Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de schoonheid van AH Oldenzaal De Thij: Een unieke winkelervaring

Ontdek de schoonheid van AH Oldenzaal De Thij: Een unieke winkelervaring

Boa's in beeld | De Thij

ah oldenzaal de thij

Ah Oldenzaal De Thij: Historie, Faciliteiten & Meer

Op zoek naar een veelzijdig winkelcentrum in het oosten van Nederland? Dan moet je Ah Oldenzaal De Thij bezoeken! Het winkelcentrum biedt een breed scala aan winkels, van kleding tot boeken en van bloemen tot huishoudelijke artikelen. Maar er is meer te beleven bij Ah Oldenzaal De Thij dan alleen winkelen. In dit artikel kun je meer lezen over de historie en faciliteiten van het winkelcentrum.

Geschiedenis

Aan het begin van de jaren zeventig ontstond het idee om in Oldenzaal een nieuw winkelcentrum te bouwen. Het doel was om het centrum van Oldenzaal aantrekkelijker te maken en bezoekers een bredere keuze aan winkels te bieden. Na enig onderzoek werd besloten om het winkelcentrum te bouwen op een locatie net buiten het centrum, aan de rand van de wijk De Thij. De bouw van het winkelcentrum begon in 1974 en een jaar later, in oktober 1975, opende Ah Oldenzaal De Thij haar deuren voor het publiek. In de jaren die volgden breidde het winkelcentrum zich uit en werden er steeds meer winkels toegevoegd.

Faciliteiten

Ah Oldenzaal De Thij biedt niet alleen een groot aantal winkels, maar ook een aantal faciliteiten die het bezoek aan het winkelcentrum nog prettiger maken.

Parkeren

Een groot voordeel van Ah Oldenzaal De Thij is de ruime parkeergelegenheid. Het winkelcentrum beschikt over een parkeerterrein met meer dan 1000 parkeerplaatsen, waardoor je altijd gemakkelijk een plekje kunt vinden voor je auto.

Toiletten & Verschoonfaciliteiten

Het winkelcentrum beschikt over een aantal toiletten die gratis te gebruiken zijn voor bezoekers. Daarnaast zijn er speciale verschoonfaciliteiten beschikbaar voor ouders met jonge kinderen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Ah Oldenzaal De Thij is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een andere beperking. Er zijn brede gangpaden en liften beschikbaar, waardoor je zonder problemen met een rolstoel door het winkelcentrum kunt navigeren.

Eet- en drinkgelegenheden

Als je even wilt uitrusten van het winkelen of gewoon een kopje koffie wilt drinken, dan kun je terecht bij een van de eet- en drinkgelegenheden in Ah Oldenzaal De Thij. Er zijn verschillende restaurants en cafés waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Winkels

Ah Oldenzaal De Thij biedt een breed scala aan winkels, van kleding en schoenen tot huishoudelijke artikelen en elektronica. Enkele bekende winkels zijn HEMA, Kruidvat, Blokker, de Albert Heijn en de MediaMarkt. Maar ook voor boeken, sportartikelen, speelgoed en cadeaus kun je terecht bij Ah Oldenzaal De Thij. Het winkelcentrum heeft in totaal meer dan 50 winkels, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van Ah Oldenzaal De Thij?

Het winkelcentrum is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op maandag is Ah Oldenzaal De Thij geopend van 12.00 tot 18.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag kun je terecht van 9.30 tot 17.00 uur.

2. Is er parkeergelegenheid bij Ah Oldenzaal De Thij?

Ja, het winkelcentrum beschikt over een ruime parkeerplaats met meer dan 1000 parkeerplaatsen.

3. Zijn er eet- en drinkgelegenheden bij Ah Oldenzaal De Thij?

Ja, het winkelcentrum beschikt over verschillende restaurants en cafés waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

4. Is Ah Oldenzaal De Thij goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een beperking?

Ja, het winkelcentrum is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een andere beperking. Er zijn brede gangpaden en liften beschikbaar.

5. Is er wifi beschikbaar in Ah Oldenzaal De Thij?

Ja, er is gratis wifi beschikbaar voor bezoekers van het winkelcentrum.

Conclusie

Ah Oldenzaal De Thij is een veelzijdig winkelcentrum in het oosten van Nederland. Naast een groot aantal winkels biedt het winkelcentrum ook diverse faciliteiten, zoals ruime parkeergelegenheid en eet- en drinkgelegenheden. Het winkelcentrum is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een beperking. En dankzij de gratis wifi kun je tijdens het winkelen gemakkelijk online blijven. Of je nu op zoek bent naar kleding, elektronica of huishoudelijke artikelen, bij Ah Oldenzaal De Thij vind je het allemaal.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: ah oldenzaal openingstijden vijfhoek, openingstijden ah oldenzaal de thij, openingstijden ah oldenzaal pasen, openingstijden ah oldenzaal berghuizen, albert heijn oldenzaal solliciteren, winkelcentrum de thij, supermarkt oldenzaal, jumbo oldenzaal openingstijden

Bekijk de video over “ah oldenzaal de thij”

Boa’s in beeld | De Thij

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ah oldenzaal de thij

Boa's in beeld | De Thij
Boa’s in beeld | De Thij

ah oldenzaal openingstijden vijfhoek

Op zoek naar de openingstijden van de Vijfhoek in Oldenzaal? Dan ben je hier aan het juiste adres. De Vijfhoek is een sfeervol winkelcentrum in het centrum van Oldenzaal. Het bestaat uit een gevarieerd aanbod van winkels, horeca en dienstverleners.

Het is belangrijk om te weten wanneer de Vijfhoek open is, zodat je je winkelbezoek goed kunt plannen. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over de openingstijden van de Vijfhoek in Oldenzaal.

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Houd hiervoor de website of sociale media van de Vijfhoek in de gaten.

Winkels

In de Vijfhoek vind je een gevarieerd aanbod van winkels. Er zijn grote winkelketens aanwezig, zoals HEMA, Kruidvat en Shoeby. Maar ook kleine zelfstandige ondernemers hebben hier een plekje gevonden. Het aanbod varieert van mode en schoenen tot boeken en speelgoed. Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt Albert Heijn.

Horeca

Naast winkels zijn er ook verschillende horecagelegenheden in de Vijfhoek te vinden. Zo kun je genieten van een kopje koffie bij Coffee Fellows of een broodje eten bij Subway. Ook kun je hier heerlijk dineren bij restaurant de Bourgondiër.

Dienstverleners

Je vindt ook verschillende dienstverleners in de Vijfhoek. Zo is er een kapper en een schoonheidssalon waar je terecht kunt voor een knipbeurt of een ontspannende behandeling. Ook is er een filiaal van de Rabobank en van het UWV.

FAQs

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over de Vijfhoek in Oldenzaal.

Wat is de Vijfhoek in Oldenzaal?

De Vijfhoek is een sfeervol winkelcentrum in het centrum van Oldenzaal. Het bestaat uit een gevarieerd aanbod van winkels, horeca en dienstverleners.

Waar vind ik de Vijfhoek in Oldenzaal?

De Vijfhoek bevindt zich aan de Deurningerstraat in het centrum van Oldenzaal. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de fiets en met de auto.

Wat zijn de openingstijden van de Vijfhoek in Oldenzaal?

Maandag: 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Houd hiervoor de website of sociale media van de Vijfhoek in de gaten.

Wat voor winkels zijn er te vinden in de Vijfhoek?

In de Vijfhoek vind je een gevarieerd aanbod van winkels. Er zijn grote winkelketens aanwezig, zoals HEMA, Kruidvat en Shoeby. Maar ook kleine zelfstandige ondernemers hebben hier een plekje gevonden. Het aanbod varieert van mode en schoenen tot boeken en speelgoed. Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt Albert Heijn.

Zijn er horecagelegenheden in de Vijfhoek?

Ja, naast winkels zijn er ook verschillende horecagelegenheden in de Vijfhoek te vinden. Zo kun je genieten van een kopje koffie bij Coffee Fellows of een broodje eten bij Subway. Ook kun je hier heerlijk dineren bij restaurant de Bourgondiër.

Zijn er dienstverleners in de Vijfhoek?

Ja, je vindt ook verschillende dienstverleners in de Vijfhoek. Zo is er een kapper en een schoonheidssalon waar je terecht kunt voor een knipbeurt of een ontspannende behandeling. Ook is er een filiaal van de Rabobank en van het UWV.

Is de Vijfhoek goed bereikbaar met de auto?

Ja, de Vijfhoek is goed bereikbaar met de auto. Er is een ruime parkeergelegenheid naast het winkelcentrum waar je gratis kunt parkeren. Ook zijn er enkele parkeerplekken voor mindervaliden aanwezig.

Is de Vijfhoek goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, de Vijfhoek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Oldenzaal bevindt zich op loopafstand van het winkelcentrum. Ook stoppen er verschillende bussen in de buurt van de Vijfhoek.

Zijn er speciale activiteiten of evenementen in de Vijfhoek?

Ja, regelmatig worden er speciale activiteiten of evenementen georganiseerd in de Vijfhoek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koopzondagen, modeshows of optredens van artiesten. Houd hiervoor de website of sociale media van de Vijfhoek in de gaten.

Kan ik parkeren bij de Vijfhoek?

Ja, er is een ruime parkeergelegenheid naast het winkelcentrum waar je gratis kunt parkeren. Ook zijn er enkele parkeerplekken voor mindervaliden aanwezig.

Is er een pinautomaat bij de Vijfhoek?

Ja, er is een pinautomaat aanwezig bij de supermarkt Albert Heijn.

Hoe kan ik contact opnemen met de Vijfhoek?

Je kunt contact opnemen met de Vijfhoek via de website of sociale media. Ook is er een informatiebalie aanwezig in het winkelcentrum waar je terecht kunt met vragen.

openingstijden ah oldenzaal de thij

Albert Heijn is zonder twijfel de grootste supermarktketen in Nederland. Het heeft meer dan 1000 filialen verspreid over het land. Het is dus geen wonder dat ook de stad Oldenzaal een filiaal van Albert Heijn heeft, die bekend staat als “AH Oldenzaal De Thij”. Dit artikel gaat over de openingstijden van deze supermarkt en bevat ook een FAQ-sectie op het einde.

AH Oldenzaal De Thij – openingstijden

Openingstijden zijn altijd belangrijk voor klanten van supermarkten, vooral voor degenen die een druk leven hebben. Ze willen zeker weten dat de supermarkt open is als ze die nodig hebben. Hieronder staan de openingstijden van AH Oldenzaal De Thij:

* Maandag t/m vrijdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
* Zaterdag: 8:00 uur tot 19:00 uur
* Zondag: Gesloten

Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken, dus als u op die dagen wilt gaan winkelen, is het verstandig om van te voren te controleren of de AH Oldenzaal De Thij geopend is. Dit kan op de officiële site van Albert Heijn, maar ook op hun sociale media-kanalen.

Waarom zijn de openingstijden van supermarkten zo belangrijk?

Supermarkten zijn plekken waar mensen de benodigde goederen en producten kopen die ze nodig hebben voor hun dagelijks leven. Daaronder vallen ook verse producten zoals groenten, fruit, vlees en andere producten die snel bederven. Mensen willen daarom boodschappen kunnen doen wanneer het hen uitkomt en ook wanneer ze weten dat de supermarkt geopend is. Daarom zijn openingstijden van voedingswinkels van groot belang. Het maakt het voor klanten mogelijk om voedsel te kopen wanneer ze dat willen en de supermarkten om constant omzet te genereren.

Wat nog meer?

Als u meer informatie nodig heeft over de AH Oldenzaal De Thij zoals de adressen, bijzonderheden, acties en dergelijke, kunt u terecht op de officiële Albert Heijn-website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. AH Oldenzaal De Thij is een relatief grote supermarkt, met ruime gangpaden en vele schappen. Er is speciale aandacht besteed aan de indeling om klanten een fijne winkelervaring te bieden.

Een andere belangrijke factor voor klanten is of de supermarkt voldoende parkeergelegenheid heeft. Niemand wil urenlang zoeken naar een parkeerplaats. Gelukkig is er bij AH Oldenzaal De Thij een ruime parkeergelegenheid vlak voor de supermarkt beschikbaar. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten die alleen even snel hun boodschappen willen halen.

FAQ’s

1. Is AH Oldenzaal De Thij op zondag geopend?

Nee, AH Oldenzaal De Thij is op zondag gesloten.

2. Wat zijn de openingstijden van AH Oldenzaal De Thij op werkdagen?

AH Oldenzaal De Thij is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 20:00 uur.

3. Zijn de openingstijden van AH Oldenzaal De Thij hetzelfde op feestdagen?

Nee, op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Daarom is het verstandig om de officiële Albert Heijn-website of hun sociale media-kanalen te controleren voor de meest actuele openingstijden op feestdagen.

4. Heeft AH Oldenzaal De Thij voldoende parkeergelegenheid?

Ja, AH Oldenzaal De Thij heeft een ruime parkeergelegenheid vlak voor de supermarkt beschikbaar. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten die snel hun boodschappen willen halen.

5. Biedt AH Oldenzaal De Thij ook online boodschappen aan?

Ja, AH Oldenzaal De Thij biedt ook online boodschappen aan. Bestellingen kunnen worden geplaatst via de Albert Heijn-website of de AH-app en kunnen worden afgehaald bij de winkel of thuis worden bezorgd.

6. Biedt AH Oldenzaal De Thij een bezorgservice aan?

Ja, AH Oldenzaal De Thij biedt een bezorgservice aan. Binnen een straal van 10 kilometer rondom de winkel kunt u uw boodschappen thuis laten bezorgen. Levering vindt plaats op maandag t/m zaterdag en kan worden ingepland via de Albert Heijn-website of de AH-app.

7. Wat voor assortiment kan ik bij AH Oldenzaal De Thij verwachten?

AH Oldenzaal De Thij biedt een groot assortiment van producten, van verse groenten en fruit tot vlees, vis en zuivelproducten. Ook zijn er schappen met huishoudelijke en verzorgingsproducten te vinden. Daarnaast biedt de supermarkt ook online boodschappen aan, waardoor het assortiment nog groter is.

Meer informatie over ah oldenzaal de thij vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ah oldenzaal de thij. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 74 ah oldenzaal de thij

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *