Vragen over Ah Beijum Groningen Openingstijden

Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over Ah Beijum Groningen openingstijden.

1. Is Ah Beijum Groningen open op zon- en feestdagen?
Nee, Ah Beijum Groningen is niet geopend op zondag en feestdagen.

2. Is Ah Beijum Groningen geopend op 24 december?
Ja, Ah Beijum Groningen is op 24 december geopend. De openingstijden kunnen echter afwijken van de normale openingstijden.

3. Tot hoe laat is Ah Beijum Groningen geopend?
Ah Beijum Groningen is geopend tot 21:00 uur van maandag tot en met zaterdag.

4. Kan ik bij Ah Beijum Groningen online winkelen?
Ja, u kunt online winkelen bij Ah Beijum Groningen. Ga naar de website en kies de gewenste producten. U kunt uw bestelling laten bezorgen of ophalen in de winkel.

5. Wat moet ik doen als ik buiten de openingstijden iets nodig heb?
Als u iets nodig heeft buiten de openingstijden van Ah Beijum Groningen, kunt u online winkelen. U kunt uw bestelling laten bezorgen of ophalen in de winkel. Daarnaast zijn er in de buurt van Ah Beijum Groningen andere supermarkten die misschien wel geopend zijn.

6. Wat moet ik doen als ik een vraag heb over producten?
Als u vragen heeft over producten, kunt u altijd contact opnemen met de supermarkt. De medewerkers helpen u graag verder.

Conclusie

Ah Beijum Groningen is een geweldige supermarkt die bekend staat om zijn goede kwaliteit van producten en uitstekende service. De openingstijden zijn handig voor mensen die in de buurt wonen en behoefte hebben aan dagelijkse boodschappen of iets willen kopen voor een speciale gelegenheid. Met lage prijzen en een breed scala aan producten is Ah Beijum Groningen de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een uitstekende supermarkt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: openingstijden lidl beijum, openingstijden aldi beijum, openingstijden ah rijksweg, ah groningen, ah openingstijden zondag, albert heijn groningen centrum, ah xl groningen, openingstijden etos beijum

Bekijk de video over “ah beijum groningen openingstijden”

This is Groningen

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ah beijum groningen openingstijden

This is Groningen
This is Groningen

openingstijden lidl beijum

Openingstijden Lidl Beijum

Lidl Beijum is een van de populairste supermarkten in het noorden van Groningen. Het biedt een breed scala aan producten, van verse groenten en fruit tot lekkernijen en huishoudelijke artikelen. Het is de perfecte plek om te winkelen voor uw dagelijkse benodigdheden. Maar wat zijn precies de openingstijden van de Lidl Beijum? In deze artikel bespreken we de openingstijden, hoe het werkt tijdens feestdagen, en een aantal veelgestelde vragen over Lidl Beijum.

Openingstijden

Lidl Beijum is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de winkel gesloten. Op de normale dagen is de winkel geopend vanaf 8:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds. De openingstijden van Lidl Beijum kunnen variëren tijdens feestdagen. Om er zeker van te zijn dat u nooit voor een gesloten deur staat, kunt u altijd de openingstijden voor de betreffende dag controleren voordat u vertrekt.

Feestdagen

Op feestdagen zoals Kerstmis of Nieuwjaarsdag zijn de openingstijden van de Lidl Beijum meestal aangepast. Tijdens deze dagen heeft de winkel bijvoorbeeld kortere openingstijden of is helemaal dicht. Het is belangrijk om uw boodschappenplanning aan te passen aan deze openingstijden, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Als u niet zeker weet of de Lidl Beijum open is tijdens een bepaalde feestdag, kunt u altijd de website van de winkel raadplegen of telefonisch contact opnemen om de exacte openingstijden te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over Lidl Beijum:

1. Wat is het adres van Lidl Beijum?

Het adres van Lidl Beijum is Stoepemaheerd 24, 9736 BJ Groningen, Nederland.

2. Wanneer is Lidl Beijum geopend?

Lidl Beijum is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de winkel gesloten. Op de normale dagen is de winkel geopend vanaf 8:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds.

3. Zijn er speciale openingstijden tijdens feestdagen?

Ja, tijdens feestdagen zijn de openingstijden van Lidl Beijum meestal aangepast. Het is belangrijk om de website van de winkel te raadplegen of telefonisch contact op te nemen om de exacte openingstijden te bevestigen.

4. Kan ik online boodschappen doen bij Lidl Beijum?

Ja, u kunt online boodschappen doen bij Lidl Beijum via de website van de winkel. U kunt uw boodschappen online bestellen en ze laten bezorgen of zelf ophalen in de winkel.

5. Heeft Lidl Beijum een eigen parkeerplaats?

Ja, Lidl Beijum heeft een eigen parkeerplaats waar klanten gratis kunnen parkeren.

6. Kan ik verschillende betaalmethoden gebruiken bij Lidl Beijum?

Ja, bij Lidl Beijum kunt u verschillende betaalmethoden gebruiken, zoals contant geld, pinpas, creditcard en VVV-cadeaubonnen.

7. Welke merken zijn beschikbaar bij Lidl Beijum?

Lidl Beijum biedt een breed scala aan merken, van de huismerken van Lidl tot bekende A-merken.

Conclusie

Lidl Beijum is een betrouwbare supermarkt waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. De openingstijden zijn meestal van 8:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de winkel gesloten. Het is belangrijk om de website van de winkel te raadplegen of telefonisch contact op te nemen om de exacte openingstijden tijdens feestdagen te bevestigen. Lidl Beijum biedt een breed scala aan betaalmethoden en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor klanten. Hopelijk helpt deze informatie u om uw winkelervaring bij Lidl Beijum te optimaliseren.

openingstijden aldi beijum

Openingstijden Aldi Beijum

Als je op zoek bent naar een winkel met een breed scala aan producten tegen betaalbare prijzen, dan is Aldi Beijum een goede keuze. Aldi Beijum is gevestigd in Beijum, een woonwijk in Groningen. Deze winkel biedt dagelijkse benodigdheden zoals voedsel, huishoudelijke artikelen en persoonlijke verzorgingsproducten. De openingstijden van Aldi Beijum zijn aangepast aan de behoeften van klanten en bieden hen handige en flexibele uren voor het winkelen.

Aldi Beijum Openingstijden

Aldi Beijum opent om 8:00 uur ‘s ochtends en sluit om 20:00 uur ‘s avonds. Op zondag is Aldi Beijum gesloten. Deze openingsuren zijn voldoende voor klanten om inkopen te doen, vooral omdat de winkel is uitgerust met moderne faciliteiten zoals een kassa met self-service om het winkelen te vergemakkelijken. De winkel is goed verlicht en is strategisch geplaatst zodat het gemakkelijk te vinden is voor klanten die geen bekend zijn met de omgeving.

Aldi Beijum biedt ook openingstijden voor speciale gelegenheden zoals feestdagen. Tijdens de kerstperiode zijn de openingstijden van de winkel uitgebreid om klanten te helpen bij het doen van hun kerstboodschappen. Het is raadzaam om, voordat u Aldi Beijum bezoekt, op hun website te kijken voor de meest actuele openingstijden. Hier vindt u alle informatie over aanbiedingen, openingstijden en andere belangrijke informatie over de winkel.

Producten-aanbod van Aldi Beijum

Aldi Beijum heeft een breed scala aan producten om aan de behoeften van klanten te voldoen. Ze bieden verse groenten en fruit, vlees, zuivelproducten en andere voedingsmiddelen tegen betaalbare prijzen. De kwaliteit van deze producten is hoog en de prijzen zijn aantrekkelijk.

Naast voedsel, biedt Aldi Beijum ook huishoudelijke artikelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Dit omvat alles van schoonmaakproducten tot shampoo en deodorant. De winkel biedt ook andere producten, zoals babyvoeding en accessoires, evenals elektrische apparaten zoals koffiezetapparaten en broodroosters. Door dit brede scala aan producten kunnen klanten bij Aldi Beijum alles vinden wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse leven.

FAQs – Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over Aldi Beijum. We hopen dat deze vragen en antwoorden behulpzaam zijn bij het plannen van uw volgende bezoek aan Aldi Beijum.

Wat zijn de openingstijden van Aldi Beijum?

Aldi Beijum is geopend van 8:00 uur ‘s ochtends tot 20:00 uur ‘s avonds van maandag tot en met zaterdag. De winkel is op zondag gesloten. Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden verschillen, controleer daarom voor de meest actuele informatie de website van Aldi Beijum.

Wat voor soort producten biedt Aldi Beijum aan?

Aldi Beijum verkoopt een breed scala aan producten, waaronder voedsel, huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorgingsproducten, elektrische apparaten en babyvoeding. De kwaliteit van hun producten zijn goed en de prijzen zijn aantrekkelijk.

Is er een bepaalde tijd van de dag om te winkelen bij Aldi Beijum?

Nee, er is geen bepaalde tijd van de dag om te winkelen bij Aldi Beijum. De winkel is overdag goed verlicht en heeft een handige inrichting om het winkelen gemakkelijk te maken. U kunt bij Aldi Beijum terecht wanneer het u het beste uitkomt.

Heeft Aldi Beijum ook online verkoopopties?

Aldi Beijum biedt momenteel geen online verkoopopties. U kunt de winkel echter wel bezoeken om uw inkopen te doen.

Hoe betaal je bij Aldi Beijum?

Aldi Beijum accepteert betalingen via contant geld en pinpas. Om het betalingsproces eenvoudig te maken voor klanten, heeft de winkel ook een kassa met self-service.

Heeft Aldi Beijum een retourbeleid?

Ja, Aldi Beijum heeft een retourbeleid. Als u ontevreden bent over een product dat u bij Aldi Beijum heeft gekocht, kunt u het retourneren en krijgt u uw geld terug. Het is raadzaam om uw bon bij de hand te houden bij het retourneren van een artikel.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een winkel met een breed scala aan voedselproducten, huishoudelijke artikelen en persoonlijke verzorgingsproducten tegen betaalbare prijzen, dan is Aldi Beijum een goede keuze. Hun openingstijden zijn handig en flexibel om klanten te tegemoet te komen. De winkel biedt ook producten voor speciale gelegenheden zoals feestdagen. Als je vragen hebt over Aldi Beijum, kun je de veelgestelde vragen hierboven bekijken of de website van de winkel bezoeken voor meer informatie.

Meer informatie over ah beijum groningen openingstijden vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ah beijum groningen openingstijden. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 59 ah beijum groningen openingstijden

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *